VIP COACHING -
A fejlődésed legexkluzívabb eszköze

Gyorsítsd fel a céljaid elérését most, dolgozz Bencével személyesen!

A FELMÉRÉS MOST INGYENES

Közös munka esetén a díj 150 USD ülésenként

Gyakori Témák, amivel felkeresnek

Ugyan minden helyzet, és ember egyedi, de itt van 12 téma, amivel gyakran fordulnak hozzám

Gyorsított célmegvalósítás

Szeretnél a leggyorsabban eljutni a céljaidhoz? Jó lenne, ha visszajelzéseket kapnál, hogyan lehetnél még hatékonyabb? Legyőznéd a belső szabotáló erőket? Szeretnél egy plusz lendületet? Vagy épp önismeretileg fejlődnél? Ebben tudok neked támogatást nyújtani.

Gondolatok megtisztítása

Szeretnéd legyőzni a félelmeid? Jobban kezelnéd a negatív gondolataid? Túllépnél a korlátozó hiedelmeiden? Vagy csak túl sok jó ötleted van? Elárasztanak a feladatok? Közösen tisztánlátást nyerhetünk. Ettől az ügyfeleim általában felszabadultnak és magabiztosnak érzik magukat.

Kiégéskezelés

Ha a rengeteg munkától kimerültnek érzed magad, érzed, hogy romlott a teljesítményed, a hangulatod, és a lelkesedésed,  valószínűleg tudok segíteni neked. Erről bővebb információt a www.vallalkozoikieges.hu oldalon találsz.

Kiégés, burnout, stressz, stresszkezelés, tünetek felismerése.

Önérvényesítés

Ha úgy érzed, hogy nem azt kapod az élettől, amit érdemelsz, talán tudok neked segíteni. Hogyan kapd meg, amit szeretnél az élettől, az emberektől, és a munka világában?

Karrier coaching, business coaching, executive coaching

Karrier önismeret

A hivatásodat szeretnéd megtalálni? Vagy csak jobban megérteni magad, hogy miért viselkedsz és érzel úgy, ahogy? Hogyan tudnál még optimálisabban dolgozni? Ilyen témák is a közös munka részét képezhetik. Karrierváltás

Kommunikációfejlesztés

Úgy érzed, hogy túl sok konfliktusban van részed? Nem értenek meg? Vagy épp, hogy átlépnek rajtad? Vagy csak szeretnéd, hogy többen kedveljenek? Kiváló módszerek elérhetőek erre!

Emberi kapcsolatok javítása

Nem érted, hogy más miért viselkedik úgy, ahogy? Szeretnél békésebb, boldogabb kapcsolatokat? Esetleg a párkapcsolatodban lévő nézeteltéréseket szeretnéd átbeszélni? Nem tudod, mit rontasz el a randikon? Vagy vezető vagy egy cégnél, és szeretnéd, hogy a legflottabbul menjenek a dolgok? Ezek gyakori témák, amiben rendszeresen javulást szoktunk elérni.

Biznisz és vezetői hatékonyság optimalizálása

Nem érted az alkalmazottaid? Szeretnél hatékonyabb szervezeti működést? Jobb kommunikációt a szervezeten belül? Vagy egyéni vállalkozóként szeretnéd a leghatékonyabbá tenni a bizniszed? Esetleg jobb vállalati elégedettséget szeretnél elérni? Vagy a Te üzleti teljesítményed fokoznád? Beszéljünk róla személyesen! Vezetői coaching, tanácsadás., business coaching

Döntési helyzetek megkönnyítése

Egy komoly döntés előtt állsz, és nem szeretnéd, hogy rosszul süljenek el a dolgok? Vagy épp hatalmas lehetőségek állnak előtted, és szeretnéd a legjobb megoldást megtalálni? Nem vagy benne biztos, hogy mit akarsz? A coachingon kapott visszajelzések alapján talán könnyebb dolgod lehet. Life coach, life coaching, életvezetési tanácsadás, vezetői tréning, vezetőfejlesztés

Változás támogatása

A változás nehéz. Ilyenkor jó, ha van az ember mellett egy társ. Ez érzelmi támogatás mellett afféle külső ellenőrző funkcióként is segíthet. Így nemcsak, hogy van valaki, aki bátorít, és a jót látja benned, de segít, hogy ne vessz el a kifogásokban, és megvalósítsd a céljaid.

