Elindul az első női önismereti csoportunk! Csatlakozol?

Tanulj magadról egy max 10 fős kiscsoportban, szerezz új, építő nézőpontokat! Érezd át egy támogató közösség megtartó erejét!  Mindezt inspiráló, fejlődni vágyó nők között! Beszélgessünk a női lét legfontosabb pszichológiai témáiról, pszichológusi kísérettel! Őszintén. Gyakorlatiasan. Megoldásközpontúan. Mindössze 3 hónap alatt. Csatlakozz bárhonnan online!

A részvétel díja bevezető áron 162 000 Ft.

A csoport indulása: 2022.04.06. (szerda) 18-20 óra között. A további alkalmak is szerdánként, ugyanebben az idősávban lesznek.

Mire jó egy ilyen csoport? Mit kapsz a gyakorlatban? 

Új pszichológiai tudás

Minden üléshez kapsz egy mini előadást. Ezek célja, hogy tovább fejlődhessen az életminőséged. Mellébeszélés nélkül.  Általános visszajelzés, hogy ezeken keresztül számtalan tapasztalatunk végre érthetővé válik. Ezen kívül értékes gyakorlatok segítségével ismerheted meg magad. Olyan kérdésekkel, amiket jóeséllyel még nem tettél fel magadnak. Nagy szavak helyett hitelesen és tudományosan megalapozottan. Ha valami bővebben érdekel, kapsz könyvajánlót is személyre szabottan.

Fejlődő kommunikáció

3 hónapon keresztül minden alkalommal fejlesztheted az önkifejezésed. Kaphatsz hasznos visszacsatolást, és új stratégiákat kipróbálva ügyesebben kapcsolódhatsz és érvényesítheted magad a többi emberi kapcsolatodban is. A többiek visszacsatolásával megerősödhet benned, hogy miben érdemes fejlődnöd, és mi az, amiben fejlődtél.

Magány helyett támogatás

A legnyomasztóbb problémáid többségével valójában nem vagy egyedül. Amikor meglátod, hogy nem vagy egyedül, az felszabadító lehet. Sőt, egymás tapasztalatából is építkezhetünk. Új, izgalmas emberek nézőpontjaiból merítkezhetünk. Új barátságok szövődhetnek, olyanokkal, akik hasonló értékrendűek, mint Te!

Tudtad?

A társas támogatás a kutatások alapján mentális és fizikális jólléthez is hozzájárul. 

Forrás: Makó, Hajnalka & Bernáth, László & Norbert, Szentiványi-Makó & Veszprémi, Béla & Vajda, Dóra & Kiss, Enikő. (2016). A MOS SSS – társas támasz mérésére szolgáló kérdőív magyar változatának pszichometriai jellemzői. 10.17627/ALKPSZICH.2016.3.145.

Egészséges embernek érzed magad?

Úgy érzed, egyébként rendben vagy,

de inspirál a továbbfejlődés?

Ez a csoport Neked szól.

Személyre szabott és csoportos támogatás:

Megadja azt, ami minden létező könyvből, előadásból hiányzik: a személyre szabottságot. Itt felteheted a kérdéseid és egy szakember a Te életed kontextusára vonatkoztatva tud reagálni. Kapsz egy új társaságot, akivel meg tudod beszélni a lényeget. Nagyon sokszor egy átlagos baráti kör nem érti meg mélységében az önismereti témákat. Használható pszichológiai tudást kapsz, több, mint ezer tanácsadás tapasztalatát és 11 év pszichológiai tanulásának esszenciáját adjuk Neked rád szabottan, anélkül, hogy bármilyen könyvet vagy képzést végig kellene csinálnod. Egy szakembert, aki foglalkozik veled, és odafigyel rád. Megért téged. Az életminőség javításához hasznos tapasztalatokat átadjuk, amikért máshol milliókat fizetnek: a tiéd.

Akinek nem való:

 • Aki misztikus “önismereti” showra vágyik reális önismeret nélkül
 • Aki megmondóembert keres, saját, tényleges felelősségvállalás helyett
 • Aki nem tud elköteleződni valami mellett 3 hónapra
 • Aki csak panaszkodni akar, anélkül, hogy vágyna az előrelépésre
 • Aki mélyebb pszichiátriai rendellenességgel küzd és gyógyulást várna (mert más ez a csoport programterve, más képzettségre lenne szükség)
 • Aki gyors megváltást vár, befektetés nélkül - ez időbe, pénzbe és elköteleződésbe kerül
 • Hogy néz ki egy csoportalkalom?

  1. Aktualitások átbeszélése

  Mi történt veled? Van-e sikered, amihez gratulálhatunk? Van-e aktuális nehézség, amiben támogathatunk? Van-e kérdésed, vagy felismerésed, amit megosztanál?

  2. Pszichológiai gyakorlati mini előadás

  Minden alkalomhoz a gyakorlati alkalmazáshoz szükséges mennyiségű elméleti előadást is kaphatsz. Minden alkalommal eldöntheted, hogy az adott gyakorlatot kipróbálod-e, semmi sem kötelező.

  3. Személyes kérdések megvitatása és beszélgetés

  Általánosságok helyett a tudományos eredményeket a mindennapi realitásra vetítjük. Arra fókuszálunk, hogy a Te egyéni céljaidhoz most épp mire van szükség. Személyes visszacsatolást kapsz, ha szükséged van rá, ami segíthet az életed számtalan más területén.

  Női csoport, amit egy férfi tart?


  • Inspiráló nőkkel kapcsolódhatsz, ugyanakkor olyan férfi visszacsatolást is kaphatsz, ami szakmailag megalapozott.
  • A szakmai, férfi visszacsatolás teljesen tiszta, érdek nélküli és független, hisz az etikai kódex tiltja a kettős kapcsolatot. A személyedet pedig titoktartás is védi.
  • Mindez segíthet más kapcsolataidat is megérteni. Az itt fejlesztett készségeket bárhol kamatoztathatod.

  Az első hónap téi:

  Elsőként megismerkedünk egymással, célokat tűzünk ki és tisztázzuk a kereteket. Ezután a témáink a női lét, a szerepek, példaképek, elvárások, önértékelés, családi minták, személyes erőforrások, barátságok, függetlenség, jóllét, személyiség illetve érintjük az ismétlődő ciklusokat is.

  A második hónapban erről lesz szó:

  A második hónapban szóba kerül mások elismerésének keresése, a függőségek, a rossz szokások legyőzése, a dühhel való kapcsolat, a dominancia, a szexualitás, a magunknak és másoknak tett ígéretek, a határozottság, magabiztosság egészséges megélése, a viszonzatlan szivességek kezelése, egészséges határok és szükségletek kialakítása, önelfogadás illetve a kapcsolatokkal is foglalkozunk.

  A harmadik hónapban ezekről beszélgetünk:

  Beszélgetünk a rejtett egyezményekről, jófiú szindrómáról, az asszertivitásról. Téma lesz az érzések fejlett megélése és kifejezése, a szégyen és sebezhetőség viszonya, a hatalommal való kapcsolatunk, a bátorság és félelmek legyőzése, az önfeláldozás, túlzott és egészséges felelősségvállalás, az adakozás, illetve közösen feldolgozzuk az élményeket.


  A témák a résztvevők csoportérdeklődéshez kapcsolódóan változhatnak.


  Ha például a résztvevőket a párkapcsolati konfliktuskezelés, vagy az ismerkedéshez kapcsolódó kommunikáció fejlesztése érdekli inkább, akár ez is központi téma lehet, míg a kevésbé releváns témákat mellőzhetjük.  Erről minden résztvevővel előre beszélni fogunk.


  Fontos! Az, hogy egy téma szóba kerül, önmagában nem garantál megoldást, és nem helyettesíti a pszichoterápiás kezelést. Ez egy önismereti csoport, ahol mindenki önmaga felel a saját hogylétéről. Itt tanulás, önvizsgálat és közösségi élet folyik. Nem egészségügyi kezelés. Ezzel együtt mindenki csak annyira nyílik meg, amennyire szeretne. Ennek tudatában jelentkezz!

  Ki tartja a csoportot?


  Bíró Bence Péter, pszichológus. 2013 óta támogat egyéneket és csoportokat tanácsadással. Felkért vendég előadó az ELTE pszichológia kurzusain, találkozhattál vele a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában tartott előadásán, a Bizalmi Körnél, az Üzlet és Pszichológia magazinban, a Vállalkozás és Pszichológia Podcastben, két könyvvével a könyvesboltokban. Láthattad a BME hallgatói újságában, a KÜRT Akadémiánál, hazánkban és Svájcban előadásán. Vezetőfejlesztési referenciái közt szerepel az Evosoft, az MVM, az ÚjHáz és még sok cég. Írása megjelent Csíkszentmihályi Mihály nemzetközi vezetőknek szóló blogján is. Ügyfelei kiemelkedően sikeres személyek: gyakran orvosok, mérnökök, egyetemi adjunktusok, sorozatvállalkozók, vezetők, hírességek, vagy épp profi sportolók. Első könyvét Feldmár András, másodikat prof Dr. Bagdy Emőke ajánlja számtalan más híresség mellett.

  Bíró Bence Péter

  Pszichológus, 2x szakkönyv író

  Itt többet kapsz, mint puszta intuíció. Szakmailag megalapozott, bevált tematika, hozzád igazítva, a te kérdéseidet és céljaidat figyelembe véve. Ha pedig kérésed, vagy visszajelzésed van, alkalomról alkalomra is változtathatunk a közös folyamaton.

  Rád szabjuk.

  Gyakori kérdések

  Mik a keretek?

  A beszélgetés Google Meet felületen keresztül történik. A hossza 2 óra, ami tartalmaz egy 5 perces mosdó szünetet. Heti gyakorisággal van, 3 hónapon át.

  A beszélgetés minden hónap első három hetén történik. A negyedik héten pihenés és a tanultak elmélyítése történik.  Az alkalmak között lehetőség van az egymás közti kommunikációra egy zárt, privát facebook csoportban.  Az, hogy ez a 2 órás beszélgetés mikor van, azt a felmérő hívásban egyeztetjük az összes jelentkezővel, és egy olyan intervallumot találunk, ami mindenkinek megfelel. Erről is beszélünk telefonon, ha a gombra kattintasz.

  Kik lesznek a többiek?

  18-50 közötti önismeret iránt érdeklődő nők. Rendkívül érdekes egymás nézőpontjából merítkezni, így a hasonló kor és az eltérő kor is rendkívül hasznos a tapasztalatok alapján. Minden jelentkezővel előzetesen beszélek telefonon, hogy megfelelő résztvevő lehet-e a csoportnak. A jelentkezőkkel szerződést is kötünk, amelyben írásba foglaljuk, hogy minden csoporttagot tiszteletben tartunk. Ha bárkivel gond merülne fel, elsődlegesen egymással kommunikáljuk, de ha szükséges, kizárjuk a csoportból. Mindent megteszünk a csapatot támogató légkörért, így a többi résztvevő kapcsán is nyugodt lehetsz.

  Mi van, ha máshova is járok csoportba / coachingra/ pszichológushoz? Az baj?

  Ez csupán előny. Több oldalról töltekezhetsz. Mivel ez nem egy egészségügyi szolgáltatás és nem terápia, bátran jöhetsz, ha épp máshol is tanulsz. Kivéve természetesen, ha az illetékes másik szakember ezt tiltja neked.

  Mi van, ha nem tudok részt venni egy-egy alkalmon?

  Teljesen rendben van, ez előfordul. Ugyanakkor a csoport lendületét az összetartás adja, és ha ott vagy. Így ha esetleg néha elkésel, vagy kimarad, az megbocsájtható, de a pontos részvétel az egymás iránti tisztelet jele.

  Mennyibe kerül?

  Egyetlen óra ára tanácsadás Bencével 49 990 Ft. A teljes 3 hónapos folyamat egyénileg 889 820 Ft lenne (9x2 óra).


  Csoportban mindez csupán: bruttó 162 000 HUF egyösszegben. Ez a teljes 3 hónapot fedezi.


  Ez fizethető részletben is (3x 67 000 HUF).
  Az élet könnyebb, ha nem egyedül cipeljük a terheket. Nem kell feltalálnod a spanyol viaszt:


  NŐI CSOPORT

  A csoport és a fejlődés esszenciája

   

  162 000 Ft

  (vagy 3x67000 részletben)


  ✓ Részvétel a csoportban

  ✓ Minielőadások

  ✓ 3 hónap kíséret

  ✓ Visszanézhető diák

  ✓ Közös facebook csoport

  ✓ Személyre szabott könyv és szakirodalom ajánlók

  NŐI CSOPORT PRÉMIUM

  A csoport minden előnye 6x60 perc VIP Coachinggal személyesen Bencével, 2 névre szólóan dedikált könyvvel


  331 881 Ft

  (vagy 3x125 000 HUF részletben)

         

   Minden a kisebbik csomagból (162 000 Ft értékben)

  ✓ Ajándék dedikált Business Burnout Biblia könyv (5990 Ft értékben)

  ✓ Ajándék dedikált Eredmények könyv (4 990 Ft értékben)

  ✓ 6 alkalom VIP coaching (299 940 Ft értékben)

  Akik ismernek, ezt mondják rólam:

  Több példaértékű ember mondott rólam véleményt:

  Prof. dr. Bagdy Emőke

  Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta  Gratulálok a szerzőnek, Bencének, az e könyvében (Business Burnout Biblia) önmagát is feltáró, hiteles és szerény szakembernek, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!

  Feldmár András

  Pszichoterapeuta


  Bence első könyve, az Eredmények című könyv: Egy friss, üde írás, nem árthat megfürödni benne!


  Bence második könyvében, a Business Burnout Bibliában olyan személyek társszerzők, mint Gerendai Károly, Beck György, Hegedüs Éva, vagy Kürti Tamás.

  Ezt mondják a korábbi résztvevők a saját szavaikkal:

  Erő a közösségből

  A pszichológia rejtelmei és önismereti kérdések, amik elgondolkodtatnak. Sokéves szakmai tapasztalat lehet a tied.

  Közös tanulás

  A pszichológia rejtelmei és önismereti kérdések, amik elgondolkodtatnak. Sokéves szakmai tapasztalat lehet a tied.

  Élményszerű beszélgetés

  Megértés, ahogy ezt nem tudják azok megadni, akik nem jártasak az önismeretben. Őszinte megnyílás érzékeny témákról, titoktartás mellett, vezetett segítség mellett.

  Személyes visszacsatolás

  A többi résztvevő nézőpontjából is tanulhatunk, de végig lehetőséged lesz válaszokat kapni adott kérdésekre egy pszichológustól. A szó itt a szakértelmet fémjelzi, a csoportba egészséges személyek jelentkezhetnek csak!

  "

  Minden héten megérte ott lennem, rengeteg új dolgot tanultam. Nagyon fog hiányozni a csoport! Abszolút felkészült, profi, etikus Bence. Ez a könyveiből is látszik, de személyesen megismerve abszolút ugyanez az élmény. Látszik a szakmaiság, a profizmus. 

  Korábbi résztvevő

  FÉRFI CSOPORT

  "

  Korábban is jó tapasztalatom volt Bencével, de elképesztően sokat fejlődött az elmúlt években. Érezhető, hogy pszichológus lett. Az a célom, hogy 20 év múlva is meg tudjam majd fizetni.

  Korábbi résztvevő 

  FÉRFI CSOPORT

  "

  Amikor befizettem a csoportot, elgondolkodtam, hogy minden hétfőn lesz. Ezután már hiányozni fog. Bármilyen kérdés volt, ha valaki megragadt, meg is álltunk, addig kérdezte Bence őt, ameddig ki nem kristályosodott. Amikor pedig folytatni kellett, folytattuk. A profizmusa számomra lenyűgöző volt.

  Korábbi résztvevő 

  FÉRFI CSOPORT

  "

  Annyit fejlődtem, hogy azt el sem tudtam volna képzelni, biztos, hogy később is kell majd még nekem egy ilyen! 

  Korábbi résztvevő

  FÉRFI CSOPORT

  "

  Eleinte nagyon féltem, hogy kik lesznek a csoportban a többiek. Bencét ismertem már, így ez meggyőzött. Most viszont biztos vagyok benne, hogy még sok közös programot akarok a többiekkel is!

  Korábbi résztvevő

  FÉRFI CSOPORT

  "

  Bence az egyetlen önfejlesztő srác, akit követek Magyarországon. Tökre alulértékelt, ez pedig azért lehet, mert nagyon hitelesen kommunikálja, hogy hol vannak a határai. Nagy élmény volt látni az embert is Bencével, nemcsak videókon keresztül. Tetszett az is, hogy racionálisan gondolkodik, nemcsak az érzelmeire hagyatkozik, ugyanakkor nem elvakultan materialista, hanem nyitott. Inspiráló volt a csoport tagja lenni! 

  Korábbi résztvevő

  FÉRFI CSOPORT

  "

  Több korábbi csoportban is részt vettem másnál már, és nagyon rossz tapasztalatom volt velük. Utána kérdeztem Bence egyik ügyfelénél, és abszolút megerősítette, hogy itt nem lesz ilyen. Bencénél éreztem először azt, hogy megért és tényleg empatizál. Soha nem láttam olyat, hogy bármikor tapintatlan lett volna, olyankor is, amikor esetleg hülyeséget kérdeztünk Emögött egy nagyon nagy önfejlesztés lehet. Abszolút egy példakép vagy. Bekerültél azok az emberek közé, akikben szakmailag vakon megbízom.

  Korábbi résztvevő

  FÉRFI CSOPORT

  "

  Elképesztően profi szakember Bence. Tök fiatal, mi lesz 20 év múlva? Zseniális, amit létrehozott.  Csak a példa szót tudom ide hozni.

  Korábbi résztvevő

  FÉRFI CSOPORT

  "

  Nekem inspiráló a magas szakmai színvonal, amit képviselsz. Azt látom, hogy mennyire hiteles vagy szakmailag és az empátia kapcsán is, de közben képes vagy határokat szabni. Ahogy tanítod, úgy csinálod. Meg amúgy az is tökre tetszik, hogy időt szánsz társadalmilag hasznos dolgokra is.

  Korábbi résztvevő

  FÉRFI CSOPORT

  Néhány emlék az elmúlt évekből:

  A lista közel sem átfogó, az ügyfeleim túlnyomó többsége anonim:

  Néhány további tartalom és referencia:

  Hogyan tudsz jelentkezni?

  1. Kattints a gombra, mert itt beírhatod a telefonszámod és e-mail címed. 
  2. Ezután egy héten belül Bence felhív Téged. Egyeztethetitek a részleteket: mikor lenne neked a legkényelmesebb a csoport indulása (pl. nyár vagy ősz, hétköznap vagy hétvége, nappal, vagy este, melyik nap, stb.)
  3. Bence ismét keres Téged, amikor a többi jelentkezővel egyeztetve véglegessé válik az induló dátum. Ekkor szerződést kötünk és megkapod a díjbekérőt. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy élvezd a csoportot!

   Mindez összesen néhány percet igényel Tőled. Kattints a gombra!

  Te is felhívhatsz, viszont nem biztos, hogy rögtön fel tudom venni:  +36 30 / 690 33 11

  Ha épp előadást, tréninget, vagy coachingot tartok, visszahívlak, amint tehetem.

  E-mail: hello@fulfilled.hu

  Copyright by 2021    -    All Rights Reserved   I  Adatvédelmi szerződés