Rapid önismereti csoport

Szívesen növelnéd az önbizalmad, hogy magabiztosabb legyél a pártalálásban vagy a meglévő párkapcsolatodban?


Jobban szeretnéd érezni magad az emberi kapcsolataidban?


Azt érzed, vannak helyzetek, amik azért nem sikerülnek, mert nem tudsz elég magabiztosan helytállni?


Fejlődnél a belső korlátok legyőzésében, mindezt közösségben, egy hiteles szakember segítségével?


Ha ezek közül bármelyik is felmerült már benned, a következő, márciusban induló online önismereti csoportunkat neked találtuk ki!


Jelentkezési határidő: 2022.02.28. 23:00

Bíró Bence Péter

Bíró Bence Péter, pszichológus, 2x szakkönyvíró

Gondolkodtál már azon, hogy miről is szól az önismeret?

Sok helyen látod, mégsem tudod pontosan, miért érdemes ezen hiteles szakemberrel dolgozni?

Felmerült már benned valaha bármelyik kérdés: Ki vagyok én? Mit akarok én? Miért akarom? Hogyan akarom? Az önismeret az önmagunk minél részletpontosabb megértésének szándékával kezdődik. Viszont nemcsak önmagunkat, hanem az egész világot, a más emberekkel folytatott interakciókat, kapcsolatainkat mind a magunkon végzett belső önismereti munkával értelmezzük, határozzuk meg. Ez akkor is így történik, hogyha erről próbálunk tudomást sem venni, elutasítva az önismeret fontosságát, és akkor is, ha ennek tudatában vagyunk és szakember segítségével fejlesztjük ezt minél magasabb szintre. Utóbbi esetben sokkal sikeresebbek lehetünk az emberi kapcsolatainkban, betöltendő szerepeinkben (házastárs, barát, szülő stb.), karrierünkben, pénzügyeinkben és az élet bármely területén. Úgy működik ez, mint ahogyan bármi mást is megtanulunk: minél többet gyakorlunk, foglalkozunk vele, minél több ismeretet szerzünk róla, annál jobban fog menni.

Az önismeret nemcsak a Te életed egészét segíti, de még vonzó is mások szemében:

És ki ez a "hiteles szakember", aki segítene? 

Nem ezt mondja magáról minden csaló?

Sajnos ma már jogosan vagyunk szkeptikusak. Amikor először - több év gondolkodás után - segítségért fordultam 2009-ben,  azóta rengeteg rossz tapasztalatot is szereztem. Voltam az ügyfél szerepében, sőt, mind a mai napig járok továbbképzésekre, ahol vagyok is ügyfél.  Azóta intenzíven képeztem magam, bele se merek gondolni mennyi pénzt költve tréningekre, csoportokra, kurzusokra, tanfolyamokra. Ezek egy kis része viszont tényleg működött, és segített nekem. Közben elvégeztem a pszichológia szakot a Pázmányon, majd a pszichológus mestert az ELTE-n. A saját bőrömön éreztem a változást, amit kiegészített az akadémiai tudományos képzés, illetve a közel 1000 ügyfél tapasztalat, akikkel együttműködhettünk máig. Két szakmai könyvem jelent meg, az Eredmények és a Business Burnout Biblia, már mindkettő elfogyott a Libriből. Ezeket a könyveket többek között Feldmár András és Bagdy Emőke ajánlja, de mindannyiunk által ismert cégek alapítói és első vezetői is. Ma az Oxford, Stanford, Harvard, MIT online kurzusain képezem tovább magam. Néhány fotó, ahol megbíztak, hogy segítsek:

Globális vezető nagyvállalatokhoz, magyarországi milliárdos és kisvállalkozó cégekhez számtalan iparágból hívtak már, hogy tartsak képzést, de Svájcban is, Zürichben is voltam már felkért előadó teljes napos tréningre. Az ELTE hallgatóihoz is visszahívtak oktatást tartani, de a médiában is sokhelyütt találkoztunk: a Pénzcentrum, Blikk, Piac és Profit, Digital Hungary, SpiritFM, TrendFM, Retro Rádió, Jazzyn, JOY Magazinban, Üzlet és Pszichológiában, de üzleti és pszichológiai konferenciákon, tévécsatornákon egyaránt. 

Miért jött létre ez a csoport?

Azt tapasztaltam, hogy ez a színvonalú segítség és önképzés sajnos nem fér bele anyagilag a megszokott pszichológusi bérezési keretbe, így magasabb árakon kell dolgoznom. Ugyanakkor a személyre szabottság a legfontosabb eleme a pszichológiai fejlődésnek. Ezek kompromisszumos találkozása a csoport, ahol elérhető áron, de mégis kiemelkedő színvonalú szakmai hátterű segítséget tudok nyújtani. A jó hírem, hogy NEM leszel tesztalany. A csoport bevált módszertan mentén halad.

Résztvevői visszajelzések

Minden ügyfelem esetét szigorúan titoktartással védem, viszont átlagosan 100 megtartott alkalomból 95-98 alkalmon elhangzik az, hogy bőven megérte az alkalom.

Kik lesznek a többiek?

Olyanok, akikkel jó szívvel mennél el pizzázni is. Több barátság szövődött, sok közös program szerveződött már a csoporton kívül is. A résztvevők anonimitását komolyan veszem, de azt is tudom, hogy kívülállóként bizonytalan dolog egy csoporthoz úgy csatlakozni, hogy nem tudjuk kik lesznek, ezért valamit mégis megosztok: Az általános tapasztalat az, lelkiismeretes, tiszta szívvel fejlődni vágyó, az élet több területén sikeres mindennapi emberek csatlakoznak, hogy még jobbá váljanak.  Ez a fotó egyébként pont egy csoport alkalom utáni közös találkozókor készült.

Mire jó egy ilyen csoport? Mit kapsz a gyakorlatban? 

1. Gyakorlati problémák megoldásához kapsz lélektani eszközöket

Legyen szó a karriered új szintjére lépésről, egy konfliktusos kapcsolat fejlesztéséről, vagy egy nehéz időszakból való újjáépülésről. Nemcsak a levegőbe beszélünk, az önismeretet eszközként használjuk a céljaid eléréséhez.

2. Jobban megérted magad és másokat

Minden ülésen részt vehetsz egy interaktív mini előadáson. Ezek célja, hogy tovább fejlődhessen az életminőséged. Mellébeszélés nélkül. Ezen kívül értékes gyakorlatok segítségével ismerheted meg magad. Olyan kérdésekkel, amiket jóeséllyel még nem tettél fel magadnak. Ha valami bővebben érdekel, kapsz könyvajánlót is személyre szabottan.

3. Továbbfejlődhet az önbizalmad

Milyen érzés lenne úgy tükörbe nézni, hogy büszkén elmondhatod, Te ilyen intenzíven dolgozol magadon? Ehhez kapsz tudományosan bizonyítottan működő  módszereket.4. Magány helyett valós támogatást kaphatsz

A legnyomasztóbb problémáid többségével valójában nem vagy egyedül. Amikor meglátod, hogy nem vagy egyedül, az felszabadító lehet. Sőt, egymás tapasztalatából is építkezhetünk. Új, izgalmas emberek nézőpontjaiból merítkezhetünk. Új barátságok szövődhetnek, olyanokkal, akik hasonló értékrendűek, mint Te!

Az első alkalom: 2022.03.01. (kedd) 18-20 óra között lesz, és a következő keddeken folytatódik. A csoport összesen 4x2 órányi videóhívásból és egy facebook csoportból áll. Maximum 30 főnek.

Milyen témákat beszélünk át?

Határok

Hogyan érjük el a céljainkat, érvényesítsük vágyainkat hatékonyan, hogy közben másokat is tiszteletben tartunk és megmarad a jó kapcsolat?

Családi minták

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet abból, amit otthonról hoztunk?

Hivatást fékező mentális akadályok

Hogyan ismerjük fel és lépjünk túl a belső gátakon, amik miatt nem jutottunk egyről a kettőre?

Korlátozó hiedelmek

Mik a leggyakoribb észrevétlen romboló sémák, amik szabotálják a boldogságunk, kapcsolataink és pénzügyeinket?

Önértékelés

Hogyan fejlesszünk tartós, stabil önértékelést?

Fontos! Az, hogy egy téma szóba kerül, önmagában nem garantál instant, életreszóló megoldást, és nem helyettesíti a pszichoterápiás kezelést. Ez egy önismereti csoport, ahol mindenki önmaga felel a saját hogylétéről. Egészséges, önmagáért felelősséget vállaló személyeknek szól a csoport. Itt tanulás, önvizsgálat és közösségi élet folyik. Nem egészségügyi kezelés. Ezzel együtt mindenki csak annyira nyílik meg, amennyire szeretne. Ennek tudatában jelentkezz!

Mi a felépítése pontosan egy alkalomnak?

