Siker! Nézheted is az interjúk [teljes változatát]!

Ha pedig érdekel a legközelebbi önismereti csoportunk, kattints a gombra!

 "Ami a legjobban hiányzik a pasikból, az önismerettel fejleszthető." Anett, 26

Anett egy vállalkozó lány, aki sokat foglalkozik azzal, hogy jobbá váljon. Itt van, hogy miért tartja fontosnak az önismeretet a férfiaknál!

"Az önismeret a top 3-ban benne van a párválasztásnál." Kata, 24

Kata szintén a saját vállalkozását építi munka mellett, de közben önismereti könyveket olvas és tréningekkel is fejleszti magát. Itt van, hogy ő miért tartja vonzónak az önismeret fejlesztését egy férfiban.

"Tetszik, ha egy férfi dolgozik magán" Dorina, 27

Dorina mind a testi, mind a lelki fejlődés irányába fordít energiát. Hallgasd meg, hogy miért értékes számára, ha egy férfi fejleszti magát!

"Ha nem dolgozik magán, az off." Evelin, 21

Evelin egyetem mellett rengeteg előadásra, tréningre, mentorálásra jár. Hallgasd meg, hogy miért látja értékesebbnek a magukat lélekben és fejben is pallérozó férfiakat!

"Inkább legyen érzelmileg intelligens, mint kivételesen jó külsejű" Dia, 19

Dia nagyra tartja az ambíciózus, magabiztos férfiakat, viszont azt is megosztja, hogy inspirálja, ha egy férfi fejleszti ezeket. Nézd meg miért!

Hogyan segíthet egy önismereti csoport?

Hiteles, hiánypótló tudást a pszichédhez

Elcsépelt idézetek helyett tudományos alapú információk és személyre szabott, független visszacsatolás egy képzett, tapasztalt szakemberrel.

Gyakorlati megoldások valódi elakadásokra

Általános panaszkodás vagy fölösleges elméletek helyett kézzelfogható megoldásokat keresünk azokra a problémákra, amik most megnehezítik az életed.

Támogató közösséget, akik jót akarnak neked

Egy motiváló csapatot, akik megértenek, szívesen töltenek veled időt és hozzád hasonlóan elkötelezetten cselekszenek a fejlődésükért. 

Szerezz több infót a csoportról:

Aki a csoportot tartja:

Bíró Bence Péter [Pszichológus]

Bence az Eredmények és Business Burnout Biblia c. könyvek írója, 8 év szakmai tapasztalatával bíró szakember. Oktatta már az ELTE pszichológus és HR hallgatóit, tartott felkérésre tréninget Svájcban. Találkozhattál vele számtalan médiumban, a Blikken, Spirit FM-en, Jazzy Rádión, TrendFM-en is.

Könyveit olyan szakemberek, mint Prof. Dr. Bagdy Emőke, Feldmár András, és kiemelkedően sikeres üzletemberek ajánlják.