Indul az új férfi önismereti csoportunk! Jössz?

Tanulj magadról egy max 10 fős kiscsoportban, szerezz új, építő férfi nézőpontokat! Érezd át egy támogató közösség megtartó erejét! Beszélgessünk a férfi lét legfontosabb témáiról, pszichológusi kísérettel! Őszintén. Arról is, amiről mással nem tudsz beszélni. Mindössze 3 hónap alatt. Csatlakozz bárhonnan online!

A részvétel díja bevezető áron 162 000 Ft.

Jelentkezési határidő: 2022.01.01. 18:00

A csoport indulása: 2022.01.03. (hétfő) 18-20 óra között. A további alkalmak is hétfőnként, ugyanebben az idősávban lesznek.

Mire jó egy ilyen csoport? Mit kapsz a gyakorlatban? 

Új pszichológiai tudás

Minden üléshez kapsz egy mini előadást. Ezek célja, hogy tovább fejlődhessen az életminőséged. Mellébeszélés nélkül. Ezen kívül értékes gyakorlatok segítségével ismerheted meg magad. Olyan kérdésekkel, amiket jóeséllyel még nem tettél fel magadnak. Ha valami bővebben érdekel, kapsz könyvajánlót is személyre szabottan.

Fejlődő kommunikáció

3 hónapon keresztül minden alkalommal fejlesztheted az önkifejezésed. Kaphatsz hasznos visszacsatolást, és új stratégiákat kipróbálva ügyesebben érvényesítheted magad a többi emberi kapcsolatodban is.  A többiek visszacsatolásával megerősödhet benned, hogy miben érdemes fejlődnöd, és mi az, amiben fejlődtél.

Magány helyett támogatás

A legnyomasztóbb problémáid többségével valójában nem vagy egyedül. Amikor meglátod, hogy nem vagy egyedül, az felszabadító lehet. Sőt, egymás tapasztalatából is építkezhetünk. Új, izgalmas emberek nézőpontjaiból merítkezhetünk. Új barátságok szövődhetnek, olyanokkal, akik hasonló értékrendűek, mint Te!

?

Tudtad?

A társas támogatás a kutatások alapján mentális és fizikális jólléthez is hozzájárul. 

Forrás:  Makó, Hajnalka & Bernáth, László & Norbert, Szentiványi-Makó & Veszprémi, Béla & Vajda, Dóra & Kiss, Enikő. (2016). A MOS SSS – társas támasz mérésére szolgáló kérdőív magyar változatának pszichometriai jellemzői. 10.17627/ALKPSZICH.2016.3.145.

Személyre szabott és csoportos támogatás:

Megadja azt, ami minden létező könyvből hiányzik: a személyre szabottságot. Itt felteheted a kérdéseid és egy szakember a Te életed kontextusára vonatkoztatva tud reagálni. Kapsz egy új társaságot, akivel meg tudod beszélni a lényeget. Nagyon sokszor egy átlagos férfi baráti kör nem érti meg mélységében az önismereti témákat. Használható pszichológiai tudást, több, mint ezer tanácsadás tapasztalatát és 11 év pszichológiai tanulásának esszenciáját adja neked rád szabottan, anélkül, hogy bármilyen könyvet vagy képzést végig kellene csinálnod. Egy szakembert, aki foglalkozik veled, és odafigyel rád. Megért téged és   Az életminőség javításához hasznos tapasztalatok, amikért máshol milliókat fizetnek: a tiéd.


Akinek nem való:

 • Aki elolvasott egy könyvet, és azóta mindent tud
 • Aki a frusztrációját más embereken vezeti le és nem nyitott az önvizsgálatra
 • Aki terápiát keres - ez a csoport egészséges embereknek szól
 • Aki irtózik attól, hogy fiatalabbaktól is tanuljon - szintén a terápiát javaslom ezesetben
 • Akinek az emberi fejlődés nem, csak a tárgyak jelentenek értéket 
 • Aki gyors megváltást vár, befektetés nélkül - ez időbe, pénzbe és elköteleződésbe kerül

Hogy néz ki egy csoportalkalom?

1. Aktualitások átbeszélése

Mi történt veled? Van-e sikered, amihez gratulálhatunk? Van-e aktuális nehézség, amiben támogathatunk? Van-e kérdésed, vagy felismerésed, amit megosztanál?

2. Pszichológiai gyakorlati mini előadás

Minden alkalomhoz a gyakorlati alkalmazáshoz szükséges mennyiségű elméleti előadást is kaphatsz. Minden alkalommal eldöntheted, hogy az adott gyakorlatot kipróbálod-e.

3. Személyes kérdések megvitatása és beszélgetés

Nem általánosságokat durrogtatunk, hanem a tudományos eredményeket a mindennapi realitásra vetítjük. Arra fókuszálunk, hogy a Te egyéni céljaidhoz most épp mire van szükség.

Az első hónap témái:

Elsőként megismerkedünk egymással, célokat tűzünk ki és tisztázzuk a kereteket. Ezután a témáink a férfiasság, a szerepek,  példaképek, elvárások, önértékelés, családi minták, személyes erőforrások, barátságok, függetlenség, jóllét, személyiség illetve érintjük az ismétlődő ciklusokat is.

A második hónapban erről lesz szó:

A második hónapban szóba kerül mások elismerésének keresése, a függőségek, a rossz szokások legyőzése, a dühhel való kapcsolat, a dominancia, a szexualitás, a magunknak és másoknak tett ígéretek, a határozottság, magabiztosság egészséges megélése, a viszonzatlan szivességek kezelése, egészséges határok és szükségletek kialakítása, önelfogadás illetve a kapcsolatokkal is foglalkozunk.

A harmadik hónapban ezekről beszélgetünk:

Beszélgetünk a rejtett egyezményekről, jófiú szindrómáról,  az asszertivitásról. Téma lesz az érzések férfias megélése és kifejezése,  a szégyen és sebezhetőség viszonya, a hatalommal való kapcsolatunk, a bátorság és félelmek legyőzése, az önfeláldozás, túlzott  és egészséges felelősségvállalás, az adakozás, illetve közösen feldolgozzuk az élményeket.


A témák pedig a résztvevők csoportérdeklődéshez kapcsolódóan változhatnak. 

Fontos! Az, hogy egy téma szóba kerül, önmagában nem garantál megoldást, és nem helyettesíti a pszichoterápiás kezelést. Ez egy önismereti csoport, ahol mindenki önmaga felel a saját hogylétéről. Itt tanulás, önvizsgálat és közösségi élet folyik. Nem egészségügyi kezelés. Ezzel együtt mindenki csak annyira nyílik meg, amennyire szeretne. Ennek tudatában jelentkezz!

Ki tartja a csoportot?

Bíró Bence Péter, pszichológus. 2013 óta támogat egyéneket és csoportokat tanácsadással. Felkért vendég előadó az ELTE pszichológia kurzusain, találkozhattál vele a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában tartott előadásán, a Bizalmi Körnél, az Üzlet és Pszichológia magazinban, a Vállalkozás és Pszichológia Podcastben, két könyvvével a könyvesboltokban. Láthattad a BME hallgatói újságában, a KÜRT Akadémiánál, hazánkban és Svájcban előadásán. Vezetőfejlesztési referenciái közt szerepel az Evosoft, az MVM, az ÚjHáz és még több cég. Írása megjelent Csíkszentmihályi Mihály nemzetközi vezetőknek szóló blogján is.  Ügyfelei kiemelkedően sikeres személyek: gyakran orvosok, mérnökök, egyetemi adjunktusok, sorozatvállalkozók, vezetők, hírességek, vagy épp profi sportolók. 

Bíró Bence Péter

Pszichológus, 2x szakkönyv író

Itt többet kapsz, mint puszta intuíció. Szakmailag megalapozott, bevált tematika, hozzád igazítva, a te kérdéseidet és céljaidat figyelembe véve. Ha pedig kérésed, vagy visszajelzésed van, alkalomról alkalomra is változtathatunk a közös folyamaton.

Rád szabjuk.

Gyakori kérdések:

Mik a keretek?

A beszélgetés Google Meet felületen keresztül történik. A hossza 2 óra, ami tartalmaz egy 5 perces mosdó szünetet. Ez minden hónap első három hetén történik. A negyedik héten pihenés és a tanultak elmélyítése történik. 


Az alkalmak között lehetőség van az egymás közti kommunikációra egy zárt, privát facebook csoportban. 


Az időpont még egyeztetés alatt van. A jelentkezőkkel egyeztetve találjuk meg azt a két órát, ami a legtöbb csoporttagnak megfelelő. Erről is beszélünk telefonon, ha a gombra kattintasz. 


Korábban például a hétfő 18:00 - 20:00 időpont sokaknak megfelelő volt. 


Kik lesznek a többiek? 

18-50 közötti önismeret iránt érdeklődő férfiak. Rendkívül érdekes egymás nézőpontjából merítkezni, így a hasonló kor és az eltérő kor is rendkívül hasznos a tapasztalatok alapján. Minden jelentkezővel előzetesen beszélek telefonon, hogy megfelelő résztvevő lehet-e a csoportnak. A jelentkezőkkel szerződést is kötünk, amelyben írásba foglaljuk, hogy minden csoporttagot tiszteletben tartunk. Ha bárkivel gond merülne fel, elsődlegesen egymással kommunikáljuk, de ha szükséges, kizárjuk a csoportból. Mindent megteszünk a csapatot támogató légkörért.

Mi van, ha...

"... máshova is járok csoportba / coachingra/ pszichológushoz? Az baj?" 

Ez csupán előny. Több oldalról töltekezhetsz. Mivel ez nem egy egészségügyi szolgáltatás és nem terápia, bátran jöhetsz, ha épp máshol is tanulsz. Kivéve természetesen, ha az illetékes másik szakember ezt tiltja neked.


"... nem tudok részt venni egy-egy alkalmon?"

Teljesen rendben van, ez előfordul. Ugyanakkor a csoport lendületét az összetartás adja, és ha ott vagy. Így ha esetleg néha elkésel, vagy kimarad, az megbocsájtható, de a pontos részvétel az egymás iránti tisztelet jele.
Mennyibe kerül?

Egyetlen óra ára tanácsadás Bencével 49 990 Ft. A teljes 3 hónapos folyamat egyénileg 898 200 HUF lenne. Csoportban mindez csupán: bruttó 162 000 HUF egyösszegben. Ez a teljes 3 hónapot fedezi.


Ez fizethető részletben is (3x 67 000 HUF). 

Az élet könnyebb, ha nem egyedül cipeljük a terheket. Nem kell feltalálnod a spanyol viaszt:

Férfi csoport

A csoport és a fejlődés esszenciája 

162 000 Ft 

(vagy 3x67000 részletben)

 
 • Részvétel a csoportban
 • Minielőadások
 • 3 hónap kíséret
 • Visszanézhető diák
 • Közös facebook csoport
 • Személyre szabott könyv és szakirodalom ajánlók

Akik ismernek, ezt mondják rólam:

Több példaértékű ember mondott rólam véleményt:

Gratulálok a szerzőnek, Bencének, az e könyvében (Business Burnout Biblia) önmagát is feltáró, hiteles és szerény szakembernek, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!

Prof. dr. Bagdy Emőke

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Bence első könyve, az Eredmények című könyv: Egy friss, üde írás, nem árthat megfürödni benne!

Feldmár András

Pszichoterapeuta

Bence egy nagyon izgalmas, mély, és érzékeny ember. Meglepően sokat tud fiatal kora ellenére. Emellett nyitott, érdeklődő, alázatos és önreflektív.

Fenyő Iván

Színművész

Bence második könyvében, a Business Burnout Bibliában olyan személyek társszerzők, mint Gerendai Károly, Beck György, Hegedüs Éva, vagy Kürti Tamás.

Ezt mondják a korábbi résztvevők a saját szavaikkal:

Férfi erő a közösségből

A pszichológia rejtelmei és önismereti kérdések, amik elgondolkodtatnak. Sokéves szakmai tapasztalat lehet a tied.

Közös tanulás

A pszichológia rejtelmei és önismereti kérdések, amik elgondolkodtatnak. Sokéves szakmai tapasztalat lehet a tied.

Élményszerű beszélgetés

Megértés, ahogy ezt nem tudják azok megadni, akik nem jártasak az önismeretben. Őszinte megnyílás érzékeny témákról, titoktartás mellett, vezetett segítség mellett. 

Személyes visszacsatolás

A többi résztvevő nézőpontjából is tanulhatunk, de végig lehetőséged lesz válaszokat kapni adott kérdésekre egy pszichológustól. A szó itt a szakértelmet fémjelzi, a csoportba egészséges személyek jelentkezhetnek csak!

Minden héten megérte ott lennem, rengeteg új dolgot tanultam. Nagyon fog hiányozni a csoport! Abszolút felkészült, profi, etikus Bence. Ez a könyveiből is látszik, de személyesen megismerve abszolút ugyanez az élmény. Látszik a szakmaiság, a profizmus. 

Korábbi résztvevő

Férfi csoport

Korábban is jó tapasztalatom volt Bencével, de elképesztően sokat fejlődött az elmúlt években. Érezhető, hogy pszichológus lett. Az a célom, hogy 20 év múlva is meg tudjam majd fizetni.

Korábbi résztvevő

Férfi csoport

Amikor befizettem a csoportot, elgondolkodtam, hogy minden hétfőn lesz. Ezután már hiányozni fog. Bármilyen kérdés volt, ha valaki megragadt, meg is álltunk, addig kérdezte Bence őt, ameddig ki nem kristályosodott. Amikor pedig folytatni kellett, folytattuk. A profizmusa számomra lenyűgöző volt.

Korábbi résztvevő

Férfi csoport

Annyit fejlődtem, hogy azt el sem tudtam volna képzelni, biztos, hogy később is kell majd még nekem egy ilyen! 

Korábbi résztvevő

Férfi csoport

Eleinte nagyon féltem, hogy kik lesznek a csoportban a többiek. Bencét ismertem már, így ez meggyőzött. Most viszont biztos vagyok benne, hogy még sok közös programot akarok a többiekkel is!

Korábbi résztvevő

Férfi csoport

Nekem inspiráló a magas szakmai színvonal, amit képviselsz. Azt látom, hogy mennyire hiteles vagy szakmailag és az empátia kapcsán is, de közben képes vagy határokat szabni. Ahogy tanítod, úgy csinálod. Meg amúgy az is tökre tetszik, hogy időt szánsz társadalmilag hasznos dolgokra is.

Korábbi résztvevő

Férfi csoport

Több korábbi csoportban is részt vettem másnál már, és nagyon rossz tapasztalatom volt velük. Utána kérdeztem Bence egyik ügyfelénél, és abszolút megerősítette, hogy itt nem lesz ilyen. Bencénél éreztem először azt, hogy megért és tényleg empatizál. Soha nem láttam olyat, hogy bármikor tapintatlan lett volna, olyankor is, amikor esetleg hülyeséget kérdeztünk Emögött egy nagyon nagy önfejlesztés lehet. Abszolút egy példakép vagy. Bekerültél azok az emberek közé, akikben szakmailag vakon megbízom.

Korábbi résztvevő

Férfi csoport

Elképesztően profi szakember Bence. Tök fiatal, mi lesz 20 év múlva? Zseniális, amit létrehozott.  Csak a példa szót tudom ide hozni.

Korábbi résztvevő

Férfi csoport

Bence az egyetlen önfejlesztő srác, akit követek Magyarországon. Tökre alulértékelt, ez pedig azért lehet, mert nagyon hitelesen kommunikálja, hogy hol vannak a határai. Nagy élmény volt látni az embert is Bencével, nemcsak videókon keresztül. Tetszett az is, hogy racionálisan gondolkodik, nemcsak az érzelmeire hagyatkozik, ugyanakkor nem elvakultan materialista, hanem nyitott. Inspiráló volt a csoport tagja lenni! 

Korábbi résztvevő

Férfi csoport

Néhány emlék az elmúlt évekből:

A lista közel sem átfogó, az ügyfeleim túlnyomó többsége anonim:

Néhány további tartalom és referencia:

Hogyan tudsz jelentkezni?

 1. Kattints a gombra, mert itt beírhatod a telefonszámod és e-mail címed. 
 2. Ezután egy héten belül Bence felhív Téged. Egyeztethetitek a részleteket: mikor lenne neked a legkényelmesebb a csoport indulása (pl. nyár vagy ősz, hétköznap vagy hétvége, nappal, vagy este, melyik nap, stb.)
 3. Bence ismét keres Téged, amikor a többi jelentkezővel egyeztetve véglegessé válik az induló dátum. Ekkor szerződést kötünk és megkapod a díjbekérőt. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy élvezd a csoportot!

  Mindez összesen néhány percet igényel Tőled. Kattints a gombra!

Te is felhívhatsz, viszont nem biztos, hogy rögtön fel tudom venni: +36 30 / 690 33 11

Ha épp előadást, tréninget, vagy coachingot tartok, visszahívlak, amint tehetem.

E-mail: hello@fulfilled.hu

Copyright by 2021 - All Rights Reserved.Adatvédelmi szerződés