Hogyan építs valódi, tartós önbizalmat?
Itt az ország legátfogóbb online önbizalomtréningje.
100+ emberrel tesztelt, bevált, majd 6 éven át továbbfejlesztett változat:

MAXIMÁLIS ÖNBECSÜLÉS 2021

A kép csak illusztráció, minden anyag digitális és letölthető.

Mi ez, és hogyan segíthet neked?

Ez egy önállóan végezhető, intenzív online kurzus. Az ajánlott rászánt idő: 3 hónap, heti 4-5 órával. A kurzus videókból, írásos tananyagokból és gyakorlatokból áll. Férfiaknak és nőknek egyaránt, akár önállóan, akár a pszichológussal történő munka kiegészítéseként. Akkor is hasznos, ha teljesen kezdőként foglalkozol a témával, és akkor is, ha már 10+ éve fejleszted magad. Megkapod az önbizalmad fejlesztésének részletes elméletét és módszertanát. A célja, hogy hiteles és tartós fejlődést érj el az önbizalom területén. Azokat is támogatja, akik egész jó önbizalommal rendelkeznek, és azokat is, akik nagyon sokat akarnak ebben még fejlődni.

Ha a többi önbizalom tanács működne, ez nem született volna meg...

Sajnos a legtöbb önbizalom program csak rövidtávú sebtapaszokkal szolgál. Sok tanács nem beépíthető a gyakorlatba, vagy épp csak ideig-óráig hoz eredményt, és az ember újra ugyanoda kerül vissza. Gyakran ez párosul irreális ígéretekkel, túlzott optimizmussal és erős marketinggel. 


A saját bőrömön tapasztaltam meg ezt:

Számtalan magyar és külföldi tanítóval dolgoztam az önbizalmam fejlesztésén. Olvastam könyveket, jártam előadásokra, tréningekre, coachingokra. Komoly összegeket költöttem erre, én voltam a saját magam kísérleti nyula. Erre nem lett volna szükség, ha az önfejlesztő ígéretek működtek volna. Sajnos a tanított technikák 98%-a nem működött, gyakran még rosszabbul is lettem tőle, mint előtte voltam. A működő 2%-ból raktam össze a Maximális Önbecsülés tréninget 2015-ben.


Megalkottam a saját, végre működő kurzusomat. Tapasztalati és tudományos alapokkal. Ezt teszteltem, fejlesztettem, amíg...

Az első

Az első Maximális Önbecsülés tréning 2015-ben.

A tréning résztvevők tartós fejlődésről számoltak be, és számolnak be a mai napig. A tréning ügyfelek tapasztalatai, az újabb önismereti felfedezések, a saját pszichoterápiám tapasztalatát beépítve továbbfejlesztettem az anyagot. Tettem ezt éveken keresztül, jobbnál jobb visszajelzéseket kapva. Ezzel viszont még mindig nem voltam elégedett, hisz érzem a saját felelősségem súlyát. Ezért 3 évig nem volt kapható a kurzus. Kizárólag személyre szabottan dolgoztam ügyfelekkel egész idő alatt. Elvégeztem a pszichológia alap és mesterszakot, végül ötössel diplomáztam az ELTE-n. Ma pszichológus fejjel, minden tudásomat és tapasztalatomat összesűrítve, csak a lényeget, működőképeset, megbízható tudásbázist és gyakorlatokat kiemelve létrehoztam a Maximális Önbecsülés 2021-et. Teljesen új videókkal és új munkafüzetekkel. Minden régi tudás benne van, kiegészítve rengeteg újjal.

Bíró Bence Péter vagyok,

pszichológus, a program megalkotója

Most limitált extrával:

Ha most vásárolsz, október 16-ig az összes útközben felmerülő kérdésedre külön válaszolok személyesen. Minél hamarabb veszed meg, annál több időd van megemészteni a tanultakat és gyakorlatba ültetni. Útközben, ahogy tanulsz és dolgozol magadon, felmerülhetnek kérdéseid. Erre október 16-ig válaszolok díjtalanul a program keretein belül. Ezután már csak komoly felárral lesz ilyenre lehetőség.

86
Nap
18
Óra
36
Perc
22
Másodperc

Mit mutat meg?

 • Mindent, amit tudnod kell, hogy önállóan elkezdhess dolgozni az önbizalmadon.
 • Hogyan meríts erőt nehéz helyzetekben?
 • Hogyan győzd le a magadban való kételkedést?
 • Hogyan győzd le a kisebbrendűséget?
 • Hogyan legyél magabiztosabb társas helyzetekben?
 • Hogyan kezeld a megfelelési kényszert?
 • Hogyan találd meg, hogy te mit szeretnél, és érd is el?
 • Hogyan legyél bátrabb, mint a félelmeid?
 • Hogyan legyél olyan eredményes, hogy magabiztosságot adjon?
 • Hogyan legyen önbizalmad a nyilvános beszédhez?
 • Szeresd magad - oké, de hogyan?

Fő komponensek:

Biológiai háttér és meghackelése

Az önbizalom nemcsak a fejben dől el. A tested-lelked egysége egy komplex együttműködésének az eredménye az, ahogy érzed magad.

Az önbizalom pszichológiája

Mit mondanak a különböző pszichológiai elméletek arról, hogy hogyan alakul ki, és fejleszthető az önbizalom?

Az életstílusod átvizsgálása

Az önbizalmad nemcsak a tested-lelked egységétől, de attól a környezettől, és életstílustól is függ, amiben, és ahogyan élsz.

Hogy néz ki pontosan a felület?

A vásárlás után megkapod a hozzáférést Dropboxon keresztül. Itt online is nézheted a videókat, vagy letöltheted magadnak, a munkafüzetekkel együtt. A 3 hónap és az extrák külön mappákban vannak, hogy könnyebben tudj haladni és átláthatóbb legyen neked. Minden hónapon belül 4 hétre bontva találod meg a tananyagokat. Ezekkel haladhatsz a saját tempódban. Mivel le tudod tölteni a videókat, így korlátlan ideig hozzáférhetsz a kurzushoz.

A kurzus ára ez 79 990 Ft. Ez a kurzus idejére számolva, naponta kevesebb, mint egy Starbucks kávé ára. Én bízom benne, hogy ez jóval később is hasznos lesz Neked. Erre az ad bizalmat, hogy a program 6 évvel ezelőtti verzióját elvégzőitől a mai napig érkeznek köszönő üzenetek, hogy ma is segíti őket. A fizetés történhet átutalással bankszámlára, paypalon, revoluton, barionon, természetesen számlával.

Jelenleg egy alkalom 60 perces konzultáció ára velem 49 990 Ft díjú, így ebből a szempontból is előnyös a jelenlegi ajánlat. A kérdezési lehetőség csak a most jelentkező felhasználóknak áll fenn.

Ha esetleg felmerül, hogy láttál sok ingyenes videót tőlem:
Nagyon ajánlom azoknak is, akik már nézték a fulfilled videókat, mert elég sok olyan tartalom van benne, ami még korábban nem volt nyilvános, vagy csak privát coachingokon volt, vagy belső, zárt körű tréningeken. Ez most egy rendszer lesz, gyakorlatokkal és személyre szabott válaszokkal, nem csak új információ morzsák.


Hozok néhány részletet a tartalomból:

0. Coach, terápia, vagy önálló kurzus?
1. Önfelmérő
2. Hozzáállás, hogy sikered legyen a kurzussal
3. Mi van, ha nem teszel semmit?
4. Top tévhitek, amik korlátozzák az önbecsülést
5. Identitás - hogyan lássuk és érezzük magunkat jobbnak
6. Mitől vagy te értékes, szerethető?
7. Hogyan alakul ki az önbecsülés (érzelmi)? Mit lehet ezzel kezdeni ma?
8. Az önbecsülés forrásai és optimalizálása
9. A belső szülő, családi ügyek, belső világunk ma
10. Fals és valódi énkép
11. Korlátozó hiedelmek és ezek feloldása
12. Az önbizalom biológiája és ez optimalizálása
13. Az önbizalom és a társas kontextus (család, párkapcsolat, barátok, munkahely, randizás, ismerősök, szomszéd)
14. Határok meghúzása, nemet mondás, jófiú szindróma, rejtett egyezmények
15. Kompenzációk - sebtapaszok
16. Hogyan szeresd magad?
17. Mit tehetsz ma? - Instant önbizalom trükkök
18. Kognitív szemlélet és lehetőségei
19. A sikeres változás lélektana
20. Dühhel való kapcsolat
21. A túlagyalás kezelése
22. Perfekcionizmus hatásai és fejlesztése
23. Add önmagad, de hogyan? Önazonosság
24. Az erősségeid

Ez pedig még csak néhány dolog az első 2 hónapból.

Az elmúlt 11 évben rengeteg önbizalomfejlesztő tréninget, könyvet, módszert, coachot, pszichológust alkalmaztam és használtam magamon, elég változó eredményességgel. Az önismereti munkán kívül többszáz egyéni ügyféllel dolgoztam együtt, pszichológusi végzettséget szereztem az ELTE-n kitűnő államvizsgával, és csak ezt a működő, bevált kurzust is 6 éven keresztül fejlesztettem tovább. Ismerem a magyar és nemzetközi alternatívákat és sziklaszilárd meggyőződésem, hogy ez a legjobb választás. De ez az én véleményem, ide kattintva megnézheted a korábbi tréningeknél, hogy mit mondanak mások:

2015-ös tréning: http://nincstobbejofiu.hu/homepage/maximalis-onbecsules-trening/
2019-es tréning: https://fulfilled.hu/maximalis-onbecsules/
SAJÁT KÉP - régen most, pszichológus
A 3 hónap az ajánlott felosztás, korlátlan a hozzáférés

Lesz benne időszakosság, de nem kell kivárni mindent a hozzáférésért. Az időszakosság hátterében annyi áll, hogy kell némi idő, mire rögzítem az új videókat (a tartalom már elérhető), illetve a munkafüzetet feltöltsem. Ezért várhatóan úgy fog kinézni, hogy 16-án az első pár hét lesz még csak elérhető, de augusztus elejére már várhatóan a teljes program hozzáférhető

Azaz, ha Te a saját tempódban tudsz haladni. A 3 hónap arra van, hogy ha valaki az ajánlott ritmust szeretné követni.

Talán már tapasztaltad, van olyan, hogy egyes pszichológiai fejlődések esetében jó, ha van egy kis idő, mire megér az emberben, amit hallott


olog az első 2 hónapból

A kedvezmény ugye abban áll, hogy lehet kérdezni mindenféle konzultáció nélkül. Tudsz kérdezni e-mailen, facebookon, vagy akár telefonon is, ahogy Neked kényelmes. Egyelőre az biztos, hogy lesz lehetőség kérdezni, a formátum még rugalmas. A válasz videós formátumban fog érkezni várhatóan. Ha esetleg van egyéb kérésed, vagy javaslatod, hogy neked mi lenne a jobb, akkor még formálható az ügy. 🙂 3 hónapig tart a kurzus, annak a hossza alatt lehet kérdezni bármikor. Július 16-án indul, azaz október 16-ig lehet kérdezni. Ha esetleg szeptemberben csatlakoznál, akkor is tudsz még kérdezni, viszont akkor jóval kevesebb idő marad erre. Ha előbb jössz, azzal annyit nyersz, hogy ha éppen van 1-2-3 órád nézni a nyár folyamán az anyagot és aközben merül fel kérdés, akkor még úgy is tudsz kérdezni, nincs időnyomás, hogy mindent 1 hónapba kell belesűríteni


1. Nagyon ajánlom azoknak is, akik már nézték a fulfilled videókat, mert elég sok olyan tartalom van benne, ami még korábban nem volt nyilvános, vagy csak privát coachingokon volt, vagy belső, zárt körű tréningeken. Van azért, ami ismerős lehet, de jóval komplexebb, összetettebb. Ez most egy rendszer lesz nem csak információ morzsák, amik amúgy is elérhetőek.Biztos vagyok benne, hogy lesz köztük olyan koncepció, ami már ismerős és azt is tudom, hogy sok olyan ember van, aki eladja az ingyenes anyagait egy tréningbe csomagolva és értem is a modellt mögötte, de nagyon törekszem arra, hogy megérje azoknak is, akik egyébként élnek az ingyenes lehetőségekkel. Erre tudok vállalni pénzvisszafizetési garanciát neked, ha esetleg úgy éreznéd, hogy a túlnyomó többsége már ismerős neked.


Az ellenkező nemném sem volt sikeres emiatt. Nem vette észre a pozitív jeleket. Nem is mert kezdeményezni, vagy továbblépni. A munkahelyen sem volt minden rendben. Ugyan nem  volt rossz munkája, de a kollégái lábtörlőként bántak vele. Nem vették se figyelembe, se kellő tisztelettel nem bántak vele. 

Ismerős ez a sztori?

Legyen a szereplőnk neve Dávid, de lehet akár Dorina is. Nem volt túl magabiztos, és feszült volt mások társaságában. Mindig egyetértett, nem igazán fejezte ki, ha zavarta valami, és belül azt akarta, hogy jóban lehessen másokkal, de valahogy ritkán érezte azt, hogy őszintén szeretik. Nem merte elmondani, amit őszintén gondolt, inkább mondta azt, amit mások hallani akarnak, csak legyen békesség. Meg akart felelni másoknak.

Az ellenkező nemném sem volt sikeres emiatt. Nem vette észre a pozitív jeleket. Nem is mert kezdeményezni, vagy továbblépni. A munkahelyen sem volt minden rendben. Ugyan nem  volt rossz munkája, de a kollégái lábtörlőként bántak vele. Nem vették se figyelembe, se kellő tisztelettel nem bántak vele. 

Egy ponton úgy döntött, ez így nem mehet tovább. Lépni kell. Mindig olyan akart lenni, mint azok az emberek , akiket a filmekben lát, rocksztárok, vagy épp a srác a szomszédból, aki csak mosolyog, boldog, és sosem volt gondja azzal, hogy mások mit gondolnak róla. Neki persze mindig jöttek is a lányok és őt meghívták mindenhova. "Önbizalom kell." Elkezdett olvasni önbizalomról az interneten és könyvekben. Mondták neki, hogy legyen határozottabb, viselkedjen magabiztosan, „csak adja önmagát”, ami talán egy picit változtatott a dolgon, de ugyanolyan feszült volt belül. Hogyan kell egyáltalán „magamat adni”?! Végül elment egy tréningre, ami után 1-2 hétig magabiztosabb volt, de utána újra visszaesett oda, ahonnan elindult.

Jó hírem van.

Nem vagy ezzel egyedül. Sőt, még egy mondás is van erről. A mondás úgy szól, hogy a világ legjobban őrzött titka, hogy mindenkinek van egy "nem vagyok elég jó" sztorija.

VAN kiút ebből. Személy szerint egy tipikus „Dávid” voltam, és nem egy „Dáviddal” és "Dorinával" dolgoztam már, akik kívül-belül átalakultak. A környezetük ma jobban tiszteli őket, felnéz rájuk, magabiztosabbak, őszintébbek és boldogabbak, és többen közülük már boldog párkapcsolatban is élnek, részben az önbizalmuk mellékhatásaként. És tudod mi a legjobb benne? Az, hogy nem egy szerepjátszásra alapuló magabiztosságuk van, akik kompenzálnak, felvágnak, és elrejtik a hibáikat, meg jobb képet próbálnak mutatni, mint amilyenek, hanem tényleg egy belülről jövő önbizalmuk van, amivel érzik, hogy rendben vannak úgy, ahogy vannak, igazán élnek, és most jön az életük legjobb része!


Felmerülhet benned, hogy persze, de ha úgy érzik, hogy ők már rendben vannak, akkor most lusták, és nem tesznek semmit az életükért? Valójában ez másként van. A fejlődés iránti szükséglet ugyanúgy megmaradt, csak még inkább képesek érvényesülni.

Ehhez komoly háttértudásra volt szükség.

Ha egyszerű lenne, nyilván már megoldották volna maguknak a problémát. A legtöbben viszont nem tudják a hosszú távú, valódi önbecsülés felépítésének a módját, mert azt sem vallják be maguknak, hogy belül ezzel kihívásaik lennének (és ezzel néhány íróra, trénerre is gondolok). Pedig szinte mindenkinek vannak, és ez oké.

Ezt a tudást, ami átváltoztatta Dávid életét, egy komplex rendszer tette lehetővé (lejjebb erről olvashatsz bővebben), amit lebontottunk egy 3 hónapos, egyszerű lépésekből álló, otthonról végezhető online tréningbe.

"Határozott lett a fellépésem, kiállok magamért, tudom helyén kezelni a dolgokat"


Pár sorban összefoglalom, hogy honnan indultam és mit adott nekem a Maximális Önbecslés Program.

Tavaly év végén értem el arra a pontra, hogy elég. Akkor már 2-3 éve úgy éltem mindennapjaim, hogy nem tudtam jelen lenni a pillanatokban, mindig a múltban életem, vagy a jövőtől féltem. Nehezen ismerkedtem új emberekkel, nem voltam túl közvetlen, nem adtam a saját véleményemre, a nehéz döntéseket halogattam, vagy inkább meg sem hoztam. Hiába volt meg „mindenem” (biztos családi háttér, egészség, biztos munkahely, stb) egyszerűen nem tudtam élvezni semmit, nem voltam boldog. Nem éreztem magam elégnek, vagy jogosultnak rá, hogy az legyek, rengeteg módon szabotáltam magam tudat alatt. 

Amikor sokszor már aludni sem tudtam, átgondoltam ezeket és elhatároztam, hogy bármi lesz, én most ezt megváltoztatom. Ekkor találtam rá tök véletlen a Nincs Többé Jófiúra (most már ugye Fulfilled). Megvettem a Nincs Többé Jófiú könyvet, ami rengeteg felismerést adott és rávilágított arra, hogy nincs velem baj, csak nem jó oldalról nézzem a dolgokat. Amikor végeztem a könyvvel, akkor hirdették meg programot, amire jelentkeztem is. Ekkor még nem ismertem személyesen a Fulfilled csapat tagjait, a program leírása pedig nekem „túl szépnek tűnt”, nem tudtam eldönteni, hogy ez tényleg lehetséges-e, de a Youtube csatornáikon található videók megnézése, és Fulfilled blogon található írások alapján egyértelmű volt számomra, hogy ez nekem kell, ezekkel a srácokkal akarok együtt dolgozni, mert hitelesnek tűnnek (ezúton megjegyzem, hogy most már határozottan állítom: igen, azok).

A program nagyon sokrétű, jól felépített, átgondolt és minőségi. Természetesen elengedhetetlen, hogy te is akarj tenni az eredmény érdekében és ne másoktól várd, hogy megtegyék helyetted. A lehetőséged meglesz rá, az biztos ;). A csapat elképesztően motiváló és segítőkész, személyre szabottan is kaptam támogatást, ha szükségem volt rá. A tréning hatására olyan minőségi változások történtek az életemben, amikről nem gondoltam volna, hogy lehetségesek. Meg tudom élni a jelen pillanatot, kihasználom a lehetőségeim, szívből, megbánás nélkül hozok döntéseket, nem másoknak, hanem magamnak akarok megfelelni, határozott lett a fellépésem, kiállok magamért, tudom helyén kezelni a dolgokat, megtaláltam a környezetemben a hozzám hasonló gondolkodású embereket, akikkel egymást motiváljuk minden téren. Jelenleg próbálom „szokni” ezt a szituációt, de nagyon élvezem.

Hosszú távon úgy gondolom, hogy a lehető legtöbbet fogom kihozni mindenből, mert van egy biztos alapom, amire bátran építhetek. Ha érzed, hogy nem használod ki teljesen a lehetőségeid, nem vagy magabiztos, belefáradtál, hogy szabotálod magad, nem te irányítod az életed, vagy csak ajánlani tudom!

Adrián véleménye a Maximális Önbecsülés 2.0 verziójáról, aminél fejlettebb programot kapsz most

"Sokkal többet kaptam a programtól, mint amit vártam."


Én azért kezdtem el a programot, mert komoly fejlődést szerettem volna elindítani az életemben. Egy átlagos ember voltam, aki úgy érezte, többet akar kihozni magából. Nem akartam órákat utazni a szemináriumokra, amik vagy tartalmaznak hasznos és új információt számomra vagy nem. Elgondolkoztam, mit adhat nekem ez a program. Utánanéztem, kik állították össze, milyen szakmai múlttal rendelkeznek és a meggyőző információk után úgy döntöttem, hogy elkezdem a programot. Éreztem azt, hogy csak a leghasznosabb, legnagyobb fejlődést adó információkat fogom megkapni. Jól bevált, kipróbált módszereket. Ez a program elkezdésekor be is bizonyosodott.

Számos új információt kaptam. Jobban megismertem magamat. Javulásnak, fejlődésnek indultam. A gyakorlatok és kapott információk jelentős részéről nem hallottam még, annak ellenére, hogy néhány művet már tanulmányoztam az adott témában. Amit ismertem, azt sem próbáltam ki a gyakorlatban soha a program előtt, és nélküle talán soha nem is alkalmaznám.

További pozitívum számomra, hogy volt kinek feltenni a felmerülő kérdéseimet, és hogy a többi résztvevővel közösen fejődhettünk, megoszthattuk egymással gondolatainkat.

Sokkal többet kaptam a programtól, mint amit vártam. Szerintem egy nagyon jól összeállított, könnyen alkalmazható, érdekes és értékes tréning.

Szidónia, a Maximális Önbecsülés 2.0 verziójáról, amit azóta 2x továbbfejlesztettünk

Ez jó víziónak tűnik?

Egy élet, ahol nem kell hazudnod magadnak vagy másoknak arról, hogy milyen vagy.  Egy élet, amit nem a félelmeid irányítanak, hanem azt teszed, amit belül tenni akarsz. Anélkül, hogy kizárólag más embereknek próbálnál megfelelni, és olyan dolgokat tenni, ami nem te vagy, csak azért, hogy bizonyíts nekik vagy magadnak. Egy olyan életet, ahol alig hiszed el, de azért szeretnek, aki valójában vagy. Ahol nem arról szól minden napod, hogy mennyi mindent kell még megcsinálnod, hanem arról, hogy TE mit akarsz.
Felnéznek rád, adnak a szavadra, és elfogadnak olyannak, amilyen valójában vagy, szerepjátszás nélkül. Egy olyan élet, ahol nem stresszelsz azon folyton, hogy mások jobbak, mint te, vagy te ne lennél elég jó. És azon sem, hogy nem kéne azt érezned, hogy nem vagy elég jó. És ami talán a legfontosabb: megtalálod magadban azt az erőt, amivel a saját céljaidat tudod megvalósítani, és ezáltal hozzájárulsz ahhoz, hogy a világ egy jobb hely legyen.

Tökéletesen olyanra alkottuk, hogy semmi másra ne kelljen figyelned, csak arra az egyetlen lépésre, amivel épp dolgozol. Mindezt az otthonod kényelméből.


FIGYELEM!  Mivel nem találkoztunk személyesen, és nem ismerjük a te teljes élettörténetedet, gondolkodásodat, élethelyzeted, kapcsolati viszonyaidat, szokásaidat, viselkedésedet, és orvosi hátteredet, így nem tudunk megbízhatóan ígérni neked előre. Rengeteg visszajelzés, személyes tesztelés, és rengeteg tanulmány alapján fejlesztettük ki a módszert, de lehet, hogy neked nem ez a tréning segíthet. Ha ennek ellenére szívesen tennél egy kísérletet, érdemes tovább olvasnod.

Az életed hány területét érinti az önbizalmad?

Az önmegvalósításod

Bele mersz kezdeni a projektbe, amiről régóta álmodsz? Tényleg a tehetséged szerint élsz? Vagy az önbizalomhiány visszafog...

A párkapcsolatod

Ki mersz lépni abból a párkapcsolatból, ami csak bánt téged? Mersz olyan emberrel kezdeni, aki álmaid szereplője? A konfliktusokban egészségesen kiállsz magadért?

A szabadidőd

Szánsz magadra elég időt, vagy hagyod, hogy csak mások használjanak téged? Mersz olyan programokra menni, amik izgalmasak? Vagy csak dolgozol, mert azt hiszed, hogy attól leszel értékes?

A baráti kapcsolataid

Olyan emberekkel vagy, akik inspirálnak, vagy olyanokkal, akikkel csak összesodort az élet? Kölcsönös, kiegyensúlyozottak ezek a kapcsolatok? Önmagad mersz lenni mellettük?

Az egészséged

Odafigyelsz a tested jelzéseire? Vagy elhanyagolod magad? A szokásaid kihatnak az egészségedre.

A tanulmányaid

Azt tanulod, amit te szeretnél? Vagy mások elvárásainak akarsz megfelelni? Esetleg a félelmeid miatt nem is tanulod azt, amire vágysz?

A külsőd, megjelenésed

Az emberek vonzódnak a magabiztos emberekhez. Ha jóban vagy magaddal, azt érezni lehet rajtad. Jobban nézel ki, mást kommunikál a tested, mások vonzóbbnak ítélnek, és más feromonokat bocsájtasz ki.

A pénzügyeid

A legszomorúbb, amikor valaki pénzzel akarja kompenzálni az önbizalomhiányát. Táskákkal, ruhákkal, márkákkal, költekezésekkel bújik el önmaga elől, vagy épp másoknak fizet azért, hogy szeressék őt.

Tudtad-e?

Az önbizalom nem egy 100%-ban stabil konstruktum, hanem egy dinamikusan változó rendszer. Érdemes ezzel tisztában lenni, és egyrészt ennek tudatában figyelni azokra a tréningekre és emberekre, akik azt mondják, hogy ők elérték, és mindig magabiztosak. Másrészről pontosan erre az őszinteségre és információra épül a Hőmérő Stratégia, ami arról szól, hogy az egyes hullámzásokra hogyan készülj fel, és mit kezdj, ha az önbizalmad hőmérője alacsonyt vagy magasat mutat. Többek között erről is szó lesz a Maximális Önbecsülés online programban.

Konkrétan mikről lesz szó?

 • Hogyan alakul ki az önbizalmad, és miért olyan nehéz változtatni rajta?
 • Mi az, amit reális elvárni az önbizalomfejlesztő úttól, és mi az ipar marketingje?
 • Hogyan legyen elég önbizalmad ahhoz, hogy elérd, amit akarsz az életedben?
 • Hogyan fejlessz önbizalmat a nyilvános beszédhez?
 • Hogyan legyen elég önbizalmad randizásnál?
 • TOP hibák, amikre nem gondolsz, de elveszik az önbizalmad
 • Mik a leggyakoribb önbizalmat korlátozó hiedelmek és torzítások?
 • Hogyan teremtjük újra azokat a helyzeteket, amik elveszik az önbizalmunkat, és mit tehetünk, hogy kilépjünk ezekből?
 • Hogyan segíthet a spiritualitás az önbizalomban? (opcionális)
 • Az önbizalom aranyszabályai
 • Hogyan szeressem magam?
 • Az önbizalom biológiájának titkai
 • Az önbizalom kiszipolyozó és erősító módszerek
 • TOP önbizalomnövelő formulák és technikák
 • Hogyan ne vessz el a sok technika és információ között?
 • Hosszútávú önbizalom stratégiák
 • Instant önbizalom  stratégiák

Miért jobb neked, mint más önbizalomnövelő programok?

