Eredmények című könyv megrendelő oldal

Töltsd ki az adatokat lejjebb, és postázzuk is a könyved.
Ha esetleg most rögtön elkezdenéd hallgatni hangoskönyvben, akkor azt csak most, 3970 Ft helyett mindössze 3000 Ft-ért megteheted!


Hamarosan a tiéd is,

csak Töltsd ki ezt az űrlapot

Ha bármiben elakadnál, vagy kérdésed merül fel, írj nekünk bátran a hello@fulfilled.hu-ra

Biztonságos fizetés és weboldal

Nemcsak  termék épül hiteles tudásra. A marketingkommunikációban is igyekszünk a legetikusabbak maradni. Ezen felül pedig figyelünk rá, hogy az SSLTLS szabvány szerinti biztonságos weboldalon rendelhess.

Ugyanezt a biztonságos online fizetési rendszert (Barion) használja a Jófogás, a Telenor, az ExtremeDigital, a Don Pepe, az Árukereső, de még az EFOTT is.

GDPR kompatibilis adatvédelem

Fontos számunkra, hogy jogtiszták legyünk. Fontos, hogy a Te adataid is biztonságban legyenek. Éppen ezért invesztáltunk bele, hogy naprakész GDPR biztos weboldalt készítsünk neked.

Garantáljuk, hogy tetszeni fog,

vagy ha mégsem, visszakapod az árát!

Nem kell kockáztatnod. Rendelj bátran!

Más, mint a megszokott önfejlesztő könyvek

  • Nem ígér hatalmasat, közhelyektől mentes, és lerántja a leplet az önfejlesztő féligazságokról
  • Csak a lényeg, érthetően, mellébeszélés, és fölösleges időhúzás, a túlzott részletek nélkül
  • Teljesen gyakorlatias, azonnal használható a való életben
  • Kizárólag igaz történetekre, kutatásokra, és tesztelt tippekre alapoz, és független tudományos lektorálást is kapott
100%
Bizonyított

Több, mint 1000 elkelt példány!

A hangoskönyvet letöltheted a telefonodra, az ipododra, és hallgathatod, ha épp várakozol, utazol, sétálsz vagy takarítasz. Így nem kell külön időt áldoznod rá. 

kik ajánlják neked?


Molnár Attila
pszichológus, startup szakértő

Amikor Bence először mesélt arról, hogy könyvet ír az eredményes életről, kicsit szkeptikusan fogadtam a tervét. Bár én nagyon is kedvelem a nagy ívű célokat és az ambiciózus terveket, egy könyvben összefoglalni mindazt, ami lehetővé teszi, hogy az olvasó képes legyen saját céljai elérésére akár magán- életi, akár üzleti területen, ráadásul ezt egy szemtelenül fiatal írótól származó tanácsok alapján, még az én gondolkodásomnak is nehéz volt befogadni. Mégis, olyan témákat gyűjtött össze és tett érthetővé, gyakorlatias módon használhatóvá, amelyekkel bárhonnan is induljon az olvasó céljai elérése felé, és bármi legyen is, amit el akar érni, biztosan találkozni fog.  Az Eredmények című könyv inkább tájleírás, mint receptkönyv. Praktikus és igényes írás arról, hogy az egyes tereptárgyak felbukkanásakor mit érdemes végiggondolni, és ezt hogyan tegyük. Mindenkinek ajánlom, aki tudatosan dolgozni akar saját sikerességén, vagy csak azon kapta magát, hogy a sikeresség kérdése foglalkoztatja, és útikönyvet keres.Jay's workout,
Tar Gábor - edzés és életmód vlogger

Őszintén szólva, én egy ideje elengedtem az önfejlesztő könyvek olvasását, mert azt tapasztaltam, hogy minél több könyvet olvasok el e témában, annál inkább rájövök, hogy szinte mind ugyanazt írja, és a legtöbb nem igazán hasznosítható a való életben. A legtöbb ilyen szerzemény elmeséli, hogy hogy legyél sikeres, miközben ő csak abból lett sikeres, hogy te megvetted a könyvét. Tehát akkor mit is mesél el…? Szóval féltem, hogy ez is ilyen lesz. Aztán az első 30 oldal után már tudtam, hogy ez a könyv zseniális. Nem nagyon dobálózok ezzel a jelzővel gyakran, egy maroknyi olyan könyv volt eddig életemben, amit igazán hasznosnak és értékesnek tartok és időnként újraolvasom. Ez most bekerült közéjük. Magam sem hittem volna, de így van. Valódi tapasztalatok, működő, hasznosítható tudás, ami tapasztalati és tudományos alapokon nyugszik. Feloldja azt a frusztrációt, amit azok keltenek, akik azt sugallják, hogy márpedig elérhető a tökéletes boldogság és jókedv az élet minden pillanatában, ha mindent jól csinálsz – és mi pedig nem értjük, hogy akkor nekünk miért nem sikerül. Ez a könyv értékesebb tudást tartalmaz, mint a hazai legismertebb motivációs trénerek meg bullshit- és közhelygyárosok bestsellerei. Nagyon remélem, hogy rengeteg emberhez fog eljutni, aki valóban szeretne egy boldogabb és sikeresebb életet élni – és hajlandó tenni is érte, nem csak a kanapén várni a “vonzás törvényére”.”Krausz Attila, "BOM"
Rapper &  író

Biró Bence könyve közvetlen és gyakorlatias. Mindegy, hogy a pszichológia, a spiritualitás, vagy csak a józan ész vezérel, ebben a könyvben ezek a fogalmak kényelmesen megférnek egymás mellett. Nem ígér ingyen sikert, olyan módszereket dolgot ki, amik csak akkor működnek, ha van mögöttük elhatározás. De akkor működnek. Mindenkinek szívesen ajánlom, nekem jó lendületet adott.


Kik ajánlják még?


Dr. Pető Bence
szakkönyvíró

Nagyon jó lett! Az első benyomásom az volt, hogy egészen sok kutatómunka van benne, és tényleg a fiatalokhoz szól. Ahhoz pedig külön gratulálok, hogy tényleg nagyon sok célkitűzős, meg önmegvalósítós könyvet olvastam, de ennyire sok személyes példa / esettanulmány nagyon kevésben van. Továbbá nagyon tetszett, hogy voltak csekklisták, illetve gondolkodósabb kérdéssorok a fejezetek között.Kelemen Henriett
divatszakember

Végre valami, ami nem tipikus önfejlesztő cucc, hanem valami értelmes. Ez hiányzik a könyvesboltok polcairól!Tóth-Hozleiter Fanny
bestseller író

Imádom, hogy Bence összefoglalta egy könyvben ezt a sok-sok értékes gondolatot. Nagyon hasznosnak találom minden lapját, mert tudom micsoda háttér, tett, elszántság van munkájában. A rizsa helyett a valóság, amit ha beültetsz a gyakorlatba, akkor működik! Ha nem hiszed… tudod! Járj utána…


a szerzőről

Biró Bence Péter

Bő 9 éve foglalkozom önismerettel, önfejlesztéssel, és 5 éve osztom meg tudásomat. Pszichológia alapdiplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem, 5-ös államvizsgával. Írásaimmal, videóimmal, interjúimmal találkozhattál magyar és külföldi oldalakon. Amire az egyik legbüszkébb vagyok, hogy Csíkszentmihályi Mihály hivatalos, nemzetközi, vezetőknek szóló blogján is megjelent már írásom. Rendszeres meghívott előadó vagyok konferenciákon, céges tréningeken, és korábban Svájcban is tartottam tréninget. Ezen kívül láthattál televízióban, rádióban, magazinban, saját rendezvényeimen, szerkesztőként számos önfejlesztő oldalon, a Pszinapszis oldalán, hallgathattad a Gál Kristóffal közös vállalkozói podcastunkat, és találkozhattunk sok más helyen is. Néhány konkrét referenciát is megemlítenék: MVM Group, Férfiak Klubja, Everness Fesztivál, Pozitív Gondolkodók Napja, Fénykonferencia, TEOL, Új-Ház Centrum Sz+C Stúdió Kft., és többhelyütt. 

Kik ajánlják még?


Fenyő Iván
színművész, filmsztár

Bence egy nagyon izgalmas, mély, és érzékeny ember. Meglepően sokat tud fiatal kora ellenére. (Ez nagy felelősség!) Emellett nyitott, érdeklődő, alázatos és önreflektív. Érzékelésem szerint eme anyagban összefoglalta és tisztázta mindazt, amit most épp tud, amit tudni vél, amiben hisz, amit tanult, és amiket tapasztalt. Ebből próbált aztán levonni következtetéseket, és érvényes összefüggéseket. Jól tette. Értékes embertől, érdekes, elgondolkodtató, értékes irás.Feldmár András
pszichoterapeuta

Friss, üde olvasmány, nem árthat megfürödni benne!Rakonczay Gábor
Guinness világrekorder sportoló

Minél fiatalabb az ember, annál nagyobb esélye van friss szemmel nézni a körülöttünk levő világot. Ha pedig egy útját kereső fiatal ír könyvet, biztos lehetsz benne, hogy abban olyan kérdésekkel fogsz találkozni, melyek egyenes és mély gondolatokat indíthatnak el… Bence barátom évekkel ezelőtt is a nagybetűs tudást kereste, és most jó látni merre vezet az út, ha valaki elszántan a tudást veszi üldözőbe.


Miért érdemes most megvenned?

A könyv vásárlói limitált ideig egy meglepetést találnak a fizetést követően. Derítsd ki mi az!


Ügyfélszolgálat: hello@fulfilled.hu | Telefonszám: +36 30 690 33 11

© 2021 Fulfilled.hu | Minden jog fenntartva. 

Adatvédelmi Tájékoztató | ÁSZF