Eredmények Klubtalálkozó

Sikergarancia online kurzus 32 310 Ft helyett most 9 990 Ft-ért!


Eredmények Klubtalálkozó

Sikergarancia online kurzus 32 310 Ft helyett
most 9 990 Ft-ért!

csak Töltsd ki ezt az űrlapot

Ha bármiben elakadnál, vagy kérdésed merül fel, írj nekünk bátran a hello@fulfilled.hu-ra

Biztonságos fizetés és weboldal

Nemcsak  termék épül hiteles tudásra. A marketingkommunikációban is igyekszünk a legetikusabbak maradni. Ezen felül pedig figyelünk rá, hogy az SSLTLS szabvány szerinti biztonságos weboldalon rendelhess.

Ugyanezt a biztonságos online fizetési rendszert (Barion) használja a Jófogás, a Telenor, az ExtremeDigital, a Don Pepe, az Árukereső, de még az EFOTT is.

GDPR kompatibilis adatvédelem

Fontos számunkra, hogy jogtiszták legyünk. Fontos, hogy a Te adataid is biztonságban legyenek. Éppen ezért invesztáltunk bele, hogy naprakész GDPR biztos weboldalt készítsünk neked.

Garantáljuk, hogy tetszeni fog,

vagy ha mégsem, visszakapod az árát!

Nem kell kockáztatnod. Rendelj bátran!

a szerzőről

Biró Bence Péter

Bő 9 éve foglalkozom önismerettel, önfejlesztéssel, és 5 éve osztom meg tudásomat. Pszichológia alapdiplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem, 5-ös államvizsgával. Írásaimmal, videóimmal, interjúimmal találkozhattál magyar és külföldi oldalakon. Amire az egyik legbüszkébb vagyok, hogy Csíkszentmihályi Mihály hivatalos, nemzetközi, vezetőknek szóló blogján is megjelent már írásom. Rendszeres meghívott előadó vagyok konferenciákon, céges tréningeken, és korábban Svájcban is tartottam tréninget. Ezen kívül láthattál televízióban, rádióban, magazinban, saját rendezvényeimen, szerkesztőként számos önfejlesztő oldalon, a Pszinapszis oldalán, hallgathattad a Gál Kristóffal közös vállalkozói podcastunkat, és találkozhattunk sok más helyen is. Néhány konkrét referenciát is megemlítenék: MVM Group, Férfiak Klubja, Everness Fesztivál, Pozitív Gondolkodók Napja, Fénykonferencia, TEOL, Új-Ház Centrum Sz+C Stúdió Kft., és többhelyütt. Ügyfélszolgálat: hello@fulfilled.hu | Telefonszám: +36 30 690 33 11

© 2020 Fulfilled.hu | Minden jog fenntartva. 

Adatvédelmi Tájékoztató | ÁSZF