Készülj fel egy rendkívül hatékony élményre, ahol a DISC, MBTI, ENNEAGRAM és BIG5 személyiségtípusok rejtelmeit tárjuk fel! 

Kurzusunk ereje abban rejlik, hogy minden percet maximálisan kihasználva, lényegretörő, gyakorlatias tudást adunk át. Ezáltal személyes és munkahelyi kapcsolataidban is azonnal érezhető előnyökre tehetsz szert. Tapasztald meg, hogyan javíthatja ez a kurzus emberi kapcsolataidat és társas interakcióidat az emberek sokoldalúbb megismerésével!

Személyiségtípusok kurzus

DISC, MBTI, ENNEAGRAM, BIG5

Ebben a kurzusban egy körülbelül 3,5 órás, részletes videós előadás tananyagot és ehhez szorosan kapcsolódó munkafüzetet kapsz, amit teljesen önállóan, a saját tempódban dolgozhatsz fel. Ez a rugalmas megközelítés lehetővé teszi, hogy a tanulást a saját életedhez igazítsd, maximálisan kihasználva a tananyagban rejlő lehetőségeket.


A Személyiségtípusok kurzus magában foglalja A kommunikáció és konfliktuskezelés alapjai előadást is, azt külön nem szükséges megvásárolni!

Mi ez, és hogyan segíthet neked?

Egy online videós tananyag. A vásárlás után kapsz egy linket, amellyel hozzáférést kapsz a teljes tananyaghoz. Ez magában foglalja a részletes, körülbelül 3,5 órás videós tananyagokat és a hozzá kapcsolódó munkafüzeteket. Ezek az anyagok segítenek a tanultak gyakorlati alkalmazásában, lehetővé téve a hatékony és mélyreható tanulást.

Kurzus tematika

1

A kommunikáció és konfliktuskezelés alapjai előadás

Ismerd meg az asszertív kommunikáció és a validáció erejét, amelyekkel új perspektívából közelítheted meg a kihívásokat. Tanulj meg hatékonyan kommunikálni és kezelni a konfliktusokat, miközben megerősíted kapcsolataidat és növeled önbizalmadat.  

2

DISC személyiségtipológia

A DISC modell segítségével megértheted, hogy kommunikációs stílusod hogyan befolyásolja kapcsolataidat és hatékonyságodat a mindennapokban és a munkahelyeden. Felfedezheted, hogyan kezelheted hatékonyan a konfliktusokat és hogyan tudod erősségeidet a legjobban kiaknázni. A DISC modell négy alaptípusa segít jobban megérteni saját magadat és másokat, elősegítve a hatékonyabb együttműködést.

3

MBTI személyiségtipológia

Az MBTI módszerrel felfedezheted, hogyan befolyásolják döntéseidet és világnézetedet a belső preferenciáid. Megtanulhatod, hogyan alkalmazkodj és kommunikálj hatékonyan különböző személyiségtípusú emberekkel. Az MBTI szintén segít jobban megérteni az emberi viselkedést, ami növeli a személyes és szakmai kapcsolatok mélységét és minőségét. 

4

Enneagram személyiségtipológia

Az Enneagram rendszerének segítségével mélyreható önismeretre tehetsz szert, felfedezve motivációidat, félelmeidet és viselkedési mintáidat. Ez a módszer segít felismerni és kezelni a személyes korlátaidat, valamint erősségeidet és fejlődési lehetőségeidet. Az Enneagram segítségével javíthatod kapcsolataidat, és tudatosabban irányíthatod életedet és karrieredet.


5

BIG5 személyiségtipológia

A BIG5 modell a személyiség öt fő dimenzióján keresztül segít megérteni önmagad és másokat. Megtanulhatod, hogyan befolyásolják ezek a tulajdonságok a mindennapi életet, munkát, és kapcsolataidat. A BIG5 segít tisztán látni erősségeidet és fejlesztendő területeidet, elősegítve a személyes és szakmai fejlődést.

Személyre szabott tanulási tempó

A kurzus lehetővé teszi, hogy saját ritmusodban haladj, így biztosíthatod, hogy minden információt a legjobban sajátíts el. Szükség esetén visszatekerheted, többször is megnézheted az anyagot, annyi időt szánva az előadásra, amennyit szeretnél.

Gyakorlati tudás és eszközök

Az előadás konkrét, azonnal alkalmazható módszereket és technikákat nyújt, amelyeket könnyen beépíthetsz, kipróbálhatsz a mindennapok során.

Kényelmes hozzáférés

Bármikor és bárhonnan elérhető az online videós előadásanyag, így a tanulás beilleszthető a mindennapi rutinodba anélkül, hogy utaznod kellene, vagy a megszokott ritmusodat fel kellene áldoznod.

Tudományos megközelítés

Ez a kurzus valós pszichológiai ismereteken alapul, így biztosítva, hogy a tanultak mélyrehatóan és hosszú távon segíthessék a személyes fejlődést.

Az előadásod szerzője

Bíró Bence Péter

Mögöttem 10+ év önismeret, egy pszichológus és egy viselkedéselemző diploma, 300+ coaching ügyfél és tapasztalat csúcsteljesítőkkel. 2 könyvem jelent meg a Libriben, tudományos alapokkal. Ügyfeleim adatait szigorúan bizalmasan kezelem. Munkámat ajánlja Feldmár András, Bagdy Emőke, de Csíkszentmihályi Mihály hivatalos, nemzetközi vezetői blogján is publikáltam.

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Bíró Bence Péter Business Burnout Biblia című könyvéről

Bence hiteles és szerény szakember, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!

Mosolyka - Tóth-Hozleiter Fanny

Bestseller író - motivációs előadó

Bíró Bence Péter Eredmények könyvéről

A rizsa helyett a valóság, amit ha beültetsz a gyakorlatba, akkor működik!

Bánkuti Dániel

Zeneipari specialista

Nem csak Bence mindkét könyvét, hanem munkásságát is ajánlom mindenki figyelmébe, értéket képvisel minden fronton!

Mennyibe kerül?

Én 10+ év önismeret és bőven 10+ millió forintot fektettem abba, hogy ezt a tudást megszerezzem, az egyetemi tandíjakat nem is számolva. Személyre szabott segítséget nem kaphatsz az előadással, viszont tudományos alapokkal rendelkező, összefoglalt tudást sajátíthatsz el!


Fontos! Amennyiben az Átfogó kommunikációs kurzust vásárolod meg, NEM szükséges külön ezt a kurzust is megvásárolni, mert a fenti termék részét képezi, annak árába bele van foglalva ez a kurzus!

Személyiségtípusok kurzus
és A kommunikáció és konfliktuskezelés alapjai előadás
videós tananyag ÉS MUNKAFÜZET
100.000 HUF
(78.740 Ft + ÁFA)
  • Azonnali hozzáférés a teljes kurzushoz, 3,5 órás videós tananyag, 198 db slide-dal
  • 2 db A/4 formátumú, gyakorlati összefoglaló munkafüzet: egy 14 oldalas és egy 37 oldalas
  • Letölthető tananyag, így online kapcsolat nélkül is használhatod
  • Rugalmas tanulási lehetőség
  • Tudományosan megalapozott pszichológiai ismeretek
  • Gyakorlati eszközök a személyes fejlődéshez
  • Idő- és költséghatékonyság: hatékonyan tömörítettük a lényegi ismereteket, hogy értékes időt spóroljunk számodta

Szeretnéd inkább privát konzultáció keretein belül önmagad, kollégáid, vagy a cégedet továbbfejleszteni?

A BIZTONSÁGOD FONTOS NEKÜNK: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: HELLO@FULFILLED.HU | TELEFONSZÁM: +36 30 690 33 11
© 2024 FULFILLED.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA.