Hogyan építs valódi, tartós önbizalmat?
Itt az ország legátfogóbb online önbizalomtréningje.
100+ emberrel tesztelt, bevált, majd 6 éven át továbbfejlesztett változat:

MAXIMÁLIS ÖNBECSÜLÉS

A kép csak illusztráció, minden anyag digitális és letölthető.

Amennyiben banki átutalással szeretnéd teljesíteni a rendelést, kérlek írj a hello@fulfilled.hu e-mail címre!

Mi ez, és hogyan segíthet neked?

Ez egy önállóan végezhető, intenzív online önbizalom kurzus. Az ajánlott rászánt idő: 3 hónap, heti 4-5 órával. A kurzus videókból, írásos tananyagokból és gyakorlatokból áll. Férfiaknak és nőknek egyaránt, akár önállóan, akár a pszichológussal történő munka kiegészítéseként.

Akkor is hasznos, ha teljesen kezdőként foglalkozol a témával, és akkor is, ha már 10+ éve fejleszted magad. Megkapod az önbizalmad fejlesztésének részletes elméletét és módszertanát. A célja, hogy hiteles és tartós fejlődést érj el az önbizalom területén. Azokat is támogatja, akik egész jó önbizalommal rendelkeznek, és azokat is, akik nagyon sokat akarnak ebben még fejlődni.

Rengeteg más önbizalomtréning is kapható, nem? 

De.

De ha a többi önbizalom tanács működne, ez a kurzus nem született volna meg...

Elsőként önmagamnak, a neten kerestem ingyenes önbizalomtanácsokat. Majd amikor az kevésnek bizonyult, rendeltem könyveket az interneten. Elolvastam, próbáltam gyakorolni, fellelkesültem, de a hiány megmaradt.

Befizettem egy előadásra és felutaztam Budapestre. Ez jó élmény volt, mert találkozhattam másokkal is, akik hasonló cipőben járnak. Egy-két technikával és okos gondolattal gazdagabban, de a teljes megoldás nélkül tértem haza.

A rendezvényen elmondták, hogy ez természetes, hisz az előadás után meg kell venni a konferenciát, a konferencia után meg kell venni a tréninget, a tréning után a VIP tréninget, majd a személyes coachingot. Ha ezt valaki végigjárja csillagászati összegekért, majd az tudja meg az igazi megoldást.


Jobb híján megvettem ezeket, egyiket a másik után. Eközben más trénerek, motivációs guruk, magyar és külföldi oktatók tréningjeit, kurzusait, könyveit, előadásait fogyasztottam. Rengeteg kapcsolatot építettem, jártam külföldre és számtalan külföldi tanítóval dolgoztam együtt, mint coaching ügyfél. Bele se merek gondolni, hogy mennyi pénzt költöttem el erre.


Ha az ígéretek működtek volna, akkor elég lett volna az első könyv is. Vagy az előadás. Vagy a tréning. Nem kellett volna több pénzt és időt rászánjak. Ezzel ellentétben a legtöbb önbizalom program csak rövidtávú sebtapaszokkal szolgált. A legtöbb önfejlesztő tanács nem építhető a gyakorlatba, vagy épp csak ideig-óráig hoz eredményt, és az ember újra ugyanoda kerül vissza. 

Sajnos a tanított technikák 98%-a nem működött, gyakran még rosszabbul is lettem tőle, mint előtte voltam. A működő 2% végül átalakította az életem. Ezután küldetéstudatot éreztem. Ha én már látom, hogy mi működik és mi nem, akkor nem hagyhatom, hogy másnak is ugyanennyit kelljen szenvednie! Megalkottam a Maximális Önbecsülés nevű tréninget abból, ami igazán segített nekem.


Az első

Megalkottam az első Maximális Önbecsülés tréninget 2015-ben.

Az akkori ügyfelek több, mint elégedettek voltak. Még idén is kaptam pozitív visszajelzést, hogy az a tréning olyan hatással volt egy résztvevőnek, hogy azóta is merítkezik belőle. Neki is, a korábbi rövidtávú sebtapaszokkal ellentétben, itt tartósan javult az önbecsülése. 

