Ismerd fel képességeidet és irányítsd karrieredet e kurzus segítségével, ahol konkrét eszközökkel segítünk megtalálni a hivatásodat!

A kurzusban pszichológiai alapokra és egyedi módszerekre építve támogatást kaphatsz, hogy megtaláld azt a karriert, amely igazán megfelel értékeidnek. Megtanulhatod, hogyan azonosítsd és hasznosítsd képességeidet, valamint hogyan kezeld azokat az akadályokat, amelyek gátolhatják céljaid elérését. A kurzus személyes fejlődésre, karrierváltásra és a hivatásbeli újratervezésre egyaránt kiterjed, biztosítva a szükséges pszichológiai eszközöket, amelyekkel sikeresen navigálhatsz hivatásod útvesztőjében.

Hivatás Mesterkurzus

Hogyan találd meg a hivatásod?

Ebben a kurzusban egy körülbelül 11 órás, részletes, modulokra osztott videós előadás tananyagot és ehhez szorosan kapcsolódó 60 oldalas munkafüzetet kapsz, amit teljesen önállóan, a saját tempódban dolgozhatsz fel. Ez a rugalmas megközelítés lehetővé teszi, hogy a tanulást a saját életedhez igazítsd, maximálisan kihasználva a tananyagban rejlő lehetőségeket.


A Hivatás Mesterkurzus bónuszként magában foglalja A Személyiségtípusok kurzust, ezt külön nem szükséges megvásárolni!

Mi ez, és hogyan segíthet neked?

Egy online videós tananyag. A vásárlás után kapsz egy linket, amellyel hozzáférést kapsz a teljes tananyaghoz. Ez magában foglalja a részletes, körülbelül 11 órás videós tananyagokat és a hozzá kapcsolódó munkafüzet. Ezek az anyagok segítenek a tanultak gyakorlati alkalmazásában, lehetővé téve a hatékony és mélyreható tanulást.

Kurzus tematika

1

Mentális alapok

Ebben a modulban elsőként a hivatásra való felkészülés mentális alapjait vizsgáljuk meg, beleértve azt is, hogyan befolyásolja életünket a munkában töltött idő. Foglalkozunk továbbá a változó világunk által hozott kiszámíthatatlanság kezelési stratégiáival, bemutatunk néhány hasznos készséget, amelyek elősegítik a sikeres alkalmazkodást. Végül, de nem utolsósorban, az első gyakorlati feladatot is részletesen ismertetjük, amely konkrét lépéseket kínál a tanultak alkalmazására.

2

Önismeret a gyakorlatban

Ebben a modulban mélyebben merülünk el a gyakorlati aspektusokban, különös tekintettel a pszichológia fontosságára a hivatás megtalálásában. Megvizsgáljuk, hogyan segíthet a pszichológiai ismeretek birtoklása abban, hogy felismerd és megtaláld azokat a munkatípusokat, amelyek a leginkább összhangban állnak személyiségeddel, értékeiddel és képességeiddel.

3

Karriertervezés a VUCA világban

Ebben a modulban a karriertervezésre összpontosítunk a VUCA világában. Megismerkedünk azzal, hogyan lehet ebben a kiszámíthatatlan és gyorsan változó környezetben biztonságosan és hatékonyan lépéseket tenni a karrierépítés terén, kihasználva a rendelkezésre álló lehetőségeket, valamint, hogy hogyan navigálhatsz sikeresen a karriered során az állandó változások és kihívások között.

4

Döntéshozatal és változásmenedzsment

Ebben a modulban a választási folyamatok mélyebb megértésére, a változásokhoz való sikeres alkalmazkodásra, és egy olyan stratégiára fókuszálunk, amely segít a pszichológiai dinamikáidat a céljaid elérése érdekében hatékonyan használni. Betekintést kaphatsz, hogyan kezelhetők az elkerülhetetlen akadályok és hogyan alakítható ki egy személyes terv, amely támogatja ambícióid valóra váltását.

5

Munkaerőpiaci készségek és előkészületek

Ebben a modulban a munkaerőpiacra való belépéshez szükséges készségekre és előkészületekre koncentrálunk, amely magában foglalja az alapos piackutatást és adatgyűjtést is. Megvizsgáljuk, milyen kompetenciákra van szükség a mai dinamikusan változó munkaerőpiacon való sikeres helytálláshoz, és bemutatjuk, hogyan végezhető el hatékonyan az előkészítő kutatás, hogy a legjobban felkészülhess a kihívásokra.

6

Mentális és érzelmi kihívások kezelése

Ebben a modulban az álláskeresés során felmerülő érzelmi és mentális kihívások kezelésére összpontosítunk. Megvizsgáljuk a stressz, a bizonytalanság, és a visszautasítások által okozott érzelmi hatásokat, és stratégiákat kínálunk ezek hatékony kezelésére. Célunk, hogy eszközöket adjunk a kézbe a pozitív mentális állapot fenntartásához és az önbizalom megerősítéséhez e kritikus időszakban.

7

Szociális készségek

Ebben a modulban a szociális készségek fejlesztésére összpontosítunk, amelyek kulcsfontosságúak az álláskeresési folyamat során és a munkahelyi interakciókban egyaránt. Megismerkedünk azokkal a kommunikációs és együttműködési technikákkal, amelyek segítenek hatékonyabban kapcsolódni kliensekhez és munkatársakhoz, valamint kezelni a munkahelyi dinamikákat és konfliktusokat. Kitérünk arra is, hogyan építhetünk ki erős szakmai kapcsolatokat és hogyan lehetünk sikeresek a különböző szociális helyzetekben.

+

Bónusz: A kognitív viselkedésterápia alapjai

Ebben a bónuszfejezetben bemutatjuk a kognitív viselkedésterápia alapjait, amely egy hatékony módszer a gondolkodásmód és viselkedési minták megváltoztatására. A fejezet részeként egy gyakorlati táblázatot is mellékelünk, amely segít a technikák mindennapi életbe való integrálásában, elősegítve ezzel a mentális jóllétet és a személyes fejlődést.

+

Bónusz: Személyes márka építés

Ismerd meg, hogyan alakíthatsz ki erős és hatékony személyes márkát a kommunikációd által. Ebben a részben megvizsgáljuk, hogyan használhatod a kommunikációs technikákat a saját személyes márkád megerősítésére és kifejezésére. Tanuld meg, hogyan kommunikáld hatékonyan az értékeidet, céljaidat és egyediségedet, hogy pozitív és tartós benyomást hagyj másokban.

+

Bónusz: Személyiségtípusok (DISC, MBTI, ENNEAGRAM, BIG5)

Ismerd meg a DISC, az MBTI, az ENNEAGRAM és a BIG5 személyiségtipológiákat. Megtanulhatod, hogyan alkalmazkodj és kommunikálj hatékonyan különböző személyiségtípusú emberekkel a mindennapokban. Ezen személyiségtipológiák megismerésével javíthatod kapcsolataidat, és tudatosabban irányíthatod életedet és karrieredet.

Személyre szabott tanulási tempó

A kurzus lehetővé teszi, hogy saját ritmusodban haladj, így biztosíthatod, hogy minden információt a legjobban sajátíts el. Szükség esetén visszatekerheted, többször is megnézheted az anyagot, annyi időt szánva az előadásra, amennyit szeretnél.

Gyakorlati tudás és eszközök

Az előadás konkrét, azonnal alkalmazható módszereket és technikákat nyújt, amelyeket könnyen beépíthetsz, kipróbálhatsz a mindennapok során.

Kényelmes hozzáférés

Bármikor és bárhonnan elérhető az online videós előadásanyag, így a tanulás beilleszthető a mindennapi rutinodba anélkül, hogy utaznod kellene, vagy a megszokott ritmusodat fel kellene áldoznod.

Tudományos megközelítés

Ez a kurzus valós pszichológiai ismereteken alapul, így biztosítva, hogy a tanultak mélyrehatóan és hosszú távon segíthessék a személyes fejlődést.

Az előadásod szerzője

Bíró Bence Péter

Mögöttem 10+ év önismeret, egy pszichológus és egy viselkedéselemző diploma, 300+ coaching ügyfél és tapasztalat csúcsteljesítőkkel. 2 könyvem jelent meg a Libriben, tudományos alapokkal. Ügyfeleim adatait szigorúan bizalmasan kezelem. Munkámat ajánlja Feldmár András, Bagdy Emőke, de Csíkszentmihályi Mihály hivatalos, nemzetközi vezetői blogján is publikáltam.

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Bíró Bence Péter Business Burnout Biblia című könyvéről

Bence hiteles és szerény szakember, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!

Mosolyka - Tóth-Hozleiter Fanny

Bestseller író - motivációs előadó

Bíró Bence Péter Eredmények könyvéről

A rizsa helyett a valóság, amit ha beültetsz a gyakorlatba, akkor működik!

Bánkuti Dániel

Zeneipari specialista

Nem csak Bence mindkét könyvét, hanem munkásságát is ajánlom mindenki figyelmébe, értéket képvisel minden fronton!

Mennyibe kerül?

Én 10+ év önismeret és bőven 10+ millió forintot fektettem abba, hogy ezt a tudást megszerezzem, az egyetemi tandíjakat nem is számolva. Személyre szabott segítséget nem kaphatsz az előadással, viszont tudományos alapokkal rendelkező, összefoglalt tudást sajátíthatsz el!

hivatás mesterkurzus
videós tananyag ÉS MUNKAFÜZET
200.000 HUF
(157.480 Ft + ÁFA)
  • Azonnali hozzáférés a teljes kurzushoz, 11 órás videós tananyag, 328 db slide-dal
  • A/4 formátumú, 60 oldalas gyakorlati összefoglaló munkafüzet
  • Gyakorlati összefoglaló táblázat a hivatáskeresés támogatásához
  • + Ajándék: A kognitív viselkedésterápia alapjai + gyakorló táblázat
  • Letölthető tananyag, így online kapcsolat nélkül is használhatod
  • Rugalmas tanulási lehetőség
  • Tudományosan megalapozott pszichológiai ismeretek
  • Gyakorlati eszközök a személyes fejlődéshez
  • Idő- és költséghatékonyság: hatékonyan tömörítettük a lényegi ismereteket, hogy értékes időt spóroljunk számodta

Szeretnéd inkább privát konzultáció keretein belül önmagad, kollégáid, vagy a cégedet továbbfejleszteni?

A BIZTONSÁGOD FONTOS NEKÜNK: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: HELLO@FULFILLED.HU | TELEFONSZÁM: +36 30 690 33 11
© 2024 FULFILLED.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA.