John Cooper egy nemzetközileg elismert kapcsolati szakértő, a Game Over c. amazon bestseller szerzője. 18 országban oktatott a legnagyobb ismerkedéssel kapcsolatos cégeknél mind nők (www.howtogettheguy.com), mind férfiak számára (The Natural Lifestyles). John egyik “szuperképessége”, hogy meg képes címezni azokat a problémákat, amit a többiek nem vesznek észre az adott közegben. Ilyen volt például a kontrollra, a másik fél befolyásolására épülő ismerkedési rendszerek korszaka. John megteremtette az új irányt, az úgynevezett Social Heartistryt, ami a szívből jövő, őszinte kapcsolatteremtésről szól. Ezután olyan ismert személyek idézték a gondolatait, mint a megújult Julian Blanc (aki az ezelőtti korszakában, néhány éve PUA tevékenysége miatt a világ leggyűlöltebb férfija lett), és ezután jött ki Neil Strauss (a PUA egyik atyja) könyve, Truth címmel, aminek nagyon hasonló felismerései vann

tmak. John a nemzetközi oktatók közül, és a magyar közeg nagy nevei közül is továbbképzett embereket. Timothy Marc, a világ elsőszámú online vállalkozó képzésének megalkotója is pozitívan írt róla (jobbra). A filozófiáját mind a nők, mind a férfiak kedvelik, Magyarországon pedig John hivatalos partnere a Fulfilled.hu (korábban NincsTöbbéJófiú.hu).

Itt egy visszajelzés videó egy 2015-ös tréningjéről:

Itt tudod megnézni John magyar szinkronnal/felirattal ingyenesen elérhető anyagait:

 

About Bíró Bence Péter

Pszichológus, coach, egyéni - és szervezeti tanácsadó. Az Eredmények című könyv szerzője, illetve a Business Burnout Biblia című könyv írója. A Fulfilled.hu tulajdonosa. A PPKE-n szerezte pszichológia alapdiplomáját, majd a az ELTE-n tanult tovább munka- és szervezetpszichológia mesterképzésen. Nagyvállalati tanácsadásokban a Corporate Values csapatával dolgozik együtt, illetve a KÜRT Akadémia rendszeres vendégírója.