A legmegbízhatóbb anyagot akartam felépíteni Neked, így pszichológusi címet is szereztem az ország legjobb egyetemén

2015 óta sok dolog történt. Elvégeztem a pszichológia alap és mesterszakot, végül ötössel diplomáztam az ELTE-n. 6 éven keresztül támogattam ügyfeleket, és az önismeretemen is folyamatosan dolgoztam. Azóta 100+ újabb és újabb ügyfél elvégezte a Maximális Önbecsülés  tréning online változatát. Ahogy bővült a tudás és tapasztalat, folyamatosan fejlesztettem tovább az anyagot. 

A tapasztalatot a tudományos ismeretek egészítik ki, hogy  gyorsabban haladhass, mint én bármikor tudtam

Ma pszichológus fejjel, minden tudásomat és tapasztalatomat összesűrítve, csak a lényeget, működőképeset, megbízható tudásbázist és gyakorlatokat kiemelve létrehoztam a Maximális Önbecsülést. Teljesen új videókkal és új munkafüzetekkel. Minden régi tudás benne van, kiegészítve rengeteg újjal. 

A program okkal 3 hónapos. Nincs "következő önbizalomkurzusom.

Minden szükséges tudásom beletettem. 

Bíró Bence Péter vagyok,

pszichológus, a program megalkotója

Konkrétan miről van szó?

1. hét - Gyorsindító

Az első héten eszközöket kapsz a saját önbizalmad felmérésére, módszereket a leghatékonyabb fejlődésre és átvesszük a 21 legfontosabb tévhitet az önbizalomról.

2. hét - Honnan jössz?

A második héten átbeszéljük, hogy hogyan alakul ki az identitásunk, mitől érezzük magunkat értékesnek, hogyan alakul ki az önértékelésünk, és a felnőttkori önbizalomforrásokról. Zárásként pedig a belső énrészeinkről és a béke megteremtésének hogyanjáról beszélünk.

3. hét - Mi a felszín alatti valóság?

A harmadik héten a hamis és valódi önbecsülésről, a negatív érzések és gondolatok kezeléséről, illetve a 18 leggyakoribb korlátozó hiedelemről és megoldásukról fogunk beszélni.

4. hét - Biohacking

A negyedik héten az önbizalom biológiai hátteréről és a magabiztosság szérumának fokozásáról beszélünk részletesen, konkrét gyakorlatokkal kiegészítve.

5. hét - Módszertan

Itt átvesszük a 7 instant önbizalom növelő trükköt, megtudod, hogy hogyan szeresd magad a gyakorlatban, illetve két tudományos módszert is megismersz az önértékelésed javítására.

6. hét - Kapcsolatok

Itt a kapcsolataidhoz köthető önbizalomról beszélünk. Módszereket kapsz az önértékelésed javítására, illetve az emberi kapcsolataid fejlesztésére.

7. hét - A belső tűz

A 7. héten a dühhel való kapcsolatunkról, a szexről és a perfekcionizmusról beszélünk, illetve ezek összefüggéseiről az önbizalom terén. Nem öncélúan, hanem a gyakorlati lépésekkel összekötve.

8. hét - Ki vagy valójában?

A 8. héten az önazonosság fejlesztéséről, az önbizalomhiány kompenzációiról, illetve az elnyomott, rejtett vágyakról és szükségletekről beszélgetünk.

9. hét - Hogyan kezeld jól azt, ami nehéz?

A 9. hét a félelmek kezelésének működő módszereivel indul. Ezután átvesszük, hogy hogyan kezeljük jól mások véleményét. Külön videó vár a gyengeségeink kezeléséről, illetve a tartós változás alappilléreiről.

10. hét - Ilyen vagy te?

Hogyan érezhetem azt, hogy rendben van az önbecsülésem? Mt kell tudnod a személyiségtípusokról az önbizalom tekintetében? Hogyan fokozhatod a munkahelyi önbizalmad? Erről szól a 10. hét

11. hét

Meglepetés

12. hét

Meglepetés

Bónusz tartalmak

Meglepetés

Extra trükkök

Meglepetés

Mikor akarsz jobb önbizalmat?