Én számos programot megvettem, és leteszteltem már, de ennyire átfogóval még nem találkoztam. Amivel viszont igen, azok jórészt működésképtelen, megfoghatatlan általánosságok. Ez tesztelten működik, gyakorlatokat kapsz mellé, és pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá,  ha esetleg mégsem működne neked. 

A  magyar piac legőszintébb önbizalomtréningjét alkottuk meg, a tapasztalatunk szerint.

Konkrétan te hogyan használhatod?

 • A vásárlással azonnal kapsz egy linket, ahol hozzáférsz az összes tartalomhoz. Ezt egyedileg, saját tempódban tudod feldolgozni. A gyakorlatok hatásához viszont időre van szükség. Ezért nem feltétlenül jársz jobban, ha egy nap alatt rohansz végig az anyagon, azzal szemben, mintha több hétre lebontva tennéd meg ugyanezt, és használnád a gyakorlatokat.
 • A linken belül különböző mappákat találsz, mint 1. hét; 2. hét; és így tovább.  Ezek az ajánlott ütemet mutatják. Minden mappában találsz videó(ka)t), és egy szöveges dokumentumot, ami kiegészíti azt. A szöveges dokumentunban találod az elméleti háttér magyarázatát, és a gyakorlatokat, amiket érdemes kipróbálnod.
 • Nézd, hallgasd, olvasd, próbáld ki! A saját tempódban, az olvasottak segítségével másként láthatsz önmagadra, és élethelyzetekre. A gyakorlatok segítségével pedig a kezedbe veheted a kontrollt az önbecsülésed fejlesztéséhez. 
 • A tréning gyakorlatait és gondolait akár évekkel később is előveheted. Az önbizalom, önbecsülés fejlesztése hosszútávú folyamat. Mégis ezek az eszközök lerövidíthetik az utadat a még jobb önbecsüléshez. Akár rövidtávon is érezhető változásokat is tapasztalhatsz a gyakorlatok után, vagy a tréning befejezésével. 

Ez neked való, ha...

 • Ha szeretnéd javítani az önbizalmad, önbecsülésed, és hajlandó vagy ezért tenni is
 • Érdekel a téma, és szívesen tanulnál róla
 • Ha nem egy újabb ruha megvásárlásától várod az önbizalmat, hanem mélyebben szeretnél segíteni magadnak
 • Új terület neked az önbizalom, de egyből a legjavát szeretnéd az elérhető tudásanyagnak
 • Ha keresed egy ideje, hogy hogyan növelhetnéd az önbecsülésed, de a korábbi módszerek nem váltak be tartósan

Ez nem neked való, ha...

 • Annyira rosszul vagy, hogy öngyilkossági gondolataid vannak
 • Azt várod, hogy ez, ami megvált életed összes szenvedésétől egy pillanat alatt
 • Ha pszichoterápiát, vagy orvosi kezelést akarsz kiváltani a programmal
 • Ha csak önigazolást keresel, hogy egy rossz döntést meghozz. Pl.: ahhoz akarsz magabiztosságot, hogy megcsald a házastársad.

Mennyibe kerül?

A tudás megszerzése és elsajátítása 9 évbe került. A program kidolgozása, és kifejlesztése 5 évbe. A téma tanulmányozása bőven több, mint 5 000 000 Ft-ba került, csak anyagi költséget nézve, a rengeteg munkaidőt nem beleszámolva.  Ennek a legjavát kapod meg, és elég pártíz órát rászánnod. Egy korábbi tanácsadónk az árra azt mondta, hogy 200 000 Ft legyen. Az előző tréning alapára 99 890 Ft volt. Most bizonytalan, de korlátos ideig mindössze 49 967 Ft áron beszerezheted a legújabb verziót. Ezt azért tesszük, mert a legújabb verzió kapcsán nagyon kiváncsiak vagyunk minél több ember visszajelzéseire.

Maximális önbecsülés 3.0

ELFOGYOTT!!

99 890 Ft

 • A Maximális Önbecsülés 1. verziója felülvizsgálva
 • A Maximális Önbecsülés 2. verziója felülvizsgálva
 • A Maximális Önbecsülés 3. verziója felülvizsgálva
 • Pozitív Pszichológiai Bónusszal
 • 3 év fejlesztése alapján
profi szint

Legjobb ár-érték!

