Önismeret a fotók tükrében, 2022.06.25.

[Fejleszd az önbizalmad] profi fotókkal és tréninggel

Pszichológusi segítség

Titoktartás mellett megoszthatod a legfontosabb kérdéseid és tapasztalataid, illetve személyre szabott javaslatot kaphatsz.

Hosszútávon működő módszerek

Ideig-óráig működő önbizalomtippek helyett tartósan működő eszköztárral térhetsz haza.

Hazavihető képek rólad

Kerülj egy újfajta kapcsolatba azzal, amit a kamera rólad megmutat.

Titkok a szépségiparból

Less be a műhelytitkokba, hogy mitől olyan magabiztosak a címlapok és plakátok sztárjai.

Bepillantás Ritter Doron portfóliájába:

Mire számíthatsz ezen a napon?

9:00 - Érkezés, bemutatkozás, első fotók és önbizalom teszt

10:00 - Hogyan lesz valaki gyönyörű? Műhelytitkok a fotózás világából interaktívan.

11:00 - Hogyan alakult ki a kapcsolatod a saját képeddel? Milyennek látnak mások? Interaktív minielőadás önismereti gyakorlatokkal és beszélgetéssel

12:00 Rövid ebédszünet

13:00 - A leggyakoribb tévhitek az önbizalomról: mennyi igaz rád? Mi segítene inkább ezek helyett?

14:00 - Hogyan kerekedhetünk felül a belső negatív gondolatokon és érzéseken? Elméleti bevezető az önbizalom fejlesztéséhez interaktívan

15:00 - Csoportos gyakorlat és saját élmény szerzése

16:00 - Fotózás és a kép kiértékelése közösen

17:00 - Zárókör, kérdezz-felelek és a tanultak összegzése

Minimum 5, maximum 10 fős kiscsoportos foglalkozás, amely alatt teljes titoktartás van. Egy bizalmi légkör alakul ki, ahol hiteles fényképeken keresztül ismerheted meg önmagad, újszerű pszichológiai tudást szerezhetsz és gyakorlatokon keresztül tanulhatod meg az önértékelés fejlesztésének lehetőségeit - a saját bőrödön.

Hogyan győzd le a félelmeid? Hogyan szeresd magad a gyakorlatban? Minderről is beszélünk, a csoport igényeire és ismereteihez mérten.

A fotót magadról fel is használhatod a közösségi médiában.

Helyszín: 

Base45 Stúdió - 1096, Budapest, Thaly Kálmán utca 45.


"Nagyon jó befektetést csináltam."

Sok felismerésem volt az elmúlt másfél hétben, így felmerült bennem a kérdés, hogy 3 hónap (sőt, ezután is folytatom majd a gyakorlatokat) alatt hova juthatok és azt gondolom, hogy nagyon jó befektetést csináltam. 

Péter
a Maximális Önbecsülés 2021 egyik vevője mindössze másfél hét után

"Sokkal többet kaptam a programtól, mint amit vártam."

Én azért kezdtem el a programot, mert komoly fejlődést szerettem volna elindítani az életemben. Egy átlagos ember voltam, aki úgy érezte, többet akar kihozni magából. Nem akartam órákat utazni a szemináriumokra, amik vagy tartalmaznak hasznos és új információt számomra vagy nem. Elgondolkoztam, mit adhat nekem ez a program. Utánanéztem, kik állították össze, milyen szakmai múlttal rendelkeznek és a meggyőző információk után úgy döntöttem, hogy elkezdem a programot. Éreztem azt, hogy csak a leghasznosabb, legnagyobb fejlődést adó információkat fogom megkapni. Jól bevált, kipróbált módszereket. Ez a program elkezdésekor be is bizonyosodott.

Számos új információt kaptam. Jobban megismertem magamat. Javulásnak, fejlődésnek indultam. A gyakorlatok és kapott információk jelentős részéről nem hallottam még, annak ellenére, hogy néhány művet már tanulmányoztam az adott témában. Amit ismertem, azt sem próbáltam ki a gyakorlatban soha a program előtt, és nélküle talán soha nem is alkalmaznám.

További pozitívum számomra, hogy volt kinek feltenni a felmerülő kérdéseimet, és hogy a többi résztvevővel közösen fejődhettünk, megoszthattuk egymással gondolatainkat.

Sokkal többet kaptam a programtól, mint amit vártam. Szerintem egy nagyon jól összeállított, könnyen alkalmazható, érdekes és értékes tréning.

Szidónia
a Maximális Önbecsülés 2.0 verziójáról, amit azóta 2x továbbfejlesztettünk

"Határozott lett a fellépésem, kiállok magamért, tudom helyén kezelni a dolgokat."

Pár sorban összefoglalom, hogy honnan indultam és mit adott nekem a Maximális Önbecslés Program.

Tavaly év végén értem el arra a pontra, hogy elég. Akkor már 2-3 éve úgy éltem mindennapjaim, hogy nem tudtam jelen lenni a pillanatokban, mindig a múltban életem, vagy a jövőtől féltem. Nehezen ismerkedtem új emberekkel, nem voltam túl közvetlen, nem adtam a saját véleményemre, a nehéz döntéseket halogattam, vagy inkább meg sem hoztam. Hiába volt meg „mindenem” (biztos családi háttér, egészség, biztos munkahely, stb) egyszerűen nem tudtam élvezni semmit, nem voltam boldog. Nem éreztem magam elégnek, vagy jogosultnak rá, hogy az legyek, rengeteg módon szabotáltam magam tudat alatt. 

Amikor sokszor már aludni sem tudtam, átgondoltam ezeket és elhatároztam, hogy bármi lesz, én most ezt megváltoztatom. Ekkor találtam rá tök véletlen a Nincs Többé Jófiúra (most már ugye Fulfilled). Megvettem a Nincs Többé Jófiú könyvet, ami rengeteg felismerést adott és rávilágított arra, hogy nincs velem baj, csak nem jó oldalról nézzem a dolgokat. Amikor végeztem a könyvvel, akkor hirdették meg programot, amire jelentkeztem is. Ekkor még nem ismertem személyesen a Fulfilled csapat tagjait, a program leírása pedig nekem „túl szépnek tűnt”, nem tudtam eldönteni, hogy ez tényleg lehetséges-e, de a Youtube csatornáikon található videók megnézése, és Fulfilled blogon található írások alapján egyértelmű volt számomra, hogy ez nekem kell, ezekkel a srácokkal akarok együtt dolgozni, mert hitelesnek tűnnek (ezúton megjegyzem, hogy most már határozottan állítom: igen, azok).

A program nagyon sokrétű, jól felépített, átgondolt és minőségi. Természetesen elengedhetetlen, hogy te is akarj tenni az eredmény érdekében és ne másoktól várd, hogy megtegyék helyetted. A lehetőséged meglesz rá, az biztos ;). A csapat elképesztően motiváló és segítőkész, személyre szabottan is kaptam támogatást, ha szükségem volt rá. A tréning hatására olyan minőségi változások történtek az életemben, amikről nem gondoltam volna, hogy lehetségesek. Meg tudom élni a jelen pillanatot, kihasználom a lehetőségeim, szívből, megbánás nélkül hozok döntéseket, nem másoknak, hanem magamnak akarok megfelelni, határozott lett a fellépésem, kiállok magamért, tudom helyén kezelni a dolgokat, megtaláltam a környezetemben a hozzám hasonló gondolkodású embereket, akikkel egymást motiváljuk minden téren. Jelenleg próbálom „szokni” ezt a szituációt, de nagyon élvezem.

Hosszú távon úgy gondolom, hogy a lehető legtöbbet fogom kihozni mindenből, mert van egy biztos alapom, amire bátran építhetek. Ha érzed, hogy nem használod ki teljesen a lehetőségeid, nem vagy magabiztos, belefáradtál, hogy szabotálod magad, nem te irányítod az életed, vagy csak ajánlani tudom!

Adrián
a Maximális Önbecsülés 2.0 verziójáról, amit azóta 2x továbbfejlesztettünk

Mennyibe kerül?

Egy óra profi fotózás díja általában 50-70 ezer forint körül mozog (+ retusálás),
egy átlagos pszichológus óradíja 12 ezer forint, Bíró Bence Péteré pedig 50 ezer forint óránként.

Ebből adódóan a nap költsége 8 órára alap esetben 400 000 Ft körül mozogna.
A tréning ára most bevezető áron a teljes napra 75 000 Ft.

regisztrációs díj és feltételei

Regisztrációs díj

A regisztrációs díj a tréning részvételi díját jelenti. A regisztrációd akkor kerül véglegesítésre, amellyel az eseményen biztosítani tudod a helyedet, amikor a jelentkezésedet követően a számodra e-mailben megküldött banki átutalással teljesíthető számlán szereplő bankszámlaszámra beérkezik a teljes összeg. Ennek hiányában a regisztrációd nem végleges.

Lemondási feltételek

Ha valaki az eseményen való részvételt az esemény kezdetét megelőző 48 órában mondja le, akkor a részvételi díj 70%-át tudjuk visszatéríteni.

Ha nem jön össze a meghirdetett csoportlétszám...

Amennyiben nem jön össze az esemény megtartásához szükséges, előre meghirdetett csoportlétszám, akkor kettő lehetőség van a befizetett részvételi díj tekintetében:

1. Visszautaljuk a részvételi díj teljes összegét arra a bankszámlaszámra, amelyről az utalás érkezett.

2. Igény esetén a befizetést fenntartjuk és a következő alkalommal megtartott csoportba automatikusan (természetesen egyeztetést követően) felhasználható. Amennyiben az új csoport időpontja nem megfelelő a résztvevőnek vagy 2 hónapon belül nem kerül megrendezésre másik workshop, a részvételi díj teljes összege visszautalásra kerül arra a bankszámlaszámra, amelyről az utalás érkezett.

Készen állsz?

Jelentkezz most!

Van még kérdésed? Szívesen segítünk! Írj a kovacs.luca@fulfilled.hu e-mail címre és 48 órán belül válaszolunk!

Az oldal üzemeltetője: Bíró Bence Péter, egyéni vállalkozó