Személyre szabott coaching támogatás

Személyesen bencével, vagy Fulfilled Partner coachokkal

Bence hiteles és szerény szakember, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!

Biró Bence Péter Business Burnout Biblia című könyvéről

Prof. Dr. Bagdy Emőke  //  Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Bence nem elégszik meg a tehetségével, keményen meg is dolgozik a sikerért. Belelát a legnagyobb  problémáidba és megoldást kínál.

Biró Bence Péter Business Burnout Biblia című könyvéről

Bíró Roland  //  Az Árukereső.hu alapítója, a Value on Board visionairyje

Friss, üde írás, nem árthat megfürödni benne.

Biró Bence Péter Eredmények című könyvéről

Feldmár András  // Világhírű pszichoterapeuta

Bence egy nagyon izgalmas, mély, és érzékeny ember. Meglepően sokat tud fiatal kora ellenére. (Ez nagy felelősség!) Emellett nyitott, érdeklődő, alázatos és önreflektív.

Biró Bence Péter személyéről

Fenyő Iván //  Filmsztár, színművész

további ajánlott coachok

A Fulfilled partner coachai szigorú szűrésen mennek keresztül. Minden ajánlott coachot évek óta ismer Bence. Személyesen is dolgozott velük, illetve kliensként is vett tőlük teszt alkalmakat, így döntést hozva a coachok etikai és szakmai hátteréről.


A partner coachokat elsődlegesen azoknak ajánljuk, ahol kettős kapcsolat állna fenn (pl. Bencével meglévő magánéleti, vagy üzleti kapcsolat) miatt a professzionalizmus torzulhatna, illetve azoknak, akik még nem engedhetik meg anyagilag, hogy Bencéhez 1/1-be járjanak, de azért egy felkészült, hiteles szakemberrel dolgoznának. Az ajánlott coachok Bencéhez járnak szupervízióra, így mindent megteszünk a szakmai nívó fenntartásáért.  


Csaba elsősorban vállalkozóknak, szabadúszóknak és home office-ban dolgozóknak segít a személyes hatékonyság és a szakmai teljesítmény növelésében. Célja, hogy a produktivitás növelésével segítsen a nagyobb profit elérésében és a kiegyensúlyozott munka-magánélet megteremtésében. 


5 éves coaching tapasztalattal rendelkezik. Családapa. Egyéb szakterülete a szokásformálás, amely során tudományosan alátámasztott módszerekkel segít a jó szokások kialakításában és a rossz szokások elhagyásában.


Jelenleg csak online vállal coachingot. Fulfilled referenciái közt szerepel a 2018-as évtervező, illetve az Életstílus tábor is.


További információk Csabáról...


8200+ Facebook kedvelő

10700+ Instagram követő

7000+ YouTube feliratkozó

3000+ E-mail feliratkozó

Többezer előadás résztvevő

Többszáz coaching ügyfél

 év szakmai háttere

nemzetközi ismeretekkel

A biztonságod fontos nekünk: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF

Ügyfélszolgálat: hello@fulfilled.hu | Telefonszám: +36 30 690 33 11

© 2021 Fulfilled.hu - Minden jog fenntartva.