Hogyan legyen több időd?

1. Eredményesek Klubtalálkozó,

csak Eredmények könyv tulajdonosoknak

2021.12.09. 18-21 óráig, Budapest belvárosában

Előadással egybekötött gyakorlatias tréning, ahol hozzád hasonló, inspiráló emberekkel találkozhatsz.

Töltődj fel lelkesedéssel, és találkozzunk személyesen! Légy részese az első klubtalálkozónak! Maximum 20 fő részére. 

Miért érdemes eljönnöd?

Gyakorlati fejlődés tematikusan

4 év telt el a könyv megjelenése óta. Ma milyen időnyerő taktikákat javasol Bence? Lépésről-lépésre, konkrét megoldások!

Inspiráló emberek

Csak olyan emberek lesznek, akik hozzád hasonlóan Eredmények könyv tulajdonosok. Gondolj bele: Te milyen vagy? Hasonló, fejlődni vágyó személyekre számíthatsz!

Tetszetős környezet 

Egy 4 csillagos hotelben találkozunk, ahol jó érzés időt eltölteni. Budapest belvárosában, könnyen elérhető, de mégis bensőséges és színvonalas helyen.

Értelmes szórakozás

A sorozatnézés helyett itt úgy tudsz kikapcsolódni, hogy közben mélyebb önismeretre, illetve hasznos eszközökre is szert tehetsz.

Kérdezz élőben, kapj névre szóló dedikálást!

Mi lesz a program?

01


Bence előadása:

Mik a legjobb időbeosztási módszereim 2022-re?

Hogyan osztja be a saját idejét hatékonyan egy teljesítménycoach? Mi vált be, amivel gyorsabban tudott Bence szintet lépni? Mi az, amit ebből Te is könnyedén kipróbálhatsz?

02


Közösségi élményprogramok

Lesz lehetőség kicsit közösen kiengedni a gőzt, illetve játékosan kapcsolódhatsz másokhoz, inspirálva izgalmas, mély beszélgetéseket.

03


Időbeosztást segítő gyakorlatok

Az elméleti anyagon kívül gyakorlatias elemek is lesznek, amivel a saját életedre szabhatod a tanultakat, és egy kész akciótervvel térhetsz haza.

04

Fotózkodás, dedikálás, kérdezz-felelek

Ha szeretnél, csinálhatunk egy közös fotót, kérhetsz valamilyen inspiráló üzenetet a könyvedbe, vagy épp felteheted azt a kérdésed, amit rég gondolkodsz, hogy megkérdezd egyszer!

Gazdagodj hasznos tippekkel, találkozz új arcokkal!

Bemutatkozunk egymásnak élőben?

Bíró Bence Péter

Idén többségében csak vállalatoknál, vezetői klubokban és iskolákban tartottam előadásokat. Az ügyfeleimmel történő személyre szabott konzultációs munka pedig 49 990 Ft-tól kezdődik fölfelé. Most viszont szeretnék egy elérhető árú lehetőséget is létrehozni arra, hogy találkozhassunk élőben. De ez sem rólam szól. Itt elindulhat egy közösségi élet, ahol izgalmas, kritikusan gondolkodó, fejlődni vágyó emberekkel találkozhatsz! 

Bíró Bence Péter, pszichológus,

a Fulfilled.hu tulajdonosa

Hogy született az ötlet?

Számtalan értékes embert ismertem meg, akik kevés hozzájuk hasonlót ismernek

A társas támogatás hozzájárul a mentális jólléthez és a fizikai egészséghez is. És mint tudjuk, a sikereket egyedül sokkal kevésbé izgalmas ünnepelni, mintha van kivel megosztani. A nehézségeket is könnyebb elviselni, ha van, akivel egymást emelhetjük. Itt az idő, hogy a jó emberek egymásba futhassanak.

Mennyibe kerül?

Egy ilyen 3 órás, tréninggel egybekötött közösségi élményprogram nagyjából 150 000 Ft-ba kerül, amikor vállalatok felkérnek hasonlóra. A belépő ára 30 000 Ft.

Exkluzív Ajándék

Mikulás ajándék: a legjobb évzáró és évtervező coaching kérdéseim munkafüzetben 🎅

2022 radikálisan jobb éved lehet, mint 2021. Az ügyfeleim jelentős részének és nekem is mostanában volt az egyik legjobb időszakunk, miközben a világ összeomlott a COVID miatt. Ez nem véletlen. A körülményektől függetlenül teremthetsz magadnak egy rendkívüli évet.

Ez viszont "csak úgy" csekély eséllyel jön létre. A coaching kérdések pontosan arra vannak kitalálva, hogy a benned rejlő rejtett erőforrásokat a felszínre hozza, és energiát adjon a célokhoz. Ráadásul a rejtett akadályokat is segít túlszárnyalni.

Ezeket kigyűjtve kidolgoztam egy coach kollégámmal egy 37 oldalas intenzív munkafüzetet. 🔥

Tényleg intenzív, én is ezt használom a saját céljaim kitűzésérére.

Ez sehol nem kapható, csak néhány VIP ügyfelem használta idáig. Úgy döntöttem, hogy mikulás ajándékként a most csütörtöki Eredmények Klubtalálkozó minden tagjának elküldöm ajándékba. 🎁

Önmagában az itt említett munkafüzet többet ér, mint a klubtalálkozó belépőjének ára.

 Ilyen rendezvényünk még nem volt és idén már biztosan nem is lesz. Ne maradj le, mert lesz ott egy-két meglepetésünk!

Az oldal üzemeltetője: Bíró Bence Péter, egyéni vállalkozó

Adatkezelési nyilatkozat I ÁSZF