Kapsz előre e-mailben Google Meet linket, ahol egyetlen kattintással beléphetsz a közös hívásba. Ezen kívül egy Facebook csoportban tudunk kommunikálni egymással az alkalmak között. Egy alkalom hossza 2 óra. Hetente egy hívásunk van a fenti tematika mentén. Egy alkalom így épül fel:

1. Aktualitások átbeszélése

Mi történt veled? Van-e sikered, amihez gratulálhatunk? Van-e aktuális nehézség, amiben támogathatunk? Van-e kérdésed, vagy felismerésed, amit megosztanál?

2. Pszichológiai gyakorlati mini előadás

Minden alkalomhoz a gyakorlati alkalmazáshoz szükséges mennyiségű elméleti előadást is kaphatsz. Minden alkalommal eldöntheted, hogy az adott gyakorlatot kipróbálod-e.

3. Személyes kérdések megvitatása, gyakorlatok és beszélgetés

Nem általánosságokat durrogtatunk, hanem a tudományos eredményeket a mindennapi realitásra vetítjük. Arra fókuszálunk, hogy a Te egyéni céljaidhoz most épp mire van szükség.

Rapid csoport

✅ hiteles, kevés helyen elérhető információk, amik gyakorlatban segítik az életed - előre meghatározott tematika szerint

✅ minőségi időtöltés, tanulás

✅ minőségi emberekkel kapcsolódás valódi beszélgetéseken keresztül - női és férfi résztvevőkkel egyaránt

✅  1 hónapos időtartam, interaktívan

Rapid csoport + Maximális Önbecsülés Online Program

✅ Minden, amit a Rapid csoport adni tud

✅ A Maximális Önbecsülés Online Tréning, ami a legátfogóbb magyar nyelvű önállóan elvégezhető önbizalomtréning, örökös hozzáféréssel

Csomagajánlatok, amik érdekelhetnek:

A legjobb ár:

Rapid Csoport


54 000 Ft helyett, most

27 480 Ft

A legjobb ajánlat:

Rapid Csoport +

Maximális Önbecsülés Online Tréning


133 990 Ft helyett, most

 79 990 Ft

Csak a Maximális Önbecsülés Online Tréning:


79 990 Ft

Akik ismernek, ezt mondják rólam:

Gratulálok a szerzőnek, Bencének, az e könyvében (Business Burnout Biblia) önmagát is feltáró, hiteles és szerény szakembernek, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!

Prof. dr. Bagdy Emőke

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Bence első könyve, az Eredmények című könyv: Egy friss, üde írás, nem árthat megfürödni benne!

Feldmár András

Pszichoterapeuta

Vajon megéri ez Neked? Ad elég értéket?

Erre Te vagy a garancia. Az alkalmak között, előtt, és alatt is kérdezhetsz. Egy 7 éves tapasztalat alapján kidolgozott anyagon megyünk végig. Ezt fogják kiegészíteni a Te kérdéseid. Pontosan arra kapsz választ, amit Te kérdezel.


Ha esetleg nem jut eszedbe kérdés, akkor garanciaként ott van az egyébként is kidolgozott tréninganyag, illetve a többi résztvevő, aki szintén jókat kérdezhet.


Itt a 7 éves tanácsadói, szakmai tapasztalat mellé kapsz egy közösséget, hozzád hasonló, értelmes, fejlődni akaró nőkkel és férfiakkal. Ráadásul óradíjra lebontva jelentősen olcsóbbra is jössz ki, mint a legkezdőbb pszichológusokkal.


Ha Bagdy Emőke, Feldmár András, illetve  vérprofi üzletemberek ajánlják Bence könyveit... Csak tavaly 30+ helyre hívták előadni, illetve 200+ órányi ingyenes tartalma elérhető, amiből magad is ellenőrizheted, hogy tud-e újat mondani Neked... Mit gondolsz, vajon megérné egy hónapra kipróbálnod, hogy Te mit kaphatsz itt?

Hogyan tudsz jelentkezni a rapid csoportba?

1. Kattints a "jelentkezem a csoportba" gombra!

2. Töltsd ki a megjelenő jelentkezési lapot az adataiddal!

3. A csoport részvételi díjának befizetésével biztosítottad is a helyedet a csoportban. Azonnal hozzáférsz a facebook csoporthoz és néhány bónuszhoz.


Néhány perc és meg is van a helyed a csoportban. Kattints a gombra!

Copyright by Bíró Bence Péter,  2022 - All Rights Reserved.