feher-logo

bemutatja:

EREDMÉNYEK

Hogyan szerezz nagyobb és gyorsabb eredményeket?
Anélkül, hogy feladnád az elveid, vagy másokon át kellene gázolnod...

Új magyar könyv a sikerről fiataloknak, tudományos példákkal

✓ Ezekkel a módszerekkel valósítottam meg egy hatalmas célom: adtam ki ezt a könyvet 21 évesen suli mellett

✓ Nem csak nálam működik, nem csak könyvírásra vonatkozik
Ez a könyv végre nem arról szól, hogy "én tudom a tutit, és ha te is azt csinálod, amit én, akkor te is olyan csodálatos lehetsz, mint én". Egyrészről aki mélyebben ránéz a különböző sikerfilozófiákra, látja, hogy garantált eredmény nem létezik, másrészről pedig ha valaki a saját csodálatosságát tanítja, az egy érdekes történet.

A könyv nem az írásra, hanem a célmegvalósítás madártávlati folyamatára vonatkozik. És arra, ami benned zajlik mindeközben. Ez pedig nem függ szorosan attól, hogy mi a konkrét célod, mert számos helyzetre ráhúzható megoldás.

Valaki lehetsz, nélküle viszont egy lusta disznó vagy", hanem dokumentált eseményeket mutatok meg neked, ahol hozzád hasonló helyzetbe került egy-egy személy, és megmutatom, hogy ő hogyan jött ki belőle. Leellenőriztettem a könyvet pszichológusokkal is, és abszolút hitelesítették a kirajzolódott tudást. Nem mondom, hogy bárkinél működhet, mert az tudatlanság vagy felelőtlenség lenne, viszont mindent megtettünk érte, hogy megbízható, és használható tudásanyagot kapj a kezedbe.

✓ A bemutatón már 150+ ember megkapta
A könyvbemutató 2017. 09. 02-án volt, ahol már 150+ ember kézhez kapta, és többőjüknek annyira értékesnek tűnt, hogy előre megvették alkalmazottaiknak, gyerekeiknek és ismerőseiknek.

✓ Nehéz letenni
Több embertől is kaptunk olyan visszajelzést, hogy azt tervezte, hogy lassan, vagy épp csak kis léptékben olvassa, viszont annyira felkeltette az érdeklődését, hogy nem tudta letenni, és úgy érezte, mintha neki írtam volna.

✓ Nem üres motivációról vagy pozitív gondolkodásról szól, hanem tudományosan igazolt teljesítménynövelő trükkökről
Az olvasóinknak nagyon tetszik, hogy a könyv kutatásokra és megtörtént eseményekre alapszik, nem csupán jól hangzó elméletekre. Sőt, egyes felismerések inkább kellemetlenek, mint kellemesek, de igaznak bizonyulnak, és olyannak, amivel érdemes előre tervezni.

rsz_könyv-álló_fehér-háttér
4 különböző élethelyzetre ajánljuk:

 1. Annak, aki pontosan tudja, hogy mit és hogyan akar elérni, de fel akarja gyorsítani
 2. Annak, aki már érzi, hogy mibe kellene belekezdeni (legyen az előadói készségek fejlesztése, épp fogyás, új vállalkozás, vagy akár egy különleges kerékpár összeszerelése) de még nincs egy stratégiája hozzá, ami önbizalommal és erővel tölti fel
 3. Már fejleszti magát egy ideje, de még nincs ennek látható eredménye a körülmények szintjén (pl. anyuka, aki évek óta tréningekre jár, de még nem él olyan életszínvonalon, ahol szeretne; vagy a srác, aki rengeteg tréningen részt vesz, mégis ideje nagyrészét a számítógép előtt tölti semmittevéssel)
 4. Tenni akar az életéért, de nem igazán tudja, hogy mit is akar most (pl. egyetem melletti bizonytalanság)

Vajon téged is visszahúz titkon a 9 hiba valamelyike?

Ha nem haladsz olyan gyorsan a céljaid felé, ahogy szeretnél, nézz rá a vizsgálatunk által leggyakoribb problémára, ami a magyar, önmagukat fejlesztő emberekre jellemző önmegvalósításnál. Fejtsd meg, melyik lehet rád igaz, és mit tehetsz ez ellen.

 1. Önbizalomhiány
 2. Időpazarlás (akaratlan, és tudtodon kívül)
 3. Belső erő hiánya (nehéz megtenni, a félelmeid erősebbek)
 4. Rövidtávú gondolkodás (nem tudod, mikor lesz eredménye, és emiatt nem is csinálod úgy / már nem élvezed, úgyhogy másba kezdesz)
 5. Félrevezető önfejlesztő tanácsok (pl.: csak rajtad múlik; csak eléggé kell akarod, sikerül; az életcél idealizálása; "bevonzani dolgokat"; csak hagyni kell, és az univerzum mindent megad; mindig pozitívan kell gondolkodni; ha nekem működött, neked is fog; a jó a legjobb ellensége, és így tovább...)
 6. Önszabotázs
 7. Nem megfelelő projektmenedzsment (túl sok nagy projekttel foglalkozol egyszerre,  túl nagy lendülettel csinálod, stb.)
 8. Hátráltató szubjektív érzékelés önmagadról vagy élethelyzetedről (nagyon gyakori)
 9. Irracionális módon gondolkodni, ok-okozat helyett (pl. még több belső munkával akarod megváltoztatni a KÜLSŐ körülményeket; vagy igyekszel jó ember lenni, és csak ennek következményeként várni, hogy megérkezzen az élettársad) 

 

Egy no bullshit megoldás

Ez a könyv ezzel a 9 a problémával és megoldásokkal foglalkozik. Viszont! Nem írtam tele terjengős sztorikkal, mert tisztelem az idődet. Csak a lényeget találod benne. Bízom benned, hogy túlmagyarázás nélkül is megérted. Tiszta érték, amit csak a legjobb ügyfeleim láttak eddig.

A visszajelzésekre alapozva jóeséllyel tetszeni fog, és többször is el akarod olvasni.

 

De helyett, hogy ígérgetnék neked arról, hogy mit fogsz megtapasztalni, hitelesebb, ha megosztom, hogy miért szavaztak bizalmat mások a módszer kapcsán:

"Ha van lehetőségem, hogy gyorsabban lépjek előre az életemben, akkor ezt szeretném megragadni. Néha van olyan érzésem, hogy túl rövid az élet és még olyan sok mindent szeretnék megvalósítani és fiatalabb már valószínűleg nem leszek. Ha módom van rá, akkor nem akarnám elvesztegetni az éveimet. Illetve, ugyan ez, ami igaz az időre, igaz a pénzre is. Ha befektetek x forintot és ennek következményeként 2x olyan gyorsan érem a pénzügyi céljaimat (és keresek többet), akkor gyakorlatilag ezzel pénzt takarítok meg." 

Csaba

 A követőink 2,5 éve vártak erre a könyvre. Most végre hivatalosan is megjelent, a weboldalon megrendelve pedig limitált ideig kedvezménnyel juthatsz hozzá.

"Mutasd a tartalomjegyzéket!"

Hogyan döntsd el, hogy mit akarsz, ha gőzöd sincs róla, hogy mit akarsz?

Nem vagy motivált?

Így lesz játék az elköteleződés

Így tedd nevetségesen egyszerűen elérhetővé a célodat

Így betonozod be magad a korlátaidba, és még csak nem is tudsz róla

A te önszabotázs formulád

A boldogtalan és a sikeres vállalkozók titka

Így érd el a látszólag lehetetlent a józan ész segítségével

Miben tér el ez a könyv a self-help irodalomtól?

 1. Klisémentes: megtörtént, mai magyar történetekre épül (természetesen ezek a sztorik sehol máshol nem olvashatóak, és előadásban sem hallhattad őket)
 2. Vannak benne valóban tudományos ismeretek is, nem állítjuk, hogy ha nekünk sikerült valami egyszer, az biztosan neked is ugyanúgy fog menni
 3. Komplex és mély, mégis érthető: 9 olvasóval közösen dolgoztuk újra, hogy a lehető legkönnyebben emészthető legyen, mire a kezedbe kerül
 4. A szakmai hitelesség miatt lektoráltattuk egy klinikai szakpszichológus jelölttel a tartalmat is - anyagi erőforrásainkat nem kímélve
 5. Mindennapi, barátságos nyelven íródott, nincs benne szerepjátszás

Mik a legjobb dolgok, amik történhetnek veled, ha elolvasod a könyvet?

 

 • Többször fellélegezhetsz, hogy nem csak te küzdesz ilyenekkel
 • Bevált tippeket kapsz az akadályok kezelésére, amivel már nem is lesz olyan nehéz
 • Meglepve tapasztalhatod, hogy milyen teljesítményekre és eredményekre vagy képes, az ismerőseid pedig elismerik és gratulálnak mindehhez
 • Láthatóvá válik előtted, hogy kevesebb nehézséggel és egyszerűbben érheted el, amit szeretnél
 • Megszűnhet a nyomasztó, frusztráló érzés, hogy nem tudod, hogy mit akarsz
 • Éveket spórolhatsz meg a félreérthető, szakmailag ellenőrizetlen forrású motivációs anyagokhoz képest
 • Javul az önismereted és a kapcsolataid békésebbekké válhatnak
 • Élvezni fogod a könyv olvasását (jó sok kép van benne :) )
 • Produktívabb leszel, és az üzletedben rekord sebességgel válhatsz a legjobbá

A könyvet ajánlják:

 

 

 

Az első olvasók imádták...

Bónuszként pedig megkapod a témába vágó előadás felvételét...

rsz_untitled-design

#1 Mi a szerző sikersztorija, és ez miért nem került a könyvbe?

Mint feljebb olvastad, számos olvasóval teszteltük a könyvet, viszont egyetlen dolgot hiányoltak az olvasók. Ez a könyv nem a tipikus "Így csináltam én és utánozd le az eredményeimet", sokkal inkább szól az olvasóról és azokról, akik alkalmazni próbálták a módszert. De a szerző hogyan jutott el oda, hogy másoknak tanítsa ezt? Ő hogyan csinálta? Mi adja a hitelességét? Miért nem került ez bele a könyvbe? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ Bíró Bence Péter cenzúrázatlan előadásából...

 

Bónusz értéke 2997 Ft


 

rsz_gift-high-quality-png
free-delivery-image

#2 Bónusz
Ingyenes házhozszállítás

Átvállaljuk tőled a szállítási és logisztikai költségeket akár egyetlen példány rendelése esetén is, akárhova is kéred a szállítást Magyarország területén, mindezt akár másnapra.

Értéke 1 670 Ft

 

A kezedbe kerülhet tehát a könyv, az előadás felvétele, akár holnapra, ingyenes házhozszállítással!

Ki a szerző?

17862444_852250524929239_6369597287656730286_n

Bíró Bence Péter

Korábban találkozhattál vele nagyobb konferenciákon (pl. Fenyő Iván Fénykonferenciáján, Jakupcsek Gabriellával egy színpadon, Pozitív Gondolkodók Napján), fesztiválokon (Everness fesztivál 2x-es előadója), Svájcban (meghívásra tréninget tartott), vezetői tréningeken (MVM Group, Újház-Centrum), televízióban, rádióban, magazinban, saját rendezvényein, szerkesztőként számos önfejlesztő oldalon, vagy interjúiban, ahol ő kérdezett. 2016-ban Los Angelesben tanult tovább személyesen Dr. Parisertől és Dr. Glovertől a Los Angeles Institute of Contemporary Psychoanalysisben. Puzsér Róbert az Önkényes Mérvadóban is említette őt. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Harmadéves Pszichológia hallgatója. A Fulfilled.hu tulajdonosa. Magyarország egyik legfiatalabb előadója - a könyvbemutató után 10 nappal lesz 22 éves.

Imádom, hogy Bence összefoglalta egy könyvben ezt a sok-sok értékes gondolatot. Nagyon hasznosnak találom minden lapját, mert tudom micsoda háttér, tett, elszántság van munkájában. A rizsa helyett a valóság, amit ha beültetsz a gyakorlatba, akkor működik! Ha nem hiszed... tudod! Járj utána...
Hozleiter Fanny "Mosolyka"Motivációs előadó
Amennyire könnyűnek tűnik manapság fiatalnak lenni, akkora kihívást is jelent. Bár a lehetőségek száma korlátlan, de éppen ezért sokkal nehezebb lemondani a további opciókról. Ha úgy érzed, hogy nagy döntések előtt állsz, akkor mindenképpen olvasd el Bence könyvét, amely remek társad lesz ezen a rendkívül izgalmas úton.
Pongor-Juhász Attilawww.pongorjuhaszattila.hu
Biró Bence könyve közvetlen és gyakorlatias. Mindegy, hogy a pszichológia, a spiritualitás, vagy csak a józan ész vezérel, ebben a könyvben ezek a fogalmak kényelmesen megférnek egymás mellett. Nem ígér ingyen sikert, olyan módszereket dolgot ki, amik csak akkor működnek, ha van mögöttük elhatározás. De akkor működnek. Mindenkinek szívesen ajánlom, nekem jó lendületet adott.
Krausz Attila "BOM"Rapper (DSP) & Író
Amikor Bence először mesélt arról, hogy könyvet ír az eredményes életről, kicsit szkeptikusan fogadtam a tervét. Bár én nagyon is kedvelem a nagy ívű célokat és az ambiciózus terveket, egy könyvben összefoglalni mindazt, ami lehetővé teszi, hogy az olvasó képes legyen saját céljai elérésére akár magán- életi, akár üzleti területen, ráadásul ezt egy szemtelenül fiatal írótól származó tanácsok alapján, még az én gondolkodásomnak is nehéz volt befogadni. Jómagam 12 éve segítek embereknek és cégeknek abban, hogy megtalálják a saját sikereikhez vezető útjukat, és meggyőződésem, hogy nincs egy recept a sikerre. Bencétől nem (sem) kaptam ilyet, ami miatt viszont mégis ajánlót, és nem kritikát írok a könyvről, az az, hogy olyan témákat gyűjtött össze és tett érthetővé, gyakorlatias módon használhatóvá, amelyekkel bárhonnan is induljon az olvasó céljai elérése felé, és bármi legyen is, amit el akar érni, biztosan találkozni fog. Coaching-praxisomban is valahogy mindig ezekben a témákban találjuk magunkat ügyfeleimmel, és mintha ezek a területek lennének azok, amiket a személyes sikeresség felé vezető úton nem lehet kikerülni. Az Eredmények című könyv inkább tájleírás, mint receptkönyv. Praktikus és igényes írás arról, hogy az egyes tereptárgyak felbukkanásakor mit érdemes végiggondolni, és ezt hogyan tegyük. Mindenkinek ajánlom, aki tudatosan dolgozni akar saját sikerességén, vagy csak azon kapta magát, hogy a sikeresség kérdése foglalkoztatja, és útikönyvet keres.
Molnár AttilaPszichológus & Startup tanácsadó
Szerintem nagyon klassz könyv lett, látszik hogy sok munka van benne. Hiteles és ezért nagyon jó! Nem csak elméletben van meg a szerző tudása, hanem gyakorlatban is alkalmazza és ezzel teremt értéket/segítséget. Nagyon klassz, hogy a saját stílusában írja.
Nátó IldikóTulajdonos, Motomarvel.com

A könyv elolvasása utáni vélemények:

Amikor mondta Bence, hogy írt egy könyvet, és megtisztelt azzal, hogy én írjak hozzá ajánlót, egyrészt nagyon örültem, másrészt azonnal elhatároztam magamban, hogy kegyetlenül kritikus leszek. Akár tetszik, akár nem, nem fogom megmásítani, sem cenzúrázni a véleményemet. Szemernyit sem számít, hogy ismerem a szerzőt - nekem a műről kell értekeznem, nem a személyéről. Őszintén szólva, én egy ideje elengedtem az önfejlesztő könyvek olvasását, mert azt tapasztaltam, hogy minél több könyvet olvasok el e témában, annál inkább rájövök, hogy szinte mind ugyanazt írja, és a legtöbb nem igazán hasznosítható a való életben. A legtöbb ilyen szerzemény elmeséli, hogy hogy legyél sikeres, miközben ő csak abból lett sikeres, hogy te megvetted a könyvét. Tehát akkor mit is mesél el...? Szóval féltem, hogy ez is ilyen lesz. Aztán az első 30 oldal után már tudtam, hogy ez a könyv zseniális. Nem nagyon dobálózok ezzel a jelzővel gyakran, egy maroknyi olyan könyv volt eddig életemben, amit igazán hasznosnak és értékesnek tartok és időnként újraolvasom. Ez most bekerült közéjük. Magam sem hittem volna, de így van. Ez nem a szokványos önfejlesztő meg motivációs könyv, ami tele van olyan közhelyekkel, mint hogy "Szeresd magad!" meg "Légy pozitív!", nincsenek benne féligazságok, kamutörténetek, élethazugságok, cukorszirup meg minden egónyalogató marhaság. Valódi tapasztalatok, működő, hasznosítható tudás, ami tapasztalati és tudományos alapokon nyugszik, ezotéria helyett pszichológia, "vonzás törvénye" helyett cselekvési terv. Örömteli, hogy nem áll be a sorba azt mondani, hogy "Igenis elérhető, hogy éjjel nappal boldog vagy, minden csodás és sosincs rossz kedved és a világ egy nagy csillámpóni csodaország!" A realitás talaján maradva ki meri mondani, hogy egy alapvetően boldog életút velejárója a hullámzás, néha nagyon jó, néha rossz és ez így van jól. Feloldja azt a frusztrációt, amit azok keltenek, akik azt sugallják, hogy márpedig elérhető a tökéletes boldogság és jókedv az élet minden pillanatában, ha mindent jól csinálsz - és mi pedig nem értjük, hogy akkor nekünk miért nem sikerül. Ez a könyv értékesebb tudást tartalmaz, mint a hazai legismertebb motivációs trénerek meg bullshit- és közhelygyárosok bestsellerei. Nagyon remélem, hogy rengeteg emberhez fog eljutni, aki valóban szeretne egy boldogabb és sikeresebb életet élni - és hajlandó tenni is érte, nem csak a kanapén várni a "vonzás törvényére".”
Tar GáborJay's Workout
Nagyon jó, hogy ezeket leírtad. Volt benne elgondolkodtató összefüggés, jó ötlet, megnyugtató példák, és olyanok, amiket jó leírva látni, mert csomó embernél tapasztalok, és olyan érdekes gondolatok, amivel korábban nem hiszem, hogy valaha találkoztam.
Görzsöny GáborSzoftverfejlesztő
Nagyon erős a tartalom, és érthetően lett leírva. Az írási szint pedig baromi jó ahhoz képest, hogy első könyv.
Imre DávidFejlesztőmérnök
Végre valami, ami nem tipikus önfejlesztő cucc, hanem valami értelmes. Ez hiányzik a könyvesboltok polcairól!
Kelemen HenriettDivatszakember
Bence egy nagyon izgalmas, mély, és érzékeny ember. Meglepően sokat tud fiatal kora ellenére. (Ez nagy felelősség!) Emellett nyitott, érdeklődő, alázatos és önreflektív. Érzékelésem szerint eme anyagban összefoglalta és tisztazta mindazt amit most epp tud, amit tudni vél, amiben hisz, amit tanult, és amiket tapasztalt. Ebből próbalt aztán levonni következtetéseket, és érvényes összefüggéseket. Jól tette. Értékes embertől, érdekes, elgondolkodtató, értékes irás.
Fenyő IvánSzínművész
Friss, üde olvasmány, nem árthat megfürödni benne.
Feldmár Andráspszichoterapeuta
Minél fiatalabb az ember, annál nagyobb esélye van friss szemmel nézni a körülöttünk levő világot. Ha pedig egy útját kereső fiatal ír könyvet, biztos lehetsz benne, hogy abban olyan kérdésekkel fogsz találkozni, melyek egyenes és mély gondolatokat indíthatnak el... Bence barátom évekkel ezelőtt is a nagybetűs tudást kereste, és most jó látni merre vezet az út, ha valaki elszántan a tudást veszi üldözőbe.
Rakonczay Gábor2x guinness világrekorder, 6x óceánátkelő hajós, az amerikai Év Kalandja Díj tulajdonosa
Nagyon jó lett! Az első benyomásom az volt, hogy egészen sok kutatómunka van benne, és tényleg a fiatalokhoz szól. Ahhoz pedig külön gratulálok, hogy tényleg nagyon sok célkitűzős, meg önmegvalósítós könyvet olvastam, de ennyire sok személyes példa / esettanulmány nagyon kevésben van. Továbbá nagyon tetszett, hogy voltak csekklisták, illetve gondolkodósabb kérdéssorok a fejezetek között.
Dr. Pető BenceSzakkönyvíró
Érdekes témákat boncolgat. Tetszik, mert egészen mélyen belemegy a magyarázatokba, és érthető. Sok emberben az önfejlesztés miatt belső kérdőjelek fogalmazódnak meg, amire kiváló megoldás ez a könyv, mert megmagyarázza ezeket. És jók a táblázatok is!
Hováth KristófSales, Samsung
"Ha ketten rendelünk egy tál húslevest, hiába esszük ugyanazt, az egyikünknek sós lesz, a másiknak ízetlen.” (Gálvölgyi János). Szerintem ez az idézet az egész életre és erre a könyvre is igaz. Lehet nekem tetszik, de lehet, hogy másnak nem. Én úgy vagyok vele, hogyha egy könyvbe legalább egy olyan gondolatot kapok, amit korábban nem tudtam, már megérte elolvasnom. Ebben a könyvben nagyon sok ilyen gondolatot kaptam. De biztosan lesznek olyan emberek, akiknek nem ad a könyv semmit, és olyanok is, akiknek úgy fog ez kelleni, mint egy falat kenyér.
NoelBeavatottak Mastermind Tag
Nagyon tetszik, hogy könnyed olvasmány - jók a példák, mert lazítják a témát. Nagyon érett gondolatokat írt le a szerző. Tetszik, hogy egy folyamaton visz végig, ahol kiemeli a lehetséges buktatókat, visszahúzó érzelmeket is.
Szabó BenceCégvezető, az Egység-Kétség c. könyv egyik szerzője

 

És itt vannak a legfrissebb névtelen visszajelzések az első olvasóktól:

"Sokkal sokkal jobb, mint amire számítottam"
 
"A helyszínen több oldalon beleolvastam. Érdekes és értékes megtapasztalások, fűszeres kommunikáció. . Kíváncsivá tett!"
 
"Nagyon jók a képek, tetszik a könyv mérete, a papír anyaga. Ezek apró, de fontos részletek! Elegancia, és humorral átitatott igényesség, amit a Fulfilled-től megszoktam. Ami a tartalmat illeti, beleolvastam kb. 15-20 oldalt, és már most látom, hogy megérte, sokat fog adni a könyv. Ahogy eddig látom, tapasztalat van benne, nyersanyag, nem pedig milliószor millió helyen hallott "mindenkire ráhúzós" sémák. Őszintén szólva, amikor először olvastam a tartalmat a honlapon, egyik alcímet olvasva se éreztem azt, hogy "pontosan erre vagyok kíváncsi, pont ez aktuális az életemben", mégis sejtettem, hogy ennek ellenére olyat fog adni a könyv, amit máshol nem találnék meg."
 
"Magával ragadott..."
 
"Elkezdtem és imádom! Minden elvárást bőven felülmúlt!!!"
 
"Az első pár oldal elolvasása után azt vettem észre, hogy zavarnak az oldalakon lévő csillagos megjegyzések. Sok van belőlük és nagyon megtörik az olvasást, mert sok hosszabb is."
 
"A sikerkalauzok egyfajta remek összesítésének találom. Útmutató a fiatal korosztály önmagában vetett hitének elmélyítéséhez. Gondolatébresztő, hogy az érvényesülni akaró fiatalok e könyv inspirálására a felnőtt kor küszöbét bátran léphessék át és céljaik elérésében csak a képzeletük szabjon határt."
 
"A könyv zseniális, Gratulálok hozzá!"
 
"Zseniális. :) A szerkesztés és tördelés is profi a tartalma pedig eddig kiváló, ma fejezem be."
 
"Az első pár oldalig jutottam, eddig nagyon tetszik."

"Erre nincs időm" duplagarancia

garancia

Amennyiben a könyv elolvasása után nem érzed úgy, hogy amit olvastál, az sokszorosan visszahozza az időt, amit a könyv megrendelésébe, átvételébe és elolvasásába fektettél, visszatérítjük az árát.

Sőt! Ha a végén azt látod, hogy egy tömegkönyvet olvastál, aminek a szövegét copy-pastelték egy másik külföldi könyvből, a fizetett ár 2x-át kapod vissza.

Kezeljétek a kifogásaim, hogy megnyugodjak:

"Nem szeretek olvasni, nekem is jó a könyv?"

Persze. Szerencsére pont nem arra bátorít, hogy még többet olvass, hanem abban segít, hogy hogyan cselekedj még hatékonyabban és élvezetesebben.

 

"Mi van, ha nem tetszik a könyv?"

Küldd el nekünk a visszajelzésed, hogy miért, és lehet, hogy a következő kiadást már a te véleményed alapján módosítjuk, természetesen abból is kapsz egy példányt, ha így teszünk.

"Mi van, ha annyira tetszik a könyv, hogy több példányt is szeretnék venni?"

A helyszínen lesz lehetőséged kedvezményes példányok megvásárlására, ha szeretnél vinni a barátaidnak, családodnak, munkatársaidnak, főnöködnek. Utána már csak várhatóan októbertől lesz kapható, és a bónuszokból is kevesebb lesz elérhető.

 

"Nekem miért jó ez?"

Gyorsabban érhetsz el eredményeket, amire büszke lehetsz, másokat lenyűgözhet, és megkímélheted magad több hónap fölösleges szenvedésétől - nemcsak a munkádban. Erről bővebben a "Kognitív Torzítások" c. fejezetben.

"Olvastam már könyvet a sikerről, most olvassam el még ezt is?"

Olvass bele, hogy mit mondtak mások, különösen Tar Gábor visszajelzését ajánlom.

 

A könyv megszületéséhez mélyreható munkát végeztünk. 2016 szeptemberében elindítottunk egy 6 hónapos ultraprémium programot, ahol 7 haladó önfejlesztővel folytattunk mély munkát, és folyamatosan nyomon követtük, hogy mitől lesznek a leghamarabb valós eredményeik, hol rontják el, mely készségek kialakítása égetően fontos, és mik azok az információk, amelyek a rengeteg, egymásnak sokszor ellentmondó tanácsok közül valóban segítenek nekik. Meglepő eredmények születtek, amit március 30-án egy zárt körű rendezvényünkön összefoglaltunk (erre a belépő 12 580 Ft volt), viszont egyértelművé vált, hogy  ez az új tudásanyag 3 órába nem fér bele, könyvet lehetne írni róla. Majd az anyagot leírva 5 hónap gondos tesztelés, ellenőrzés, olvasói véleményezés és lektorálás után úgy láttuk, érdemes kiadni - még ha a könyvesboltok tömve is vannak "hogyan legyek sikeres" könyvekkel, és jó tudásanyagokkal.

A tesztmunkálatokban olyan visszajelzések érkeztek, miszerint az első 30 oldal többet adott az olvasónak, mint egy híres magyar bestseller szerző 2 könyve, és már 4 embernek ajánlotta, pedig nem szokott csinálni ilyet. Volt olyan, aki édesanyjának, és annak munkatársának mutatott belőle részletet, volt aki az exbarátnőjének talált benne szerinte hasznos segítséget.

© 2017 Fulfilled.hu

Adatkezelés | ÁSZF | Könyvvásárlói Letöltések

Ügyfélszolgálati kérdések: hello@fulfilled.hu | +36 30/ 646 89 76