Ajándék könyv, a mentális egészség hónapja miatt!

Szerezd meg most INGYEN az Eredmények című könyvet! A Libriben 4970 Ft, itt viszont csak a postaköltséget kell fizetned. A könyv árát most a szerző állja helyetted!

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Miért?

Május a mentális egészség hónapja. Mentális egészség nélkül eredmények sincsenek. Hogyan használjuk ki az elménkben rejlő lehetőségeket a céljaink eléréséhez? Ebben segít Neked ez a könyv.

Feldmár András, Mosolyka, Rakonczay Gábor, Pongor-Juhász Attila, Molnár Attila, Bánkuti Dani, Krausz Attila és még sokak ajánlásával!


Az ajánlat csak magyarországi szállítási címre érvényes!


Az óriási érdeklődés miatt a postázásunk kis mértékben lelassult, ezért a rendelési lehetőséget meghosszabbítottuk augusztusban is!

A mentális egészség...

...nemcsak egy pop közhely, hanem a mindennapi sikerek alapja is. Az Eredmények c. könyv megtörtént magyar történeteken keresztül mutatja be, hogy a halogatás, kételyek, motiválatlanság, önbizalomhiány mögött milyen lelki jelenségek állnak, illetve milyen gyakorlati megoldásokat használhatunk fel a továbblépéshez. A mentális jóllét fejlesztésével az eredményesség is javulni szokott. Igaz ez üzleti és magánéleti célokra, változásokra is.


A könyv természetesen nem helyettesíti az egyéni pszichoterápiát, vagy felmérést. Cserébe lényegretörő, érthető, praktikus tippekkel szolgálhat, amik tartós eredményekhez segíthetnek az önmegvalósításban. Táblázatokkal, csekklistákkal, sztorikkal, képekkel, kudarckezelési útmutatóval, gyakori kérdésekkel többezer óra coaching tapasztalata alapján. A könyv szerzője pszichológus, nem motivációs tréner. A könyv első nyomása elfogyott, ezek a második nyomás utolsó darabjai.


Hívjuk fel a figyelmet a mentális egészségre: kérd az ajándék könyvet és oszd meg másokkal is!

Rakonczay Gábor

Guiness Világrekorder Sportoló

Minél fiatalabb az ember, annál nagyobb esélye van friss szemmel nézni a körülöttünk levő világot. Ha pedig egy útját kereső fiatal ír könyvet, biztos lehetsz benne, hogy abban olyan kérdésekkel fogsz találkozni, melyek egyenes és mély gondolatokat indíthatnak el… Bence barátom évekkel ezelőtt is a nagybetűs tudást kereste, és most jó látni merre vezet az út, ha valaki elszántan a tudást veszi üldözőbe.

Miben tud segíteni a könyv?

1. Hogyan találd meg a valódi céljaid?

A rengeteg választási lehetőség és kötelesség, elvárás között az is komoly kihívás, hogy megtaláljuk a saját céljainkat. Ezek közül pedig a legfontosabbakat. Erre is ad módszereket a könyv.

2. Hogyan vedd észre és szárnyald túl a korlátozó mintáid?

Legyen szó halogatásról, kételyről, félelmekről, bizonytalanságról, negatív gondolatokról, motiváció vesztésről, várnak hasznos gyakorlatok, amik sokaknak segíteni tudtak.

3. Hogyan maradj motivált a céljaid eléréséig és utána?

Hogyan szerezd meg azt a mentális felkészültséget, amire szükséged van ahhoz, hogy elérd, amit kitűztél? A könyv egyik lényeges témája ez.

4. Hogyan érd el mindezt könnyebben és gyorsabban?

A legfontosabb szál: hogyan spórold meg a fölösleges kerülőutakat? Hogyan gyorsítsd fel a folyamatokat? Hogyan tedd mindezt úgy, hogy közben marad időd más fontos dolgokra is?

5. Hogyan meríts erőt a nehézségekből és kudarcokból?

Realisztikusan leírom a veszélyeket, kockázatokat és esettanulmányokat a nehézségekről. Ezeket a javadra fordíthatod, nem kell elnyomni a negatív érzéseket. Mutatom, hogyan!

6. Hogyan kerüld el a motivációs könyvek zsákutcáit?

Számtalan tanács van, ami rövidtávon erőt ad, hosszú távon viszont korlátoz. Hogyan ismerd fel, hogy melyek ezek? Miben bízhatsz, és mit érdemes elengedned, ha szintet akarsz lépni?

Nézz bele a könyv bemutatójába!

Az első ezer példány már elfogyott, bolti áron. A második nyomásnál még inkább prémium anyagokat használtunk fel. Te is az újból kapsz majd.

Mi a TOP 3 ok, amiért szeretik az olvasók?

1. Gyakorlatias, az élet bármely területéhez

Legyen szó munkáról, önképzésről, sportról, vagy más területről, már-már munkafüzetszerűen gyakorlatias kérdéseket és tippeket kapsz a saját életed továbbfejlesztéséhez.

2. Reális tudás, valós sztorik, megbízhatóan

Kézzelfogható, két lábbal a földön típusú gondolatokat kaphatsz, kutatásokkal és pszichológiai háttértudással alátámasztva. Motivációs féligazságok nélkül, sőt, azok frusztrációjától szabadulva.

3. Érthető, könnyen és gyorsan fogyasztható

Sok példa, rengeteg esettanulmány, illusztráció, közvetlen hangnem és csak a lényeg. Akár egy nap alatt végigolvashatod a könyvet, jó sok kép is van benne.

Bíró Bence Péter

a könyv írója

Az Eredmények és a Business Burnout Biblia c. könyvek írója. Találkozhattál vele már TV (Pl. LifeTV) és rádió csatornákon (pl.: Retro, Jazzy, Spirit, TrendFM, stb.) magazinokban (pl: JOY, Üzlet és Pszichológia, Blikk, Pénzcentrum, stb.) vállalatoknál (pl. PwC, Rossmann, Shell, ÚjHáz, MVM, stb.), konferenciákon, egyetemeken (Pl.: ELTE, CEU) Magyarországon, illetve Svájcban is. Egyéni, csoportos és vállalati fejlesztésekkel foglalkozik 8 éve. Fiatal kora ellenére 12 év önismereti munka van mögötte, írása megjelent már Csíkszentmihályi Mihály nemzetközi, vezetőknek szóló blogján is. Ezt a könyvet azért írta, mert az ügyfelekkel való munkában kikristályosodott, hogy motivációs idézetek helyett mik a tartósan működő eredményesség bizonyított módszerei. 

Miért ajánlják más sikeres emberek Bencét és anyagait?

A 700+ coaching, egyének, csoportok, a kkv-k és nagyvállalatok fejlesztése, két szakmai könyv megírása (melyben szerzőtársam volt Gerendai Károly, Beck György, Hegedüs Éva és Kürti Tamás), hazai magazinok, rádió és tévériportok, tréningek, konferenciák és a Svájci felkérés referenciái mellett itt van néhány sikeres és ismert ember véleménye is bizonyítékként:

Bence második könyve, a Burnout Biblia, egy rendkívül alapos és gyakorlati kézikönyv, amely túlmutat a címén. Ha beépíted a gyakorlatba a leírtakat, akkor nemcsak a burnouttól kerülhetsz fényévekre, hanem egy kiteljesedett, sikeres és boldog életet élhetsz.

BOLYA IMRE   (Karizma tréner, író)

Bence barátom 2017 óta. Nekem is fontosak a pszicho témák. Úgy gondoltam, hogy ha hívok vendégelőadót, akkor az biztos, hogy ő.

GÁL KRISTÓF   (Klikkmarketing Zrt.)

Bence első könyve, az Eredmények című könyv: Egy friss, üde írás, nem árthat megfürödni benne!

FELDMÁR ANDRÁS   (pszichoterapeuta)

Valódi tapasztalatok, működő, hasznosítható tudás, ami tapasztalati és tudományos alapokon nyugszik. Feloldja azt a frusztrációt, amit azok keltenek, akik azt sugallják, hogy márpedig elérhető a tökéletes boldogság és jókedv az élet minden pillanatában, ha mindent jól csinálsz – és mi pedig nem értjük, hogy akkor nekünk miért nem sikerül. Ez a könyv értékesebb tudást tartalmaz, mint a hazai legismertebb motivációs trénerek meg bullshit- és közhelygyárosok bestsellerei. 

TAR GÁBOR   (Edzés és életmód vlogger)

(Bence másik könyvéről)

(Bence másik könyvéről) A könyv vállalkozók példáján keresztül lényegében minden városi dzsungellakónak szól. Magával ragadó és személyes, hiteles forrásokat használva pillérként. Igazi önismereti, élettervezési kaland. Hozzád tesz, hisz Bíró Bence „csak” kapaszkodót, tudást, erőt ad. Bőven! Ha csak halványan sejted, hogy lépned kell, ragadd meg az alkalmat. A könyv egy feléd nyújtott segítő jobb.

BEDő IMRE   (Férfiak Klubja)

Bencét már sok éve ismerem, és egy nagyon tudatos, mély és alapos embert ismertem meg benne. A második könyve szakmailag és megvalósítható ötletek szintjén is profi. Minden vállalkozónak és "nagyobbat álmodónak" sokat tud adni.

FREIWILL ÁDÁM   (Párkapcsolati tanácsadó)

Imádom, hogy Bence összefoglalta egy könyvben ezt a sok-sok értékes gondolatot. Nagyon hasznosnak találom minden lapját, mert tudom micsoda háttér, tett, elszántság van munkájában. A rizsa helyett a valóság, amit ha beültetsz a gyakorlatba, akkor működik! Ha nem hiszed… tudod! Járj utána…

HOZLEITER FANNY   ("Mosolyka", motivációs előadó, bestseller író)

(Bence másik könyvéről)

Fura és nagyon inspiráló együtt dolgozni Bencével. Fura, mert ritkán találkozom olyan emberrel, aki ennyire alaposan és fókuszáltan csinálja a dolgát. Nem elégszik meg a tehetségével, de keményen meg is dolgozik a sikerért. Belelát a legnagyobb problémáidba és megoldást kínál. A könyve egy "aha" momentum gyűjtemény.

BÍRÓ ROLAND   (az Árukereső.hu alapítója)

Nem csak Bence mindkét könyvét, hanem munkásságát is ajánlom mindenki figyelmébe, értéket képvisel minden fronton!

BÁNKUTI DÁNIEL   (Zeneipari specialista)

Ha ilyen jó az anyag, miért éri meg a szerzőnek?

  • Ugyan a tanuláson és tapasztalatszerzésen kívül 6 hónap éjjel-nappali munka és többmillió forint befektetés van a könyv létrehozásában, a könyv most ajándék. Nem a könyv értékesítésből élünk, mert abban hiszünk, hogy a legmélyebb segítséget személyre szabottan tudjuk adni. Ezzel a könyvvel viszont rengeteg értékes emberhez juthat el a valós, megbízható tudás, amire szerintünk komoly szükség van a mostani tanácsrengetegben. A küldetésünk pedig a megbízható tudás és segítség szállítása azoknak, akik hajlandóak tenni is. Segíteni szeretnénk és erre hálistennek lehetőségünk is van, mert rengeteg megkeresés miatt van forrás most visszaadni.
  • Ezen felül pedig ha hasznos a tudás számodra, akkor lehet, hogy még üzletileg is jól járunk, mert könnyen lehet, hogy a "jó tett helyébe jót várj" valósággá válik: talán majd egyszer eszedbe jut Bence, ha valaki hiteles szakembert keres.
Prof. dr. bagdy emőke

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Bence másik könyve, a Business Burnout Biblia kapcsán:


"Gratulálok a szerzőnek, Bencének, az e könyvében önmagát isfeltáró, hiteles és szerény szakembernek, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!"

Ha szimpatikus a kezdeményezés, oszd meg másokkal is ezt az oldalt!