Készen állsz a valódi változásra? Itt az idő, hogy túllépj a motivációs mítoszokon!

Unod már a sablonos motivációs tanácsokat, amik sosem hoznak valódi eredményt? Akkor itt az idő egy frissítő változásra! Ez a kurzus nemcsak szavakban kínál megoldást: konkrét, pszichológiai alapokon nyugvó eszközöket és módszereket kaphatsz a kezedbe, amiket a gyakorlatba ültethetsz. Görgess lejjebb a részletekért és kezdd el még ma!

10 önmegvalósítási tipp a motivációs mítoszok helyett

Ebben a kurzusban egy körülbelül 70 perces, részletes videós előadás tananyagot és ehhez szorosan kapcsolódó munkafüzetet kapsz, amit teljesen önállóan, a saját tempódban dolgozhatsz fel. Ez a rugalmas megközelítés lehetővé teszi, hogy a tanulást a saját életedhez igazítsd, maximálisan kihasználva a tananyagban rejlő lehetőségeket.

Mi ez, és hogyan segíthet neked?

Egy online videós előadásanyag. A vásárlás után kapsz egy linket, amellyel hozzáférést kapsz a teljes tananyaghoz. Ez magában foglalja a részletes, körülbelül 70 perces videós előadást és a hozzá kapcsolódó munkafüzetet. Ezek az anyagok segítenek a tanultak gyakorlati alkalmazásában, lehetővé téve a hatékony és mélyreható tanulást.

Személyre szabott tanulási tempó

A kurzus lehetővé teszi, hogy saját ritmusodban haladj, így biztosíthatod, hogy minden információt a legjobban sajátíts el. Szükség esetén visszatekerheted, többször is megnézheted az anyagot, annyi időt szánva az előadásra, amennyit szeretnél.

Gyakorlati tudás és eszközök

Az előadás konkrét, azonnal alkalmazható módszereket és technikákat nyújt, amelyeket könnyen beépíthetsz, kipróbálhatsz a mindennapok során.

Kényelmes hozzáférés

Bármikor és bárhonnan elérhető az online videós előadásanyag, így a tanulás beilleszthető a mindennapi rutinodba anélkül, hogy utaznod kellene, vagy a megszokott ritmusodat fel kellene áldoznod.

Tudományos megközelítés

Ez a kurzus valós pszichológiai ismereteken alapul, szemben a gyakran felszínes és megalapozatlan motivációs mítoszokkal, így biztosítva, hogy a tanultak mélyrehatóan és hosszú távon segíthessék a személyes fejlődést.

Az előadásod szerzője

Bíró Bence Péter

Mögöttem 10+ év önismeret, egy pszichológus és egy viselkedéselemző diploma, 300+ coaching ügyfél és tapasztalat csúcsteljesítőkkel. 2 könyvem jelent meg a Libriben, tudományos alapokkal. Ügyfeleim adatait szigorúan bizalmasan kezelem. Munkámat ajánlja Feldmár András, Bagdy Emőke, de Csíkszentmihályi Mihály hivatalos, nemzetközi vezetői blogján is publikáltam.

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Bíró Bence Péter Business Burnout Biblia című könyvéről

Bence hiteles és szerény szakember, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!

Mosolyka - Tóth-Hozleiter Fanny

Bestseller író - motivációs előadó

Bíró Bence Péter Eredmények könyvéről

A rizsa helyett a valóság, amit ha beültetsz a gyakorlatba, akkor működik!

Bánkuti Dániel

Zeneipari specialista

Nem csak Bence mindkét könyvét, hanem munkásságát is ajánlom mindenki figyelmébe, értéket képvisel minden fronton!

Mennyibe kerül?

Én 10+ év önismeret és bőven 10+ millió forintot fektettem abba, hogy ezt a tudást megszerezzem, az egyetemi tandíjakat nem is számolva. Személyre szabott segítséget nem kaphatsz az előadással, viszont tudományos alapokkal rendelkező, összefoglalt tudást sajátíthatsz el!

10 ÖNMEGVALÓSÍTÁSI TIPP A MOTIVÁCIÓS MÍTOSZOK HELYETT
ELŐADÁS ÉS MUNKAFÜZET
20.000 HUF
(15.748 Ft + ÁFA)
  • Azonnali hozzáférés a teljes kurzushoz
  • 70 perces videós előadás, 63 db slide-dal
  • A/4 formátumú, 16 oldalas, gyakorlati összefoglaló munkafüzet
  • Letölthető tananyag, így online kapcsolat nélkül is használhatod
  • Rugalmas tanulási lehetőség
  • Tudományosan megalapozott pszichológiai ismeretek
  • Gyakorlati eszközök a személyes fejlődéshez

Szeretnéd inkább privát konzultáció keretein belül önmagad, kollégáid, vagy a cégedet továbbfejleszteni?

A BIZTONSÁGOD FONTOS NEKÜNK: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: HELLO@FULFILLED.HU | TELEFONSZÁM: +36 30 690 33 11
© 2024 FULFILLED.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA.