Kiégésre gyanakszol?
Kapj válaszokat egy szakértőtől, most 35 964 Ft helyett INGYEN

Mik a tünetek, amikor gyanakodhatsz?

Ha kimerültnek érzed magad, és ez hetek óta nem múlik, az egy erős jel. Ha egyre türelmetlenebb vagy az ügyfeleiddel, és a szeretteiddel, az szintén egy jel. Ha pedig a hangulatod is kevésbé pozitív, akkor erős okod van kiégést feltételezni.

Miért nem érdemes félvállról venni?

A kiégéssel nemcsak az a baj, hogy Te kimerültebb, és türelmetlenebb vagy. Egyrészt komoly egészségügyi kockázatai vannak. Másrészt a bizniszt is veszélybe sodorhatja. A nemzetközi kutatások meghökkentő összefüggéseket találtak. Lejjebb 


Egészségügyi kockázatok:

- Alvászavarok
- Emésztési rendellenességek
- Daganatos megbetegedések
- Csont és izomrendszeri problémák
- Megfázás, influenza, vírusok, fertőzések
- Alzheimer kór
- Fejfájás, diabétesz
- Cukorbetegség
- Szív és érrendszeri problémák
- Szorongásos és depressziv megbetegedések
- Csökkent önbecsülés


Gazdasági kockázatok:

- Csökkent kreativitás
- Csökkent teljesítmény
- Rosszabb döntéshozatal
- Memória problémák
- Csökkent munkakedv, vagy akár munkaképtelenség
- Gyengébb kitartás
- Csökkent bevétel, és romló gazdasági teljesítmény
- Megnövekedett munkahelyi hibázások

Összefoglalva tehát nagyon komoly egészségügyi veszélyeket tartogathat magában. Ezen kívül pedig akkora anyagi károkat okozhat, amekkorára kevesen számítanak. Minél később kezdenek el foglalkozni a problémával, annál nehezebb, költségesebb, és időigényesebb a felépülés. 


Egy sikeres, kiégett vállalkozó esettanulmánya:

Egy sorozatvállalkozó, aki több kiégésen van túl, nemrég így fogalmazta meg nekem, hogy ő mit élt meg. Eleinte óriási tűzzel csinálta a vállalkozását, és egyre többet bele akart tenni. A biznisz  egyre sikeresebb volt. Heti 7x14 órát dolgozott. Nagyon hitt benne, hogy ez segít az embereknek. És eljutott arra a szintre, hogy már semmi más nem érdekelte ezen kívül. Az üzlettársával, barátaival reggeltől estig csak erről beszélt. Mindent beletett. Hétvégén is. Még amikor szórakozni mentek is, akkor is a bizniszről volt szó. Sport, barátok, pihenés már nem volt annyira fontos. Amilyen eredményt ért el, soha nem volt elég jó, és nem időzött a sikerben. Amikor megvolt a siker, akkor kipipálta, és tovább ment. Amikor viszont kudarc volt, nagyon megérintette. És néhány év után egyre inkább kifáradt ebben lelkileg. Még alvás közben is a munka pörgött a fejében. Egyre inkább ingerlékenyebb lett. Nem tudott örülni a sikernek. És egyre lejjebb került a spirálban. Eltávolodott önmagától. A saját szavaival megfogalmazva: "megszűntem ember lenni, és munkagép lettem".  Majd ez egyre rosszabb lett... Ő akkor nézett ezzel a problémával szembe, amikor már elviselhetetlen volt.

Hogyan segíthet Neked egy szakértő?

Az első, amit tudnod érdemes, hogy egy jó szakemberrel minden beszélgetés, és ami ott elhangzik, szigorúan bizalmas. Bízhatsz benne, hogy amit ott elmondasz, az kettőtök között marad.


1. Egy felkészült szakértő először alaposan kikérdez, felmér téged. Közösen átveszitek, hogy valóban kiégésről van-e szó, vagy más áll-e a háttérben. Számos lelki probléma hasonló tüneteket produkál, mint a kiégés, és ezt avatatlan szemnek könnyű összekeverni.


2. Amennyiben valóban kiégésről van szó, meggyőződhetsz róla, hogy a szakembered valóban tud-e neked segíteni. Felteheted a kérdéseidet, elküldheti neked a referenciáit, és átbeszélhetitek a tervet, és megállapodtok az együttműködés hosszában.


3. A megbeszélt időintervallumú közös munkában (pl. 3 hónap) lépésről lépésre átveszitek a bizonyítottan működő technológiájú "kiégés oldó" rendszert. Eközben minden felmerülő személyes, és egyedi helyzetből adódó kérdésre is választ kapsz.


A munka végén pedig elégedetten, megújult erővel folytathatod a munkát, és az életed, pontosan felkészülve, hogy mit tegyél, ha esetleg legközelebb ismét kiégésveszélybe kerülnél.


