Fedezd fel a kommunikációs készségek világát, ahol a szavak nemcsak eszközök, hanem hidak is az emberek között!

A Kommunikáció Mesterkurzuson pszichológiai háttérismereteken alapuló egyedülálló módszereink segítségével megtanulhatod, hogyan fejezd ki hatékonyabban magad, hogyan építs ki erősebb kapcsolatokat, és hogyan kommunikálj meggyőzően bármilyen helyzetben, legyen szó akár személyes találkozókról, online interakciókról vagy a kommunikációs önismeret fejlesztéséről.

Kommunikáció Mesterkurzus

Átfogó kurzus a kommunikációról

Ebben a kurzusban egy körülbelül 11 órás, részletes, modulokra osztott videós előadás tananyagot és ehhez szorosan kapcsolódó 73 oldalas munkafüzetet kapsz, amit teljesen önállóan, a saját tempódban dolgozhatsz fel. Ez a rugalmas megközelítés lehetővé teszi, hogy a tanulást a saját életedhez igazítsd, maximálisan kihasználva a tananyagban rejlő lehetőségeket.


A Kommunikáció Mesterkurzus magában foglalja A Személyiségtípusok kurzust és bónuszként A kommunikáció és konfliktuskezelés alapjai előadást is, ezeket külön nem szükséges megvásárolni!

Mi ez, és hogyan segíthet neked?

Egy online videós tananyag. A vásárlás után kapsz egy linket, amellyel hozzáférést kapsz a teljes tananyaghoz. Ez magában foglalja a részletes, körülbelül 11 órás videós tananyagokat és a hozzá kapcsolódó munkafüzet, valamint bónuszként A kommunikáció és konfliktuskezelés alapjai előadást és munkafüzetét. Ezek az anyagok segítenek a tanultak gyakorlati alkalmazásában, lehetővé téve a hatékony és mélyreható tanulást.

Kurzus tematika

1

Bemutatkozó

Ismerd meg az asszertív kommunikáció és a validáció erejét, amelyekkel új perspektívából közelítheted meg a kihívásokat. Tanulj meg hatékonyan kommunikálni és kezelni a konfliktusokat, miközben megerősíted kapcsolataidat és növeled önbizalmadat.  

2

Hogyan tanulj hatékonyan?

Ebben a modulban különleges technikákat és stratégiákat tanulhatsz meg, amelyek segítenek neked abban, hogy hatékonyabban sajátítsd el a kommunikációs készségeket. Megmutatjuk, hogyan érdemes hozzáállni a kurzushoz, és melyek azok az elvek és módszerek, amelyek segítségedre lehetnek a kurzus további részeiben a tananyag leghatékonyabb elsajátításának érdekében.

3

Személyiségtípusok (DISC, MBTI, ENNEAGRAM, BIG5)

Ismerd meg a DISC, az MBTI,az ENNEAGRAM és a BIG5 személyiségtipológiákat. Megtanulhatod, hogyan alkalmazkodj és kommunikálj hatékonyan különböző személyiségtípusú emberekkel a mindennapokban. Ezen személyiségtipológiák megismerésével javíthatod kapcsolataidat, és tudatosabban irányíthatod életedet és karrieredet.

4

Hogyan állj félre a saját utadból?

Fedezd fel, hogyan szabadulhatsz meg a belső akadályoktól, amelyek gátolják a kommunikációs képességeid kibontakozását. Ebben az izgalmas részben megvizsgáljuk az emberi figyelem jellemzői, a pszichológiai szükségletek, a sémáink és az automatikus gondolatok működését, és azt, hogy ezek hogyan befolyásolják a kommunikációnkat és a körülöttünk lévő világ érzékelését.

5

Hogyan légy jól, hogy jól kommunikálj?

Ebben a modulban megismerkedhetsz a saját igényeid és érzéseid finomabb értelmezésével, valamint megtanulod, hogyan gyűjts és használj fel pontos információkat a kommunikáció során. Olyan módszereket és technikákat fedezünk fel, amelyek segítenek neked a legmegfelelőbb kommunikációs állapot elérésében, fokozva ezzel az interakciók hatékonyságát. Lépj túl a felületes megérzéseken, és tanulj meg mélyebb kommunikációs szinteken mozogni.

6

Játszmák a kommunikációban

Ebben az izgalmas részben bemutatjuk, hogy a kommunikáció milyen összetett és gyakran titkos stratégiákat rejt magában. Megtanulhatod, hogyan ismerheted fel és kezelheted azokat a finom, de hatással bíró tényezőket, amelyek gyakran irányítják a párbeszédeket anélkül, hogy tudatosan észrevennénk őket. Ebben a modulban olyan kommunikációs mintákra és kölcsönhatásokra összpontosítunk, amelyek a láthatatlan szálak mögött húzódnak. Felfedezzük, hogyan lehet proaktívan jelen lenni és befolyásolni a kommunikációs folyamatokat, miközben megértjük azokat a titokzatos szabályokat és mintákat, amelyek alakítják a beszélgetéseket.

7

A konfliktuskezelés módszertana

Ebben a modulban feltárjuk a konfliktusok kezelésének művészetét és tudományát a kommunikáció területén. Megismerkedhetsz a konfliktuskezelés alapvető technikáival, amelyek segítenek megérteni és kezelni az ellentétes nézetek és érzelmek közötti kommunikációt. Felfedezzük, hogyan alakíthatók át a kihívást jelentő helyzetek konstruktív párbeszéddé, és hogyan lehet a kommunikációs készségeket használni a megértés és az együttműködés elősegítésére. A modul során megtanulod azokat a stratégiákat, amelyek segítenek a konfliktusok felismerésében, kezelésében és megoldásában, miközben fenntartod a pozitív kommunikációs dinamikát.

8

Önismeret a kommunikációban

Ebben a részben mélyrehatóan foglalkozunk azzal, hogyan befolyásolják személyes jellemzőink és belső dinamikáink a kommunikációnkat. Megtanulhatod, hogyan ismerheted fel és kezelheted a kommunikációs helyzeteket, ahol a különböző szerepek és hozzáállások összeütköznek. Ebben a modulban megvizsgáljuk, hogyan alakulnak ki és hogyan hatnak a különböző kommunikációs minták, mint például a viták és konfrontációk, és hogyan értelmezheted ezeket a helyzeteket a személyes fejlődésed és önismereted kontextusában. Felfedezzük, hogyan válhat a kommunikáció eszközzé az önmagad megértésében és az emberi kapcsolatok jobb kezelésében.

9

Énmárka építése

Ismerd meg, hogyan alakíthatsz ki erős és hatékony személyes márkát a kommunikációd által. Ebben a részben megvizsgáljuk, hogyan használhatod a kommunikációs technikákat a saját személyes márkád megerősítésére és kifejezésére. Tanuld meg, hogyan kommunikáld hatékonyan az értékeidet, céljaidat és egyediségedet, hogy pozitív és tartós benyomást hagyj másokban.

10

Online etikett

Ebben a részben megtanulhatod, hogyan kommunikálj hatékonyan a digitális világban. A modul során megvizsgáljuk az online kommunikációs platformok különféle formáit, és bemutatjuk, hogyan alakítható ki és tartható fenn a pozitív online jelenlét. Fókuszálunk az online kommunikáció egyedi kihívásaira és lehetőségeire, beleértve az üzenetek pontos és tiszteletteljes megfogalmazását, a digitális interakciók etikettjét, és a virtuális kapcsolatok építésének és fenntartásának módjait. Ebben a modulban megtanulhatod, hogyan lehet a digitális eszközöket hatékonyan és felelősségteljesen használni a kommunikáció során.

11

Top10 kommunikációs helyzetek a gyakorlatban

Ebben a részben a leggyakoribb és legkardinálisabb kommunikációs kihívásokat vesszük górcső alá, hogy felvértezzünk téged a mindennapok kommunikációs szituációinak hatékony kezeléséhez. Ismerkedj meg a tíz legfontosabb kommunikációs helyzettel, amelyekkel a legtöbben szembesülünk a munkahelyen, a személyes kapcsolatokban vagy akár a nyilvános szereplések során. Megtanulhatsz stratégiákat és technikákat, amelyek segítségével eredményesen navigálhatsz ezeken a helyzeteken, legyen szó konfliktuskezelésről, meggyőzésről, vagy akár a nehéz beszélgetések hatékony lebonyolításáról.

+

A kommunikáció és konfliktuskezelés alapjai előadás

Ismerd meg az asszertív kommunikáció és a validáció erejét, amelyekkel új perspektívából közelítheted meg a kihívásokat. Tanulj meg hatékonyan kommunikálni és kezelni a konfliktusokat, miközben megerősíted kapcsolataidat és növeled önbizalmadat.  

Személyre szabott tanulási tempó

A kurzus lehetővé teszi, hogy saját ritmusodban haladj, így biztosíthatod, hogy minden információt a legjobban sajátíts el. Szükség esetén visszatekerheted, többször is megnézheted az anyagot, annyi időt szánva az előadásra, amennyit szeretnél.

Gyakorlati tudás és eszközök

Az előadás konkrét, azonnal alkalmazható módszereket és technikákat nyújt, amelyeket könnyen beépíthetsz, kipróbálhatsz a mindennapok során.

Kényelmes hozzáférés

Bármikor és bárhonnan elérhető az online videós előadásanyag, így a tanulás beilleszthető a mindennapi rutinodba anélkül, hogy utaznod kellene, vagy a megszokott ritmusodat fel kellene áldoznod.

Tudományos megközelítés

Ez a kurzus valós pszichológiai ismereteken alapul, így biztosítva, hogy a tanultak mélyrehatóan és hosszú távon segíthessék a személyes fejlődést.

Az előadásod szerzője

Bíró Bence Péter

Mögöttem 10+ év önismeret, egy pszichológus és egy viselkedéselemző diploma, 300+ coaching ügyfél és tapasztalat csúcsteljesítőkkel. 2 könyvem jelent meg a Libriben, tudományos alapokkal. Ügyfeleim adatait szigorúan bizalmasan kezelem. Munkámat ajánlja Feldmár András, Bagdy Emőke, de Csíkszentmihályi Mihály hivatalos, nemzetközi vezetői blogján is publikáltam.

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Bíró Bence Péter Business Burnout Biblia című könyvéről

Bence hiteles és szerény szakember, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!

Mosolyka - Tóth-Hozleiter Fanny

Bestseller író - motivációs előadó

Bíró Bence Péter Eredmények könyvéről

A rizsa helyett a valóság, amit ha beültetsz a gyakorlatba, akkor működik!

Bánkuti Dániel

Zeneipari specialista

Nem csak Bence mindkét könyvét, hanem munkásságát is ajánlom mindenki figyelmébe, értéket képvisel minden fronton!

Mennyibe kerül?

Én 10+ év önismeret és bőven 10+ millió forintot fektettem abba, hogy ezt a tudást megszerezzem, az egyetemi tandíjakat nem is számolva. Személyre szabott segítséget nem kaphatsz az előadással, viszont tudományos alapokkal rendelkező, összefoglalt tudást sajátíthatsz el!

Kommunikáció mesterkurzus
videós tananyag ÉS MUNKAFÜZET
200.000 HUF
(157.480 Ft + ÁFA)
  • Azonnali hozzáférés a teljes kurzushoz, 11 órás videós tananyag, 388 db slide-dal
  • A/4 formátumú, 73 oldalas gyakorlati összefoglaló munkafüzet
  • + Ajándék: A kommunikáció és konfliktuskezelés alapjai előadás, kb. 1 órás videós tananyag és 14 oldalas munkafüzet
  • Letölthető tananyag, így online kapcsolat nélkül is használhatod
  • Rugalmas tanulási lehetőség
  • Tudományosan megalapozott pszichológiai ismeretek
  • Gyakorlati eszközök a személyes fejlődéshez
  • Idő- és költséghatékonyság: hatékonyan tömörítettük a lényegi ismereteket, hogy értékes időt spóroljunk számodta

Szeretnéd inkább privát konzultáció keretein belül önmagad, kollégáid, vagy a cégedet továbbfejleszteni?

A BIZTONSÁGOD FONTOS NEKÜNK: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: HELLO@FULFILLED.HU | TELEFONSZÁM: +36 30 690 33 11
© 2023 FULFILLED.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA.