A céljaid elérésének hangoskönyve

17 fontos infó, amivel rövidebb idő alatt találhatod meg, és érheted el a céljaid

______________________

Kinek való ez a hangoskönyv? 

  • Ha szoktál halogatni, de mostmár tényleg szeretnéd megvalósítani, amiről jóideje álmodsz
  • Ha érdekel, hogyan működik a célmegvalósítás pszichológiája
  • Ha érdekel, hogyan korlátozod magad, anélkül, hogy tudnál róla, és hogyan léphetsz túl rajta

Digitális kedvezmény 4970 Ft helyett 3970 Ft


rsz_könyv-álló_fehér-háttér

Az Akció Lejárt!

Amennyire könnyűnek tűnik manapság fiatalnak lenni, akkora kihívást is jelent. Bár a lehetőségek száma korlátlan, de éppen ezért sokkal nehezebb lemondani a további opciókról. Ha úgy érzed, hogy nagy döntések előtt állsz, akkor mindenképpen olvasd el Bence könyvét, amely remek társad lesz ezen a rendkívül izgalmas úton.

Pongor-Juhász Attilawww.pongorjuhaszattila.hu

Biró Bence könyve közvetlen és gyakorlatias. Mindegy, hogy a pszichológia, a spiritualitás, vagy csak a józan ész vezérel, ebben a könyvben ezek a fogalmak kényelmesen megférnek egymás mellett. Nem ígér ingyen sikert, olyan módszereket dolgot ki, amik csak akkor működnek, ha van mögöttük elhatározás. De akkor működnek. Mindenkinek szívesen ajánlom, nekem jó lendületet adott.

Krausz Attila “BOM”Rapper (DSP) & Író

Amikor Bence először mesélt arról, hogy könyvet ír az eredményes életről, kicsit szkeptikusan fogadtam a tervét. Bár én nagyon is kedvelem a nagy ívű célokat és az ambiciózus terveket, egy könyvben összefoglalni mindazt, ami lehetővé teszi, hogy az olvasó képes legyen saját céljai elérésére akár magán- életi, akár üzleti területen, ráadásul ezt egy szemtelenül fiatal írótól származó tanácsok alapján, még az én gondolkodásomnak is nehéz volt befogadni. Jómagam 12 éve segítek embereknek és cégeknek abban, hogy megtalálják a saját sikereikhez vezető útjukat, és meggyőződésem, hogy nincs egy recept a sikerre. Bencétől nem (sem) kaptam ilyet, ami miatt viszont mégis ajánlót, és nem kritikát írok a könyvről, az az, hogy olyan témákat gyűjtött össze és tett érthetővé, gyakorlatias módon használhatóvá, amelyekkel bárhonnan is induljon az olvasó céljai elérése felé, és bármi legyen is, amit el akar érni, biztosan találkozni fog. Coaching-praxisomban is valahogy mindig ezekben a témákban találjuk magunkat ügyfeleimmel, és mintha ezek a területek lennének azok, amiket a személyes sikeresség felé vezető úton nem lehet kikerülni. Az Eredmények című könyv inkább tájleírás, mint receptkönyv. Praktikus és igényes írás arról, hogy az egyes tereptárgyak felbukkanásakor mit érdemes végiggondolni, és ezt hogyan tegyük. Mindenkinek ajánlom, aki tudatosan dolgozni akar saját sikerességén, vagy csak azon kapta magát, hogy a sikeresség kérdése foglalkoztatja, és útikönyvet keres.

Molnár AttilaPszichológus & Startup tanácsadó

Szerintem nagyon klassz könyv lett, látszik hogy sok munka van benne. Hiteles és ezért nagyon jó! Nem csak elméletben van meg a szerző tudása, hanem gyakorlatban is alkalmazza és ezzel teremt értéket/segítséget. Nagyon klassz, hogy a saját stílusában írja.

Nátó IldikóTulajdonos, Motomarvel.com

A könyv elolvasása utáni pozitív vélemények:

Amikor mondta Bence, hogy írt egy könyvet, és megtisztelt azzal, hogy én írjak hozzá ajánlót, egyrészt nagyon örültem, másrészt azonnal elhatároztam magamban, hogy kegyetlenül kritikus leszek. Akár tetszik, akár nem, nem fogom megmásítani, sem cenzúrázni a véleményemet. Szemernyit sem számít, hogy ismerem a szerzőt – nekem a műről kell értekeznem, nem a személyéről. Őszintén szólva, én egy ideje elengedtem az önfejlesztő könyvek olvasását, mert azt tapasztaltam, hogy minél több könyvet olvasok el e témában, annál inkább rájövök, hogy szinte mind ugyanazt írja, és a legtöbb nem igazán hasznosítható a való életben. A legtöbb ilyen szerzemény elmeséli, hogy hogy legyél sikeres, miközben ő csak abból lett sikeres, hogy te megvetted a könyvét. Tehát akkor mit is mesél el…? Szóval féltem, hogy ez is ilyen lesz. Aztán az első 30 oldal után már tudtam, hogy ez a könyv zseniális. Nem nagyon dobálózok ezzel a jelzővel gyakran, egy maroknyi olyan könyv volt eddig életemben, amit igazán hasznosnak és értékesnek tartok és időnként újraolvasom. Ez most bekerült közéjük. Magam sem hittem volna, de így van. Ez nem a szokványos önfejlesztő meg motivációs könyv, ami tele van olyan közhelyekkel, mint hogy “Szeresd magad!” meg “Légy pozitív!”, nincsenek benne féligazságok, kamutörténetek, élethazugságok, cukorszirup meg minden egónyalogató marhaság. Valódi tapasztalatok, működő, hasznosítható tudás, ami tapasztalati és tudományos alapokon nyugszik, ezotéria helyett pszichológia, “vonzás törvénye” helyett cselekvési terv. Örömteli, hogy nem áll be a sorba azt mondani, hogy “Igenis elérhető, hogy éjjel nappal boldog vagy, minden csodás és sosincs rossz kedved és a világ egy nagy csillámpóni csodaország!” A realitás talaján maradva ki meri mondani, hogy egy alapvetően boldog életút velejárója a hullámzás, néha nagyon jó, néha rossz és ez így van jól. Feloldja azt a frusztrációt, amit azok keltenek, akik azt sugallják, hogy márpedig elérhető a tökéletes boldogság és jókedv az élet minden pillanatában, ha mindent jól csinálsz – és mi pedig nem értjük, hogy akkor nekünk miért nem sikerül. Ez a könyv értékesebb tudást tartalmaz, mint a hazai legismertebb motivációs trénerek meg bullshit- és közhelygyárosok bestsellerei. Nagyon remélem, hogy rengeteg emberhez fog eljutni, aki valóban szeretne egy boldogabb és sikeresebb életet élni – és hajlandó tenni is érte, nem csak a kanapén várni a “vonzás törvényére”.”

Tar GáborJay’s Workout

Nagyon jó, hogy ezeket leírtad. Volt benne elgondolkodtató összefüggés, jó ötlet, megnyugtató példák, és olyanok, amiket jó leírva látni, mert csomó embernél tapasztalok, és olyan érdekes gondolatok, amivel korábban nem hiszem, hogy valaha találkoztam.

Görzsöny GáborSzoftverfejlesztő

Végre valami, ami nem tipikus önfejlesztő cucc, hanem valami értelmes. Ez hiányzik a könyvesboltok polcairól!

Kelemen HenriettDivatszakember

Minél fiatalabb az ember, annál nagyobb esélye van friss szemmel nézni a körülöttünk levő világot. Ha pedig egy útját kereső fiatal ír könyvet, biztos lehetsz benne, hogy abban olyan kérdésekkel fogsz találkozni, melyek egyenes és mély gondolatokat indíthatnak el… Bence barátom évekkel ezelőtt is a nagybetűs tudást kereste, és most jó látni merre vezet az út, ha valaki elszántan a tudást veszi üldözőbe.

Rakonczay Gábor2x guinness világrekorder, 6x óceánátkelő hajós, az amerikai Év Kalandja Díj tulajdonosa

Nagyon jó lett! Az első benyomásom az volt, hogy egészen sok kutatómunka van benne, és tényleg a fiatalokhoz szól. Ahhoz pedig külön gratulálok, hogy tényleg nagyon sok célkitűzős, meg önmegvalósítós könyvet olvastam, de ennyire sok személyes példa / esettanulmány nagyon kevésben van. Továbbá nagyon tetszett, hogy voltak csekklisták, illetve gondolkodósabb kérdéssorok a fejezetek között.

Dr. Pető BenceSzakkönyvíró

Érdekes témákat boncolgat. Tetszik, mert egészen mélyen belemegy a magyarázatokba, és érthető. Sok emberben az önfejlesztés miatt belső kérdőjelek fogalmazódnak meg, amire kiváló megoldás ez a könyv, mert megmagyarázza ezeket. És jók a táblázatok is!

Hováth KristófSales, Samsung

“Ha ketten rendelünk egy tál húslevest, hiába esszük ugyanazt, az egyikünknek sós lesz, a másiknak ízetlen.” (Gálvölgyi János). Szerintem ez az idézet az egész életre és erre a könyvre is igaz. Lehet nekem tetszik, de lehet, hogy másnak nem. Én úgy vagyok vele, hogyha egy könyvbe legalább egy olyan gondolatot kapok, amit korábban nem tudtam, már megérte elolvasnom. Ebben a könyvben nagyon sok ilyen gondolatot kaptam. De biztosan lesznek olyan emberek, akiknek nem ad a könyv semmit, és olyanok is, akiknek úgy fog ez kelleni, mint egy falat kenyér.

NoelBeavatottak Mastermind Tag

Nagyon erős a tartalom, és érthetően lett leírva. Az írási szint pedig baromi jó ahhoz képest, hogy első könyv.

Imre DávidFejlesztőmérnök

Nagyon tetszik, hogy könnyed olvasmány – jók a példák, mert lazítják a témát. Nagyon érett gondolatokat írt le a szerző. Tetszik, hogy egy folyamaton visz végig, ahol kiemeli a lehetséges buktatókat, visszahúzó érzelmeket is.

Szabó BenceCégvezető, az Egység-Kétség c. könyv egyik szerzője


Mennyibe kerül?

4970 Ft

3970 Ft

A könyvesboltokban (Libri, Bookline, stb.) 4 970 Ft-ért árulom. De most csak a hangoskönyvet digitális kedvezménnyel limitált ideig mindössze 3970 Ft-ért megvásárolhatod. A könyv teljes anyagát, akárhova magaddal viheted, és útközben is hallgathatod. Most rögtön le is töltheted, bankkártyás vásárlás után.


 


rsz_gift-high-quality-png

Értékes bónuszokkal!

  1. Hogyan maradj motivált? Online videótréning 2 721 Ft értékben
  2. Hogyan találd meg a hivatásod? Online videótréning 2 870 Ft értékben
  3. Hogyan tedd 2019-et életed legjobb éveddé? Letölthető munkafüzet 4319 Ft értékben

Tehát összesen 14 880 Ft értéket kapsz most azonnal, ha megveszed a hangoskönyvet 3970 Ft-ért. Figyelem! Ez a kedvezmény limitált ideig érvényes!

 


Bíró Bence Péter

Bíró Bence Péter

Korábban találkozhattál vele nagyobb konferenciákon (pl. Fenyő Iván Fénykonferenciáján, Jakupcsek Gabriellával egy színpadon, Pozitív Gondolkodók Napján), fesztiválokon (Everness fesztivál 2x-es előadója), Svájcban (meghívásra tréninget tartott), vezetői tréningeken (MVM Group, Újház-Centrum), televízióban, rádióban, magazinban, saját rendezvényein, szerkesztőként számos önfejlesztő oldalon, vagy interjúiban, ahol ő kérdezett. 2016-ban Los Angelesben tanult tovább személyesen Dr. Parisertől és Dr. Glovertől a Los Angeles Institute of Contemporary Psychoanalysisben. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem végzős Pszichológia hallgatója. A Fulfilled.hu tulajdonosa. Legfrissebb írását Csíkszentmihályi Mihály hivatalos vezetői blogján is megjelentették.

A könyvet ajánlja:

 

Töltsd ki ezt:


 

 
 


© 2019 Fulfilled.hu

Adatkezelés | ÁSZF 

Ügyfélszolgálati kérdések: hello@fulfilled.hu