Előző cikkekben többször hivatkoztam az Anamé Programra, mint hasznos spirituális eszközre, ami nekem rengeteget segített az egyik legnehezebb időszakomban. Korábban még sosem találkoztam a módszer megalkotójával, így valóra vált az álmom, hogy azzal beszélgethessek, aki ezt “megalkotta”.

Balázs Valéria (Anamé) gyakran beszél élettörténetéről, amelyben hihetetlenül sok betegséget említ, amivel küzdött, így megkértem, hogy ha nyitott erre, akkor küldje el az orvosi leleteit, amik ezt igazolják. Ugyan bíztam benne, hogy ha idáig már ennyit segített, nem fog ezen elcsúszni, mégis, amikor megkaptam tőle a hivatalos, orvosi leleteket tőle, alig tértem magamhoz, amikor láttam, hogy mindez orvosilag igazolt. A papírok a beszélgetésnek is láthatóak:

Ha tetszett a beszélgetés, és szeretnél feliratkozni az e-mail értesítőnkre, örömmel látunk itt:


 

Megjelent az új könyvünk, az Eredmények. Te olvastad már? Ide kattintva beszerezheted.

 

About Bíró Bence Péter

Pszichológus, coach, egyéni - és szervezeti tanácsadó. Az Eredmények című könyv szerzője, illetve a Business Burnout Biblia című könyv írója. A Fulfilled.hu tulajdonosa. A PPKE-n szerezte pszichológia alapdiplomáját, majd a az ELTE-n tanult tovább munka- és szervezetpszichológia mesterképzésen. Nagyvállalati tanácsadásokban a Corporate Values csapatával dolgozik együtt, illetve a KÜRT Akadémia rendszeres vendégírója.