Diószegi Ádám

A spiritualitás, harcművészetek, jóga és meditáció 10 éves kora óta az élete részei voltak. Jelenleg  többféle modern és tradicionális jógafajtát, és saját stílusát, a Déva jógát és Déva flowt oktatja Budapest ismert jógastúdióiban. Emellett fest, ír és egy népszerű blogot (16 000 feletti követővel) vezet Facebookon. Az egyik legnépszerűbb jógaoktató, láthattad már több tv csatornán, vagy nagyobb fesztiválon beszélni, megjelenni.

Ő volt az, aki engem bevezetett a meditáció rejtelmeibe, és megmutatta, hogy milyen csodákat tapasztalhatok meg, ha egy-két dolgot javítok a technikámon. Rengeteg gondolatát építettem be a világképembe, amivel jóval összetettebb és rendezettebb világképem lett. Ádám hatalmas hatással volt rám. Szerintem rád is azzal lesz!

 

Itt hallgathatod és magaddal viheted mp3-ban is:

Ha tetszett az interjú, oszd meg te is!

About Bíró Bence Péter

Pszichológus, coach, egyéni - és szervezeti tanácsadó. Az Eredmények című könyv szerzője, illetve a Business Burnout Biblia című könyv írója. A Fulfilled.hu tulajdonosa. A PPKE-n szerezte pszichológia alapdiplomáját, majd a az ELTE-n tanult tovább munka- és szervezetpszichológia mesterképzésen. Nagyvállalati tanácsadásokban a Corporate Values csapatával dolgozik együtt, illetve a KÜRT Akadémia rendszeres vendégírója.