Hogyan győzd le a stresszt és fáradtságot maximalista vezetőként...

A feliratkozás után azonnal nézheted ingyen:

  • Tudd meg, mi a Disney CEO tapasztalata a stressz menedzselése kapcsán
  • Ismerd meg az 5 legfontosabb technikát,  amit akár ma kipróbálhatsz
  • Mindez 1300+ nemzetközi tudományos kutatás alapján készült 2021-es összefoglaló előadás 20 percben

Sőt, további 3 szakmai előadást is kapsz ajándékként heti bontásban, és egy meglepetést...

"Milliókat költöttünk fölöslegesen tanácsadókra, erre nálatok megtaláltuk ingyen, amire szükségünk volt."

Küldte ezt e-mailben az egyik vezető, aki feliratkozott a tartalmainkra. Ezt a konkrét előadást pedig már 2300+ ember, legfőképp vezető nézte meg. Alább pedig néhány referencia, akikkel szakértői csapatunkkal, a Corporate Values által fémjelezve dolgoztunk:

Mi történik az adatoddal, miután feliratkoztál?

Az adataidra vigyázunk, senkinek nem adjuk oda. A saját hírlevélkezelő rendszerünkbe kerül be. Bármikor egyetlen kattintással örökre leiratkozhatsz. Mérhetetlenül tisztelem az idődet, hisz nekem is kevés van. Csak a lényegi szakmai tartalmakat küldöm, gyakran 3-5 órányi ajándék tananyagokat, amikért mások százezreket, vagy akár milliókat kérnek. Kerülöm, hogy olyan anyagot küldjek, amit már máshol is ezerszer hallottál. Általában kéthetente van időm e-mailt írni, ekkor küldöm az elkészült új tartalmakat összefoglalva. Ha marketing/eDM célú levelet is küldünk, azokat is megéri megnyitni, mert azokban is van ingyenes szakmai tartalom. Ez azért van, mert én is utálom, ha úgy akarnak eladni nekem valamit, hogy csak elvennének, ahelyett, hogy adnának.

"Ki tartja az előadást, ki vagy te egyáltalán?" 

A nevem Bíró Bence Péter, 2 szakmai könyv írója vagyok. A PPKE-n végeztem pszichológia szakon, majd munkapszichológiát tanultam az ELTE-n. Írásom Csíkszentmihályi Mihály nemzetközi vezetői blogján is megjelent. 700+ coaching ügyfél sikert kísértem végig szakemberként, rendszeresen hívnak előadni rendezvényekre, médiumokba. Az Üzlet és Pszichológiában is megjelent írásom és szervezeti fejlesztésekben is jártas vagyok. Korábban tanultam Los Angelesben is, de tartottam már Svájcban is tréninget felkérésre. 

Az oldal üzemeltetője a Fulfilled.hu, illetve Bíró Bence Péter

  Adatvédelmi Nyilatkozat     ÁSZF