Gratulálunk, sikeres fizetés! 

És van itt még egy meglepetésed!

Hallottál már a Sikergaranciáról? Ez az első dolog, amit a VIP coaching ügyfeleimnek megtanítok. És sokáig kizárólag csak ők láthatták. Rendkívüli eredményeket értek el a segítségével. Most pedig Te is hozzáférhetsz!

A Sikergarancia™  segít neked lézerszerűen a legfontosabbra fókuszálnod, és még produktívabbnak lenned. 

Hozzásegít, hogy 100%-ig tisztában légy különböző cselekedeteid eredményességével, és finomhangold a saját célkitűzési rendszered.

Ismered ezt a 3 bosszantó problémát? Ezekben is segíthet:

Rengeteget dolgozol, de mintha semmi eredménye nem lenne...

"Dolgoztam, ki sem látok a teendőkből, de sehova sem haladtam." Ismerős szavak? Ez valóban komoly probléma. Elveheti a lelkesedésed. Főleg, amikor mással is összehasonlítod magad. De a jó hír, hogy van erre megoldás.

Ez a rendszert, ami stabilitást, inspirációt, kiszámíthatóságot, víziót, nyugalmat, és igazságos értékelést adhat neked. Őszintén eléd tárja, hogy mennyire voltál eredményes, és a gyakorlatban visszaadja a sikered feletti kontroll élményét a kezedbe.

Nagy tűzzel elkezded csinálni, de valahogy nem csinálod végig...

Sokan, akik elkezdenek cselekedni, csak pár napig lelkesek, és utána az élet úgy alakul, hogy nem tudnak már arra fókuszálni, és valahogy eltűnik a megálmodott cél süllyesztőben. Ez nagyon kellemetlen. Rengeteg embert érint. És tényleg nem könnyű az élet. Ezektől az ember magában is csalódhat, hisz tényleg elhatározta, hogy most ezt végigcsinálja. Ugyan varázspirulák nincsenek, ez a rendszer segített már töbeknek.

Kételkedsz magadban, hogy vajon sikerül-e, vagy a megfelelő dolgot csinálod-e...

Nagyon kellemetlen szokott lenni, ha az ember bizonytalannak érzi magát. Az intelligens emberek sok dologban automatikusan bizonytalanok. Ennek meg van a pszichológiája. Amikor az ember kételkedik magában, az viszont sokszor visszafoghatja őt abban, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassa. Van viszont egy módszerem, ami a tapasztalatok alapján magabiztosságra cseréli az ügyfeleim bizonytalanságát. Megnöveli a produktivitásukat. És segít kiválasztani a legfontosabb feladatokat, hogy ne vesszenek el a részletekben.

kidolgoztam egy rendszert, ami talán mindezt megoldhatja neked...

De ezt idáig csak a top vevőim látták. Kidolgoztam egy rendszert, ami tökéletesen mérhető eredményeket adott nekik.  Ami látható eredményeket ad a te "kezedbe" is, mindegy, hogy elhiszed, hogy te képes vagy-e rá. Egy rendszert, ami használatával lehetetlen, hogy azt lásd, hogy a befektetett munkáddal sehova sem haladtál. Egy rendszert, ami stabilitást, inspirációt, kiszámíthatóságot, víziót, nyugalmat, és igazságos értékelést ad neked. Egy rendszert, ami felszámolhatja a kételyt, és objektívan, kíméletlenül őszintén eléd tárja a fejlődésed, és eredményességed. Egy rendszert, ami megmutatja neked, hogy rövid- és középtávon jó helyre fektetted-e be az idődet.

Bemutatjuk: 

A sikergarancia rendszert

A Sikergarancia™ egy olyan Eredmény Mátrix, ami segít neked lézerszerűen a legfontosabbra fókuszálnod, és még produktívabbnak lenned. Hozzásegít, hogy 100%-ig tisztában légy különböző cselekedeteid eredményességével, és finomhangold a saját célkitűzési rendszered.

Norbert
elit szintű ügyfél

Nagyon jó, hogy így le vannak bontva a dolgok. Csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy elkötelezett, mert maga a rendszer elképesztően hasznos.

A privát konzultációs ügyfeleimmel kapcsolatban elsőrendű titoktartást fogadok, így a legtöbb helyen nem tűntetem fel a valódi neveiket.

Mi ez pontosan?

Egy 13 videóból és 13 pdf-ből álló oktatóanyag. Ez először ismerteti a Sikergarancia elméleti hátterét. Aztán végigvisz a technológián, hogy ezt hogyan ültetheted át a gyakorlatba. Ennek a segítségével pedig már élvezheted is a mérhető sikereid, és eredményeid. 

A használatát tökéletesen megtanulhatod otthonról, és nem kell más hozzá, mint egy internetkapcsolat és egy számítógép. De akár a mobilod is elég hozzá.

mikor és hogyan kapod meg?

Azonnal, amint megrendelted elküldjük e-mailben neked az egyedileg generált linket, amin a videóidat letöltheted. Innentől kezdve már használhatod is új rendszered, és akárhányszor újranézheted a videókat.

10​​​​0%​
Tesztelt

Mennyi időt igényel a használata?

Az első gyakorlat benne az "Életstílus Analízis", ami eddigi tapasztalataink szerint rettentően hasznos mindenkinek, aki kevesebb, mint 7 éve foglalkozik önfejlesztéssel. Ez a gyakorlat időigényes, évente 1-2 alkalommal elég elvégezned. Ez alkalmanként 5-6 óra. A Sikergarancia eztán heti kb. 20 percedet igényli. Így pedig napok munkáját spórolhatod meg vele.

Mit mondanak róla azok, akik már látták?


Gábor
Elit szintű ügyfél

A privát konzultációs ügyfeleimmel kapcsolatban elsőrendű titoktartást fogadok, így a legtöbb helyen nem tűntetem fel a valódi neveiket. A szavaik és visszajelzéseik viszont valódiak.

Bence 6 hónapos mastermind programra során ismerkedtünk meg a Sikergarancia táblázattal. Először nagyon idegenkedtem a használatától, mivel abszolút spontán típus vagyok és ezelőtt semmit sem szerettem írásban/papíron vezetni. Fokozatosan kezdtük el a kitöltését életünk egy-egy területével kapcsolatban, idővel kiegészítve egy nagy rakás segédanyaggal, így a végére egy egész jó kis all-in-one naplóvá vált, ahol követhettük a folyamatos változásunkat vagy ahová visszatérhettünk, mikor elbizonytalanodtunk vagy motivációra volt szükségünk. Nem mondom, hogy mostmár életem végéig hasonló rendszert fogok használni (most is jól megvagyok nélküle), de mindenképp pozitívan formáló tapasztalat volt. Arra is rávilágított, hogy érdemes néha tőlem távolabb álló dolgoknak is adni egy lehetőséget.Zsuzsa és Dominik
Elit szintű ügyfelek

Nagyon sokat használtuk! Működik!


Mit adhat neked még?

  • Segít legyőzni a bizonytalanságot
  • Ésszerű, logikus, átlátható lehet az utad vele
  • Játékos kísérletté válhat vele a "kemény munka"
  • Könnyedén tudsz kitartani a lényeg mellett
  • Nem kell többé úgy érezd, hogy semmit nem csináltál
  • Nem felejted el a legfontosabb teendőket 
  • RENGETEG időt megspórolhatsz vele
  • Láthatóvá és mérhetővé válik a fejlődésed
  • Nem kell annyi dologra fókuszálnod, leegyszerűsítheti az életed

Visszajelzéseink alapján annak is hasznos befektetés volt, aki korábban már sokmillió forintot költött önfejlesztésre!

Mennyibe kerül?

Ezt a rendszert azoknak dolgoztam ki, akik minimum 300 000 Ft-ot fizettek, és csak így juthattak hozzá. Eredetileg ezzel csak ez a néhánytíz ember találkozhatott. Rengeteget foglalkoztam viszont a közönségünk megismerésével, kutatásokat végeztem, és rájöttem, hogy égető szükség van erre az ismeretanyagra. Ezért megvásárolhatóvá tettem a weboldalamon is, a tréning ára 72 890 Ft.

Neked, viszont a könyv megvásárlása mellé még kedvezményesebb ajánlatot készítettem. Így most ugyanezt a rendszert "mindössze" 32 310 Ft-ért megvásárolhatod. Így te 267 690 Ft-tal kedvezőbb áron juthatsz hozzá, mint a korábbi ügyfeleim. Az ajánlat viszont csak most, a könyvrendelésed mellé érvényes!

mit mondanak még róla azok, akik kipróbálták?


Attila
Elit szintű ügyfél

A privát konzultációs ügyfeleimmel kapcsolatban elsőrendű titoktartást fogadok, így a legtöbb helyen nem tűntetem fel a valódi neveiket. A szavaik és visszajelzéseik viszont valódiak.

3 hónapja dolgozunk együtt Bencével, azóta használom a Sikergarancia táblázatot. Előtte is haladtam a dolgaimmal de nem ilyen jó ütemben. Mindig volt egy hosszú teendő listám, és bizony gyakran előfordult, hogy nem azokat a dolgokat végeztem el amivel a legnagyobb előrelépést érhettem volna el. Amióta Bence rendszerét használom azóta hétről hétre teljesen tisztán látom, hogy pontosan milyen feladataim vannak, és úgy alakítom ki a teendőimet, hogy olyan dolgokkal foglalkozzak amik a legnagyobb előrelépést jelentik a céljaim felé. Tiszta szívvel tudom ajánlani ezt a rendszert azoknak akik szeretnének tisztán látni, fókuszáltan dolgozni a legfontosabb feladataikon, és gyorsabban elérni a kívánt eredményeiket.Gábor
elit szintű ügyfél

Szerintem a Sikergarancia egy nagyon jól átlátható, logikus rendszer ami Bence közreműködésével tényleg garantálja a sikert. Felépítése egyszerű és könnyű eligazodni benne, de mégis összetett. Segít, hogy a szemem mindig a célon legyen. Kiváló eszköznek tartom, aki szeretne a személyes fejlődésébe fektetni, annak kötelező.Csaba
Elit szintű ügyfél

A Sikergarancia egy remekül felépített rendszer, egy olyan térkép, amely A-Z ig végigvezet azokon a kulcsfontosságú lépéseken, amik szükségesek ahhoz, hogy meg tudjunk valósítani egy ideális életstílust. Nekem sokat segített abban, hogy rendezettebbek legyenek a mindennapjaim, hatékonyabb legyek a munkámban és meggyorsítsam az előrelépésem a céljaim felé vezető úton.


Megéri ez neked?

Erre etikátlan lenne helyetted válaszoljunk. De azért, hogy a döntésedet megkönnyítsük, 3 további kiemelten értékes bónuszt adunk ajándékba. Így a 300 000 Ft helyetti tréning ár helyett 32 310 Ft-ért megkapod a tréninget. És megkapod mellé:

2. bónusz:

Az álmokból eredmények című rendezvényünk teljes felvétele

3 órás videófelvétel - 12 580 Ft értékben

A 2017 március 30-án megtartott zártkörű előadásunk 3 órás, teljes felvétele, amelyre a belépő 12 580 Ft volt, most ajándékként a tiéd. Meglepetés előadónk Fenyő Iván volt. A Fulfilled.hu titkos féléves programjának sikereinek és kudarcainak mintái és szabályszerűségeiről volt szó. Megosztottuk a stratégiákat, és tanulságokat. Beszéltünk a veszélyekről, zsákutcákról az önfejlesztő világban. Szó volt időpazarlási és önszabotálási tendenciákról is. Valódi, mindennapi emberek esettanulmányaival is találkozhatsz, és tippjeiket hallhatod a sikered növeléséhez.

1. Bónusz:

Hogyan építs jövedelmező kapcsolatokat a példaképeiddel?

online tréning - 12 882 Ft értékben

Ebben a teljesen új, idáig sehol közzé nem tett videókurzusban végigvezetlek azon, hogy hogyan tudsz te is kapcsolatot építeni a legsikeresebb emberekkel. A képen Mosolyka és párja, Freiwill Ádám, Rakonczay Gábor, Nagy Attila, Simon Janó és én szereplünk az egyik mastermind ülésünk után.

Ebben a videókurzusban elmondom, hogy egy fiatal, vidéki srácból, aki senkit nem ismer, hogyan kerültem barátságba velük. Hogyan szereztem ajánlót Feldmár Andrástól a könyvemhez, és hogyan jutottam el oda, hogy minden évben együtt szülinapozunk Fenyő Ivánnal. Ezeket pedig Te hogyan tudod reprodukálni. Milyen technikákat használhatsz, és hogyan készíts, és tarts fenn egy igazi Mastermind csoportot Te magad!

Mai szemmel nézve azt mondom, hogy ennek van egy egyszerű titka. És ezt te is hasznosíthatod! Egy olyan eszköztárat kapsz a kezedbe, amit azonnal beépíthetsz. És ugyan mi állhat az utadban, ha megvan a megfelelő kapcsolatrendszered?  :)


3. bónusz:

beszélgetés egy milliárdossal

30 perces videófelvétel - 32 580 Ft értékben

A rövidfilm futótűzként terjedt el Facebookon, és hamar 1 040 000 feletti nézettséget ért el Magyarországon. Ez egy 5 perces részlet volt a 30 perces beszélgetésünkből. A harminc perces verzió eddig sehol nem volt elérhető. Ismerd meg, hogyan gondolkodik egy milliárdos! Mi a titka, hogyan lendült túl a nehézségeken, és hogyan ért el kiemelkedő eredményeket? Most ez is a tiéd ajándékként - természetesen eredeti, angol nyelven.

Noel
elit szintű ügyfél

A Sikergarancia táblázat a világ egyik legjobb dolga. Minden célom valósággá vált.

A privát konzultációs ügyfeleimmel kapcsolatban elsőrendű titoktartást fogadok, így a legtöbb helyen nem tűntetem fel a valódi neveiket.

a szerzőről

Biró Bence Péter

Bő 9 éve foglalkozom önismerettel, önfejlesztéssel, és 5 éve osztom meg tudásomat. Pszichológia alapdiplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem, 5-ös államvizsgával. Írásaimmal, videóimmal, interjúimmal találkozhattál magyar és külföldi oldalakon. Amire az egyik legbüszkébb vagyok, hogy Csíkszentmihályi Mihály hivatalos, nemzetközi, vezetőknek szóló blogján is megjelent már írásom. Rendszeres meghívott előadó vagyok konferenciákon, céges tréningeken, és korábban Svájcban is tartottam tréninget. Ezen kívül láthattál televízióban, rádióban, magazinban, saját rendezvényeimen, szerkesztőként számos önfejlesztő oldalon, a Pszinapszis oldalán, hallgathattad a Gál Kristóffal közös vállalkozói podcastunkat, és találkozhattunk sok más helyen is. Néhány konkrét referenciát is megemlítenék: MVM Group, Férfiak Klubja, Everness Fesztivál, Pozitív Gondolkodók Napja, Fénykonferencia, TEOL, Új-Ház Centrum Sz+C Stúdió Kft., és többhelyütt. 


Nincs apróbetűs rész. Olyan tréninget igyekeztünk készíteni neked, ami tényleg ütős, és használható. Egyszerre motiváló, és a realitásban is hasznos. Nem ismerünk téged, és nem vagyunk mindenhatóak, így ez a tréning nem biztos, hogy segít neked. Nem ígérjük, hogy megváltja az életedet. Viszont sokan nagyon hálásak mind maguknak, mind a csapatunknak, miután megvásárolták.  Mi bízunk benne. Ezért is adjuk a nevünket és arcunkat hozzá.


Ügyfélszolgálat: hello@fulfilled.hu | Telefonszám: +36 30 690 33 11

© 2019 Fulfilled.hu | Minden jog fenntartva. 

Adatvédelmi Tájékoztató | ÁSZF