fekete_atlatszo_full

bemutatja:

Közhelyromboló Kognitív Tréning

Lépj túl a féligazságokon, ismerd meg a rejtett automatikus gondolataid, és azt, hogyan befolyásolják ezek az életed, akárhogy is törekszel az ellenkezőjére…

Jó volt az önfejlesztés, de nem tett boldoggá? Gyere el az egynapos kognitív terápiás tréningre, és kérdezz személyesen egy pszichológustól.

A kognitív terápia egy tudományosan bizonyított módszer, ami segít a mindennapi frusztrációk, de a komolyabb szorongás, pánik, depresszió, függőségek, kényszerek, evésszavarok és más problémák kezelésében. Ezen az egynapos tréningen megismerheted, és kipróbálhatod a módszert, megértheted, hogy mi igaz a korlátozó hiedelmek legendájából, hiteles képet kapsz ezek működéséről, és megismerheted, hogy milyen valódi perspektíva áll előtted. Egy nap alatt nem válsz majd a mesterévé, viszont megértheted azt, amit az önfejlesztők nagyon kis százaléka ért, és ami a reális előrelépés feltétele.

Vége az önfejlesztés rózsaszín ködjének – de ez koránt sem rossz hír

A tipikus önfejlesztő útja általában így néz ki:

Hall a lenyűgöző gondolatokról, zseniálisnak tartja, lelkes, szárnyal, álmodozik, majd beszél a családjának és barátainak róla, akik lebeszélik róla, majd mégis csinálja, fejlődik belül, de a külvilágban ez nem mutatkozik meg. Ekkor sokan bizniszbe fognak, és sokan sikeresek lesznek, viszont őszintén nem érzik jól magukat a bőrükben, ami ijesztő.

Vagy már az önfejlesztés első pár éve után, de még a siker előtt elgondolkoznak, és rájönnek, hogy valójában sokszor károsak ezek a tanítások, legalábbis ahogy ők értették, az alapján nekik rosszabb lett.

Vagy sokan az ezotériához nyúlnak, amitől pedig jól érzik magukat, viszont (és ezt nehéz bevallani) eltávolodnak a realitásról – ami a valódi ezotériának egyáltalán nem lenne célja. 

És bár mindegyikben volt érték, az itt kapott “boldogság” sokszor rövidtávú, és a tudományos tapasztalatokat, és a tudat mélyebb rétegét figyelmen kívül hagyja.
Aztán hősünk már nem is megy el máshova, gondolván “ez most úgysem segít. Nem lendít akkorát, mint amekkorát régen lendített. A külső segítség gondolatébresztő, de nekem kell megtalálni, hogy mi a *****-tól szenvedek.”

szkeptik

A következő lépéseid:

1. Légy bátor most, ahelyett, hogy évekig félnél a pszichológustól

Sokan félnek a pszichológusoktól, mert azt gondolják, hogy a pszichológus beléjük lát, és olyan dolgokért fogja megítélni őket, amit maguk elől is rejtegetnek. “Kiderül, hogy őrült vagyok.” Egy Csabával készített interjúnkban elmondta, hogy ha fel is fedez valamilyen nehézséget, pontosan egy szakember az, aki ezt igazán megérti, mert tudja, hogy a problémák nagyrésze valamilyen korai sérülésnek az eredménye. És kit lehet elítélni azért, mert nehéz dolgok történtek vele? Mind ugyanúgy emberek vagyunk, de ettől még segíthetünk egymásnak. 

Légy bátor most, nézz szembe ezzel a félelmeddel, és használd ki azokat az előnyöket, amit az önismeret, és a szakértői segítség tud nyújtani neked: tudományos alapok, mélyebb rálátás önmagadra, és minél hamarabb megismered önmagad mélyebb rétegeit, annál tovább élvezheted annak a gyümölcsét.

2. Ismerd meg a népszerű, tudományosan elismert kognitív modellt

Ahogy feljebb is olvastad, rengeteg problémára bizonyítottan hatékony segítség a kognitív terápia (lsd. Pléh – Kognitív Idegtudomány c. könyv). Tudd meg, hogy egy mindennapi szituációban mennyi  értelmetlen negatív érzést tapasztalsz meg, ami elkerülhető a módszer segítségével. Fejtsd meg, hogy ezek milyen hiedelmekre épülnek, amik alatt milyen megrendíthetetlennek gondolt sémák húzódnak meg. Ismerd meg, hogy az elme mennyi helyzetben torzítja el a valóságot, és vedd észre mostantól, hogy egyszerűen fellélegezhess: “Valójában, ezeket látva… Nincs is gáz.” Mindeközben kapj személyes teret, odafigyelést és lehetőséget, hogy a kérdéseidre választ kapj.

3. Könnyebbülj meg napról-napra!

A teljes módszert a nap végére nem fogod a kisujjadból kirázni, a sémáid pedig főként nem változnak meg 180 fokban. Amit viszont ígérni tudunk, hogy megértheted ezek működését, amikről eddig talán fogalmad sem volt. Önfejlesztő könyvek ha a hiedelmek alá, a sémákig le is mennek, nem adnak valódi eszközt a módosításra. Hiába beszélsz magadhoz 10 pozitív mondatot egy nap, ha közben 0-24-ben az ellenkezőjét mondod magadnak nem tudatosan.  Sőt, sok önfejlesztő tanítás is kognitív torzítást hordoz magában! Megértheted ezeket, és azt, hogy ezt otthon hogyan tudod gyakorolgatni. A jó hír, hogy ennek a módszernek a használatával napról-napra fogsz megkönnyebbülni a negatív érzésektől, és valódi önismeretet szerzel, ahelyett, hogy ezeket csak elfednéd a könyvek tanításaival (mert sajnos a legtöbb esetben ezt nem is tudnád másként csinálni). Élvezd ki, hogy közelebb kerülsz az igazsághoz önmagadról és a világról minden egyes nap!

 

+1. Kíméld meg a környezeted (szeretteid, barátaid, munkatársaid)

Amit az önfejlesztés hatására sokan megtapasztalnak, hogy eltávolodnak a szeretteiktől, barátaiktól. Néha kis felsőbbrendűség élmény is kialakulhat. A kognitív módszerrel az a tapasztalat, hogy közelebb hoz egymáshoz. Ennek oka, hogy pszichénk mély megértésével felismerjük, hogy mely negatív érzéseink alaptalanok, vagy épp milyen torzítás miatt érzünk távolságot önmagunk, és barátaink között. Ami jó hír, hogy ezáltal nem csak közelebb kerülhetünk, de a fölösleges konfliktusok egy részétől is megszabadulhatunk, hisz rálátunk, hogy amikor a másik személy valamit “rosszul” csinál, vagy gondol, az sokszor félreértés – pedig korábban emiatt vitába szálltunk. 

Témák:

Gyakori tévhitek az önfejlesztésben

A kognitív pszichológia alapjai

Mi igaz a hiedelmek legendájából?

Mik azok a sémák?

Milyen az egészséges viszony a negatív érzelmekkel?

Így befolyásolnak az automatikus gondolataink

Mit ígér neked a tudomány?

Hogyan használd mindezt a gyakorlatban?

Ha elgondolkodtál már azon, hogy egy olyan ideológiában hittél, ami nem tesz boldoggá, és csak egy darabig tud elvinni, akkor jó helyen jársz, mert készen állsz a következő szintre.

Tudd meg, hogy mi a reális perspektíva előtted, mik voltak féligazságok, mi volt az, amit elhittél, de nem megalapozott, és építsd szilárd alapokra az életed!

Használd ki mihamarabb a kognitív pszichológia lehetőségeit, és érezd át annak az ajándékát, hogy napról-napra könnyebbülsz meg a negatív érzésektől és visszatérő gondolatoktól.

Plusz ezoterikus nézőpontból is teljesen elfogadható eszközről van szó.

A tréningről semmilyen videó-, kép-, vagy hangfelvétel sem készül!

90%-ban interaktív

Vajon mi az, ami a te személyes életedben problémát okoz, de megoldható lenne a kognitív technikákkal? Van olyan, ahogyan viselkedtél korábban és magad sem érted? Volt olyan tanítás, amit megtapasztalva azt érezted, hogy valami nem stimmel?

Ezen a napon lesz kérdezz-felelek, ahol a személyes kérdéseid kapnak teret és figyelmet. 🙂


skeptical-3rd-world-kid

beavatottak

Fulfilled Életérzés Tagság

Tagja lehetsz a titkos facebook csoportunknak, ahol exkluzív, máshol nem elérhető tartalmakat kapsz, és mindenki előtt értesülhetsz legújabb tréningjeinkről, gyakran külön kedvezménnyel. 

A csoportban több, mint 100 nyitott, inspiráló, intelligens emberrel van lehetőséget gondolatot cserélni.


awkward-seal

A 10 KOGNITÍV TORZÍTÁS

Számos esetben korlátokat észlelünk ott, ahol nincsenek. A 10 kognitív torzítás tíz tudományosan publikált módja annak, ahogy a tényekből torz, negatív érzéseket okozó elméleteket gyártunk, amit igazságnak érzékelünk. Ismerd meg mind a tizet, hogy felismerd, ha valamelyik épp eluralkodna rajtad. 🙂

Ki tartja ezt a tréninget?


IMG_5704-1-6-300x300

Zsedényi Csaba

Pszichológus, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, pár- és családterapeuta jelölt

Tudatos pszichológiai önfejlesztéssel és spiritualitással 15 éves kora óta foglalkozik. Diplomái szerint pszichológus, viselkedéselemző, informatikus mérnök, műszaki menedzser, továbbá 2008 óta tréner. Szenior üzleti és IT tanácsadói tapasztalatot Magyarországon, Nyugat-Európában és az USA-ban szerzett multinacionális cégeknél (Accenture, Vodafone, Ericsson, MOL, T-mobile, T-com, stb.). Emellett az egyik legnagyobb hazai online társkereső (Randivonal) ismerkedési szakértője és trénere volt. Ismerkedési és párkapcsolati könyvek szerzőj, magánpraxisa mellett pedig a SOTE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Nappali kórházában önkéntes pszichológus.

"A Csabával való első beszélgetésekre a mai napig emlékszem, akkora hatással volt rám. Amellett, hogy nagyon nagytudású, és gyakorlatias gondolkodó, tisztességes, és empatikus ember."

Bíró Bence Péter


13509003_1250907841600993_4126932496427507405_n

A jelentkezés lezárult.

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

TRÉNING, CSOKI NÉLKÜL

TRÉNING, AJÁNDÉK CSOKIVAL

MEGTANULOM

RÉSZVÉTEL A RENDEZVÉNYEN
RÉSZVÉTEL A RENDEZVÉNYEN
RÉSZVÉTEL A RENDEZVÉNYEN
MINDHÁROM BÓNUSZ
MINDHÁROM BÓNUSZ
MINDHÁROM BÓNUSZ
AJÁNDÉK CSOKI

3 ALKALOM SZEMÉLYES TERÁPIA CSABÁVAL (3×20 000 FT ÉRTÉKBEN)

35 220 Ft

35 220 Ft

79 360 Ft

“Új nézőpont” garancia


garancia
Amennyiben a nap végén úgy érzed, hogy nem kaptál új nézőpontot,
100 000 Ft értékű levásárolható kupont kapsz, ami beváltható bármely Fulfilled.hu infótermékre/infótermékekre.

“Tetszik, amit írtok,
de még bizonytalan vagyok…”

Mi az, amit garantálni tudtok?

Szakmailag bármilyen biztos ígéret hiteltelen lenne, ezért semmit. Ami várható, hogy megtanulod a kognitív terápia működését, bár még nem lesz készségszintű. 

Annyi tréningen voltam már, mostmár úgy érzem fölösleges még egyre elmenjek…

Ennek a tréningnek egyik fő témája, hogy megértsd: miért nem ragadt meg, amit tanultál, és emellett iránytűt kapj, hogy merre érdemes változtatnod, hogy beépüljön, illetve hogy valóban jobban érezd magad.

Félek, hogy nem bírnám el, azt, amit ott mondtok el rólam…

Csabának ebben már van gyakorlata, és szakmailag ezt pontosan fel kell tudnia mérni. Volt olyan kérés tréningösszetevőnek, amit azért utasított vissza, mert nem fog olyat adni a résztvevőknek, ami szembesítené őket valami nehézzel, amivel utána nem tud mit kezdeni. Ilyen szempontból talán még biztonságosabb is, mint a személyes önismereti munka.
Nem gáz, ha egy ilyenre elmegyek?
Nem. Aki jártas mélyebben a pszichológiában, az tudja, hogy valamilyen mértékű személyiségtorzulása mindenkinek van, bár ezekért nagyon kevesen vállalják a felelősséget, és tanulják meg kezelni. Ha eljössz, akkor teszel egy lépést az utóbbiért. Huszonévesen is van férfi és nő, aki pozitívan vélekedik azokról, akik pszichológushoz járnak, és Csaba elmondása szerint olyan dolgokkal lehet elkezdeni dolgozni mihamarabb, ami másnak 40-50 évesen jut az eszébe. Természetesen ha ebbe a korosztályba tartozol, akkor is szeretettel várunk, mert természetesen nem késő.
Nem lesz lehangoló?

Olyan típusú témákról fogsz hallani, és olyan gondolatokat, amik rövidtávon rossz érzést okozhatnak benned, de hosszútávon sokszorosan pozitív érzések jönnek cserébe. Tehát, félig viccesen fogalmazva, az ellenkezője egy motivációs tréningnek.

Egyébként nemcsak negatív dolgok ellen segít, de a pozitív irányba is. Azért, mert amikor valami pozitívat el akarunk érni, nagyon sok negatívra nem vagyunk tudatosak. Ilyen esetben pedig az a tünet, hogy nem haladunk előre, a tréning segíthet annak a felismerésében, hogy valójában miért, és mit kezdj vele.

A rendezvény időpontja:

2017. május 21. 10:00-18:00

A rendezvény helyszíne:

Bijó Rendezvényköpont, 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.
HARMONY terem


 

 

 

 

 

 

Jelentkezz most -------->


Email: hello@fulfilled.hu

© 2016 Fulfilled.hu
Adatkezelés | ÁSZF