Gábor 28 éves, tiszaújvárosi srác, aki Pesten lakik. A Debreceni Egyetemen végzett mérnök informatikus szakon, és gyerekkora óta szeretett játszani. Szoftverfejlesztőként dolgozott az Ericssonnál, és céges keretek között kiköltözött egy hónapra Kínába, viszont a diplomaosztója óta az volt az álma, hogy megcsinálja a saját számítógépes játékát. Ezt éveken keresztül halogatta, aztán 2014 őszén egy barátjával közösen belekezdett, hogy megcsinálja, viszont a barátjával való nézeteltérések miatt a játék is abba maradt.

Gábor élte tovább az életét, ameddig egyszercsak elhatalmasodott rajta az érzés: “itt az ideje most tényleg megcsinálni.” Felmondott a munkahelyén, és eldöntötte, hogy most lesz ideje a játékkal foglalkozni, de valahogy mégsem jutott vele semerre. Nem azért, mert nem lett volna lehetséges, csak valahogy nem volt meg a lökés hozzá. Így inkább halogatott, játszott mással, és amikor a játékon dolgozott, olyan dolgokat csinált, amik valójában kevéssé vitték előre a teljes projektet (neten olvasgatott, hetekig tökéletesített valamit, amire valójában semmi szükség nem volt és így tovább).

Ekkor kerestem fel, hogy 3 éves ismerettségünk alapján emberileg pontosan olyan személy, akivel a titkos programunkban (a Beavatottak Mastermind) szeretnék dolgozni. Gáborral megbeszéltünk egy alkalmat, és leültünk coachingra. Az első pillanatokban mindketten furcsán éreztük magunkat, mert új volt a helyzet, hogy ilyen közegben találkozunk, én pedig izgultam, hogy tényleg meg tudjam mutatni neki, hogy mi az, amire valójában képes a közös munkánk. A beszélgetés végére Gáborban megfogalmazódott, hogy szeretne velem dolgozni, amikoris átnyújtottam neki a dossziét, amin ez szerepelt:

 

14079763_1310621378962972_4065966454532148063_n

A többi már történelem.

 

Ez a program a legerőteljesebb eszközünknek bizonyult, ami közepes távon (6 hónap) mérhető eredményeket hoz az embereknek, bónuszként pedig személyiségfejlődést, reális hitet önmagukban, és mély, egymást segítő barátságokat.

“Ha csak az árra gondolok, akkor az magas volt. De ha arra, hogy megkapom, amit most a legjobban szeretnék, az bármennyit megér. Megérte.”

Gábor

Hallgasd meg Gábort saját szavaival:

Jó volt együtt dolgozni Gáborral, mert nyitott a fejlődésre, gyorsan tanul, pozitív, jó humorú és elkötelezett.

 

A Beavatottak Mastermind program ugyan mostmár nem titkos, de zárt, a jelentkezés pedig személyes beszélgetéshez kötött. A tanulságait, mindsetét, technikáit, és azt, hogy az eredményeket gyorsító eszköztárát hogyan alkalmazhatod egyedül, megkaphatod, ha jelentkezel az Álmokból Eredmények c. előadásunkra.

álmokból eredmények (1)

FRISSÍTÉS! Az előadás felvétele megvásárolható a hello[kukac]fulfilled.hu e-mail címen.

Ha a Beavatottak Mastermind Elit Csoportos Coachingba szeretnél jelentkezni, a 3 fordulós szűrés után az őszi turnus várólistájára tudsz jelentkezni. Ha így is érdekel, írj ugyanarra az e-mail címre egy üzenetet “Várólista” tárgymezővel.

About Bíró Bence Péter

Pszichológus, coach, egyéni - és szervezeti tanácsadó. Az Eredmények című könyv szerzője, illetve a Business Burnout Biblia című könyv írója. A Fulfilled.hu tulajdonosa. A PPKE-n szerezte pszichológia alapdiplomáját, majd a az ELTE-n tanult tovább munka- és szervezetpszichológia mesterképzésen. Nagyvállalati tanácsadásokban a Corporate Values csapatával dolgozik együtt, illetve a KÜRT Akadémia rendszeres vendégírója.