Ma este már jól jönne? Esetleg holnap magabiztosabban kelnél ki az ágyból? A helyzet az, hogy a legjobb módszerekkel is időbe telik a fejlődés. Egy viszont biztos: minél hamarabb kezded el, annál hamarabb látod az eredményét. Tehát mikor van a legjobb idő elkezdeni?

"Határozott lett a fellépésem, kiállok magamért, tudom helyén kezelni a dolgokat"


Pár sorban összefoglalom, hogy honnan indultam és mit adott nekem a Maximális Önbecslés Program.

Tavaly év végén értem el arra a pontra, hogy elég. Akkor már 2-3 éve úgy éltem mindennapjaim, hogy nem tudtam jelen lenni a pillanatokban, mindig a múltban életem, vagy a jövőtől féltem. Nehezen ismerkedtem új emberekkel, nem voltam túl közvetlen, nem adtam a saját véleményemre, a nehéz döntéseket halogattam, vagy inkább meg sem hoztam. Hiába volt meg „mindenem” (biztos családi háttér, egészség, biztos munkahely, stb) egyszerűen nem tudtam élvezni semmit, nem voltam boldog. Nem éreztem magam elégnek, vagy jogosultnak rá, hogy az legyek, rengeteg módon szabotáltam magam tudat alatt. 

Amikor sokszor már aludni sem tudtam, átgondoltam ezeket és elhatároztam, hogy bármi lesz, én most ezt megváltoztatom. Ekkor találtam rá tök véletlen a Nincs Többé Jófiúra (most már ugye Fulfilled). Megvettem a Nincs Többé Jófiú könyvet, ami rengeteg felismerést adott és rávilágított arra, hogy nincs velem baj, csak nem jó oldalról nézzem a dolgokat. Amikor végeztem a könyvvel, akkor hirdették meg programot, amire jelentkeztem is. Ekkor még nem ismertem személyesen a Fulfilled csapat tagjait, a program leírása pedig nekem „túl szépnek tűnt”, nem tudtam eldönteni, hogy ez tényleg lehetséges-e, de a Youtube csatornáikon található videók megnézése, és Fulfilled blogon található írások alapján egyértelmű volt számomra, hogy ez nekem kell, ezekkel a srácokkal akarok együtt dolgozni, mert hitelesnek tűnnek (ezúton megjegyzem, hogy most már határozottan állítom: igen, azok).

A program nagyon sokrétű, jól felépített, átgondolt és minőségi. Természetesen elengedhetetlen, hogy te is akarj tenni az eredmény érdekében és ne másoktól várd, hogy megtegyék helyetted. A lehetőséged meglesz rá, az biztos ;). A csapat elképesztően motiváló és segítőkész, személyre szabottan is kaptam támogatást, ha szükségem volt rá. A tréning hatására olyan minőségi változások történtek az életemben, amikről nem gondoltam volna, hogy lehetségesek. Meg tudom élni a jelen pillanatot, kihasználom a lehetőségeim, szívből, megbánás nélkül hozok döntéseket, nem másoknak, hanem magamnak akarok megfelelni, határozott lett a fellépésem, kiállok magamért, tudom helyén kezelni a dolgokat, megtaláltam a környezetemben a hozzám hasonló gondolkodású embereket, akikkel egymást motiváljuk minden téren. Jelenleg próbálom „szokni” ezt a szituációt, de nagyon élvezem.

Hosszú távon úgy gondolom, hogy a lehető legtöbbet fogom kihozni mindenből, mert van egy biztos alapom, amire bátran építhetek. Ha érzed, hogy nem használod ki teljesen a lehetőségeid, nem vagy magabiztos, belefáradtál, hogy szabotálod magad, nem te irányítod az életed, vagy csak ajánlani tudom!

Adrián véleménye a Maximális Önbecsülés 2.0 verziójáról, aminél fejlettebb programot kapsz most

"Sokkal többet kaptam a programtól, mint amit vártam."


Én azért kezdtem el a programot, mert komoly fejlődést szerettem volna elindítani az életemben. Egy átlagos ember voltam, aki úgy érezte, többet akar kihozni magából. Nem akartam órákat utazni a szemináriumokra, amik vagy tartalmaznak hasznos és új információt számomra vagy nem. Elgondolkoztam, mit adhat nekem ez a program. Utánanéztem, kik állították össze, milyen szakmai múlttal rendelkeznek és a meggyőző információk után úgy döntöttem, hogy elkezdem a programot. Éreztem azt, hogy csak a leghasznosabb, legnagyobb fejlődést adó információkat fogom megkapni. Jól bevált, kipróbált módszereket. Ez a program elkezdésekor be is bizonyosodott.

Számos új információt kaptam. Jobban megismertem magamat. Javulásnak, fejlődésnek indultam. A gyakorlatok és kapott információk jelentős részéről nem hallottam még, annak ellenére, hogy néhány művet már tanulmányoztam az adott témában. Amit ismertem, azt sem próbáltam ki a gyakorlatban soha a program előtt, és nélküle talán soha nem is alkalmaznám.

További pozitívum számomra, hogy volt kinek feltenni a felmerülő kérdéseimet, és hogy a többi résztvevővel közösen fejődhettünk, megoszthattuk egymással gondolatainkat.

Sokkal többet kaptam a programtól, mint amit vártam. Szerintem egy nagyon jól összeállított, könnyen alkalmazható, érdekes és értékes tréning.

Szidónia, a Maximális Önbecsülés 2.0 verziójáról, amit azóta 2x továbbfejlesztettünk

"Nagyon jó befektetést csináltam."


Sok felismerésem volt az elmúlt másfél hétben, így felmerült bennem a kérdés, hogy 3 hónap (sőt, ezután is folytatom majd a gyakorlatokat) alatt hova juthatok és azt gondolom, hogy nagyon jó befektetést csináltam. 

Péter, a Maximális Önbecsülés 2021 egyik vevője mindössze másfél hét után

Hogy működik a kurzus?

A vásárlás után a kapsz egy linket. Ezen a linken 3 hónapra, hetekre lebontva kapsz videókat és munkafüzeteket. Azonnal hozzáférhetsz mindenhez. A heti bontás az ajánlott feldolgozás ütemét tartalmazza. Minden héten kb. 4 db 20-20 perces videó vár Téged. Ebben lényegretörően megkapod a legfontosabb háttértudást, illetve az önbizalom fejlesztéséhez szükséges módszerek magyarázatát. Annyi időt szánsz minderre, amennyit szeretnél: ha kevesebb időd van, haladhatsz lassabban, ha pedig több, akkor gyorsabban is feldolgozhatod a tanultakat. A gyakorlatokban kapsz javaslatokat, illetve útmutatót, hogy a saját helyzetedre vonatkozóan Te hogyan alakítsd ki a saját fejlődési ütemterved.

A vásárlás után megkapod a hozzáférést Dropboxon keresztül. Itt online is nézheted a videókat, vagy letöltheted magadnak, a munkafüzetekkel együtt. A 3 hónap és az extrák külön mappákban vannak, hogy könnyebben tudj haladni és átláthatóbb legyen neked. Mivel le tudod tölteni a videókat, így korlátlan ideig hozzáférhetsz a kurzushoz.

A program előnye, hogy önállóan fejlődhetsz

Természetesen nem váltja ki a személyre szabott pszichoterápiát, sem orvosi kezelést. Ez a kurzus azoknak szól, akik saját felelősségre, de önállóan akarnak önmagukon dolgozni a legjobb önbizalomfejlesztő módszerekkel. Senki nem erőltet rád sablonokat, az egyedi élethelyzetedre szabhatod a metodikákat.

Az életed hány területét is érinti az önbizalmad?

Az önmegvalósításod

Bele mersz kezdeni a projektbe, amiről régóta álmodsz? Tényleg a tehetséged szerint élsz? Vagy az önbizalomhiány visszafog...

