Coaching Bencével és veled

Személyre szabott felmérés és tanácsadás Bíró Bence Péterrel

Foglalj le egy 100% bizalmas beszélgetést, 74 990 Ft + ÁFA (összesen bruttó 95 237 Ft) helyett 50 000 Ft-ért! Kapj személyre szabott visszajelzéseket és támogatást olyan témákban, mint: karrier, fejlődés, teljesítményfokozás, döntéshozatal, stressz és kiégés, kommunikáció fejlesztése, önismeret, változások támogatása, magánélet, jóllét, személyiségfejlesztés és még több! Beszéljük át személyesen, hogy vajon rám van-e szükséged:

Prof. dr. bagdy emőke

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta


a Business Burnout Biblia kapcsán:

"Gratulálok a szerzőnek, Bencének, az e könyvében önmagát is
feltáró, hiteles és szerény szakembernek, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!"

Amelyik felületen Neked kényelmes:

Mit kapsz egy felmérő beszélgetésen Bencével? 

Először is őszintén bemutatkozunk egymásnak, majd tárgyilagosan, mindenféle hiper marketing nélkül átbeszélhetjük, hogy az általad elképzelt célokhoz én vagyok-e a leghitelesebb szakmai támogatás. Mindez természetesen teljes titoktartás mellett történik. A felmérő beszélgetés időtartama kb. 30 perc.

1. Mi történik a hívás előtt?

Kapsz tőlem egy egyeztető e-mailt 24 órán belül. Ha van időd és kedved, elküldhetsz egy bemutatkozót magadról, hogy felkészülhessek "belőled".

Te pedig átgondolhatod, hogy milyen eredményességet vársz a közös munkánktól.

2. Mi történik a hívás alatt?

Részletesen kikérdezlek, hogy megértselek, és lássam, hogy   neked személyre szabottan képes vagyok-e segíteni. Amennyiben igen, megbeszélhetjük a közös munka első lépését.

3. Mi történik a hívás után?

Ha kölcsönös a szimpátia, illetve a szakmai háttér is stimmel, eldöntjük, hogy milyen időintervallumban szeretnéd letesztelni a közös munkát. Ez mindig annyi, amennyi Neked kényelmes és szakmailag is érvényes.

A támogatód, 

Bíró Bence Péter

Fiatal korom ellenére 8 év vállalkozói, és 7 év tanácsadói tapasztalattal rendelkezem. 11 év önismereti munka van mögöttem. A PPKE-n végeztem pszichológia szakon, az ELTE munka- és szervezetpszichológia szakán szereztem pszichológus diplomát. Írásom megjelent már Csíkszentmihályi Mihály nemzetközi, vezetőknek szóló blogján is. A Varsói Menedzsment Egyetemen oktattam pszichológiát.

Miért ajánlják más sikeres emberek Bencét és anyagait? 

A 700+ coaching, a kkv-k fejlesztése, két szakmai könyv megírása (melyben szerzőtársam volt Gerendai Károly, Beck György, Hegedüs Éva és Kürti Tamás), illetve nagyobb vállalati referenciák (mint pl. az MVM), a hazai magazinok, rádió és tévériportok, tréningek, konferenciák és a Svájci felkérés mellett itt van néhány sikeres és ismert ember véleménye is bizonyítékként:

HOZLEITER FANNY

"Mosolyka", motivációs előadó, bestseller író


Az Eredmények c. könyvről

"Imádom, hogy Bence összefoglalta egy könyvben ezt a sok-sok értékes gondolatot. Nagyon hasznosnak találom minden lapját, mert tudom micsoda háttér, tett, elszántság van munkájában. A rizsa helyett a valóság, amit ha beültetsz a gyakorlatba, akkor működik! Ha nem hiszed… tudod! Járj utána…"

gál kristóf

Klikkmarketing Zrt.

Bence barátom 2017 óta. Nekem is fontosak a pszicho témák. Úgy gondoltam, hogy ha hívok vendégelőadót, akkor az biztos, hogy ő.

feldmár andrás

Pszichoterapeuta

Bence első könyve, az Eredmények című könyv: Egy friss, üde írás, nem árthat megfürödni benne!

Bolya imre

Karizma tréner, író

Bence könyve, a Burnout Biblia, egy rendkívül alapos és gyakorlati kézikönyv, amely túlmutat a címén. Ha beépíted a gyakorlatba a leírtakat, akkor nemcsak a burnouttól kerülhetsz fényévekre, hanem egy kiteljesedett, sikeres és boldog életet élhetsz.

freiwill ádám

Párkapcsolati tanácsadó

Bencét már sok éve ismerem, és egy nagyon tudatos, mély és alapos embert ismertem meg benne. A burnout könyve szakmailag és megvalósítható ötletek szintjén is profi. Minden vállalkozónak és "nagyobbat álmodónak" sokat tud adni.

Bánkuti dániel

Zeneipari specialista

Nem csak Bence mindkét könyvét, hanem munkásságát is ajánlom mindenki figyelmébe, értéket képvisel minden fronton!

Rakonczay Gábor

Guinness rekorder extrém sportoló

Minél fiatalabb az ember, annál nagyobb esélye van friss szemmel nézni a körülöttünk levő világot. Bence barátom évekkel ezelőtt is a nagybetűs tudást kereste, és most jó látni merre vezet az út, ha valaki elszántan a tudást veszi üldözőbe.

bedő imre

Férfiak Klubja

A könyv vállalkozók példáján keresztül lényegében minden városi dzsungellakónak szól. Magával ragadó és személyes, hiteles forrásokat használva pillérként. Igazi önismereti, élettervezési kaland. Hozzád tesz, hisz Bíró Bence „csak” kapaszkodót, tudást, erőt ad. Bőven! Ha csak halványan sejted, hogy lépned kell, ragadd meg az alkalmat. A könyv egy feléd nyújtott segítő jobb. 

bíró roland

az Árukereső.hu alapítója

Fura és nagyon inspiráló együtt dolgozni Bencével. Fura, mert ritkán találkozom olyan emberrel, aki ennyire alaposan és fókuszáltan csinálja a dolgát. Nem elégszik meg a tehetségével, de keményen meg is dolgozik a sikerért. Belelát a legnagyobb problémáidba és megoldást kínál. A könyve egy "aha" momentum gyűjtemény.

Néhány referencia a Corporate Values egyéni és szervezetfejlesztő

szakmai csapatunktól a teljesség igénye nélkül:

Szeretnéd önmagad, kollégáid, vagy a cégedet továbbfejleszteni? 

Vagy csak csörgess meg a +3630/6903311 telefonszámon, és visszahívlak, amint időm engedi!

E-mail elérhetőség: hello@fulfilled.hu