Gratulálunk!
Sikeres vásárlás!

E-mailben elküldtük az adatokat, de akár itt is lefoglalhatod a beszélgetést:

Gyakori Témák, amivel felkeresnek

Ugyan minden helyzet, és ember egyedi, de itt van 12 téma, amivel gyakran fordulnak hozzám

Gyorsított célmegvalósítás

Szeretnél a leggyorsabban eljutni a céljaidhoz? Jó lenne, ha visszajelzéseket kapnál, hogyan lehetnél még hatékonyabb? Legyőznéd a belső szabotáló erőket? Szeretnél egy plusz lendületet? Vagy épp önismeretileg fejlődnél? Ebben tudok neked támogatást nyújtani.

Gondolatok megtisztítása

Szeretnéd legyőzni a félelmeid? Jobban kezelnéd a negatív gondolataid? Túllépnél a korlátozó hiedelmeiden? Vagy csak túl sok jó ötleted van? Elárasztanak a feladatok? Közösen tisztánlátást nyerhetünk. Ettől az ügyfeleim általában felszabadultnak és magabiztosnak érzik magukat.

Kiégéskezelés

Ha a rengeteg munkától kimerültnek érzed magad, érzed, hogy romlott a teljesítményed, a hangulatod, és a lelkesedésed,  valószínűleg tudok segíteni neked. Erről bővebb információt a www.vallalkozoikieges.hu oldalon találsz.

Önérvényesítés

Ha úgy érzed, hogy nem azt kapod az élettől, amit érdemelsz, talán tudok neked segíteni. Hogyan kapd meg, amit szeretnél az élettől, az emberektől, és a munka világában?

Karrier önismeret

A hivatásodat szeretnéd megtalálni? Vagy csak jobban megérteni magad, hogy miért viselkedsz és érzel úgy, ahogy? Hogyan tudnál még optimálisabban dolgozni? Ilyen témák is a közös munka részét képezhetik.

Kommunikációfejlesztés

Úgy érzed, hogy túl sok konfliktusban van részed? Nem értenek meg? Vagy épp, hogy átlépnek rajtad? Vagy csak szeretnéd, hogy többen kedveljenek? Kiváló módszerek elérhetőek erre!

Emberi kapcsolatok javítása

Nem érted, hogy más miért viselkedik úgy, ahogy? Szeretnél békésebb, boldogabb kapcsolatokat? Esetleg a párkapcsolatodban lévő nézeteltéréseket szeretnéd átbeszélni? Nem tudod, mit rontasz el a randikon? Vagy vezető vagy egy cégnél, és szeretnéd, hogy a legflottabbul menjenek a dolgok? Ezek gyakori témák, amiben rendszeresen javulást szoktunk elérni.

Biznisz és vezetői hatékonyság optimalizálása

Nem érted az alkalmazottaid? Szeretnél hatékonyabb szervezeti működést? Jobb kommunikációt a szervezeten belül? Vagy egyéni vállalkozóként szeretnéd a leghatékonyabbá tenni a bizniszed? Esetleg jobb vállalati elégedettséget szeretnél elérni? Vagy a Te üzleti teljesítményed fokoznád? Beszéljünk róla személyesen!

Döntési helyzetek megkönnyítése

Egy komoly döntés előtt állsz, és nem szeretnéd, hogy rosszul süljenek el a dolgok? Vagy épp hatalmas lehetőségek állnak előtted, és szeretnéd a legjobb megoldást megtalálni? Nem vagy benne biztos, hogy mit akarsz? A coachingon kapott visszajelzések alapján talán könnyebb dolgod lehet.

Változás támogatása

A változás nehéz. Ilyenkor jó, ha van az ember mellett egy társ. Ez érzelmi támogatás mellett afféle külső ellenőrző funkcióként is segíthet. Így nemcsak, hogy van valaki, aki bátorít, és a jót látja benned, de segít, hogy ne vessz el a kifogásokban, és megvalósítsd a céljaid.

Életstílus fejlesztése

Úgy érzed, hogy nem egészséges a mostani munka-magánélet arányod? Vagy szeretnéd a szabadidőd tartalmasabban tölteni? Büszkén mesélnéd, hogy miket csinálnál a hétvégén, de jelenleg csak otthonüléssel telnek? Barátkoznál, de túl introvertáltnak tartod magad? Jó lenne színt vinni a programok közé? Tapasztald meg, hogy mit hozhatunk ki az életedből közösen!

A legjobb önmagaddá válás

Úgy érzed, hogy sokkal több van benned, mint ami most látszik? Úgy érzed, hogy többet érdemelsz? Szeretnéd a teljes potenciálod kibontakoztatni? Lecserélni a rossz szokásaidat? Szeretnél büszkén tükörbe nézni? Egy olyan emberré válni, akit mások joggal elismernek? Sokan érkeznek hozzám, akik jelenleg is jól vannak, és jól teljesítenek, de még többet szeretnének kihozni magukból, és az életükből.

Többszáz sikeres konzultáció, megbízható szaktudás, 100% elégedett ügyfelek

Ha esetleg bizonytalan, vagy szkeptikus vagy, hogy tudnék-e neked segíteni, az normális. 9 év képzése után viszont szinte biztos, hogy lenne 1 órányi tudásanyag, amivel előrébb léphetnél. 

Hogyan érdemes felkészülnöd

Jelentkezz be egyszerűen és kényelmesen:

1


Foglald le az időpontot

Amint befizetted az árát, automatikusan átkerülsz a weboldalra, ahol kiválaszthatod a neked legjobb időpontot. 

2


Tisztázd a témát

Sokat segíthet, ha előre összeírod, hogy mikről szeretnél beszélgetni. Minél pontosabb helyzeteket, kérdéseket, témákat, problémákat, célokat hozol, annál pontosabb válaszokat kaphatsz hozzá.

3


Hozz jegyzetfüzetet

A beszélgetésen pedig általában sok hasznos új gondolat érkezik, amit érdemes leírnod, hogy megmaradjon neked.

Hogyan érkezz?

Személyes találkozó esetén:

A beszélgetésre érdemes pontosan érkezned. Mivel esélyes, hogy utánad is jönnek, ezért ha csúszol, azesetben is be kell fejeznünk. Ha sokkal korábban érkezel, akkor is érdemes megvárnod a csengetéssel az időt, mert lehet, hogy még van előtted valaki.

This is the Final Subheading on the Page

Here, we can ask visitors to connect or share on social media.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla tincidunt fermentum arcu a bibendum. Nunc finibus turpis congue lectus dignissim, eu tempus lectus pellentesque. Nunc facilisis at eros vel consectetur.

A BIZTONSÁGOD FONTOS NEKÜNK: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: HELLO@FULFILLED.HU | TELEFONSZÁM: +36 30 690 33 11

© 2020 FULFILLED.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA.