Egyik termék sem helyettesíti a személyes konzultációt. Nem helyettesíti az orvosi, pszichiátriai, pszichoterápiás segítséget, és nem garantál biztos sikert látatlanul. Egyes termékeinket itt sem tüntetjük fel, és fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos termékeket kizárólag különleges ajánlatok kereteiben teszünk elérhetővé. 

rövid kurzusok

10 önmegvalósítási tipp a motivációs mítoszok helyett

Hogyan kerüld el a motivációs mítoszok útvesztőit és valósítsd meg önmagad? Fedezd fel a tévhitek helyett a tudományosan alátámasztott módszereket ebben a rövid, de tartalmas kurzusban, ami a valódi siker felé vezet.

Pozitív energia a mindennapokra

Tippek a tartós boldogsághoz pszichológiai megközelítésből

Ismerd meg a pozitív pszichológia praktikáit ebben a kurzusban, amik segíthetnek a boldogságszinted növelésében. Tanuld meg, hogyan építheted be ezeket a hatékony módszereket a hétköznapjaidba.

stressz vagy ez már a kiégés?

Mi segít megtartani a jóllétet?

Kíváncsi vagy, hogyan ismerheted fel a kiégés jeleit és hogyan kerülheted el a stressz csapdáit? Ebben az előadásban megismerheted a kiégés megelőzésének és kezelésének tudományosan alátámasztott módszereit, valamint a stressz és a pihenés egyensúlyának fontosságát a mindennapok során.

A kommunikáció és konfliktuskezelés alapjai

Fedezd fel a kommunikációs készségek és konfliktuskezelés alapjait ebben az előadásban! Tanulj meg másokat jobban megérteni és hatékonyan reagálni különböző helyzetekben, akár a szakmai, akár a magánéletedben.

Kommunikáció és személyiség

A KOMMUNIKÁCIÓ ÉS KONFLIKTUSKEZELÉS ALAPJAI

Fedezd fel a kommunikációs készségek és konfliktuskezelés alapjait ebben az előadásban! Tanulj meg másokat jobban megérteni és hatékonyan reagálni különböző helyzetekben, akár a szakmai, akár a magánéletedben.

Személyiségtípusok

DISC, MBTI, ENNEAGRAM, BIG5

Ismerd meg a különböző személyiségtípusokat, mint a DISC, MBTI, Enneagram és BIG5. Tanuld meg, hogyan értelmezd saját és mások viselkedési mintáit, javítva ezzel kommunikációs és kapcsolatépítési készségeidet. Ez a kurzus tartalmazza A kommunikáció és konfliktuskezelés alapjai előadást is!

Kommunikáció mesterkurzus

+ Személyiségtípusok

Változtass a kommunikációdon, változtass az életeden! Fedezd fel velünk, hogyan kommunikálhatsz maga-biztosabban, és hogyan érthetsz meg másokat hatékonyabban. Ez a kurzus tartalmazza A kommunikáció és konfliktuskezelés alapjai előadást, valamint a Személyiségtípusok kurzust is!

stressz és kiégés

STRESSZ VAGY EZ MÁR A KIÉGÉS?

MI SEGÍT MEGTARTANI A JÓLLÉTET?

Kíváncsi vagy, hogyan ismerheted fel a kiégés jeleit és hogyan kerülheted el a stressz csapdáit? Ebben az előadásban megismerheted a kiégés megelőzésének és kezelésének tudományosan alátámasztott módszereit, valamint a stressz és a pihenés egyensúlyának fontosságát a mindennapok során.

kiégés mesterkurzus

Ismerd fel a kiégés jeleit, mielőtt túl késő lenne! A Kiégés Mesterkurzus mélyreható betekintést nyújt a kiégés megelőzésének és kezelésének módszereibe. Csatlakozz hozzánk, és tanuld meg, hogyan őrizheted meg egészségedet és jóllétedet a modern munkahelyi kihívások közepette.

önbizalom, karrier és eredmények

Maximális önbecsülés

Legyen a tiéd az ország legátfogóbb online önbizalomnövelő kurzusa. Több hónapra leosztott videó, és írásos oktatóanyag rengeteg bónusszal.

Hivatás mesterkurzus

Találd meg és kövesd igazi hivatásod a Hivatás Mesterkurzus segítségével! Kapj betekintést a karrierépítés pszichológiai stratégiáiba, felfedezve és kiaknázva szakmai potenciálodat, összhangban értékeiddel.

Eredmények kurzus

Ismerd meg a halogatás elkerülését és az eredményesség növelését az Eredmények Kurzuson keresztül. Tanulj meg célokat megvalósítani értékeid összhangjában, miközben a produktivitás növelésének technikáit alkalmazod.

vip konzultáció

Dolgozz személyesen Bíró Bence Péterrel a te, saját céljaidon. Tegyétek közösen még hatékonyabbá, tartalmasabbá az utad, és kapd meg azonnal a sokéves pszichológiai tudást, eszköztárat, és a személyes támogatást, teljes diszkrécióval. Mindezt anélkül, hogy túlterhelnénk téged. Csak a neked legszükségesebb információk, akkor, amikor neked  kellenek.

ha felkérnél előadónak a rendezvényedre,
vagy a cégedhez hívnál tréninget tartani

Nagyon szeretem ezeket a projekteket, és szívesen beszélek veled a részletekről. Gyakran keresnek meg céges tréning, konferencia fellépés, iskolai előadás és hasonlók kapcsán. Mind Magyarországon belül, mind a határon túli felkérésekre nyitott vagyok, ehhez a részleteket kérlek e-mailben beszéljük meg a hello@fulfilled.hu címen.

 A rizsa helyett a valóság, amit ha beültetsz a gyakorlatba, akkor működik!

Bíró Bence Péter Eredmények könyvéről

Mosolyka - Tóth-Hozleiter Fanny  //  Bestseller író - motivációs előadó

Friss, üde olvasmány, nem árthat megfürödni benne!

Bíró Bence Péter Eredmények könyvéről

Feldmár András  //  Pszichoterapeuta

... egyenes és mély gondolatokat indíthatnak el!

Biró Bence Péter Eredmények könyvéről

Rakonczay Gábor  //  Töbszörös világrekorder extrém sportoló

Mindezt két lábbal a földön maradva. Őszintén. A tudomány felfedezéseire, és valódi emberek tapasztalataira alapozva. Azonnali tippek, és mély gondolatok egyaránt. Mindezt érthetően.  

Azoknak, akik imádnak értelmes dolgokat nézni, hallgatni, olvasni.

8200+ Facebook kedvelő

11.500+ Instagram követő

26.000+ YouTube feliratkozó

4000+ E-mail feliratkozó

Többezer előadás résztvevő

Többszáz coaching ügyfél

10 év szakmai háttere

nemzetközi ismeretekkel


A biztonságod fontos nekünk: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF

Ügyfélszolgálat: hello@fulfilled.hu | Telefonszám: +36 30 690 33 11

© 2024 Fulfilled.hu - Minden jog fenntartva.