Sikeres megrendelés,
dedikálhatom is?

1. Eredményesek Klubtalálkozó,

csak Eredmények könyv tulajdonosoknak

2021.12.09. 18-21 óráig, Budapest belvárosában

Előadással egybekötött gyakorlatias tréning, ahol hozzád hasonló, inspiráló emberekkel találkozhatsz.

Töltődj fel lelkesedéssel, és találkozzunk személyesen! Légy részese az első klubtalálkozónak! 

Miért érdemes eljönnöd?

Gyakorlati fejlődés tematikusan

4 év telt el a könyv megjelenése óta. Ma milyen időnyerő taktikákat javasol Bence? Lépésről-lépésre, konkrét megoldások!

Inspiráló emberek

Csak olyan emberek lesznek, akik hozzád hasonlóan Eredmények könyv tulajdonosok. Gondolj bele: Te milyen vagy? Hasonló, fejlődni vágyó személyekre számíthatsz!

Tetszetős környezet 

Egy 4 csillagos hotelben találkozunk, ahol jó érzés időt eltölteni. Budapest belvárosában, könnyen elérhető, de mégis bensőséges és színvonalas helyen.

Értelmes szórakozás

A sorozatnézés helyett itt úgy tudsz kikapcsolódni, hogy közben mélyebb önismeretre, illetve hasznos eszközökre is szert tehetsz.

Kérdezz élőben, kapj névre szóló dedikálást!

Mi lesz a program?

01


Bence előadása:

Mik a legjobb időbeosztási módszereim 2022-re?

Hogyan osztja be a saját idejét hatékonyan egy teljesítménycoach? Mi vált be, amivel gyorsabban tudott Bence szintet lépni? Mi az, amit ebből Te is könnyedén kipróbálhatsz?

02


Közösségi élményprogramok

Lesz lehetőség kicsit közösen kiengedni a gőzt, illetve játékosan kapcsolódhatsz másokhoz, inspirálva izgalmas, mély beszélgetéseket.

03


Időbeosztást segítő gyakorlatok

Az elméleti anyagon kívül gyakorlatias elemek is lesznek, amivel a saját életedre szabhatod a tanultakat, és egy kész akciótervvel térhetsz haza.

04

Fotózkodás, dedikálás, kérdezz-felelek

Ha szeretnél, csinálhatunk egy közös fotót, kérhetsz valamilyen inspiráló üzenetet a könyvedbe, vagy épp felteheted azt a kérdésed, amit rég gondolkodsz, hogy megkérdezd egyszer!

Gazdagodj hasznos tippekkel, találkozz új arcokkal!

Bemutatkozunk egymásnak élőben?

Bíró Bence Péter

Idén többségében csak vállalatoknál, vezetői klubokban és iskolákban tartottam előadásokat. Az ügyfeleimmel történő személyre szabott konzultációs munka pedig 49 990 Ft-tól kezdődik fölfelé. Most viszont szeretnék egy elérhető árú lehetőséget is létrehozni arra, hogy találkozhassunk élőben. De ez sem rólam szól. Itt elindulhat egy közösségi élet, ahol izgalmas, kritikusan gondolkodó, fejlődni vágyó emberekkel találkozhatsz! 

Bíró Bence Péter, pszichológus,

a Fulfilled.hu tulajdonosa

Hogy született az ötlet?

Számtalan értékes embert ismertem meg, akik kevés hozzájuk hasonlót ismernek

A társas támogatás hozzájárul a mentális jólléthez és a fizikai egészséghez is. És mint tudjuk, a sikereket egyedül sokkal kevésbé izgalmas ünnepelni, mintha van kivel megosztani. A nehézségeket is könnyebb elviselni, ha van, akivel egymást emelhetjük. Itt az idő, hogy a jó emberek egymásba futhassanak.

Extra kedvezményes Pre-Friday ár!

Egy ilyen 3 órás, tréninggel egybekötött közösségi élményprogram nagyjából 150 000 Ft-ba kerül, amikor vállalatok felkérnek hasonlóra. Most kivételesen, a Black Friday kedvezmény keretein belül a belépőd mindössze 5 000 Ft. 

 Ilyen rendezvényünk még nem volt és idén már biztosan nem is lesz. Ne maradj le, mert lesz ott egy-két meglepetésünk!

Az oldal üzemeltetője: Bíró Bence Péter, egyéni vállalkozó

Adatkezelési nyilatkozat I ÁSZF