A párkapcsolatod

Ki mersz lépni abból a párkapcsolatból, ami csak bánt téged? Mersz olyan emberrel kezdeni, aki álmaid szereplője? A konfliktusokban egészségesen kiállsz magadért?

A szabadidőd

Szánsz magadra elég időt, vagy hagyod, hogy csak mások használjanak téged? Mersz olyan programokra menni, amik izgalmasak? Vagy csak dolgozol, mert azt hiszed, hogy attól leszel értékes?

A baráti kapcsolataid

Olyan emberekkel vagy, akik inspirálnak, vagy olyanokkal, akikkel csak összesodort az élet? Kölcsönös, kiegyensúlyozottak ezek a kapcsolatok? Önmagad mersz lenni mellettük?

Az egészséged

Odafigyelsz a tested jelzéseire? Vagy elhanyagolod magad? A szokásaid kihatnak az egészségedre.

A tanulmányaid

Azt tanulod, amit te szeretnél? Vagy mások elvárásainak akarsz megfelelni? Esetleg a félelmeid miatt nem is tanulod azt, amire vágysz?

A külsőd, megjelenésed

Az emberek vonzódnak a magabiztos emberekhez. Ha jóban vagy magaddal, azt érezni lehet rajtad. Jobban nézel ki, mást kommunikál a tested, mások vonzóbbnak ítélnek, és más feromonokat bocsájtasz ki.

A pénzügyeid

A legszomorúbb, amikor valaki pénzzel akarja kompenzálni az önbizalomhiányát. Táskákkal, ruhákkal, márkákkal, költekezésekkel bújik el önmaga elől, vagy épp másoknak fizet azért, hogy szeressék őt.

De felmerülhet a kérdés: Mi van, ha ez a kurzus nálad pont nem működik?

Ez előfordulhat. Nem léteznek mindenki életére érvényes varázsmegoldások, és nem ismerlek mélyen személyesen, hogy rád szabott tanácsot adjak. Mivel nem találkoztunk személyesen, és nem ismerem a Te teljes élettörténetedet, gondolkodásodat, élethelyzeted, kapcsolati viszonyaidat, szokásaidat, viselkedésedet, és orvosi hátteredet, így nem tudok megbízhatóan ígérni neked előre. Rengeteg visszajelzés, személyes tesztelés, és rengeteg tanulmány alapján fejlesztettük ki a módszert, de nem ígérhetek semmit.

Éppen ezért kapsz 3 hónapnyi tudásanyagot, amiből a saját élethelyzetedre szabva Te szabhatod meg, hogy mit szeretnél a kb. 720 percnyi legjobb gyakorlatból és tudásból kipróbálni. Szerinted mekkora az esélye, hogy ennyi tartalomból és módszerből valami segít? Ha pedig mégiscsak a leginkább személyre szabott, legnagyobb eséllyel működő eszközöket szeretnéd, gyere el egy személyes coachingra.

BKIK Csapatépítési trendek konferencia

Mi újat ad a Maximális Önbecsülés, ha az évek alatt 500+ ingyenes videóm, előadásom és podcastom láttad?

Aki régóta ismer tudja, hogy ugyan nem olcsó velem együtt dolgozni, de megéri. Másrészt az anyagaim 99%-a teljesen ingyen elérhető. Csak a podcastoknál 1800+ percnyi tudást osztok meg teljesen ingyen, a többszáz videómról és előadásomról, cikkeimről nem is beszélve. Ha nem engedheted meg magadnak, hogy fizess a tudásomért, akkor is fejlődhetsz. De mi a helyzet akkor, ha nem hónapról hónapra élsz?

Nagyon ajánlom azoknak is a Maximális Önbecsülést, akik már nézték a videóimat, mert elég sok olyan tartalom van benne, ami még korábban nem volt nyilvános, vagy csak privát coachingokon volt, vagy belső, zárt körű tréningeken. Sőt, olyanok is vannak, amik még privát coachingokon sem hangzottak el, teljesen újak. Biztos vagyok benne, hogy lesz köztük olyan koncepció, ami már ismerős és azt is tudom, hogy sok olyan ember van, aki eladja az ingyenes anyagait egy tréningbe csomagolva és értem is a modellt mögötte, de nagyon törekszem arra, hogy megérje azoknak is, akik egyébként élnek az ingyenes lehetőségekkel. Erre pénzvisszafizetési garanciát is vállalok neked, ha esetleg úgy éreznéd, hogy a túlnyomó többsége már ismerős neked.


A többi anyagom megnézése nélkül, a kurzus önmagában is teljes képet ad az önbecsülésről.

Ha fejlődnél az önbizalmadban: nem vagy egyedül és nem a Te hibád, ha van hova

A mondás úgy szól, hogy a világ legjobban őrzött titka, hogy mindenkinek van egy "nem vagyok elég jó" sztorija. Ha egyszerű lenne, nyilván már megoldottad volna a problémákat és elértél volna az önértékelésed kapcsán mindent, amit szeretnél. Ezek viszont általában a gyermekkorból fakadó természetes folyamat eredményei. Ha valaki nem eszik napokig, akkor megéhezik. Ha valakinek az érzelmi szükségletei nem elégültek ki megfelelően gyermekként, az felnőttként is éhes marad az önbecsülését tekintve. Ezen viszont mostantól tudunk dolgozni. A kurzusban elmondom, hogyan:

Konkrétan mikről lesz szó?

 • Hogyan alakul ki az önbizalmad, és miért olyan nehéz változtatni rajta?
 • Mi az, amit reális elvárni az önbizalomfejlesztő úttól, és mi az ipar marketingje?
 • Hogyan legyen elég önbizalmad ahhoz, hogy elérd, amit akarsz az életedben?
 • Hogyan fejlessz önbizalmat a nyilvános beszédhez?
 • Hogyan legyen elég önbizalmad randizásnál?
 • TOP hibák, amikre nem gondolsz, de elveszik az önbizalmad
 • Mik a leggyakoribb önbizalmat korlátozó hiedelmek és torzítások?
 • Hogyan teremtjük újra azokat a helyzeteket, amik elveszik az önbizalmunkat, és mit tehetünk, hogy kilépjünk ezekből?
 • Hogyan segíthet a spiritualitás az önbizalomban? (opcionális)
 • Az önbizalom aranyszabályai
 • Hogyan szeressem magam?
 • Az önbizalom biológiájának titkai
 • Az önbizalom kiszipolyozó és erősító módszerek
 • TOP önbizalomnövelő formulák és technikák
 • Hogyan ne vessz el a sok technika és információ között?
 • Hosszútávú önbizalom stratégiák
 • Instant önbizalom  stratégiák

Azonnal és egyszerűen hozzáférhetsz 

 • A vásárlással azonnal kapsz egy linket, ahol hozzáférsz az összes tartalomhoz. Ezt egyedileg, saját tempódban tudod feldolgozni. A gyakorlatok hatásához viszont időre van szükség. Ezért nem feltétlenül jársz jobban, ha egy nap alatt rohansz végig az anyagon, azzal szemben, mintha több hétre lebontva tennéd meg ugyanezt, és használnád a gyakorlatokat.
 • A linken belül különböző mappákat találsz, mint 1. hét; 2. hét; és így tovább.  Ezek az ajánlott ütemet mutatják. Minden mappában találsz videó(ka)t), és egy szöveges dokumentumot, ami kiegészíti azt. A szöveges dokumentunban találod az elméleti háttér magyarázatát, és a gyakorlatokat, amiket érdemes kipróbálnod.
 • Nézd, hallgasd, olvasd, próbáld ki! A saját tempódban, az olvasottak segítségével másként láthatsz önmagadra, és élethelyzetekre. A gyakorlatok segítségével pedig a kezedbe veheted a kontrollt az önbecsülésed fejlesztéséhez. 
 • A tréning gyakorlatait és gondolait akár évekkel később is előveheted. Az önbizalom, önbecsülés fejlesztése hosszútávú folyamat. Mégis ezek az eszközök lerövidíthetik az utadat a még jobb önbecsüléshez. Akár rövidtávon is érezhető változásokat is tapasztalhatsz a gyakorlatok után, vagy a tréning befejezésével. 

Ez neked való, ha...

 • Ha szeretnéd javítani az önbizalmad, önbecsülésed, és hajlandó vagy ezért tenni is
 • Érdekel a téma, és szívesen tanulnál róla
 • Ha nem egy újabb ruha megvásárlásától várod az önbizalmat, hanem mélyebben szeretnél segíteni magadnak
 • Új terület neked az önbizalom, de egyből a legjavát szeretnéd az elérhető tudásanyagnak
 • Ha keresed egy ideje, hogy hogyan növelhetnéd az önbecsülésed, de a korábbi módszerek nem váltak be tartósan

Ez nem neked való, ha...

 • Annyira rosszul vagy, hogy öngyilkossági gondolataid vannak
 • Azt várod, hogy ez, ami megvált életed összes szenvedésétől egy pillanat alatt
 • Ha pszichoterápiát, vagy orvosi kezelést akarsz kiváltani a programmal
 • Ha menekülsz a kényelmetlenség elől és nem mersz szembe nézni a nehéz, vagy fájdalmas tartalmakkal
 • Ha csak önigazolást keresel, hogy egy rossz döntést meghozz. Pl.: ahhoz akarsz magabiztosságot, hogy megcsald a házastársad.

Mibe kerül?

Én 11 év önismeret és bőven 6+ millió forintot fektettem abba, hogy ezt a tudást megszerezzem, az egyetemi tandíjakat nem is számolva. Egy átlagos coaching díja egy kezdő coachcsal, akinek minimális tudása van az önbecsülésről kb. 25 000 Ft óránként. A videók kb. 12 órányi rendkívül megalapozott tudást adnak át. 12 óra egy kezdő, töredékes tudással rendelkező coachcsal tehát 300 000 Ft-ba kerülne. Én egy alkalom, 60 perces konzultációt jelenleg 74 990 Ft-ért vállalnék privátban. Így ebből a szempontból is előnyös ez az ajánlat.


A teljes, 3 hónapos kurzus ára 79 990 Ft.

Maximális önbecsülés 2016

ELFOGYOTT!!

99 890 Ft

 • A Maximális Önbecsülés 1. verziója felülvizsgálva
 • A Maximális Önbecsülés 2. verziója felülvizsgálva
 • A Maximális Önbecsülés 3. verziója felülvizsgálva
 • Pozitív Pszichológiai Bónusszal
 • 3 év fejlesztése alapján
profi szint

Személyre szabott segítséggel

556 177 Ft helyett most csak

460 940 Ft

 • A teljes Maximális Önbecsülés tartalma
 • 5 db egyéni konzultáció (5x74 990 Ft + ÁFA értékben)

A profi szintű csomag megrendelésére e-mailben van lehetőség!

bernatonis.luca@fulfilled.hu


Ne higgy nekem, csak a saját tapasztalatodnak!

Ha a Maximális Önbecsülés működik - márpedig a tapasztalat ezt bizonyítja - akkor akkor is működik, ha nem hiszel benne. Nem kérlek rá, hogy vakon bízz meg bennem. Pusztán a legjobb tudásomat adom át, amit Te is kipróbálhatsz. A Te életed és a tapasztalatod a lényeg. Mindössze egy próbát kell engedned ezeknek a tippeknek és gyakorlatoknak, hogy kiderüljön az igazság.


100% "Jobb, mint bármi" garancia

Ha megveszed a kurzust, elvégzed és azt érzed, hogy ez gyengébb, mint akár csak egyetlen anyag is, amit korábban vásároltál, visszafizetem a program teljes árát. Csak küldd el, hogy mi az, ami ebből hiányzott Neked és máshol megkaptad, és már utalom is vissza a pénzed. 

A BIZTONSÁGOD FONTOS NEKÜNK: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: HELLO@FULFILLED.HU | TELEFONSZÁM: +36 30 690 33 11
© 2024 FULFILLED.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA.