Mit szólnál, ha boldog tudnál lenni a mostban ÉS a legmerészebb álmaid felé haladhatnál EGYARÁNT?

Kitörés az önszabotálás csapdájából - Kezdd el végre a saját életedet élni, boldogan haladva legnagyobb álmaid felé

Egynapos kurzus 2016. szeptember 24-én


Érzed azt, hogy bár nagy célokat valósítasz meg, mégsem érzed igazán jól magad?
Vagy jól érzed magad, boldog vagy, de nem igazán halad előre az életed?
Esetleg frusztrált vagy, mert nem is igazán érzed kiteljesedettnek magad, és az életed is alig fejlődik?
Ha ezek közül bármelyik kérdésre inkább igen a válaszod, mint nem, akkor ez a tréning neked szól.
Ha maradéktalanul boldog vagy, kiteljesedett, és valóban azt az életet éled, amiről csak álmodni mersz, akkor – bár biztos sok hasznos nézőpontot kapnál – nem neked szól a rendezvény.
FIGYELEM! Az intenzív tréning alapjaiban formálhatja át a szemléletmódodat és az irányt, amerre haladsz az életedben.

Mit tapasztalhatsz a tréning után?

ÉRZELMI SZABADSÁG

A tréningen kapott szemléletmód és gyakorlatok hatására a mindennapjaidat úgy élheted meg, ahogy az adott pillanatban szeretnéd. Nem a múlt érzelmi és a jövő aggoldalmai fognak irányítani többé. Megtanulod a jelenben jól érezni magadat mindenféle külső inger nélkül.

HATÉKONYSÁG

Azáltal, hogy megtanulod magad jól érezni a jelenben, és boldogan telnek majd napjaid, ebből az állapotból alkotva és haladva utadon sokkal nagyobb hatékonyságot fogsz tapasztalni, mint eddig bármilyen "hatékonyságnövelő technikával". A halogatás is sokkal ritkább lehet.

TISZTÁNLÁTÁS

Látni fogod a valóság és valóságról gondolt képed közötti űrt. Nem tudod már becsapni magad. Minden szituációt olyannak fogsz látni, amilyen, így könnyedén veszel bármilyen érzelmi kihívást. Az egész életedre, és mások életére is lesz egy olyan rálátásod, mely elősegíti, hogy mindig a megfelelő megoldást találd meg könnyedén.

Egy igazán személyes sztori

image7

Hadd osszak meg veled egy igazán személyes sztorit. Gyerekkoromtól kezdve a környezetem igazán sikeresnek látott, olyannak, aki ha belefog valamibe, abban szép eredményeket ér el. Legyen szó tanulmányokról, sportról vagy éppen zenei pályáról. Viszont mélyen belül azt éreztem, hogy ez nem elég. Nem érzem jól magam. Nem vagyok boldog. Ennél jóval többet kell letennem az asztalra, hogy boldog lehessek.

Azért kezdtem el önfejlesztéssel foglalkozni 6 évvel ezelőtt, hogy még több eredményt, sikert halmozhassak fel minél hatékonyabban. A magamba fektetett energia működött. Kitűztem a legmerészebb célokat (pl. találkozzak Brian Tracy-vel, felvegyenek az ország legjobb egyetemére, lefussam a maratont), és azt gondoltam, hogy ha ezeket elérem, akkor már tényleg boldog tudok lenni, és jól fogom magam érezni. Megcsináltam, és… minden maradt ugyanolyan. Nem lettem tartósan boldog. Rá kellett jönnöm, hogy önmagában nem fogják a minél nagyobb eredmények megadni azt a kiteljesedettség érzést, amit egyébként minden ember keres.

A tréning fő témái

image7

Őszinteség
önmagaddal

Út az érzelmi szabadsághoz

Megfelelési kényszer levetkőzése

Haladj boldogan a legnagyobb álmaid felé

szabadsag
1. Őszinteség önmagaddal

Az első lépés mindig az, hogy megtanulj igazán őszinte lenni magaddal. Hogy észrevedd azt, ami valójában van, és ne azt, amit arról gondolsz, hogy mi van. A legkeményebb lépés, viszont minden ebből indul ki. Sokáig hazudtam magamnak, de van kiút.


2. Út az érzelmi szabadsághoz

Az a tapasztalatom, hogy az érzelmeinkkel nem igazán vagyunk jóban. Ha felüti a fejét egy kellemetlen érzés, általában elfojtjuk, elmenekülünk, vagy éppen a másik emberen vezetjük le… de biztos, hogy a belső harmóniánk szempontjából ez célravezető? Van ennél egy sokkal hatékonyabb megközelítés. Továbbá itt beszélni fogunk olyan azonnal alkalmazható módszerről is, mellyel instant képes vagy az érzelmi állapotodat megváltoztatni.


responsive3. Megfelelési kényszer levetkőzése

Nehéz téma, mert amíg nem vagy igazán őszinte magaddal, azt mondhatod, hogy ezzel neked nincs dolgod. Sokáig ezt hittem én is, ugyanakkor sokkal kisebb élethelyzetekben üti fel fejét a megfelelési vágy, mint azt gondolnánk. Ha valóban a saját életedet akarod élni, fontos, hogy beszéljünk erről.


4. Haladj boldogan a legnagyobb álmaid felé.


Sokáig vártam arra, hogy ha majd elérem egy adott célomat, boldog leszek. Újra és újra... de nem lettem az. Pontosabban nem a konkrét céljaim elérésétől lettem az. Egy olyan szemléletet mutatok neked, mellyel már most a jelenben boldog tudsz lenni, ÉS közben a legmerészebb céljaid, álmaid felé haladhatsz. Miért kellene választanod?

A tréninget jómagam, Borsos Bence tartom

image7

SZABÓ PÉTER, motivációs előadó véleménye


SAM RYTER, relationship expert véleménye


"Amióta ismerem Bencét, inspiráló hatással volt rám, hogy ennyi idősen egy mennyire mély, megalapozott és tapasztalati tudással rendelkezik, legyen szó társas kapcsolatokról, önfejlesztésről, célok eléréséről. Fantasztikus az a folyamat, amin végigment az elmúlt pár évben, és nagyon örülök, hogy ezt a tudást most megosztja, és támogat másokat abban, hogy kiteljesedjenek mindenben, amire csak vágynak. Bencét ezzel a 3 szóval foglalnám össze: inspiráló, magával ragadó, őszinte."
Marton GáborExecutive Coach
image8

Mennyibe kerül?

Számos tréningre járok jómagam is, sok pénzt invesztálok ezekbe. Mindig befektetésként tekintek rá, hiszen ha csak egy olyan kulcs nézőpontot kapok, amely a lényegi dolgokban előrelendít, már megérte, és anyagilag is visszahozza többszörösen az árát.

Továbbá az egyik legtöbb, amit kaphatsz belőle, azok a minőségi kapcsolatok (külön figyelmet fogunk szentelni arra, hogy a tréning végére olyan új emberekkel ismerkedj meg, akikkel hosszú távon tudjátok támogatni egymást az utatokon).

Amikor elkezdtünk előadni, felfedeztünk egy érdekes törvényszerűséget, ami első hangzásra nagyon sznobnak tűnhet, de teszteld le, és meglátod:
Minél magasabb értékű rendezvényen veszel részt, annál sikeresebb emberekkel ismerkedhetsz meg
- és ez összefügg a gondolkodásmód "fejlettségével" is. Ha példakép értékű barátokat keresel, lépj bátran, és kerülj olyan közegbe, ahol ők már természetesen mozognak.

Amikor indulásként egy-kétezer forintos előadásokat tartottunk, vagy amikor ingyenes rendezvényekre jártunk (akár előadóként, akár résztvevőként) nagyon sokszor találtuk magunkat olyan helyzetben, hogy nem értettük, hogy sok ember mit keres ott, ha panaszkodik, kritizál, zárt, kifogásokat keres, másokat hibáztat, stb.

Ezzel szemben, amikor magas értékű rendezvényeken veszünk részt, az ár egyfajta szűrőként működik, és olyan emberekkel ismerkedhettünk meg, akire a mai napig tátott elismeréssel és tátott szájjal gondolunk vissza (extra, hogy jóval több mint 15 trénerrel kerültünk így baráti viszonyba, hogy a magas értékű, kis létszámú rendezvényeken részt vettünk).

Szóval a tanulság: a jó kapcsolatok megteremtésének ára van. Bátorsággal, idővel és energiával és pénzzel. De ezek nagyon értékes barátságokat szülhetnek egy életre.
Ez a tréning az eddigi és jövőbeli programjainkhoz képest nem mondható magas értékűnek, mert azt szeretném, ha tényleg minél többen el tudnának jönni, ugyanakkor kellően nagy összeg ahhoz, hogy meglegyen az a mértékű elköteleződés, amely az igazi változásokat eredményezi. Minél többet invesztálsz, annál elkötelezettebb leszel, hogy valóban hasznosítsd is a tudást.

NORMÁL JEGY

(már csak 2 hely)

VIP JEGY

(már csak 1 hely)

EXTRA JEGY

(már csak 1 hely)

Részvétel az egész napos tréningen


Részvétel az egész napos tréningen


Részvétel az egész napos tréningen


Munkafüzet


Munkafüzet


Munkafüzet


Közös vacsora a VIP résztvevőkkel és velem


Közös vacsora a VIP résztvevőkkel és velem


2 alkalom négyszemközti coaching velem (40.000 Ft értékben)


5 alkalom négyszemközti coaching velem (100.000 Ft értékben)


Ajándék belépő az Egység-Kétség c. könyv exkluzív bemutatójára szeptember 17-én 18:00-kor, és egy ajándék példány a könyvből (5000 Ft értékben)


25.000 Ft


60.000 Ft


99.000 Ft

"Borsos Bence olyan ember, akire érdemes hallgatnod. Három és fél éve, amikor megismertem, egy introvertált, gátlásos srác volt, aki látszólag sikeres volt, és minden rendben volt az életében, mégis mélyen belül boldogtalan volt. Egy szürke kisegér volt, aki jó tanuló – jó sportoló – jó zenész, de nem az a típusú ember, akivel szívesen töltöttél volna minőségi időt. Ma az emberek sorban állnak azért, hogy beszélhessenek vele, felszabadító és szórakoztató vele időt tölteni. Önfejlesztő körökben a legtöbben hallottak róla, és amikor az utcán sétálok vele, folyamatosan azt látom, hogy vonzza az emberek tekintetét. Lenyűgöző kisugárzása van. Ma azok az emberek, akik anno a legnagyobb példaképei voltak - milliomos vállalkozók, ultratriatlon bajnokok, személyiségfejlesztő trénerek - a barátaivá váltak."
Bíró Bence PéterFulfilled.hu társalapító
„Bence nagyon közvetlen, és látszik az arcán, akkor a legboldogabb, ha másoknak segíthet. Nekem eddig ő adta a legtöbbet önfejlesztés terén, ráadásul élvezem minden percét a vele töltött időnek. Fiatal kora ellenére bámulatos tudással rendelkezik, rengeteget segített nekem.”
Imre Dávid
„Borsos Bence egy olyan férfi, aki pontosan tudja, mit akar elérni az életében. Nap mint nap tesz is érte, ezzel pedig, amikor csak eszembe jut, mindig motivál, hogy én is haladjak az életemben. Ha a környezetemben valaki coach-ot keres, Bence az első, akit ajánlok neki.”
Kelemen Henriettdivatszakember
„Végtelenül hálás vagyok, hogy Bencét ismerhetem. Olyan meglátásai vannak, amik sokszor segítettek már abban, hogy saját magamat tisztábban lássam, és saját érzelmi világomat jó irányba vigyem. Ajánlom, hogy tanulj tőle, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy tud neked segíteni céljaid elérésében!”
Vicsai Gáborsocialprofit.hu

Mikor és hol lesz az előadás?

Időpont: 2016. szeptember 24. 10:30-17:30
Helyszín: Budapest, Bijó Rendezvényközpont, Róbert Károly krt. 98.

Siess, már csak 4 / 29 szabad hely van!

image5

Jelentkezz MOST