Egy coach sokat tud segíteni!

Életstílus fejlesztése

Úgy érzed, hogy nem egészséges a mostani munka-magánélet arányod? Vagy szeretnéd a szabadidőd tartalmasabban tölteni? Büszkén mesélnéd, hogy miket csinálnál a hétvégén, de jelenleg csak otthonüléssel telnek? Barátkoznál, de túl introvertáltnak tartod magad? Jó lenne színt vinni a programok közé? Tapasztald meg, hogy mit hozhatunk ki az életedből közösen!

A legjobb önmagaddá válás

Úgy érzed, hogy sokkal több van benned, mint ami most látszik? Úgy érzed, hogy többet érdemelsz? Szeretnéd a teljes potenciálod kibontakoztatni? Lecserélni a rossz szokásaidat? Szeretnél büszkén tükörbe nézni? Egy olyan emberré válni, akit mások joggal elismernek? Sokan érkeznek hozzám, akik jelenleg is jól vannak, és jól teljesítenek, de még többet szeretnének kihozni magukból, és az életükből.

1000+ sikeres konzultáció, megbízható szaktudás, 100% elégedett ügyfelek

Ha esetleg bizonytalan, vagy szkeptikus vagy, hogy tudnék-e neked segíteni, az normális. 11 év képzése után viszont a legkonzervatívabb becsléseim szerint is lenne 1 órányi tudásanyag, amivel személyre szabottan támogathatnálak.

Az egyéni- és szervezetfejlesztő szakmai csapatunk, a Corporate Values referenciáinak néhánya:

Hogyan néz ki egy VIP COACHING?

Jelentkezz be egyszerűen és kényelmesen:

1


Foglald le az időpontot

Amint befizetted az árát, automatikusan átkerülsz a weboldalra, ahol kiválaszthatod a neked legjobb időpontot. 

2


Megkapod a címet

A foglalás után kapsz egy megerősítő e-mailt. Itt megtalálod a címet, hogy hol találkozunk. Ha pedig online, vagy telefonon szeretnél beszélgetni, akkor mindent, amit tudnod kell a hívásról. A hívások esetén mindig téged hívlak, nem kell a számlák miatt aggódj.

3


És már beszélhetünk is

Ha személyesen beszélgetnél, Budapest belvárosában van az irodánk. Itt senki nem zavar meg minket, és teljes nyugalomban tudunk beszélgetni. Online pedig akár a határon túlról is konzultálhatunk. Minden konzultációnk teljes titoktartást élvez.

Mennyibe kerül?

Az alkalmankénti ár 150 USD, vagy ennek megfelelő HUF. 

Soha nem ajánlom a konzultációt, amennyiben úgy látom, hogy nem én vagyok a megfelelő segítséged. A Téged védő etikai alapelveket szigorúan veszem és képviselem. A felmérés viszont ingyenes és kötelezettségektől mentes. Itt felteheted a kérdéseid, és letesztelheted, vajon tudok-e neked komolyabban segíteni. Az ügyfeleim visszajelzései alapján a befektetett pénz nagyon gyakran többszörösen megtérül. Amennyiben pedig önismereti kérdésen dolgozunk, úgy az életminőség szintjén "megfizethetetlen" eredmények szoktak születni. Ez a tapasztalat viszont nem garantálja a jövőbeli eredményeket. Épp ezért fontos a felmérés.

Ezen a lejátszási listán 24+ videós véleményt hallhatsz az ügyfeleimtől:

A BIZTONSÁGOD FONTOS NEKÜNK: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: HELLO@FULFILLED.HU | TELEFONSZÁM: +36 30 690 33 11

© 2020 FULFILLED.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA.