fekete_atlatszo_full

bemutatja:

 

EREDMÉNYEK
Hogyan szerezz nagyobb és gyorsabb eredményeket?
Anélkül, hogy feladnád az elveid, vagy másokon át kellene gázolnod…

Új magyar könyv fiataloknak, tudományos példákkal, érthetően

✓ Nem üres motivációról vagy pozitív gondolkodásról szól, hanem tudományosan igazolt teljesítménynövelő trükkökről
Az olvasók imádják, hogy a könyv kutatásokra és megtörtént eseményekre alapszik, nem csupán jól hangzó elméletekre. Sőt, egyes felismerések inkább kellemetlenek, mint kellemesek. Olyan infók ezek, amivel érdemes előre tervezned.

✓ Ezekkel a módszerekkel valósítottam meg egy hatalmas álmom: adtam ki ezt a könyvet 21 évesen suli mellett

✓ Nem csak nálam működik, nem csak könyvírásra vonatkozik

A kutatások szerint, ha valaki változtatni szeretne az életén, a konkrét céljától függetlenül ugyanazok a pszichológiai folyamatok játszódnak le benne. Ez a könyv ezekről az észrevétlen háttér folyamatokról, és hatékonyságnövelő trükkökről szólnak. Nem mondom, hogy bárkinél működhet, mert az tudatlanság vagy felelőtlenség lenne. Viszont megtörtént esettanulmányokat olvashatsz. Valódi, magyar emberek, valódi problémái, céljairól. Eltérő háttérrel, eltérő életkorral, mégis egy, közös utat jártak végig, attól függetlenül, hogy épp mi volt a céljuk. Így mindegy, hogy könyvírás a célod, egy új vállalkozás, diploma, kisportolt test, új kapcsolat, vagy épp a valódi célod felfedezése. Gyakorlatilag ugyanazok a pszichológiai háttérfolyamatok zajlanak a konkrét céltól függetlenül. 

✓ “Felszabadítóan őszinte írás”

Ez a könyv végre nem arról szól, hogy “én tudom a tutit, és ha te is azt csinálod, amit én, akkor te is olyan csodálatos lehetsz, mint én”. Minden helyzet egyedi, és nem ígérek csokoládéízű világmegváltást. Ha valaki ért hozzá, és tisztel téged, akkor megmondja, hogy garantált, mindenkinél működő sikerrecept nem létezik. De! Mindent megtettünk érte, hogy megbízható, és használható tudásanyagot kapj a kezedbe. Valódi sztorik, valódi emberek, valódi kutatások képezik a tudásanyag alapját. Sőt! Több tapasztalt pszichológussal is lektoráltattuk a könyvet, hogy tiszta szívvel adhassuk oda neked, mint támpontot.

✓ Többszáz elégedett olvasó
A leghitelesebb visszajelzés, amikor visszajut a fülembe, hogy mit mondanak a hátam mögött a könyvről egymás között az olvasók. Mindegy, hogy sikeres vállalkozóról, hírességről, vagy épp útkereső fiatalról van szó, a visszajelzések rendkívül pozitívak.

✓ Rövid, gyakorlatias és nehéz letenni
Több embertől is kaptunk olyan visszajelzést, hogy azt tervezte, hogy lassan, vagy épp csak kis léptékben olvassa, viszont annyira felkeltette az érdeklődését, hogy nem tudta letenni, és úgy érezte, mintha neki írtam volna. A könyv 164 oldal, de már az első olvasások után érkeztek a kérdések, hogy mikor érkezik a folytatás. Könyvszakértőnk szerint kiemelkedően megalapozott és gyakorlatias, mégsem tudományos szakirodalom, hanem baráti hangnemben, szerepjátszás nélkül írt kalauz.


rsz_könyv-álló_fehér-háttér


4 különböző élethelyzetre ajánljuk:

 1. Annak, aki pontosan tudja, hogy mit és hogyan akar elérni, de fel akarja gyorsítani
 2. Annak, aki már érzi, hogy mibe szeretne belekezdeni (legyen az előadói készségek fejlesztése, épp fogyás, új vállalkozás, vagy akár egy különleges kerékpár összeszerelése) de még nincs egy stratégiája hozzá, ami önbizalommal és erővel tölti fel
 3. Már fejleszti magát egy ideje, de még nincs látható eredménye a körülmények szintjén (pl. anyuka, aki évek óta tréningekre jár, de még nem él olyan életszínvonalon, ahol szeretne; vagy a srác, aki rengeteg tréningen részt vesz, mégis ideje nagyrészét a számítógép előtt tölti semmittevéssel)
 4. Annak, aki tenni akar az életéért, de nem igazán tudja, hogy mit is akar most (pl. egyetem melletti bizonytalanság)

Vajon téged is visszahúz titkon a 9 probléma valamelyike?

Ha nem haladsz olyan gyorsan a céljaid felé, ahogy szeretnél, nézd meg ezt. Itt van az általunk talált 9 leggyakoribb gond, amivel a magyar, önmagukat fejlesztő emberek találkoznak. Fejtsd meg, melyik lehet rád igaz, és használd a könyvet segítődként!

 1. Önbizalomhiány
 2. Időpazarlás (akaratlan, és tudtodon kívül)
 3. Belső erő hiánya (nehéz megtenni, amit kéne / a félelmeid erősebbek)
 4. Rövidtávú gondolkodás (nem tudod, mikor lesz eredménye, és emiatt nem is csinálod úgy / már nem élvezed, úgyhogy másba kezdesz)
 5. Félrevezető önfejlesztő tanácsok (pl.: csak rajtad múlik; csak eléggé kell akarod, sikerül; az életcél idealizálása; “bevonzani dolgokat”; csak hagyni kell, és az univerzum mindent megad; mindig pozitívan kell gondolkodni; ha nekem működött, neked is fog; a jó a legjobb ellensége, és így tovább…)
 6. Önszabotázs
 7. Nem megfelelő projektmenedzsment (túl sok nagy projekttel foglalkozol egyszerre,  túl nagy lendülettel csinálod, stb.)
 8. Hátráltató érzékelés önmagadról vagy élethelyzetedről (nagyon gyakori)
 9. Irracionális módon gondolkodni, ok-okozat helyett (pl. még több belső munkával akarod megváltoztatni a KÜLSŐ körülményeket; vagy igyekszel jó ember lenni, és csak ennek következményeként várni, hogy megérkezzen az élettársad, stb.) 

Elég időd van félrevezető infókkal foglalkozni?

 

Ha nincs, akkor jó helyen vagy. Ez a könyv az említett a 9 a problémával és megoldásokkal foglalkozik. Viszont! Nincs tele terjengős sztorikkal, vagy fölösleges részletekkel, mert tisztelem az idődet. Csak a lényeget találod benne. Bízom benned, hogy túlmagyarázás nélkül is megérted. Tiszta értéket olvashatsz, amit csak a legjobb ügyfeleim láttak eddig.

Konkrétan hogyan segít neked a könyv?

 • Pontos gyakorlatokat kapsz, hogy az olvasottakat azonnal a való életedbe átültethesd
 • Rájöhetsz, hogyan játszik ki téged tudtodon kívül az elméd, és hogyan vedd a kezedbe az irányítást
 • Megismered, hogy mi a közös megoldás a jógafilozófiában, a pszichológia felfedezéseiben, és a sikeres emberek hozzáállásában, amiről a könyvek gyakran megfeledkeznek
 • Megismered a hibázási pontokat, ahol statisztikailag esélyes, hogy te is elrontanád, ha nem tudnál róla
 • Megismerheted a te, saját hiedelmeid és azt, hogy hova vezetnek téged
 • Az ijesztő nagy massza, amit meg kellene oldanod, egy logikus, letisztult, egyszerű lépéssorozattá változik
 • Több sztori segít lépésről-lépésre megértened a praktikus rendszert, így még akkor is sikerülne megértened, ha szokatlan lenne elsőre a koncepció
 • Olyan infókat hallhatsz, amiket semmilyen más self-help könyvben nem
 • Megmutatja, hogy mire nem gondoltál, pedig fontos lenne: ezernyi hibalehetőséget megismersz, mielőtt belekezdenél a saját célod megvalósításába, így időt, energiát, és pénzt spórolsz az utadon
 • Nem állít eléd irracionális ígéreteket, elvárásokat, mint az önsegítő könyvek jórésze, így a lényegre figyelhetsz, hogy produktívabb lehess
 • Segít kezelni a perfekcionizmust, kudarckivédő és kezelő trükkökkel is találkozhatsz
 • Rávezet azokra az adottságaidra, amik erőt adnak az utadhoz
 • Megmutatja, hogy az ideig-óráig tartó lelkesedést hogyan változtasd a lehető legkönnyebben élvezetes elköteleződéssé

5 dolog, amiben más a könyv a megszoktaktól

 1. Klisémentes: megtörtént, mai magyar történetekre épül (természetesen ezek a sztorik sehol máshol nem olvashatóak, és előadásban sem hallhattad őket)
 2. Vannak benne valóban tudományos ismeretek is, nem állítjuk, hogy ha nekünk sikerült valami egyszer, az biztosan neked is ugyanúgy fog menni
 3. Komplex és mély, mégis érthető: 9 olvasóval közösen tökéletesítettük, hogy a lehető legkönnyebben emészthető legyen, mire a kezedbe kerül
 4. A szakmai hitelesség miatt lektoráltattuk egy klinikai szakpszichológus jelölttel a tartalmat is – anyagi erőforrásainkat nem kímélve
 5. Egy fiatal srác írta, mindennapi, barátságos nyelven. Nincs benne szerepjátszás. 

Mik a legjobb dolgok, amik történhetnek veled, ha elolvasod a könyvet?

 • Többször fellélegezhetsz, hogy nem csak te küzdesz az egyedi nehézségeiddel
 • Bevált tippeket kapsz az akadályok kezelésére, amivel már nem is lesz olyan nehéz
 • Meglepve tapasztalhatod, hogy milyen teljesítményekre és eredményekre vagy képes, az ismerőseid pedig elismerik és gratulálnak mindehhez
 • Láthatóvá válik előtted, hogy kevesebb nehézséggel és egyszerűbben érheted el, amit szeretnél
 • Megszűnhet a nyomasztó, frusztráló érzés, hogy nem tudod, hogy mit akarsz
 • Éveket spórolhatsz meg a félreérthető, szakmailag ellenőrizetlen forrású motivációs anyagokhoz képest
 • Javul az önismereted és a kapcsolataid békésebbekké válhatnak
 • Élvezni fogod a könyv olvasását 🙂
 • Produktívabb leszel, és az üzletedben rekord sebességgel válhatsz jobbá

De ahelyett, hogy ígérgetnék neked arról, hogy mit fogsz megtapasztalni, inkább megosztom, hogy miért szavaztak bizalmat mások a módszer kapcsán:

“Ha van lehetőségem, hogy gyorsabban lépjek előre az életemben, akkor ezt szeretném megragadni. Néha van olyan érzésem, hogy túl rövid az élet és még olyan sok mindent szeretnék megvalósítani és fiatalabb már valószínűleg nem leszek. Ha módom van rá, akkor nem akarnám elvesztegetni az éveimet. Illetve, ugyan ez, ami igaz az időre, igaz a pénzre is. Ha befektetek x forintot és ennek következményeként 2x olyan gyorsan érem a pénzügyi céljaimat (és keresek többet), akkor gyakorlatilag ezzel pénzt takarítok meg.” 

Csaba

 A követőink 2,5 éve vártak erre a könyvre. Most végre hivatalosan is megjelent, a weboldalon megrendelve pedig limitált ideig kedvezménnyel juthatsz hozzá.

A könyvet ajánlja:

 

Hogyan született a könyv? 

A könyv megszületéséhez mélyreható munkát végeztünk. 2016 szeptemberében elindítottunk egy 6 hónapos ultraprémium programot, ahol 7 haladó önfejlesztővel folytattunk mély munkát. Folyamatosan nyomon követtük, hogy mitől lesznek a leghamarabb valós eredményeik, hol rontják el, mely készségek kialakítása égetően fontos, és mik azok az információk, amelyek a rengeteg, egymásnak sokszor ellentmondó tanácsok közül valóban segítenek nekik. Meglepő eredmények születtek. Ezt március 30-án egy zárt körű rendezvényünkön összefoglaltunk – erre a belépő 12 580 Ft volt. A felkészüléskor egyértelművé vált, hogy ez az új tudásanyag 3 órába nem fér bele, könyvet lehetne írni róla. Majd az anyagot leírva 5 hónap gondos tesztelés, ellenőrzés, olvasói véleményezés és lektorálás után úgy láttuk, érdemes kiadni – még ha a könyvesboltok tömve is vannak “hogyan legyek sikeres” könyvekkel, és jó tudásanyagokkal.

A tesztmunkálatokban olyan visszajelzések érkeztek, miszerint az első 30 oldal többet adott az olvasónak, mint egy híres magyar “hogyan legyek sikeres” bestseller szerző 2 könyve együtt, és már 4 embernek ajánlotta, pedig nem szokott csinálni ilyet. Volt olyan, aki édesanyjának, és annak munkatársának mutatott belőle részletet, volt aki az exbarátnőjének talált benne szerinte hasznos segítséget…

Ha szeretnéd a szerző saját szavait hallani

Hangoskönyv változatot is készítettünk. Ebben új, szerzői kommentárt is hallhatsz. Különleges, Oliver Riz zenével vegyítettük, hogy felemelő élményben lehessen részed. Ha a gombra kattintasz, megrendelheted, és már azonnal hallgathatod is a legújabb, hangoskönyv változatot. 

Az első 1 000 megrendelő közé tartozol? Akkor különleges bónuszokat kaphatsz:


rsz_untitled-design

#1 [ELŐADÁS] Mi a szerző sikersztorija, és ez miért nem került a könyvbe?

Mint feljebb olvastad, számos olvasóval teszteltük a könyvet, viszont egyetlen dolgot hiányoltak az olvasók. Ez a könyv nem a tipikus “Így csináltam én és utánozd le az eredményeimet”, sokkal inkább szól az olvasóról és azokról, akik alkalmazni próbálták a módszert. De a szerző hogyan jutott el oda, hogy másoknak tanítsa ezt? Ő hogyan csinálta? Mi adja a hitelességét? Miért nem került ez bele a könyvbe? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ Bíró Bence Péter cenzúrázatlan előadásából… Ezt a videófelvételt e-mailben kapod meg.

Bónusz értéke 2997 Ft

#2 [TANULMÁNY] Mire van szükséged 2018-ban, hogy a felgyorsult világ élére kerülj? 

Hogyan lehet 2018 a legeredményesebb éved, anélkül, hogy túlstresszelnéd magad? Az idei év más, mint az eddigiek. Mindenki tudja, hogy a világ megváltozott. Aki az új kulcsokat felismeri, gyorsabban haladhat előre, mint valaha, aki rossz helyre fekteti az energiáját, az extrémen lemarad. Ez 32 oldalas digitális tanulmány 7+1 “varázslépést” tartalmaz, amit ha végigcsinálsz, nyugodtabbá, és magabiztosabbá válhatsz, miközben az eredményeid is elismerésre méltóak.

Bónusz értéke 5120 Ft


rsz_gift-high-quality-png

product-box-mockup

free-delivery-image

#2 Bónusz
Ingyenes házhozszállítás

Átvállaljuk tőled a szállítási és logisztikai munkát és költségeket. Akár egyetlen példány rendelése esetén is! Bárhova is kéred a szállítást Magyarország területén, mi kifizetjük, mindezt akár másnapra.

Értéke 1 670 Ft

A kezedbe kerülhet tehát a könyv, az előadás felvétele, akár holnapra, ingyenes házhozszállítással!

Ki a szerző?


Bíró Bence Péter

Bíró Bence Péter

Korábban találkozhattál vele nagyobb konferenciákon (pl. Fenyő Iván Fénykonferenciáján, Jakupcsek Gabriellával egy színpadon, Pozitív Gondolkodók Napján), fesztiválokon (Everness fesztivál 2x-es előadója), Svájcban (meghívásra tréninget tartott), vezetői tréningeken (MVM Group, Újház-Centrum), televízióban, rádióban, magazinban, saját rendezvényein, szerkesztőként számos önfejlesztő oldalon, vagy interjúiban, ahol ő kérdezett. 2016-ban Los Angelesben tanult tovább személyesen Dr. Parisertől és Dr. Glovertől a Los Angeles Institute of Contemporary Psychoanalysisben. Puzsér Róbert az Önkényes Mérvadóban is említette őt. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Harmadéves Pszichológia hallgatója. A Fulfilled.hu tulajdonosa. Magyarország egyik legfiatalabb előadója.

Imádom, hogy Bence összefoglalta egy könyvben ezt a sok-sok értékes gondolatot. Nagyon hasznosnak találom minden lapját, mert tudom micsoda háttér, tett, elszántság van munkájában. A rizsa helyett a valóság, amit ha beültetsz a gyakorlatba, akkor működik! Ha nem hiszed… tudod! Járj utána…

Hozleiter Fanny “Mosolyka”Motivációs előadó

Amennyire könnyűnek tűnik manapság fiatalnak lenni, akkora kihívást is jelent. Bár a lehetőségek száma korlátlan, de éppen ezért sokkal nehezebb lemondani a további opciókról. Ha úgy érzed, hogy nagy döntések előtt állsz, akkor mindenképpen olvasd el Bence könyvét, amely remek társad lesz ezen a rendkívül izgalmas úton.

Pongor-Juhász Attilawww.pongorjuhaszattila.hu

Biró Bence könyve közvetlen és gyakorlatias. Mindegy, hogy a pszichológia, a spiritualitás, vagy csak a józan ész vezérel, ebben a könyvben ezek a fogalmak kényelmesen megférnek egymás mellett. Nem ígér ingyen sikert, olyan módszereket dolgot ki, amik csak akkor működnek, ha van mögöttük elhatározás. De akkor működnek. Mindenkinek szívesen ajánlom, nekem jó lendületet adott.

Krausz Attila “BOM”Rapper (DSP) & Író

Amikor Bence először mesélt arról, hogy könyvet ír az eredményes életről, kicsit szkeptikusan fogadtam a tervét. Bár én nagyon is kedvelem a nagy ívű célokat és az ambiciózus terveket, egy könyvben összefoglalni mindazt, ami lehetővé teszi, hogy az olvasó képes legyen saját céljai elérésére akár magán- életi, akár üzleti területen, ráadásul ezt egy szemtelenül fiatal írótól származó tanácsok alapján, még az én gondolkodásomnak is nehéz volt befogadni. Jómagam 12 éve segítek embereknek és cégeknek abban, hogy megtalálják a saját sikereikhez vezető útjukat, és meggyőződésem, hogy nincs egy recept a sikerre. Bencétől nem (sem) kaptam ilyet, ami miatt viszont mégis ajánlót, és nem kritikát írok a könyvről, az az, hogy olyan témákat gyűjtött össze és tett érthetővé, gyakorlatias módon használhatóvá, amelyekkel bárhonnan is induljon az olvasó céljai elérése felé, és bármi legyen is, amit el akar érni, biztosan találkozni fog. Coaching-praxisomban is valahogy mindig ezekben a témákban találjuk magunkat ügyfeleimmel, és mintha ezek a területek lennének azok, amiket a személyes sikeresség felé vezető úton nem lehet kikerülni. Az Eredmények című könyv inkább tájleírás, mint receptkönyv. Praktikus és igényes írás arról, hogy az egyes tereptárgyak felbukkanásakor mit érdemes végiggondolni, és ezt hogyan tegyük. Mindenkinek ajánlom, aki tudatosan dolgozni akar saját sikerességén, vagy csak azon kapta magát, hogy a sikeresség kérdése foglalkoztatja, és útikönyvet keres.

Molnár AttilaPszichológus & Startup tanácsadó

Szerintem nagyon klassz könyv lett, látszik hogy sok munka van benne. Hiteles és ezért nagyon jó! Nem csak elméletben van meg a szerző tudása, hanem gyakorlatban is alkalmazza és ezzel teremt értéket/segítséget. Nagyon klassz, hogy a saját stílusában írja.

Nátó IldikóTulajdonos, Motomarvel.com

A könyv elolvasása utáni vélemények:

Amikor mondta Bence, hogy írt egy könyvet, és megtisztelt azzal, hogy én írjak hozzá ajánlót, egyrészt nagyon örültem, másrészt azonnal elhatároztam magamban, hogy kegyetlenül kritikus leszek. Akár tetszik, akár nem, nem fogom megmásítani, sem cenzúrázni a véleményemet. Szemernyit sem számít, hogy ismerem a szerzőt – nekem a műről kell értekeznem, nem a személyéről. Őszintén szólva, én egy ideje elengedtem az önfejlesztő könyvek olvasását, mert azt tapasztaltam, hogy minél több könyvet olvasok el e témában, annál inkább rájövök, hogy szinte mind ugyanazt írja, és a legtöbb nem igazán hasznosítható a való életben. A legtöbb ilyen szerzemény elmeséli, hogy hogy legyél sikeres, miközben ő csak abból lett sikeres, hogy te megvetted a könyvét. Tehát akkor mit is mesél el…? Szóval féltem, hogy ez is ilyen lesz. Aztán az első 30 oldal után már tudtam, hogy ez a könyv zseniális. Nem nagyon dobálózok ezzel a jelzővel gyakran, egy maroknyi olyan könyv volt eddig életemben, amit igazán hasznosnak és értékesnek tartok és időnként újraolvasom. Ez most bekerült közéjük. Magam sem hittem volna, de így van. Ez nem a szokványos önfejlesztő meg motivációs könyv, ami tele van olyan közhelyekkel, mint hogy “Szeresd magad!” meg “Légy pozitív!”, nincsenek benne féligazságok, kamutörténetek, élethazugságok, cukorszirup meg minden egónyalogató marhaság. Valódi tapasztalatok, működő, hasznosítható tudás, ami tapasztalati és tudományos alapokon nyugszik, ezotéria helyett pszichológia, “vonzás törvénye” helyett cselekvési terv. Örömteli, hogy nem áll be a sorba azt mondani, hogy “Igenis elérhető, hogy éjjel nappal boldog vagy, minden csodás és sosincs rossz kedved és a világ egy nagy csillámpóni csodaország!” A realitás talaján maradva ki meri mondani, hogy egy alapvetően boldog életút velejárója a hullámzás, néha nagyon jó, néha rossz és ez így van jól. Feloldja azt a frusztrációt, amit azok keltenek, akik azt sugallják, hogy márpedig elérhető a tökéletes boldogság és jókedv az élet minden pillanatában, ha mindent jól csinálsz – és mi pedig nem értjük, hogy akkor nekünk miért nem sikerül. Ez a könyv értékesebb tudást tartalmaz, mint a hazai legismertebb motivációs trénerek meg bullshit- és közhelygyárosok bestsellerei. Nagyon remélem, hogy rengeteg emberhez fog eljutni, aki valóban szeretne egy boldogabb és sikeresebb életet élni – és hajlandó tenni is érte, nem csak a kanapén várni a “vonzás törvényére”.”

Tar GáborJay’s Workout

Nagyon jó, hogy ezeket leírtad. Volt benne elgondolkodtató összefüggés, jó ötlet, megnyugtató példák, és olyanok, amiket jó leírva látni, mert csomó embernél tapasztalok, és olyan érdekes gondolatok, amivel korábban nem hiszem, hogy valaha találkoztam.

Görzsöny GáborSzoftverfejlesztő

Nagyon erős a tartalom, és érthetően lett leírva. Az írási szint pedig baromi jó ahhoz képest, hogy első könyv.

Imre DávidFejlesztőmérnök

Végre valami, ami nem tipikus önfejlesztő cucc, hanem valami értelmes. Ez hiányzik a könyvesboltok polcairól!

Kelemen HenriettDivatszakember

Bence egy nagyon izgalmas, mély, és érzékeny ember. Meglepően sokat tud fiatal kora ellenére. (Ez nagy felelősség!) Emellett nyitott, érdeklődő, alázatos és önreflektív. Érzékelésem szerint eme anyagban összefoglalta és tisztázta mindazt, amit most épp tud, amit tudni vél, amiben hisz, amit tanult, és amiket tapasztalt. Ebből próbált aztán levonni következtetéseket, és érvényes összefüggéseket. Jól tette. Értékes embertől, érdekes, elgondolkodtató, értékes irás.

Fenyő IvánSzínművész

Friss, üde olvasmány, nem árthat megfürödni benne.

Feldmár Andráspszichoterapeuta

Minél fiatalabb az ember, annál nagyobb esélye van friss szemmel nézni a körülöttünk levő világot. Ha pedig egy útját kereső fiatal ír könyvet, biztos lehetsz benne, hogy abban olyan kérdésekkel fogsz találkozni, melyek egyenes és mély gondolatokat indíthatnak el… Bence barátom évekkel ezelőtt is a nagybetűs tudást kereste, és most jó látni merre vezet az út, ha valaki elszántan a tudást veszi üldözőbe.

Rakonczay Gábor2x guinness világrekorder, 6x óceánátkelő hajós, az amerikai Év Kalandja Díj tulajdonosa

Nagyon jó lett! Az első benyomásom az volt, hogy egészen sok kutatómunka van benne, és tényleg a fiatalokhoz szól. Ahhoz pedig külön gratulálok, hogy tényleg nagyon sok célkitűzős, meg önmegvalósítós könyvet olvastam, de ennyire sok személyes példa / esettanulmány nagyon kevésben van. Továbbá nagyon tetszett, hogy voltak csekklisták, illetve gondolkodósabb kérdéssorok a fejezetek között.

Dr. Pető BenceSzakkönyvíró

Érdekes témákat boncolgat. Tetszik, mert egészen mélyen belemegy a magyarázatokba, és érthető. Sok emberben az önfejlesztés miatt belső kérdőjelek fogalmazódnak meg, amire kiváló megoldás ez a könyv, mert megmagyarázza ezeket. És jók a táblázatok is!

Hováth KristófSales, Samsung

“Ha ketten rendelünk egy tál húslevest, hiába esszük ugyanazt, az egyikünknek sós lesz, a másiknak ízetlen.” (Gálvölgyi János). Szerintem ez az idézet az egész életre és erre a könyvre is igaz. Lehet nekem tetszik, de lehet, hogy másnak nem. Én úgy vagyok vele, hogyha egy könyvbe legalább egy olyan gondolatot kapok, amit korábban nem tudtam, már megérte elolvasnom. Ebben a könyvben nagyon sok ilyen gondolatot kaptam. De biztosan lesznek olyan emberek, akiknek nem ad a könyv semmit, és olyanok is, akiknek úgy fog ez kelleni, mint egy falat kenyér.

NoelBeavatottak Mastermind Tag

Nagyon tetszik, hogy könnyed olvasmány – jók a példák, mert lazítják a témát. Nagyon érett gondolatokat írt le a szerző. Tetszik, hogy egy folyamaton visz végig, ahol kiemeli a lehetséges buktatókat, visszahúzó érzelmeket is.

Szabó BenceCégvezető, az Egység-Kétség c. könyv egyik szerzője

 

És itt vannak a legfrissebb névtelen visszajelzések az első olvasóktól:

“Sokkal sokkal jobb, mint amire számítottam.”
“Nagyon jók a képek, tetszik a könyv mérete, a papír anyaga. Ezek apró, de fontos részletek! Elegancia, és humorral átitatott igényesség, amit a Fulfilled-től megszoktam. Ami a tartalmat illeti, beleolvastam kb. 15-20 oldalt, és már most látom, hogy megérte, sokat fog adni a könyv. Ahogy eddig látom, tapasztalat van benne, nyersanyag, nem pedig milliószor millió helyen hallott “mindenkire ráhúzós” sémák. Őszintén szólva, amikor először olvastam a tartalmat a honlapon, egyik alcímet olvasva se éreztem azt, hogy “pontosan erre vagyok kíváncsi, pont ez aktuális az életemben”, mégis sejtettem, hogy ennek ellenére olyat fog adni a könyv, amit máshol nem találnék meg.”
“Magával ragadott…”
“Elkezdtem és imádom! Minden elvárást bőven felülmúlt!!!”
“A sikerkalauzok egyfajta remek összesítésének találom. Útmutató a fiatal korosztály önmagában vetett hitének elmélyítéséhez. Gondolatébresztő, hogy az érvényesülni akaró fiatalok e könyv inspirálására a felnőtt kor küszöbét bátran léphessék át és céljaik elérésében csak a képzeletük szabjon határt.”
“A könyv zseniális, Gratulálok hozzá!”
“Zseniális. 🙂 A szerkesztés és tördelés is profi, a tartalma pedig eddig kiváló, ma fejezem be.”

“Erre nincs időm” duplagarancia


garancia

Amennyiben a könyv elolvasása után nem érzed úgy, hogy amit olvastál, az sokszorosan visszahozza az időt, amit a könyv megrendelésébe, átvételébe és elolvasásába fektettél, visszatérítjük az árát.

Sőt! Ha a végén azt látod, hogy egy tömegkönyvet olvastál, aminek a szövegét copy-pastelték egy másik külföldi könyvből, a fizetett ár 2x-át kapod vissza.

Kérdéseid vannak?

“Jól hangzik, de annyira nem szeretek olvasni, nekem is jó a könyv?”

Persze. Szerencsére pont nem arra bátorít, hogy még többet olvass, hanem abban segít, hogy hogyan cselekedj még hatékonyabban és élvezetesebben.

“Mi van, ha nem tetszik a könyv?”

Küldd el nekünk a visszajelzésed, hogy miért, és lehet, hogy a következő kiadást már a te véleményed alapján módosítjuk.

“A hangoskönyvet hogyan kapom meg?”

A vásárlásod után kapsz egy e-mailt, amiben a linkre kattintva azonnal letöltődik mp3 formátumban a hangoskönyved. Ezt hallgathatod gépről, telefonról, vagy az autódban. A jó hír, hogy a hangoskönyv rendelésekor nem kell a postára várnod, hanem már azonnal hallgathatod is. A szerző hangján, kommentárral, és inspiráló összekötőzenékkel. A zenét Oliver Riz komponálta.

“Nekem miért jó ez a könyv?”

Gyorsabban érhetsz el eredményeket, amire büszke lehetsz, másokat lenyűgözhet, és megkímélheted magad több hónap fölösleges szenvedésétől – nemcsak a munkádban. Erről bővebben a “Kognitív Torzítások” c. fejezetben.

“Olvastam már könyvet a sikerről, most olvassam el még ezt is?”

Olvass bele, hogy mit mondtak mások, különösen Tar Gábor visszajelzését ajánlom.

Hogyan született a könyv? 

A könyv megszületéséhez mélyreható munkát végeztünk. 2016 szeptemberében elindítottunk egy 6 hónapos ultraprémium programot, ahol 7 haladó önfejlesztővel folytattunk mély munkát, és folyamatosan nyomon követtük, hogy mitől lesznek a leghamarabb valós eredményeik, hol rontják el, mely készségek kialakítása égetően fontos, és mik azok az információk, amelyek a rengeteg, egymásnak sokszor ellentmondó tanácsok közül valóban segítenek nekik. Meglepő eredmények születtek, amit március 30-án egy zárt körű rendezvényünkön összefoglaltunk (erre a belépő 12 580 Ft volt), viszont egyértelművé vált, hogy  ez az új tudásanyag 3 órába nem fér bele, könyvet lehetne írni róla. Majd az anyagot leírva 5 hónap gondos tesztelés, ellenőrzés, olvasói véleményezés és lektorálás után úgy láttuk, érdemes kiadni – még ha a könyvesboltok tömve is vannak “hogyan legyek sikeres” könyvekkel, és jó tudásanyagokkal.

A tesztmunkálatokban olyan visszajelzések érkeztek, miszerint az első 30 oldal többet adott az olvasónak, mint egy híres magyar bestseller szerző 2 könyve, és már 4 embernek ajánlotta, pedig nem szokott csinálni ilyet. Volt olyan, aki édesanyjának, és annak munkatársának mutatott belőle részletet, volt aki az exbarátnőjének talált benne szerinte hasznos segítséget.

© 2018 Fulfilled.hu

Adatkezelés | ÁSZF | Könyvvásárlói Letöltések

Ügyfélszolgálati kérdések: hello@fulfilled.hu | +36 30/ 89 22 668