Néhány várható pozitív mellékhatás, ha úgy döntesz, hogy kipróbálod:


 • Türelmesebb lehetsz általa a magánéletedben, és nyugodtabb az üzleti döntésekben
 • A nap végén elégedettebb leszel, hogy mennyi feladatot sikerült megcsinálnod
 • Kisimultabban tudsz a fontos kihívásokban helyt állni, ezáltal jobban teljesíthetsz
 • Jobban tudod értékelni a teljesítményedet
 • Lehet időd a szeretteiddel lenni, anélkül, hogy azon stresszelnél, hogy dolgoznod kellene
 • Rohanó gyors nasik helyett lesz időd nyugodtan enni
 • Lesz időd sportolni és pihenni, anélkül, hogy ez problémát okozna az üzletedben
 • A régóta tologatott, nyomasztó feladatok ki lesznek pipálva
 • Lelkileg egyre felszabadultabbnak érezheted magad, visszatérhet a tetterőd
 • ...és még sok-sok más!

Sőt, a korábbi ügyfelek még ezekről is beszámoltak:

Nem vagyok az az ígérgetős fajta, így neked sem szeretnék előre ígérni semmit. Nem ismerjük egymást, így nem is lenne megbízható, akármit is mondanék. Hisz a Te helyzeted egyedi. Azonban kigyűjtöttem a leggyakoribb visszajelzéseket, hogy a korábbi ügyfelek többek között mikről számoltak be.


 1. A vállalkozói magány föloldódása
 2.  A fontos feladatok halogatásának legyőzése
 3.  Gyorsabb, és hatásosabb elérése a saját céljaiknak (ez általánosan hangzik, de sok különböző célról beszélünk)
 4.  Megnövekedett teljesítmény és önbizalom
 5.  Még több sikerélmény és motiváció
 6.  A nehézségekből való gyorsabb kilábalás
 7.  Tisztább kép, és nyugodtabb, bátrabb döntéshozatal
 8.  Nagyobb célok elérésére való képesség
 9.  Komoly önismereti előrelépések
 10.  Csökkent stressz szint
 11.  Gördülékenyebb kommunikáció az üzletben és a magánéletben
 12.  A kimerültség átváltozása stabilabb lelkesedésre

Mit gondolsz, hasznos lehet ez neked? Ha igen, akkor az a következő lépés, hogy lefoglalj egy első beszélgetést velem. Ez teljesen ingyenes, és még ott is nyugodtan meggondolhatod magad. Ezen a beszélgetésen mindössze annyi történik, hogy átbeszéljük, hogy valóban neked való lehet-e ez a program. Az összes kérdésed felteheted a program kapcsán. Ez egy kb. 20 perces beszélgetés. Ha még nem találkoztunk, ez szerintem neked is jó teszt lehet, hogy megnézd, van-e közös hullámhossz köztünk. Egy korábbi sikeres ügyfelem úgy fogalmazott, hogy erre azért is jó jelentkezni, mert legrosszabb esetben csak annyi történik, hogy beszélgetünk egy jót. Akkor milyen lehet a reális, vagy a legjobb kimenetel?

"Ki vagy te, és miért ígérsz nekem ilyet?"

Bíró Bence Péter
vagyok. Bő 9 éve foglalkozom önismerettel, önfejlesztéssel, és 5 éve osztom meg tudásomat. Pszichológia alapdiplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem, 5-ös államvizsgával. Írásaimmal, videóimmal, interjúimmal találkozhattál magyar és külföldi oldalakon. Amire az egyik legbüszkébb vagyok, hogy Csíkszentmihályi Mihály hivatalos, nemzetközi, vezetőknek szóló blogján is megjelent már írásom. Írtam egy könyvet is, Eredmények címmel ami nagyon jó fogadtatást kapott, többek között ajánlja Feldmár András, Rakonczay Gábor, Fenyő Iván, Mosolyka, Pongor-Juhász Attila, és még sokan. Rendszeres meghívott előadó vagyok konferenciákon, céges tréningeken, és korábban Svájcban is tartottam tréninget. Ezen kívül láthattál televízióban, rádióban, magazinban, saját rendezvényeimen, szerkesztőként számos önfejlesztő oldalon, a Pszinapszis oldalán, hallgathattad a Gál Kristóffal közös vállalkozói podcastunkat, és találkozhattunk sok más helyen is. 

Néhány anyagom, amivel már találkozhattál:

És persze rengeteg más referencia is van még, de térjünk a lényegre:

A sok jó referencia ellenére én sem vagyok varázsló. 
Nem tudok mindenkinek segíteni.


Itt van 4 embertípus, akinek egyértelműen érdemes most kilépni erről a weboldalról.

 1. Aki egy újabb varázspirulát keres, amitől csettintésre örökre megváltozik az élete. Sok ember azt akarja, hogy egy „guru” mondja meg neki, hogy mi a titok. Nem akarnak munkát beletenni, és felelősséget vállalni a saját szerepükért.

 2. Aki már annyira kiégett, hogy munkaképtelen, illetve egészségügyi gondjai vannak. Ez nem egy pszichoterápiás, vagy pszichiátriai kezelés. Ha valakinek komoly pszichés gondja van, az keressen fel egy kinikai szakpszichológust, hisz nem érdemes halogatni a segítségkérést. A beszélgetés nem helyettesíti az orvosi kezelést. Az itt olvasható program egészséges, sikeres embereknek szól, akik előre szeretnének gondolkodni. 
 1. Akinek tökéletesen megfelel a megbízhatatlanság. Ez a program valódi pszichológiai ismeretekre épül. Önállóan gondolkodóknak szól, akiknek számít a kimondott szó súlya. Azok, akik saját magukat is megbízhatónak tartják, és megbízható szakembertől akarnak tanulni, és azzal együttműködni. Akik képesek tisztánlátásra. Ez felelősségteljes vállalkozóknak, vezetőknek (példaképeknek) szóló precíz segítségnyújtás. Támogatás a munkában, és a magánéletben, a megfelelő szakmai felkészültséggel, és etikai elvek szem előtt tartásával. Sajnos a mai coachokkal telített világban az utóbbit is ki kell hangsúlyozni. Ez olyan vezetőknek és vállalkozóknak szól, akikre mások alapoznak, és ők is szeretnének egy megbízható coachra alapozni.
 1. Akinek az önérzete nem bírja el, hogy egy nála fiatalabb férfi segítsen neki. Egyértelműen nem szeretném erőltetni ezt neked. Ha nem vagyok szimpatikus, ez nem probléma, ez nem neked szól. Vannak olyan rögzült szemléletű vezetők, akik megvetnék magukat, ha tanácsot fogadnának el egy fiatalabb személytől. Ez nem nekik szól. A fejlődő szemléletű vezetőknek szól.

  Fontos kiemelnem, hogy nem vagyok milliárdos. Nincs mögöttem 21 sikeresen működő vállalkozás, és nem adtam el a startupom a Szilícium – völgyben. Nem vagyok világsztár, és nem vagyok „mindenben jobb nálad”. Nem vagyok tökéletes ember, sok hibám van. Ugyanakkor 5 éves coaching tapasztalatomban egyetlen ember sem adott olyan visszajelzést, hogy megbánta volna, hogy engem választott. Azt sem jelezték vissza, hogy egy percüket is pazaroltam volna. Cserébe annyi pozitív tapasztalatról számoltak be, hogy már jóideje nem is gyűjtöm őket. Ha vállalkozó vagy, és nem a felsorolt 4 csoportba tartozol: én hiszek benne, hogy – ahogy többszáz korábbi ügyfelemnek – ez neked is nagyon hasznos lehet.

  De nem ismerlek, és nem garantálom azt, hogy a 3 hónap végére örökre megszabadulsz a kiégésre való hajlamtól, vagy olyan eredményes leszel, hogy az amerikai Forbes címlapjára kerülsz. Azt viszont garantálom, hogy ha van benned nyitottság, akkor a rejtett lelki világod sok érdekességre jöhetsz rá. Jóeséllyel hasznos felismeréseid lesznek a bizniszeddel kapcsolatban is. És ami még jobb, hogy a megfelelő szokások beiktatására is odafigyelünk, és a hozzáállásod továbbfejlesztésére is. Korábbi orvos, IT vezető, mérnök, nemzetközi & magyar vállalkozó ügyfeleimnél mind a produktivitásban, mind a teljesítményben, mind az önismeretben valódi fejlődést értünk el. Most, hogy ezeket átbeszéltük, hogy kinek nem, és kinek érdemes tovább olvasnia, nézzük a következő lépést.

Azért jelentkeztem coachingra Bencéhez, mert tisztában voltam vele, hogy mennyit számít egy jó coachcsal együtt dolgozni. Az volt a célom, hogy gyorsabban megvalósíthassam a céljaim, és maximálisan bevált a közös munka.

Széphegyi Csaba

Pókerjátékosokat fejlesztő tréner

Elsőnek a kapcsolati értékeket tudom kiemelni, ami Bencét magát és a kapcsolati tőkéjét jelenti. Mindig is vágytam egy minőségi és teljes nemességében értendő tiszta emberi társaságra. Ennek a programnak köszönhetően betekintést nyerhettem erre és már csak rajtam múlik mit kezdek vele...

Ugyanakkor a sok tudást is, amit hosszú éveken keresztül Bence elsajátított és kitanult első kézből megkaphattam. Olyan mértékben kaptam a tudást ahogy “megszomjaztam”.

Utólag sokkal inkább én irányítottam a fejlődésem a program alatt is, mintsem a mentorom és ez így van rendjén, hiszen saját tulajdon életünk “kovácsai” vagyunk. Ezért is gyakorlatias és abszolút testreszabott. Szívből kívánom  használjátok az “eszközeitek”!

Dávid Dániel

BMW 

Mi fog történni az első, ingyenes beszélgetésen?

Az első beszélgetésünkön kiderül, hogy neked való-e ez a coaching. Felteheted a kérdéseidet. Ez egy teljesen laza, kötelezettségektől mentes beszélgetés, ahol megismerkedünk, és természetesen mondhatsz nemet a programra. Az én célom nem az, hogy mindenkinek eladjam ezt. Így is van elég felkérésem. Csak abban az esetben fogom javasolni, hogy folytassuk, ha őszintén, és minden szaktudásom és információm alapján úgy látom, hogy Te lennél az, aki profitálna ebből. Amennyiben olyan kérdéssel fordulsz hozzám, amiben én nem tudok segíteni, legjobb tudásom szerint javaslok neked más szakembert, aki tud segíteni abban, amit te igényelsz.


Ha folytatjuk, akkor az elköteleződés 3 hónapra szól. Ez főként egy hétről-hétre történő személyes, vagy választásod szerint online beszélgetés. Csak ketten beszélünk, egy bizalmas közegben. Teljes figyelmet kapsz, és teljes titoktartást élvezel. Hétről hétre átbeszélhetjük az aktuális céljaid, teljesítményed, nehézségeid, vágyaid. Beszélhetünk arról, ami aktuálisan nem hagy nyugodni, és olyan visszajelzéseket kapsz, amiket az eddigi többszáz korábbi ügyfelem mind kiemelten hasznosnak értékelt. Olyan dolgokat is elmondhatsz, amit senki mással nem tudsz megbeszélni.


És persze új nézőpontokat, "aha" élményeket, felismeréseket, objektív visszajelzéseket, és konkrét, a te helyzetedre szóló tippeket kapsz. Átbeszéljük, hogy mit érdemes (esetleg másként) tenned, hogyan, mikor, és miért. Megnézzük az esetleges gondolati blokkjaidat. Egy eredményorientált 3 hónapos munkára számíthatsz. Ez azt is jelenti, hogy nem igényel tőled plusz időt a heti 1 órán kívül. Kizárólag olyan dolgokkal foglalkozunk, amik neked a legfontosabbak. A „házifeladatok” is célzottan a te víziód elérésének leghatékonyabb lépései lesznek. 


Ehhez pedig hétről-hétre felhasználjuk a Te tapasztalatod, és az én teljes tudásom, amit az elmúlt 9 évben a lélektan, a hatékonyság, kiégés és vállalkozás területén szereztem. Nem kell hónapokig könyveket olvass, hogy választ kapj egy kérdésre, és nem kell neked is elvégezned egyetemen a pszichológiát, a tudás instant a rendelkezésedre áll.

"Miért fog ez működni nálam?"

3 éve dolgozom specifikusan ezen a módszeren. Az eddigi 500+ coaching találkozó alapján kialakítottam 7 speciális modult, ami segíthet neked kézben tartani a kiégést, és az erre való rejtett hajlamodat.  Ez a 7 modul a coachingunk lelke. Ha összeülünk konzultálni, nem össze-vissza fogunk cseverészni. Konkrét, bevált lépéseken megyünk végig, természetesen a Te igényeidre személyre szabva. Becsléseim szerint kb. 5475 munkaórámba került ezt a rendszert kialakítani. Ez a 7 modul, ez 3 hónapra szól.

Ezek a leggyakoribb gyors sikert hozó témák, amikről a vállalkozó és vezető ügyfeleimmel először beszélni szoktunk....


I. Modul - Az igazság a kiégésről:

 • Hogyan ismerd fel és hogyan előzd meg, még akkor is, ha nem akarsz szakirodalmakat olvasni róla?
 • Hogyan előzd meg a kiégést anélkül, hogy lerombolnád a teljesítményed?
 • Lépésről lépésre történő elemzést kapsz a kiégéshez vezető viselkedéseidről és szokásaidról
 • Mik azok a módszerek, amik a tudomány szerint és a gyakorlatban másoknál beváltak?

II. Modul - Az észrevétlen zsarnok: a korlátozó hiedelmek

 • Milyen korlátozó hiedelmeid vannak, amik hatással lehetnek a teljesítményedre?
 • Mit tegyél, ha felismerted őket?
 • Milyen szokásokkal, gondolatokkal szabotálod, hogy elérd a vágyott eredményeid? Mikkel érdemes foglalkoznod, és hogyan tudod hatékonyan kezelni ezeket?

III. Modul - Feszültségcsökkentés, vezető módra

 • Hogyan érd el, hogy oldódjon a rád nehezedő feszültség, anélkül, hogy ott hagynád a fontos feladatokat?
 • Mit tegyél, ha ideges vagy, mert semmit nem értél el a nap végén?
 • Hogyan szabadíts fel időt az egészégedre, még akkor is, ha te vagy a legelfoglaltabb a cégedben?
 • Miért nem kell úgy kezelned a hétvégét, mint mindenki másnak?

IV. Modul - A mesteri kommunikáció formulái

 • A legjobb mód, hogy kifejezd, ami benned van, úgy, hogy mások is megértsék
 • Hogyan vállald a konfliktust és nemet mondást, anélkül, hogy megbánts másokat?
 • 3 egyáltalán nem egyértelmű dolog, amit soha ne tegyél, ha dühös vagy valakire

V. Modul - Hosszútávú produktivitás művészete

 • Miért lesz rossz hatással az eredményeidre, ha mindent jól akarsz csinálni?
 • Mikor szabad kikapcsolnod a telefont, és pihenni, és mikor érdemes 100%-on dolgoznod?
 • Melyik feladatod érdemes előbb elvégezned a rengeteg közül, és van-e hatékonyabb módja ezeknek?
 • Milyen hazugságok keringenek az önfejlesztőiparban?
 • Mit NE csinálj, ha produktívabb akarsz lenni?

VI. Modul - A branded mögötti pszichológia

 • Hogyan lát téged a közönséged & hogyan formáld előnyödre (akár céges/akár énmárka esetében)
 • Mi az, amire nem gondolsz, de segítene jobban átadni az üzeneted?
 • Ha megakadtál egy ötlettel: a szisztéma, amivel a legnagyobb áttörések születnek a történelemben
 • Hogyan érd el, hogy ugyanúgy megbecsüljenek, de kevesebbet kelljen dolgoznod?

VII. Modul - A te személyes kérdéseid

 • Mondj búcsút a distressznek – A rejtett vámpírok, rossz szokások és felszabadító formulák pszichológiája és stratégiája
 • Hogyan szabadulj meg a türelmetlenségtől? (Spoiler: valószínűleg teljes mértékig nem fog menni)
 • Hogyan hozz jó döntéseket olyan körülmények között, ahol senki nem mondja meg neked a jó választ?
 • 5 Kérdés, amit tegyél fel magadnak, ha sok jó ötlet közül kell választanod!
 • Mi az, amit soha ne tegyél, ha bizonytalan vagy?

… és még sok-sok más, amire Neked személy szerint igényed van.

Ez valóban rengeteg pont, ami segíthet neked a bizniszedben, és a magánéletedre is jó hatással lehet. Szóval mind az üzletedben, önismeretedben, gondolkodásmódodban, és életstílusodban előrelépést tapasztalhatsz meg, ezt illusztrálják a képek jobbra. 

De hamarosan még ennél is jobb lesz… Mert hamarosan bemutatom neked a GIGAbónuszt…

Maximum 3 embernek, és csak a helyek beteltéig érvényes:

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

Jelenleg a vállalati felkéréseim kitöltik a hetem nagyrészét. Ezek mellett friss oktató tartalmakat gyártok, a második könyvemet írom és meglévő ügyfeleim is vannak. Emiatt mindössze maximum 3 új ügyfelet tudok most vállalni. Ha hamar jelentkezel, és az első beszélgetésünkben úgy látjuk, hogy nagy értéket kaphatnál ebből a munkából, akkor valószínűleg lesz helyed. Azután, hogy betelt a 3 hely, már csak a várólistára tudlak felírni, ami hónapokat jelent neked. Utána mindenképpen lezárom a jelentkezést, és jódarabig ismét nem vállalok coachingot.


Aki dolgozott velem, az tudja, hogy kiemelt figyelmet szentelek a belső körömnek, akikkel dolgozom. Fontos nekem, hogy jól haladnak-e olyankor is, amikor már nem érdekem anyagilag az együttműködés. Emiatt a hozzáállás miatt kap mindenki exkluzív odafigyelést. 

Ezt az oldalt láthatja a 10 000+ instagram követőm, 8200+ facebook lájkolóm, e-mail feliratkozóim. Valószínűleg hamar be fognak telni a helyek. A jelentkezők közül mindenkivel személyesen beszélni fogok, és azonnal kiderül, hogy ki az a 3 ember, aki bejut a programba. Minél hamarabb jelentkezel, annál nagyobb előnyöd van..

Hogyan tovább, ha ezt szeretnéd?

A program ára 35 964 Ft alkalmanként. A három hónap folyamán heti egyszer konzultálunk (élőben/online, ahogy szeretnéd) három hónapon át.


Most semmit nem kell fizetned. Csak írd be a neved, és az e-mail címed. Ez azért fontos, mert – mint korábban említettem – nem tudok mindenkinek segíteni. E-mailben kapni fogsz egy linket, ahol gyorsan lefoglalhatod az első hívásunk időpontját. Itt „személyesen” átbeszéljük, hogy nagyjából mit is szeretnél, és milyen helyzetben vagy. Ez kb. 10-30 perc. Miután mindketten úgy látjuk, hogy neked lenne érdemes adnom az egyik helyet a háromból, meg is beszéljük az első, valódi alkalmunk időpontját. 


Tehát még egyszer:

Azonnal, ahogy megadtad az e-mail címed, kapni fogsz egy e-mailt, ahol kiválaszthatod a neked tökéletes időpontot a hívásunkra. Itt körülbelül 10 percet fogunk beszélni. Ennek a célja, hogy ellenőrizzem, hogy valóban tudna-e neked segíteni ez a program. Ha a beszélgetés végén még mindig szimpatikus vagyok neked, és én is úgy vélem, hogy hasznos lenne neked a módszer, akkor már le is foglalhatod a következő, személyes, teljes órás személyes konzultációdat. Természetesen ha kényelmesebb ez neked, online konzultáció is lehet.

Létezik egy „VIP” csomag is, az 621 890 Ft-ba kerül. Abban pluszban foglalva van telefonos segítségnyújtás, és sms segítség is. Te döntöd el, hogy melyik csomagot szeretnéd.

"Oké, de mi van, ha...?"

1. "Ha nekem nem segít a coaching?"
Ha többszáz ember után te lennél az egyetlen, akinek nem segít, abban az esetben természetesen visszakapod a coaching teljes árát.

2. "Tetszik, de... Nincs kényelmetlen megítélése a coachingnak?"

De igen. És teljesen jogosan. Ma Magyarországon jogilag akárki végezhet coachingot. Az is, aki ezzel akarja a saját sikertelenségét kompenzálni, és az is, aki csak egy üzleti lehetőséget lát benne, de szaktudása nincsen. Pont emiatt van rossz szájíze sokaknak a coaching szó hallatán. Óriási különbség van coach és coach között. Egy magyar kutatásban résztvevő többezer coach között a coachok kevesebb, mint 23%-a rendelkezett bármiféle pszichológiai végzettséggel. Természetesen nemcsak a diplomától lesz valaki jó coach, de mivel nagyon alacsony a küszöb, bárki beléphet rajta, és be is lép a szakmába.

 

Az is nyilvánvaló, hogy az ember többet érhet el, ha nem egyedül akar mindent megoldani. Mindenki tudja, hogy a kimagasló sportolók is edzővel dolgoznak. Mindenki tudja, hogy egy jó szakember rengeteget tud segíteni. Még Jeff Bezosnak, a világ leggazdagabbjának, az Amazon alapítójának is a mai napig van coacha, aki támogatja őt. Eric Schmidt, a Google vezérigazgatója azt mondja, hogy élete legjobb tanácsa az volt, hogy felbéreljen egy vezetői coachot. Leonardo DiCaprio, Hugh Jackman, Michael Jordan, André Agassi csupán néhány név, akinek az életére óriási hatással volt, hogy coachcsal dolgoztak együtt komolyabban. Ha az ember viszont talál ilyet, akkor az nagy pluszt adhat az életéhez. A coachok sok pénzbe kerülnek, de aki dolgozott már egy profival, az tudja, hogy jó befektetés. 


3. Ha csak később akarok majd jönni?
Most nyílt meg a jelentkezés, mivel most zárult le sikeresen több ügyfelemmel a 3 hónapos együttműködés. Most jelentkezhetsz a feltűntetett árakon. Utána ismét lezárom, és a nemzetközi projektekre fogok fókuszálni. Nem tudom mikor nyitom meg ismét, és gyakran több hónapos várólisták vannak, mire valakit tudok fogadni. Ezek mellett később árakat tervezek emelni. De természetesen szíved joga későbbre halasztani.

 

4. Ha nem vagyok budapesti?
Ez is teljesen rendben van. Akár élőben, akár online is beszélhetünk, akár az USA-ból is.Gyakran vannak külföldi ügyfeleim.


5. Nem értem a foglalási rendszert?


Bármikor írhatsz nekünk e-mailt, és segítünk mindenben, ami kérdéses.
6. Inkább máshoz megyek coachingra?
Ha valakihez elmész, már volt értelme megírnom ezt a cikket. Ugyanis ha nem is hozzám jössz, de legalább külön figyelmet szentelsz a témának. Gratulálok! Csak abban bízom, hogy ő is megfelelően felkészült lesz, amire sajnos kicsi az esély, de talán van ilyen.
A bónusz anyagról így viszont lemaradsz.

7. Ha meggondolom magam útközben?
Pont azért van az első szűrőbeszélgetés, és a 3 hónapos intervallum utána, hogy ne kelljen ennyi idő alatt meggondolnod magad. Ha egy döntést, amit meghozol, 3 hónapig nem vagy elég kitartó csinálni, akkor ezt a programot valószínűleg nem neked találták ki.

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

GIGABÓNUSZ 1:

5 órányi soha nem látott tanítás egy nemzetközi milliárdostól


Talán te is a több, mint 1 millió ember közé tartozol, akit megfogott „Az üzletember, aki a lelkét is megtalálta” c. videónk. A videó sztárja Itay Polivoda, egy nemzetközi ingatlanmágnás, aki milliárdos bizniszét teljesen önerőből építette fel. Azt viszont senki nem tudja, hogy készítettünk közel 5 órányi FULL HD videót, ahol kifaggattuk a sikerének titkairól, módszereiről, gondolkodásmódjáról.  Ez az anyag soha nem látott nyilvánosságot, és nem is tervezzük megosztani. Az anyag eredeti, angol nyelvű.

Talán te is a több, mint 1 millió ember közé tartozol, akit megfogott „Az üzletember, aki a lelkét is megtalálta” c. videónk. A videó sztárja Itay Polivoda, egy nemzetközi ingatlanmágnás, aki milliárdos bizniszét teljesen önerőből építette fel. Azt viszont senki nem tudja, hogy készítettünk közel 5 órányi FULL HD videót, ahol kifaggattuk a sikerének titkairól, módszereiről, gondolkodásmódjáról.  Ez az anyag soha nem látott nyilvánosságot, és nem is tervezzük megosztani. Az anyag eredeti, angol nyelvű.

Ha nem szereted újra ugyanazokat az általános válaszokat hallani, nem vagy egyedül. Én sem szeretem. Épp ezért kérdeztem bele konkrétan minden egyes témába, ameddig a a lehető legkonkrétabb válaszokat meg nem kaptam Itaytól.

Miről hallhatsz ebben?


 • Miben gondolkodnak másként valójában a milliárdosok az átlagemberektől.
 • A hazugság a pénzről.
 • Hogyan gondolkodik egy „spirituális” milliárdos a gyereknevelésről.
 • Hogyan szán időt a családjára?
 • Hogyan minden héten elég ideje önmagára?
 • Mik az alapelvei, amiket szerinte minden sikerre törekvő embernek követnie kellene?
 • Miért bukik el sok vállalkozás?
 • Mit tegyél, ha pénzt vesztettél, vagy üzleti kudarcban van részed?
 • Mit tanítana meg a gyerekének, ha 0-ról kéne átadnia a teljes tudását?
 • Milyen időgazdálkodási módszerekkel vezet többtíz céget egyszerre?
 • Hogyan lesz egy kis cégből milliárdos biznisz?
 • Mi a mesteri kapcsolatteremtése mögötti titok?
 • Hogyan érdemes tárgyalnod?
 • Milyen szerepet lát az adakozásban?
 • Mit lát a magyar vállalkozók top fejlesztendő területeinek, és mikben lát óriási potenciált?
 • És ezen kívül még sok-sok mást…

A legjobb dolog, hogy ezt akárhányszor újra, és újra megnézheted. Gyakorlatilag áthangolhatod a gondolkodásod, és a füledben minden egyes nap egy milliárdos szavai csenghetnek, ahelyett, hogy a médiából áradó negativitás foglalná el a figyelmed egy részét.