322 832 Ft helyett most csak

119 892 Ft

 • A teljes Maximális Önbecsülés 4.0 és minden bónusz 200 000 Ft értékben
 • 3 ajándék konzultációval 3x35 964 Ft értékben,
 • Eldöntheted, hogy Biró Bence Péterrel, vagy Zsedényi Csaba pszichológussal szeretnél konzultációt
 • A Los Angelesi Önbizalom Világkonferencia tanulságairól szóló Online Tréning 9 970 Ft értékben
 • 10% kedvezmény a későbbi VIP coachingok árából (felbecsülhetetlen érték)
 • Ajándék Nincs Többé Jófiú E-Book 4970 Ft értékben

Tesztelt, bevált, továbbfejlesztett...

 • Az első kiadás 2015-ben történt, amikor megtartottuk élőben a Maximális Önbecsülés tréninget.
 • A második kiadás 2016-ban született meg, amikor az anyagot online tréningre bontottuk, és 20+ tesztelő visszajelzése alapján fejlesztettük tovább
 • A harmadik kiadást 2017-ben Zsedényi Csaba ELTE PPK-n végzett pszichológusa is lektorálta, és 40+ oldalnyi új tartalommal egészült ki
 • A negyedik kiadás 2019 végére készült el, ahol további több órányi videós tartalommal bővítettük.


Eddig 60+-an tesztelték a Maximális Önbecsülés Programot is, megkérdőjelezhetetlenül pozitív visszajelzésekkel. Egy személy volt, akinek nem tetszett, mert számára rövid volt az elméleti tudás kifejtése. Nem célunk téged felesleges részletekkel terhelni, így is elég elfoglalt vagy.


Az elmúlt 9  évben sokezer órát foglalkoztam különböző önismereti módszerekkel. Többszáz könyvet olvastam, és tréningen vettem részt. Külföldi, és magyar coachokkal, tanítókkal, trénerekkel, gyógyítókkal, gurukkal, szakértőkkel, pszichológusokkal, sztárokkal, milliárdosokkal  és kiemelkedően sikeres emberekkel dolgoztam már, akiktől rengeteget tanultam. Többezer órát meditáltam,  elvégeztem a pszichológia szakot az egyetemen, és több éve járok pszichoterápiára is. 5 évvel ezelőtt elkezdtünk a nemzetközi piacon is kapcsolatokat építeni, és olyan trénerekkel személyesen megismerkedni, akik új irányokat hoznak nemzetközileg, és rajtuk keresztül még több, és több, híres és meghatározó nemzetközi oktató életébe és filozófiájába belelátni. Többek között Svájcból, Németországból, Nagy-Britanniából, Ausztráliából, USA-ból, Szlovákiából, Új-Zélandról és még számos más helyről, és megláttuk azt, hogy milyen trendek és változások várhatóak a jövőben nemzetközileg és itthon. Többszáz ügyféllel dolgoztam együtt személyesen, és sokezer ember hallotta már a gondolataimat élőben, a határon innen, és túl. Ezen a ponton, ha lusta, és hozzá nem értő lennék, még akkor is kellett volna, hogy ragadjon rám némi hasznos tudás, ami neked is jól jöhet.Tudtad-e?

Sem a szorongás, sem a félelem, sem a megfelelésre való vágy nem jelenti közvetlenül, hogy baj lenne veled. A szélsőségekkel van a baj. Ez azt jelenti, hogy nem cél, hogy 0%-ban érdekeljen mások véleménye. A cél, hogy olyan pontra juss, ahol a leghatékonyabb lehetsz az életedben, és optimálisan érezd magad ezekkel együtt.


Ha most jelentkezel, még ennyi időd van kérdezni a program közben:

86
Nap
18
Óra
36
Perc
22
Másodperc

Próbáld ki 100% kockázatmentesen 14 NAPIG!

Mivel fontos nekünk, hogy tényleg segíteni tudjunk, ezért a vásárlástól számított 14 napon keresztül bármikor meggondolhatod magad, és visszakérheted a program árát. Rendeld meg, és derítsd ki, hogy ez-e a hiányzó darabka a kirakósodból!

GYIK

Itt van néhány válasz a gyakran felmerülő kérdésekre.

Egyedül kell csinálnom? Mi van, ha nem értek valamit?

Mi van, ha nekem nem segít?

Mennyi időt kell rászánnom?

Jártas vagyok a témában, nekem is hasznos lehet?

Kapj azonnali hozzáférést a Maximális Önbecsülés 2021-hez!

Ne várj tovább, és rendeld meg most, 100% pénzvisszafizetési garanciával! A fizetés után rögtön nézheted is a videókat.

A BIZTONSÁGOD FONTOS NEKÜNK: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: HELLO@FULFILLED.HU | TELEFONSZÁM: +36 30 690 33 11
© 2020 FULFILLED.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA.