Profi coachot keresel, hogy a következő szintre léphess?

100% bizalmas szolgáltatás, online.

74 990 Ft + ÁFA (összesen bruttó 95 237 Ft) helyett a felmérő beszélgetés 50 000 Ft!

Szakterületeim:

  • Elsősorban a kivételes teljesítményt nyújtó személyek támogatása, hogy új szintre lépjenek.
  • Hatékonyság, teljesítményfokozás, eredményesség, halogatás legyőzése
  • Kiégés kivédése, stresszkezelés, rezilliencia
  • Kommunikciós készségek fejlesztése, önértékelés javítása
  • Üzleti fejlesztések emberi oldala, döntéshozatal támogatása  
  • Karriertámogatás, életvezetési tanácsadás, munka/magánélet egyensúly
  • Érzelmi intelligencia és önismeret fejlesztése
  • Változási és változtatási folyamatok támogatása, a life coaching módszereivel
  • Business coaching, life coaching, executive coaching pszichológiai háttértudással

Az egyéni- és szervezetfejlesztési csapatunk,

a Corporate Values referenciáinak néhánya: 

Mennyi idő alatt érünk el eredményeket?

Egyéni coaching esetében alapvetően 3 hónapot (maximum 12 alkalmat) javaslok indulásként, de mielőtt bármit is ígérnék, fontos, hogy beszéljünk a pontos célokról, és az egyedi kiindulási helyzetről. Egy beszélgetés 45 perc hosszú. Alkalmankénti fizetéssel 74 990 Ft + áfa a díja egy találkozónak. Ebből jelentős kedvezmény elérhető, amennyiben több alkalmat vásárolsz előre. Ennek a célja, hogy arra bátorítsalak, hogy fix távra köteleződjünk el, mert annyival hatékonyabb a folyamat. A találkozók helyszíne online, vagy Budapesten a 13. kerületben.

"Ki vagy te? Miből gondolod, hogy tudsz nekem segíteni?"

Bíró Bence Péter vagyok, 8 éve dolgozom coachként. 11+ éve foglalkozom önismerettel, két szakmai könyvem jelent meg a Libriben. Viselkedéselemző diplomámat a PPKE-n szereztem, majd a pszichológusi diplomámat az ELTE-n szereztem meg. Ügyfeleim egytől egyig kiemelkedően sikeres személyek. Gyakran orvosok, mérnökök, egyetemi adjunktusok, sorozatvállalkozók, vezetők, hírességek, vagy épp profi sportolók. A tanulmányaim és a 700+ sikeres coaching ülés alatt rengeteg fejlődési történetet végigkísértem. Tanultam az USA-ban, de volt személyes mentorom 7 más országból is. Korábban a Varsói Menedzsment Egyetemen oktattam pszichológiát. Szakértői előadás vendégként tartottam előadást az ELTE-n, a Corvinuson, a BKIK-n és még számtalan helyen. 

Referenciáim néhánya, ami érdekes lehet neked:


Írtam egy könyvet a célmegvalósítás bullshitmentes pszichológiájáról, ami a Libriben is kapható. Ezt a könyvet Fenyő Iván (színművész), Feldmár András (pszichoterapeuta), Mosolyka (motivációs előadó), Rakonczay Gábor (többszörös világrekorder sportoló) ajánlotta. Az új könyvem a stresszkezelésről fog szólni, 2 éve írom, várhatóan idén ősz végén jelenik meg.


Csíkszentmihályi Mihály (a Flow elmélet világhírű megteremtője, a pozitív pszichológia magyar származású alapítója) hivatalos, angol nyelvű, nemzetközi, vezetőknek szóló blogján is megjelent írásom.


Meghívásra tartottam élő tréninget Svájcban, illetve kapok meghívásokat a hazai legnívósabb konferenciákra, mint a Budapesti Pszichológiai Napok (Pszinapszis), PrímaKatedra (állatorvosi konferencia), de tartottam már vezetői tréningeket többek között az MVM-nél, illetve az ÚjHÁZ Zrt-nél is.

Ezen kívül nemrég közös könyvem jelent meg Gerendai Károllyal, a Sziget alapítójával, Hegedüs Évával, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatójával, Kürti Tamással, a KÜRT Akadémia alapítójával, illetve Dr. Beck Györggyel, a Vodafone, illetve a Hewlett-Packard korábbi vezérigazgatójával. Ehhez a könyvemhez Prof. Dr. Bagdy Emőke írt kétoldalas ajánlást. Rajta kívül az Árukereső.hu alapítója, a Férfiak Klubja alapítója, illetve számos más kiemelkedően sikeres és hiteles személy írt ajánlót. A könyveimet nem jóleső ábrándokra, hanem valós tapasztalatra, és megtörtént esettanulmányokra, illetve 1300+ nemzetközi tudományos kutatásra alapozom. Szakterületeim, melyekről a könyvek is szólnak a kiégés, burnout kezelése, kivédése, illetve a hatékonyság, önmegvalósítás és ezek pszichológiai háttere.

Honnan tudom, hogy neked személy szerint tudok-e segíteni?

Nem tudom. 300+  elégedett ügyfél után sem tudom előre látatlanul. Épp ezért fontos, hogy beszéljünk a személyes helyzetedről és céljaidról először. Kizárólag azokat az embereket vállalom el, akiket van kompetenciám hitelesen és tiszta szívvel segíteni. 


Ügyfeleim egy jelentős része régimódi, nem kedveli az online időpontfoglalást. Megadom a személyes telefonszámomat, ahol tudunk beszélni: +36 30 690 3311. Ha itt felhívsz, itt is tudunk időpontot egyeztetni. Coaching közben nem tudom felvenni, viszont amint lehet, visszahívlak.

Mi motivál téged, Bence?

Egy személyes sztori, ami talán Téged is érint...

A saját fejlődésem kapcsán 300+ előadáson, tréningen, konferencián, illetve többtíz tanácsadóval személyesen is dolgoztam, kivel rövidebb, kivel hosszabb távon. Sajnos az volt a tapasztalatom, hogy a segítők mindössze kb. 10%-a volt, aki ténylegesen hiteles segítséget tudott nyújtani. 


Voltak, akik jószándékkal, voltak, akik sajnos tudatos hazugsággal szerezték meg a bizalmamat. Mondanom sem kell, hogy egy életre megtanultam, hogy mire érdemes figyelni egy segítő mellett. A magam részéről az önképzés, magyar és külföldi képzések, sokszínű irányzatok (üzleti, motivációs, produktivitási, filozófiai, tudományos, önismereti, spirituális) és módszerek  mellett elvégeztem a hivatalos pszichológia szakot is egyetemen. Rengeteg munka, keresés után találtam működő eszközöket, sikerült elválasztani az ocsút a búzától. Jelenleg a legfőbb célom, hogy munkám során egy olyan hiteles bázis tudjak lenni, ami anno nekem is rettenetesen hiányzott. Ez a szolgálat motivál, hisz voltam a másik oldalon is. Magam is sokmilliót költöttem képzésekre és önfejlesztésre, célom, hogy ennél sokkal költséghatékonyabb segítséget nyújthassak.

Life coaching, business coaching, life coach, business coach, életvezetési tanácsadás, executive coaching

Ha úgy érzed, hogy az állandó változás közepette egy pár percet megérné beszélnünk:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla tincidunt fermentum arcu a bibendum. Nunc finibus turpis congue lectus dignissim, eu tempus lectus pellentesque. Nunc facilisis at eros vel consectetur.

A BIZTONSÁGOD FONTOS NEKÜNK: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: HELLO@FULFILLED.HU | TELEFONSZÁM: +36 30 690 33 11

© 2023 FULFILLED.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA.