Érd el a céljaid, fölösleges ráfordítás nélkül!

Szerezd meg most INGYEN az Eredmények című könyvet! A Libriben 4970 Ft, itt viszont csak a postaköltséget kell fizetned. A könyv árát most a szerző állja helyetted! 

Feldmár András, Fenyő Iván, Mosolyka, Rakonczay Gábor, Pongor-Juhász Attila, Molnár Attila, Bánkuti Dani, Krausz Attila és még sokak ajánlásával!

Már nincs elérhető példány

TAR GÁBOR, "JAY"

Edző, Youtuber ajánlója az Eredmények c. könyvről

Aztán az első 30 oldal után már tudtam, hogy ez a könyv zseniális.

Ez a könyv értékesebb tudást tartalmaz, mint a hazai legismertebb motivációs trénerek meg bullshit- és közhelygyárosok bestsellerei. Nagyon remélem, hogy rengeteg emberhez fog eljutni, aki valóban szeretne egy boldogabb és sikeresebb életet élni – és hajlandó tenni is érte.

Miben tud segíteni a könyv?

1. Hogyan találd meg a valódi céljaid?

A rengeteg választási lehetőség és kötelesség, elvárás között az is komoly kihívás, hogy megtaláljuk a saját céljainkat. Ezek közül pedig a legfontosabbakat. Erre is ad módszereket a könyv.

2. Hogyan vedd észre és szárnyald túl a korlátozó mintáid?

Legyen szó halogatásról, kételyről, félelmekről, bizonytalanságról, negatív gondolatokról, motiváció vesztésről, várnak hasznos gyakorlatok, amik sokaknak segíteni tudtak.

3. Hogyan maradj motivált a céljaid eléréséig és utána?

Hogyan szerezd meg azt a mentális felkészültséget, amire szükséged van ahhoz, hogy elérd, amit kitűztél? A könyv egyik lényeges témája ez.

4. Hogyan érd el mindezt könnyebben és gyorsabban?

A legfontosabb szál: hogyan spórold meg a fölösleges kerülőutakat? Hogyan gyorsítsd fel a folyamatokat? Hogyan tedd mindezt úgy, hogy közben marad időd más fontos dolgokra is?

5. Hogyan meríts erőt a nehézségekből és kudarcokból?

Realisztikusan leírom a veszélyeket, kockázatokat és esettanulmányokat a nehézségekről. Ezeket a javadra fordíthatod, nem kell elnyomni a negatív érzéseket. Mutatom, hogyan!

6. Hogyan kerüld el a motivációs könyvek zsákutcáit?

Számtalan tanács van, ami rövidtávon erőt ad, hosszú távon viszont korlátoz. Hogyan ismerd fel, hogy melyek ezek? Miben bízhatsz, és mit érdemes elengedned, ha szintet akarsz lépni?

Nézz bele a könyv bemutatójába!

Az első ezer példány már elfogyott, bolti áron. A második nyomásnál még inkább prémium anyagokat használtunk fel. Te is az újból kapsz majd.

Mi a TOP 3 ok, amiért szeretik az olvasók?

1. Gyakorlatias, az élet bármely területéhez

Legyen szó munkáról, önképzésről, sportról, vagy más területről, már-már munkafüzetszerűen gyakorlatias kérdéseket és tippeket kapsz a saját életed továbbfejlesztéséhez.

2. Reális tudás, valós sztorik, megbízhatóan

Kézzelfogható, két lábbal a földön típusú gondolatokat kaphatsz, kutatásokkal és pszichológiai háttértudással alátámasztva. Motivációs féligazságok nélkül, sőt, azok frusztrációjától szabadulva.

3. Érthető, könnyen és gyorsan fogyasztható

Sok példa, rengeteg esettanulmány, illusztráció, közvetlen hangnem és csak a lényeg. Akár egy nap alatt végigolvashatod a könyvet, jó sok kép is van benne.

Bíró Bence Péter

az író

2 könyv írója vagyok, pszichológus. Úgy szoktam bemutatkozni, mint a "sikeres emberek coacha", mert ügyfeleim általában magas profilú cégvezérek, orvosok, mérnökök, egyetemi tanárok, vállalkozók és még sokan. 7 év tanácsadói tapasztalattal rendelkezem. 11 év önismereti munka van mögöttem. Írásom megjelent már Csíkszentmihályi Mihály nemzetközi, vezetőknek szóló blogján is. Hívtak vendég szakértőnek az ELTE Pszichológia hallgatói elé, Svájcba tréninget tartani, és rendszeresen szerepelek konferenciákon és vezetői tréningeken. Ezt a könyvet azért írtam meg, mert elegem lett az önfejlesztő féligazságokból, amik elterjedtek, de nem segítenek. Leírtam azt, ami működik: nem csak nekem, de az ügyfeleimnek is.

Miért ajánlják más sikeres emberek Bencét és anyagait?

A 700+ coaching, a kkv-k fejlesztése, két szakmai könyv megírása (melyben szerzőtársam volt Gerendai Károly, Beck György, Hegedüs Éva és Kürti Tamás), illetve nagyobb vállalati referenciák (mint pl. az MVM), a hazai magazinok, rádió és tévériportok, tréningek, konferenciák és a Svájci felkérés mellett itt van néhány sikeres és ismert ember véleménye is bizonyítékként:

Bence egy nagyon izgalmas, mély, és érzékeny ember. Meglepően sokat tud fiatal kora ellenére. Emellett nyitott, érdeklődő, alázatos és önreflektív.

Fenyő Iván   (színművész)

Bence barátom 2017 óta. Nekem is fontosak a pszicho témák. Úgy gondoltam, hogy ha hívok vendégelőadót, akkor az biztos, hogy ő.

Gál Kristóf   (Klikkmarketing Zrt.)

Bence első könyve, az Eredmények című könyv: Egy friss, üde írás, nem árthat megfürödni benne!

Feldmár András   (pszichoterapeuta)

Bence második könyve, a Burnout Biblia, egy rendkívül alapos és gyakorlati kézikönyv, amely túlmutat a címén. Ha beépíted a gyakorlatba a leírtakat, akkor nemcsak a burnouttól kerülhetsz fényévekre, hanem egy kiteljesedett, sikeres és boldog életet élhetsz.

Bolya Imre   (Karizma tréner, író)

Bencét már sok éve ismerem, és egy nagyon tudatos, mély és alapos embert ismertem meg benne. A második könyve szakmailag és megvalósítható ötletek szintjén is profi. Minden vállalkozónak és "nagyobbat álmodónak" sokat tud adni.

freiwill ádám   (Párkapcsolati tanácsadó)

Minél fiatalabb az ember, annál nagyobb esélye van friss szemmel nézni a körülöttünk levő világot. Bence barátom évekkel ezelőtt is a nagybetűs tudást kereste, és most jó látni merre vezet az út, ha valaki elszántan a tudást veszi üldözőbe.

Rakonczay Gábor   (Guinness rekorder extrém sportoló)

(Bence másik könyvéről)

(Bence másik könyvéről) A könyv vállalkozók példáján keresztül lényegében minden városi dzsungellakónak szól. Magával ragadó és személyes, hiteles forrásokat használva pillérként. Igazi önismereti, élettervezési kaland. Hozzád tesz, hisz Bíró Bence „csak” kapaszkodót, tudást, erőt ad. Bőven! Ha csak halványan sejted, hogy lépned kell, ragadd meg az alkalmat. A könyv egy feléd nyújtott segítő jobb.

Bedó Imre   (Férfiak Klubja)

(Bence másik könyvéről)

Fura és nagyon inspiráló együtt dolgozni Bencével. Fura, mert ritkán találkozom olyan emberrel, aki ennyire alaposan és fókuszáltan csinálja a dolgát. Nem elégszik meg a tehetségével, de keményen meg is dolgozik a sikerért. Belelát a legnagyobb problémáidba és megoldást kínál. A könyve egy "aha" momentum gyűjtemény.

Bíró Roland   (az Árukereső.hu alapítója)

Imádom, hogy Bence összefoglalta egy könyvben ezt a sok-sok értékes gondolatot. Nagyon hasznosnak találom minden lapját, mert tudom micsoda háttér, tett, elszántság van munkájában. A rizsa helyett a valóság, amit ha beültetsz a gyakorlatba, akkor működik! Ha nem hiszed… tudod! Járj utána…

Hozleiter fanny   ("Mosolyka", motivációs előadó, bestseller író)

Nem csak Bence mindkét könyvét, hanem munkásságát is ajánlom mindenki figyelmébe, értéket képvisel minden fronton!

BÁNKUTI DÁNIEL   (Zeneipari specialista)

Ha ilyen jó az anyag, miért éri meg a szerzőnek?

  • Biztosan látod, hogy mennyire sok coach van ma. Ezt az ingerküszöböt szeretném átütni az ajánlattal. Abban bízom, hogy ha meggyőződtél róla, hogy a könyv tényleg kiemelkedőt adott neked, akkor később is eszedbe jutok. Esetleg ajánlasz annak, aki pont profi coachot keres. Ez így elég korrekt?
Prof. dr. bagdy emőke

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Bence másik könyve, a Business Burnout Biblia kapcsán:


"Gratulálok a szerzőnek, Bencének, az e könyvében önmagát isfeltáró, hiteles és szerény szakembernek, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!"