Örülök, hogy érdeklődsz!

Itt is vannak a részletek és az időpontfoglaló rendszer.

100% bizalmas szolgáltatás

Mennyi idő?

Az első, felmérő beszélgetésünk 30 percig tart.

Hogyan zajlik?

Felteheted a kérdéseid nekem. Én is felteszem azokat a kérdéseket, amik ahhoz szükségesek, hogy megértsem, tudok-e neked segíteni.


Hol beszélünk?

Az első hívást telefonon keresztül tesszük meg. Ezután természetesen találkozhatunk személyesen is, amint mindketten hasznosnak látjuk.

Mi a célja?

A cél, hogy egyértelművé váljon mindkettőnknek, hogy érdemes-e elkezdeni a közös munkát.

Tényleg kedvezményes árú? 

Végig kell hallgatnom valami sales szöveget?

Igen, tényleg kedvezményes áron elérhető. Sokmillió forintot költöttem magam is önfejlesztésre, nekem is elegem van a sales szövegekből. Ez egy normális beszélgetés lesz, két egyenrangú fél között. Azt szeretnénk kideríteni, hogy egyáltalán szükséged van-e arra, hogy beszéljünk. Ha szeretnéd folytatni, akkor az alkalmankénti induló ár 35 964 Ft-tól kezdődik. Kérlek csak akkor foglald le az időpontod, ha a későbbi együttműködéssel ezzel az árral nem hajszolod magad adósságokba. :)

Hol foglalhatok időpontot, Bence?


Itt, a honlapon. Kattints valamelyik gombra, ahol megjelenik a fizetési felület. A sikeres fizetést követően megkapod az online időpontfoglaló felület elérhetőségét, ahol megjelenik egy naptár. A napok, dátumok alatt láthatod, hogy melyik időablakok szabadok a leghamarabb. Ha az adott időpont gombjára kattintasz, utána megadhatod az e-mail címed és telefonszámod, amelyet az adatvédelmi irányelveknek megfelelően bizalmasan kezelek. Cserébe kapni fogsz emlékeztető e-mailt, illetve én is elérhetlek a további infókkal kapcsolatban.

A fizetést követően hasonló felületre számíts az időpont foglalásánál:

Ha esetleg bármilyen problémád, kérdésed adódik a foglalással, hívj fel telefonon: +3630-690-3311, vagy írj egy e-mailt a hello@fulfilled.hu címre.


Mi motivál téged, Bence?

Egy személyes sztori, ami talán Téged is érint...

A saját fejlődésem kapcsán 300+ előadáson, tréningen, konferencián, illetve többtíz tanácsadóval személyesen is dolgoztam, kivel rövidebb, kivel hosszabb távon. Sajnos az volt a tapasztalatom, hogy a segítők mindössze kb. 10%-a volt, aki ténylegesen hiteles segítséget tudott nyújtani. Voltak, akik jószándékkal, voltak, akik sajnos tudatos hazugsággal szerezték meg a bizalmamat. Mondanom sem kell, hogy egy életre megtanultam, hogy mire érdemes figyelni egy segítő mellett. A magam részéről az önképzés, magyar és külföldi képzések, sokszínű irányzatok (üzleti, spirituális, pszichológiai, filozófiai, tudományos) és módszerek  mellett elvégeztem a hivatalos pszichológia szakot is. Rengeteg munka, keresés után találtam működő eszközöket, sikerült elválasztani az ocsút a búzától. Jelenleg a legfőbb célom, hogy munkám során egy olyan hiteles bázis tudjak lenni, ami anno nekem is rettenetesen hiányzott. Ez a szolgálat motivál, hisz voltam a másik oldalon is.


Az ügyfeleim személyes adataid bizalmasan kezelem. Ha referenciára van szükséged, írj nekem személyesen, én pedig engedélyt kérek korábbi ügyfelektől és összekötlek titeket. Ugyanígy a Te adataiddal sem hirdetném magam, diszkrét, bizalmi együttműködésünk révén.

A BIZTONSÁGOD FONTOS NEKÜNK: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: HELLO@FULFILLED.HU | TELEFONSZÁM: +36 30 690 33 11

© 2020 FULFILLED.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA.