Személyre szabott coaching támogatás

Személyesen bencével, vagy Fulfilled Partner coachokkal

Bence hiteles és szerény szakember, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!

Biró Bence Péter Business Burnout Biblia című könyvéről

Prof. Dr. Bagdy Emőke  //  Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Bence nem elégszik meg a tehetségével, keményen meg is dolgozik a sikerért. Belelát a legnagyobb  problémáidba és megoldást kínál.

Biró Bence Péter Business Burnout Biblia című könyvéről

Bíró Roland  //  Az Árukereső.hu alapítója, a Value on Board visionairyje

Friss, üde írás, nem árthat megfürödni benne.

Biró Bence Péter Eredmények című könyvéről

Feldmár András  // Világhírű pszichoterapeuta

további ajánlott coachok

A Fulfilled partner coachai szigorú szűrésen mennek keresztül. Minden ajánlott coachot évek óta ismer Bence. Személyesen is dolgozott velük, illetve kliensként is vett tőlük teszt alkalmakat, így döntést hozva a coachok etikai és szakmai hátteréről.


A partner coachokat elsődlegesen azoknak ajánljuk, ahol kettős kapcsolat állna fenn (pl. Bencével meglévő magánéleti, vagy üzleti kapcsolat) miatt a professzionalizmus torzulhatna, illetve azoknak, akik még nem engedhetik meg anyagilag, hogy Bencéhez 1/1-be járjanak, de azért egy felkészült, hiteles szakemberrel dolgoznának. Az ajánlott coachok Bencéhez járnak szupervízióra, így mindent megteszünk a szakmai nívó fenntartásáért.  


Csaba elsősorban vállalkozóknak, szabadúszóknak és home office-ban dolgozóknak segít a személyes hatékonyság és a szakmai teljesítmény növelésében. Célja, hogy a produktivitás növelésével segítsen a nagyobb profit elérésében és a kiegyensúlyozott munka-magánélet megteremtésében. 


5 éves coaching tapasztalattal rendelkezik. Családapa. Egyéb szakterülete a szokásformálás, amely során tudományosan alátámasztott módszerekkel segít a jó szokások kialakításában és a rossz szokások elhagyásában.


Jelenleg csak online vállal coachingot. Fulfilled referenciái közt szerepel a 2018-as évtervező, illetve az Életstílus tábor is.


További információk Csabáról...


8200+ Facebook kedvelő

10700+ Instagram követő

7000+ YouTube feliratkozó

3000+ E-mail feliratkozó

Többezer előadás résztvevő

Többszáz coaching ügyfél

 év szakmai háttere

nemzetközi ismeretekkel

A biztonságod fontos nekünk: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF

Ügyfélszolgálat: hello@fulfilled.hu | Telefonszám: +36 30 690 33 11

© 2023 Fulfilled.hu - Minden jog fenntartva.