Ezt a milliókat érő videósorozatot kizárólag ezen coaching program résztvevői kapják meg.

További visszajelzések egy korábbi rendezvényünk után:


Mennyibe kerül, ha folytatni akarom?

Nemcsak 9 évet fektettem ennek a tudásnak a megalapozásába, és 3 évet a módszer fejlesztésébe, de többmillió forintot is a tudás elsajátításához, önképzésemhez, természetesen az egyetemi oktatásomon kívül is. Mindez a tudás legjavához azonnali hozzáférést kapsz a beszélgetéseink során, a te helyzetedre szabva, anélkül, hogy neked milliókat, és éveket kellene költened rá. Sőt, amennyiben sikeres vállalkozóként sikerül megelőznöd, vagy akár csak 1 hónappal lerövidítened a kiégésed, abban az egyetlen hónapban jóeséllyel több bevételt termelsz majd, mint amennyit a teljes 3 hónap coachingra szántál. És nem is beszéltünk arról, hogy mi van akkor, ha bevételnövelő ötleteid születnek a beszélgetéseink kapcsán.

Alkalmankénti

35 964 Ft/alkalom

Azaz a teljes csomagra így 431 538 Ft.

 • Egy adott téma átbeszélése
 • Választhatóan személyesen, vagy online
 • Ajándék dedikált könyv
Teljes (ajánlott)

258 940 Ft egy összegben, tehát 30% kedvezmény az alkalmankénti árhoz képest.

 • Minden héten teljes alkalom, csak Te és jómagam
 • Mind a 7 modul
 • Útközben felmerülő új kérdéseid kidolgozása
 • Választhatóan személyesen vagy online
 • Rendszeres visszajelzés neked
 • Gigabónusz 1: A ki nem adott milliárdos oktatóanyag
 • Gigabónusz 2: Teljes hozzáférés minden tréningünkhez, 345 187 Ft értékben

 így az alkalmankénti árhoz képest 172 628 Ft-ot spórolsz meg.

VIP

621 890 Ft

 • Minden a Teljes csomagból
 • Korlátlan személyes telefonos és e-mail segítségnyújtás hétközben is
Az árak bruttó árak, nem érkezik már rájuk plusz költség.

Az ingyenes első találkozó ajánlat csak A helyek beteltéig érvényes

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

A legbátrabb garancia, ami véd téged


Feljebb olvastad, hogy az első körben egy forintodat sem kérem, csak arról beszélünk telefonon, hogy valóban neked való-e a közös projekt. Ha mindketten úgy látjuk, hogy neked való, befizeted a program árát, és esetleg MÉGSEM éreznéd úgy, hogy megérte, akkor nemcsak, hogy az összes forintodat visszaadom… Megtarthatod az összes bónuszt is, cserébe, hogy pazaroltam az idődet. Ennyire bízom a módszer hatékonyságában. Ez pedig itt le van írva, tehát visszavonhatatlan bizonyítékod van róla. Többezren fogják látni rajtad kívül, így ha akarnék se tudnék kibújni alóla. Természetesen ezesetben is ugyanúgy megtarthatod az összes, többmillió forint értékű bónuszt, amit kaptál. Semmit nem kell visszaadnod, vagy visszaküldened.  

Ők is ajánlják Bencét:


Talán ismerősen cseng a nevük:

Az egyik fiatal barátom Biró Bence Péter. Én vállalkozó fejlesztéssel foglalkozom, és látszik, hogy fontosak a lelki, pszichológiai témák is. Tudtam, hogy ha vendégelőadót hívok, akkor az biztos, hogy ő lesz. És nagyon jó visszajelzések születtek.

Gál Kristóf

A Klikkmarketing.hu tulajdonosa

Biró Bencét nagyon nagy szívvel és szeretettel ajánlom nektek. Nagyon tiszta, nagyon lelkes, a korához képest nagyon sokat tud. Jól beszél, jól áll ki, jó ember. Szerintem bizonyos embereket tud tanítani, bizonyos embereknek abszolút tud utat mutatni. 

Fenyő Iván

Színművész


GIGABÓNUSZ 2:

az összes létező fulfilled tréninghez korlátlan hozzáférés

345 187 Ft helyett ingyen


A nagyobbik csomagban korlátlan hozzáférést kapsz az összes elkészült, és a program alatt elkészülő Fulfilled.hu tréninghez, videókurzushoz, hanganyaghoz. Beleértve az Eredmények könyvet, hangoskönyvet, a Kapcsolatok Vezére Programot, A Sikergaranciát, Az Álmokból Eredmények tréninget, A Maximális Önbecsülés Programot, Az Álarcok Nélkül kurzust, A Kapcsolatépítés Mesterfokon Oktatóanyagot, a Nincs Többé Jófiú e-bookot, és a Nincs Többé Jófiú videótréninget. És ha új tréning jön ki a 3 hónapos közös munka alatt, az is a tiéd, kérdés nélkül.

Csak ez a bónusz önmagában összesen: 345 187 Ft-ba kerülne neked. Ezt most ajándékba megkapod. Tehát korlátlan hozzáférést kapsz az összes kapható, és megjelenő tréningünkhöz.

Utóirat:

Ha te is olyan vagy, mint én, és rögtön legörgetsz a legvégére a lényegért, itt összefoglalom:

A kutatások szerint a lelkiismeretes vállalkozóknál és vezetőknél, akik magas elvárásoknak (akár saját, belső elvárásoknak) igyekeznek megfelelni, stresszes környezetben dolgoznak, és igazán segítőkészek, komolyan fennáll a kiégés veszélye. Ez hatalmas teljesítménycsökkenéshez vezethet, sok esetben depresszióhoz, vagy akár egészségügyi gondokhoz. A kiégés gyakran elkerülhető. Ha megfelelő társas támogatás, jó munka-magánélet arány, és megfelelő fókusz van az egészségen.

Ezt megpróbálhatod egyedül fejben tartani, vagy jelentkezhetsz a most induló, új coaching programomban is, ami segít lépésről-lépésre beépíteni az életedbe ezeket a szokásokat. Ez 3 hónap hosszú, heti 1 alkalmas konzultációkból álló program. Ezzel a hétről hétre stabil, biztonságos támogatással személyre szabottan dolgozhatsz velem (Biró Bencével). 


Mindemellett ajándékba kapsz egy közel 5 órás videóinterjút egy milliárdostól, ahol átfogóan beszélgetünk időgazdálkodásról, pénzügyi gondolkodásról, stresszkezelésről, üzleti modellekről, és a teljesítmény lélektanáról. Az úriember neked is ismerős lehet, hisz Itayjal készült 5 perces videónkat több, mint egymillió magyar ember nézte már meg. Az 5 órás anyag sehol máshol nem elérhető, és nem is fogjuk értékesíteni. Milliókat érő videóanyagról van szó, amit bónuszban kapsz meg, ha úgy döntesz, hogy szeretnéd a coachingot. Ezen felül korlátlan hozzáférést adok az összes elérhető és megjelenő Fulfilled írás, videó, és hang oktatóanyagokhoz, több, mint 385 187 Ft értékben. 


Csak 3 embernek van lehetősége erre.

Ha úgy döntesz, hogy jelentkezel, kattints a gombra, és foglalj egy időpontot. Mi felhívunk telefonon, és egyeztetjük, hogy valóban tudunk-e neked segíteni, és válaszolunk a kérdéseidre. A hívásból azonnal kiderül, hogy beválasztottunk-e téged a 3-ba. Érdemes hamar jelentkezned.


Ebben nincs apróbetűs rész. Sőt, ha a megbeszélésünk, és az ígéretem ellenére neked mégsem lenne hasznos a coaching, akkor nemcsak, hogy visszakapod a pénzed, de megtarthatod az összes bónuszt, hogy pazaroltam az idődet. Kattints a gombra, és foglald le a hívást, mert minden perccel egyre kisebb az esélye, hogy lesz szabad hely. Ezután egy darabig nem lesz ilyen lehetőség, mert a nemzetközi projekteken fogok dolgozni. Ha a gombra kattintasz, szerintem később hálás leszel magadnak érte.

A kutatások jegyzéke:

Barros, A. S. S. (2017). Subjective Well-being (Sb) and Burnout Syndrome (BnS): Correlational Analysis Teleworkers Education Sector. Procedia - Social and Behavioral Sciences, 237, 1012–1018.doi:10.1016/j.sbspro.2017.02.144 

Cañadas-De la Fuente, G. A., Vargas, C., San Luis, C., García, I., Cañadas, G. R., & De la Fuente, E. I. (2015). Risk factors and prevalence of burnout syndrome in the nursing profession. International Journal of Nursing Studies, 52(1), 240–249.doi:10.1016/j.ijnurstu.2014.07.001 

Elshaer, N. S. M., Moustafa, M. S. A., Aiad, M. W., & Ramadan, M. I. E. (2018). Job Stress and Burnout Syndrome among Critical Care Healthcare Workers. Alexandria Journal of Medicine, 54(3), 273–277. doi:10.1016/j.ajme.2017.06.004 

Enache, R. G. (2013). Burnout Syndrome and Work Accidents. Procedia - Social and Behavioral Sciences, 78, 170–174.doi:10.1016/j.sbspro.2013.04.273 

Janko, M. R., & Smeds, M. R. (2018). Burnout, depression, perceived stress, and self-efficacy in vascular surgery trainees. Journal of Vascular Surgery.doi:10.1016/j.jvs.2018.07.034 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK279286/
Pines, A., & Aronson, E. (1983). Combatting burnout. Children and Youth Services Review, 5(3), 263–275. doi:10.1016/0190-7409(83)90031-2)

Sirén, C., Patel, P. C., Örtqvist, D., & Wincent, J. (2018). CEO burnout, managerial discretion, and firm performance: The role of CEO locus of control, structural power, and organizational factors. Long Range Planning.doi:10.1016/j.lrp.2018.05.002 


Ügyfélszolgálat: hello@fulfilled.hu 

© 2020 Fulfilled.hu | Minden jog fenntartva.