Szeretnéd legyőzni a stresszt és kimerültséget? 

Van mód visszaszerezni a motivációd, javítani a teljesítményeden és elégedetten aludni éjszaka.

Amikor a munkád a hobbyd is egyben...

különösen, ha perfekcionista is vagy, kivételes eredményeket érsz el. Úgy érzed, nincs szükséged kikapcsolódásra, mert hajt a szenvedély, imádod csinálni. Idővel viszont azon kaphatod magad, hogy stresszes vagy, elégedetlen, rosszul alszol, kimerültnek érzed magad, nehéz jelen lenni. Idővel a munkamotiváció is kezd csökkenni. Ez mind visszahat az üzletedre,  egészségedre, a személyes jóllétedre, illetve az emberi kapcsolataidra.

Ilyenkor jönnek a próbálkozások...

》》》 Amikor megpróbálod még inkább erőltetni a munkát, azt várod tőle, hogy az egész csak ideiglenes, ha pedig kész az új eredmény, minden rendben lesz.


》》》 Amikor megpróbálod végre rávenni magad, hogy tarts pár nap szünetet, de bűntudatod van és a munkán agyalsz.


》》》 Keresel egy tanítót, akinek a könyveit, workshopjait fogyasztod, de a szövegek egy idő után ismétlődnek, nem hoznak ígért tartós eredményt, vagy mélyen belül úgy érzed, te talán soha nem tudsz eljutni arra a szintre, ahol ő van.

》》》 Amikor megpróbálsz koccintással feszültséget oldani, de tudod, hogy ez nem egészséges, és csak pillanatnyilag nyújt megkönnyebbülést.


》》》 Amikor utazni mész, imádod, viszont utána ismét ugyanazokban a problémákban találod magad.


Az önjelölt coachoktól viszont kinyílik a bicska a zsebedben?

A tanulást és fejlődést értéknek tartod, mindenkitől lehet tanulni valamit.


De azt is látod, hogy ma már szinte mindenki coach. Nem tetszik, mikor meglátod, hogy...


- egy hiteltelen személy általánosságokat mond, sablonokat akar másokra ráhúzni, mint tökéletes megváltás, mindezt egy autó áráért, erős marketinggel.


 - képzetlen, tudásának korlátaival nincs tisztában, azt akarja, hogy csak tőle tanulj, úgy tesz, mintha jobban értene az életedhez, mint te magad.

 

- álszentséget látsz, őszintétlen, olyan tanácsokat mond drágán, amit pillanatok alatt ingyen megtalálnál az interneten is, vagy olyat, amit a tanácsadó sem tudna megtenni, vagy éppen átvernek.

Az sem a legszebb, mikor egy pénzéhes tanácsadó, akinek nincs elég önismerete, bagatellizálja a te problémáid, ítélkezik, a saját véleményét akarja rád erőltetni, nem figyel rád, nem tartja a titoktartást. Hiányzik az alapvető őszinteség és tisztelet feléd.

Mi lehet a megoldás?

Létezik egy olyan vezető- és egyéni fejlesztő módszer, ami egyesíti a pszichológiai ismereteket, a stresszkutatások naprakész tudományos kutatásait és a coaching eszköztárát. Ez a módszer nemcsak, hogy saját, átélt problémák működő megoldásait tartalmazza, de többszáz megtartott coaching alapján lett továbbfejlesztve. Nemcsak felhasználja az objektív külső visszacsatolást, de etikus, őszinte és bizalmas körülmények között zajlik. Személyre szabottan, bullshit nélkül. A coach itt nem a saját véleményét erőlteti, hanem rád figyel. A megfelelő időben, a megfelelő kérdéseket teszi fel, hogy saját magad jöjj a saját válaszodra. Nem pusztán intuíció, hanem szaktudás alapján. Van időd, tered kimondani, ami benned van, a problémáktól a sikerélményekig. Ahogy beszélsz, benned is tisztul a kép, de a vakfoltokra is ráláthatsz, új felismerésekkel és új tanulságokkal.

"Mit tudsz te, amit én nem? Honnan tudod? Ki is vagy te?"

Bíró Bence Péternek hívnak.


10+ éve foglalkozom intenzíven önismerettel, fejlesztéssel. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem pszichológia alapdiplomámat. Tanulmányaimat az ELTE munka- és szervezetpszichológia mesterszakán folytattam. Részt vettem egy pszichológiai továbbképzésen Los Angelesben is. 6 éve adom át a tudásom, tapasztalataim előadásokon, tréningeken, egyéni konzultációkon. Több, mint 700 sikeres coaching ülés van a hátam mögött.


Alapelvem, hogy kizárólag olyan területeken segítek, ahol én is hiteles vagyok. Szeretnék az üdítő kivétel lenni, akire valóban számíthatsz a tengernyi coach között.

Referenciáim néhánya, ami érdekes lehet neked:


Írtam egy könyvet a célmegvalósítás bullshitmentes pszichológiájáról, ami a Libriben is kapható. Ezt a könyvet Fenyő Iván (színművész), Feldmár András (pszichoterapeuta), Mosolyka (motivációs előadó), Rakonczay Gábor (többszörös világrekorder sportoló) ajánlotta. Az új könyvem a stresszkezelésről fog szólni, 2 éve írom, várhatóan idén ősz végén jelenik meg.


Csíkszentmihályi Mihály (a Flow elmélet világhírű megteremtője, a pozitív pszichológia magyar származású alapítója) hivatalos, angol nyelvű, nemzetközi, vezetőknek szóló blogján is megjelent írásom.


Meghívásra tartottam élő tréninget Svájcban, illetve kapok meghívásokat a hazai legnívósabb konferenciákra, mint a Budapesti Pszichológiai Napok (Pszinapszis), PrímaKatedra (állatorvosi konferencia), de tartottam már vezetői tréningeket többek között az MVM-nél, illetve az ÚjHÁZ Zrt-nél is.

"És miért pont téged keresnek meg az emberek, Bence?"


Ez jól megfontolt döntésük eredménye. Először általában megnézik a tartalmaim, belepörgetnek a videóimba, elolvassák a referenciáimat. Meggyőződnek a hozzáértésemről, élettapasztalatomról. Gondolkodnak. Majd gondos mérlegelés után megerősödik bennük, hogy a közös munka egy kiváló befektetés lehet.

Honnan tudom, hogy pont neked tudok-e segíteni?

Nem tudom. 300+  elégedett ügyfél után sem tudom előre látatlanul.


Hisz nem is ismerlek, nem tudom ki vagy Te, aki olvassa most ezt az oldalt. Éppen ezért mérem fel ezt részletesen élőben. Viszont minden lehetséges együttműködés előtt egy félórás, kedvezményes árú felmérő beszélgetésben megvizsgálom - megvizsgáljuk, hogy valóban én vagyok-e a te vágyaidnak megfelelő választás. Kizárólag azokat az embereket vállalom el, akiket van kompetenciám hitelesen és tiszta szívvel segíteni.

Mire számíthatsz itt?

Közös helyzetfeltárás, személyre szabottan

Egyenrangú felekként beszélünk. Nem oktatlak ki, skatulyázlak be, vagy ítéllek meg. Nem hiszem, hogy jobban ismerném a Te életed helyes megoldásait, különösen ismeretlenül. Közösen vizsgáljuk át a helyzeteket.

Valóban meg akarlak érteni téged.

Nem vállalok el mindenkit.


Akit viszont igen, ott valami jelentős kezdődik. A találkozóinkon új tér nyílik meg. Ahogy megtörténik a személyes kapcsolódás, ügyfeleim megerősítést éreznek, hogy jó döntést hoztak, hogy engem kerestek meg.


Idővel ez az intuíció a tapasztalatokban is megmutatkozik.

A régi, ismert megoldások csak egy szintig juttattak el. Az új, velem átvett módszerek segítségével viszont megszületik egy új remény, hogy van más út is. Félretesszük a sablonokat, közhelyeket és életszerű eszközökkel tisztánlátásra teszünk szert.

.

Megalapozott módszertannal, érthetően

A hozzám fordulók gyakran tudnak fejlődni a személyes tapasztalatom segítségével, ugyanakkor elsődlegesen az ügyfél tapasztalataira alapozunk, hatékony coaching metodológiákkal. Ehhez kiegészítésként a legfrissebb tudományos pszichológiai kutatásokból is megmerítkezünk.

Egyszerű, konkrét lépésekkel

A személyre szabottság - a tisztánlátás mellett - azt is lehetővé teszi, hogy a beszélt kérdésekben célzottan működjünk együtt. Így egyszerű, konkrét lépéseket kaphatsz, ezekkel haladhatsz. 

A beszélgetéseink hatására az ügyfeleim leggyakrabban arról számolnak be, hogy feltöltve térnek visssza a munkájukhoz, az ülésen pedig olyan dolgokat tanultak, amikre korábban nem is gondoltak. Ennek azért van jelentősége, mert kizárólag tanult, olvasott, képzett emberek találnak meg.

Nagyon szeretem, hogy tudunk őszintén beszélni, nincs szükség közhelyekre. Nincsenek féligazságok, valódi tapasztalatok vannak. Konkrét célokon dolgozunk, működő módszertanokkal. Minden ügyfélnek a saját személyiségéhez és élethelyzetéhez illő módon.


Reális célokkal, belátható időn belül

Őszintén beszélünk egymással. Közösen elérhető célokat tűzünk ki. Belátható időtávon mérhető eredmények felé dolgozunk. Mindezt úgy, hogy valóban haladj a saját tempódban, és többszörös sikerélményed legyen az út közben.

Mindennek kellemes mellékhatása ügyfeleimnél gyakran egy javult hangulat, több élmény, motiváció, több szabadidő, de nem ritkán megnövekedett bevétel is. A legjobb viszont, hogy nincs szükség grandiózus ígéretekre, a tapasztalatok magukért beszélnek.

Kinek NEM való az ÚJ MÓDSZER?

 • Aki súlyos lelki zavarokra keres pszichoterápiát
 • Aki nem tűri a bizonytalanságot, emiatt egyszerű, kegyes hazugságokat akar hallani
 • Aki csak a Csernus doki - féle agresszív kommunikációt tudja befogadni, mert csak az töri át az ingerküszöbét
 • Aki nem tudja feldolgozni, ha van, amit esetleg nem tud
 • Aki szerint minden probléma oka másokban, külső körülményekben keresendő, megoldás pedig nem létezik
 • Aki csak megérteni akarja a problémát, de nem akarja megoldani

Kinek való az ÚJ MÓDSZER?

 • Aki szereti, ha komolyan veszik, mert maga is komolyan veszi saját céljait
 • Aki már letett valamit az asztalra, önállóan is sikeres a maga területén
 • Aki tudja a különbséget tény és vélemény között
 • Akinek jól jön a támogató, ítéletmentes figyelem, jelenlét, objektív visszajelzések
 • Aki nemcsak mondja, hogy fontos, hanem egy autó árát fektette már be magába és érzi, hogy van még tér fejlődni
 • Aki szeretné kimondani a gondolatait, nehézségeit, egy bizalmas közegben és új szempontból megvizsgálni, ami benne van, újat tanulni

Itt egy nemzetközileg elismert, brit tréner ajánlója Bencéről:

Hogyan segít ez az együttműködés?

Mit tartanak leginkább hasznosnak az ügyfelek?


Objektív, külső visszacsatolást, új megvilágítást kapsz 


Ítélkezés és okoskodás nélkül, csak ott, ahol szükséges. Azoknak különösen hasznos, aki felett nem áll vezető.


Kimondhatod a gondolataid, nehézségeid bizalmas közegben


Konstruktívan, őszintén beszélünk, ítélkezés nélkül.

Kitisztulhatnak a gondolataid és látásod

Az új szempontokkal, információkkal, a vakfolokra is rálátva új utak nyílhatnak meg előtted.


Döntési helyzetek megkönnyítése

Ha egy komoly döntés előtt állsz, vagy épp hatalmas lehetőségek állnak előtted, és szeretnéd a legjobb megoldást megtalálni.


Teljes rád figyelés, minden rád szabva

Nincsenek sablonok, sem skatulyák. Nem próbálok rád erőltetni általános megoldásokat, vagy olyasmit, amit magadtól is tudsz, vagy az interneten 1 perc alatt megtalálsz. Vannak bevált megoldások, de mindent hozzád igazítunk.


Gyorsabban fejlődhetsz

Szeretnél a leggyorsabban eljutni a céljaidhoz? Többszázezer óra tanulás karnyújtásnyira van tőled, és csak azt kapod, amire ott és akkor szükséged van. Gyorsabban, mintha egyedül akarnád megoldani, vagy a hibáidból vagy épp könyvekből tanulnál.

Töltődj fel a beszélgetés alatt

Az ügyfelek az esetek 99%-ában arról számolnak be, hogy inspiráltabbak, motiváltabbak, feltöltődtek a beszélgetéstől. A stressz feletti hatalom egyik legfontosabb pillére az ilyen beszélgetésekben rejlik.


Biznisz és vezetői hatékonyság optimalizálása

Könnyű mondani, hogy szánj több időt erre, vagy arra, ha nem a te cipődben jár valaki. A közös beszélgetések általában az üzleti, vezetői, menedzsment hatékonyságban is fejlődést hoznak.


Érdekesség:

Az együttműködés exkluzív, az erőforrások egy részét mégis visszaadjuk a társadalomnak

Ezen a fotón egy vidéki iskolába mentem meghívásra jótékonysági előadást tartani önismeretről és önmegvalósításról gyerekeknek. 


Az évek alatt több, mint 800 ismeretterjesztő videót készítettünk, amely mind ingyenesen elérhető, vagy elérhető volt. Ezen kívül többezer ingyenes ismeretterjesztő tartalom elérhető a közösségi média oldalainkon és 60+ ingyenes üzleti pszichológiai podcast rész is, melyet ide kattintva érsz el. 

Ez a fotó Toldi Zsuzsival, Barka Emesével, Salamon Diával és Pletser Ádámmal az egyik jótékonysági rendezvényünk után készült. A bevételeket a Heim Pál Gyermekkórház kapta meg.

Gyakori célok a stressz, kimerültség feletti hatalom mellett...

Változás támogatása

A változás nehéz. Ilyenkor jó, ha van az ember mellett egy társ. Ez érzelmi támogatás mellett afféle külső ellenőrző funkcióként is segíthet. Így nemcsak, hogy van valaki, aki bátorít, és a jót látja benned, de segít, hogy ne vessz el a kifogásokban, és megvalósítsd a céljaid. Végigkísér az úton, hétről hétre.
Személyes egyensúly fejlesztése

Kevesebb aggódás, több szabadidő, kikapcsolódás? A stressz hatékony csökkentése, motiváció visszaszerzése? Jobb munka-magánélet egyensúly? Ezek mindegyikében tudtunk előrelépést elérni, még a legelfoglaltabb, ifjú szülő, sorozatvállalkozó ügyfeleimnél is.
A legjobb önmagaddá fejlődés

A legsikeresebb ügyfeleim egy olyan általános hozzáállást hoznak magukkal, mely szerint folyton fejlődni akarnak, jobbá válni. Ez a hozzáállás rengeteg eredményhez segíti hozzá őket az életükben, illetve példaképekké válnak a környezetük szemében. Ebben valós támogatást tudok nyújtani a pszichológiai, coaching ismereteimmel és módszereimmel.

"Hogyan néz ez ki konkrétan, Bence?"

1. lépés - Felmérés

Minden alkalommal egy kb. 30 perces, kedvezményes árú, további kötelezettségektől, tukmálástól mentes felmérő beszélgetéssel kezdünk. 


Itt láthatod, hogy szimpatikus vagyok-e neked, én pedig felmérhetem, hogy a Te konkrét esetedre vannak-e megbízható megoldásaim.

A képeken előadás fotókat látsz, mert az ügyfeleim 100%-os titoktartást élveznek. A beszélgetések túlnyomó része viszont azzal telik, hogy Te beszélsz, és én hallgatlak Téged.

2. lépés - Szerződés

Ha mindketten úgy látjuk, hogy érdemes lenne folytatnunk, megbeszéljük, hogy milyen gyakorisággal beszélnénk ezután. Itt szerződhetünk bizonytalan időre, vagy meghatározott időtartamra is.


A korábbi coach kollégáim alkalmanként

60-90.000 Ft közötti összegeket kérnek el.


Az alkalmankénti induló ár nálam jelenleg 35 964 Ft-ba kerül. 


Két oka van, hogy jeleneg olcsóbb. Az egyik, hogy az irodát egy támogatóm biztosítja, így ezzel nekem is kevesebb a költségem. A másik, hogy korábbi kollégáim egy-egy alkalmat 2-3 órán keresztül tartanak. Az elmúlt 6 év alatt többszáz coachingot teszteltem, és kiderült, hogy egyetlen óra leforgása alatt legalább annyit tudunk haladni, ha a megfelelő módszereket használjuk. Nálam egy alkalom hossza emiatt kb. 60 perc. Így a kevesebb erőforrás igény miatt alacsonyabb árat tudok biztosítani.


A fent felsorolt célok esetén általában 3 hónapos (12 alkalmas) együttműködést javaslok, ahol egyösszegű elköteleződés esetén további 30% kedvezményt tudok biztosítani.


Amennyiben először működünk együtt, átélheted a munkánk eredményességét. Ha már korábban is együttműködtünk, akkor ezt tovább hosszabbíthatjuk megbeszélés alapján.

3. Az együttműködésünk konkrétumai

Az együttműködés során személyesen vagy online beszélünk, ahogy Te kiválasztod. Személyesen Budapesten, egy privát, zárt térben vagy online Skype, Zoom, Hangouts vagy egyéb programmal. 


Hetente kb. 1 órát vesz igénybe a coaching ülés része. Itt elsődlegesen kérdéseket teszek fel neked. Ezekkel újragondolhatod a helyzeted, megtalálhatod a saját válaszaid úgy, ahogy még nem gondoltál rá.

Hétről hétre gyakorlati házi feladatokat is kaphatsz, amennyiben mindketten szükségét látjuk. Ezek hossza hetente kb. 1 óra átlagosan. Általában egy előre meghatározott tematika mentén haladunk, de ezt mindig az aktuális, friss tapasztalataidhoz, vágyaidhoz igazítjuk. Összesen tehát hetente 2 óra ráfordítást igényel tőled.

Ha pedig szeretnél lekövethető, korábbi referenciát, kérlek írj nekem egy üzenetet, összekötlek korábbi ügyféllel, aki beleegyezik. A neveket, arcokat, adatokat a személyiségi adatok és a titoktartás védelmében addig nem hozom nyilvánosságra.

Döntési tér és idő neked, nyomulás, eladás, erőltetés nélkül

Amikor a gombra kattintasz, lefoglalod a beszélgetést, arra számíthatsz, hogy egyenrangú felekként beszélgetünk. Kérdéseket fogsz kapni, ami segít letisztázni mindkettőnknek, hogy tényleg tudok-e neked segíteni. A tapasztalat azt mutatja, hogy egy alapos felmérés után nagyjából az emberek felének javaslok magam helyett mást. A szakmai hitelesség elsődleges, nem az, hogy minél több pénzt gyűjtsek be. Ha neked javaslom a közös folytatást, akkor sem tukmálok rád semmit, bízom benned, hogy a neked legjobb döntést hozod meg. Ezután van időd átgondolni.

Mi a következő lépés, ha érdekel az új típusú FEJLESZTÉS?

Jelentkezz be egyszerűen és kényelmesen:

1


Foglald le a felmérés időpontját

A gombra kattintva, a fizetést követően a visszaigazoló e-mail által egy kényelmes online felületen találhatod magad, ahol rögtön kiválaszthatod, hogy mikor jó mindkettőnknek a beszélgetés.

2


írd meg, hogy élőben, vagy online beszélnél

Miután kiválasztottad a beszélgetés időpontját, kérlek írj nekem egy e-mailt, hogy élő, vagy online módon szeretnél beszélni.  A hello@fulfilled.hu címen elérsz. Én pedig 48 munkaórán belül elküldöm a pontos részleteket.

3


már beszélhetünk is

Már várom, hogy megismerjelek! 

Kezdésként kattints a gombra, ami elindÍtja a fizetési folyamatot, majd ezt követően megkapod az időpontfoglaló oldal elérhetőségét.

Mi motivál téged, Bence?

Egy személyes sztori, ami talán Téged is érint...

A saját fejlődésem kapcsán 300+ előadáson, tréningen, konferencián, illetve többtíz tanácsadóval személyesen is dolgoztam, kivel rövidebb, kivel hosszabb távon. Sajnos az volt a tapasztalatom, hogy a segítők mindössze kb. 10%-a volt, aki ténylegesen hiteles segítséget tudott nyújtani. Voltak, akik jószándékkal, voltak, akik sajnos tudatos hazugsággal szerezték meg a bizalmamat. Mondanom sem kell, hogy egy életre megtanultam, hogy mire érdemes figyelni egy segítő mellett. A magam részéről az önképzés, magyar és külföldi képzések, sokszínű irányzatok (üzleti, spirituális, pszichológiai, filozófiai, tudományos) és módszerek  mellett elvégeztem a hivatalos pszichológia szakot is. Rengeteg munka, keresés után találtam működő eszközöket, sikerült elválasztani az ocsút a búzától. Jelenleg a legfőbb célom, hogy munkám során egy olyan hiteles bázis tudjak lenni, ami anno nekem is rettenetesen hiányzott. Ez a szolgálat motivál, hisz voltam a másik oldalon is.


Lefoglalod le az első beszélgetést most?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla tincidunt fermentum arcu a bibendum. Nunc finibus turpis congue lectus dignissim, eu tempus lectus pellentesque. Nunc facilisis at eros vel consectetur.

A BIZTONSÁGOD FONTOS NEKÜNK: ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: HELLO@FULFILLED.HU | TELEFONSZÁM: +36 30 690 33 11

© 2020 FULFILLED.HU - MINDEN JOG FENNTARTVA.