feher_atlatszo_full
bemutatja:

Szeretnél a kapcsolatok vezérévé válni?

Kezeld profin önmagad és mások legmélyebb kapcsolóit

Sokat fejlődtél már önbizalomban, már nem annyira érdekel mások véleménye, de valamiért még úgy érzed, hogy sokkal több van benned, ami valahogy nem jön a felszínre?

Valahogy eltűnsz a tömegben, miközben tudod, hatalmas lehetőségek vannak benned?

  • Mi lenne, ha nem kellene félned, hogy mások rájönnek, hogy egész eddig szerepeket játszottál, és nem egészen az vagy, akinek gondoltak téged?
  • Mi lenne, ha megismernéd a sötét oldaladat, amik eddig tudattalanul vezettek rossz döntésekhez?
  • Mi lenne, ha ugyanezeket a kapcsolókat megtalálnád minden emberben, képes lennél ráhangolódni bárkire, és vezetni őt a megfelelő irányba? 
  Ugyan ezek egyikét sem lenne hiteles 100%-ban mindenkinek megígérni, ám ez az az irány, ami felé léphetsz a tréning segítségével.
Szeretnél főszereplővé válni a magad életében?
Szia! Bíró Bence vagyok.

Egy átlagos külsejű srác, aki néhány évvel ezelőtt közel nulla társas készséggel és önbizalommal rendelkezett. Folyamatosan visszautasításokat kaptam lányoktól, nem tartoztam a népszerűek közé, kevés igazi barátom volt, néha piszkáltak, és folyton azt néztem, hogy milyen jó is azoknak, akik jó kisugárzással rendelkeznek, őket valahogy mindenki elfogadja, szereti, követi, és a lányok is oda vannak értük.

Ma viszont rendszeresen kapok leveleket férfiaktól és nőktől, hogy mennyire inspirálom őket, jelölnek be szuper emberek, akik szeretnének a barátaim lenni, van egy jól menő vállalkozásom, 8 önkéntest vezetek, 3000+ ember követi a tanácsaimat, és a hibáimmal együtt ugyan, de - hála az égnek - egy csodás életem van.

Nem tudom, hogy ez mennyire szerencse, égi áldás, vagy épp belső fejlődés eredménye,
de ha téged is érdekel, megosztanám a meglátásaimat a belső vezető megtalálásáról.

Borsos Bence
A volt üzlettársam, Borsos Bence

szintén olyan ember, akit érdemes meghallgatnod. 3 éve, amikor megismertem, egy introvertált, gátlásos srác volt, aki látszólag sikeres volt, és minden rendben volt az életében, mégis a kapcsolataiban mélyen belül boldogtalan volt. Egy szürke kisegér volt, aki jó tanuló – jó sportoló – jó zenész, de nem az a típusú ember, akivel szívesen töltöttél volna minőségi időt.

Ma az emberek sorban állnak azért, hogy beszélhessenek vele, felszabadító és szórakoztató vele időt tölteni. Önfejlesztő körökben a legtöbben hallottak róla, és amikor az utcán sétálok vele, gyakran látom, hogy a nők nem tudják levenni róla a szemüket, pedig alacsonyabb termetű srácról van szó. Ma azok az emberek, akik anno a legnagyobb példaképei voltak a barátaivá váltak.

Mi a titok?

Ezt igyekeztünk megosztani a Kapcsolatok Vezére Programban, ami abban segít neked, hogy képes legyél egy átlagos emberként megtalálni a valódi önmagad (mélyebb, spirituális szinten), értékes kapcsolatokat kiépíteni, és mások mélyebb motivációit jobban megérteni - illetve erre hatni.

FENYŐ IVÁN véleménye

Nem csajozási tanácsokról van szó, nem testbeszéd trükkökről, nem gagyi önfejlesztő technikákról, hanem a saját pszichológiád, tudattalan viselkedésed megértéséről és kezeléséről, és más emberek kapcsolóinak megtalálásáról.

Egy rendszer, amivel őszintén kifejezve önmagad, nagyobb erőre tehetsz szert, amivel befolyásolhatod saját magad, és a körülötted lévő világot is, annak résztvevőivel együtt.

A rendszer férfiaknak és nőknek egyaránt szól.

Mi a Kapcsolatok Vezére Program?

A Kapcsolatok Vezére Program egy 2015 december 18-án megtartott tréning felvétele, ahol megtanulod, hogyan válj a saját életedben és mások szemében vezetővé anélkül, hogy bármiféle maszkot vagy őszintétlen szerepet kellene játszanod.

Ehhez segítségül hívtuk Nagyernyei Gyulát és Nagy Gabriellát, az általunk legjobbnak tartott Enneagram (személyiség-, illetve karaktertipológia)  szakértőit, a Harmonikus Emberi Kapcsolatok c. könyv szerzőit.

Jómagam 3 éve egyetemi szinten is pszichológiát tanulok, de egyetlen nap, amit velük töltöttem, gyakorlatilag többet adott nekem, mint az egyik félév Személyiségpszichológia tantárgya. Gyula és Gabriella a leggazdagabb magyarok cégeinél tartanak zártkörű képzéseket, sokszázezer forintokért, de rábírtuk őket, hogy csak most, egyetlen egyszer eljöjjenek, és adják át tudásuk legjavát 2 órába sűrítve.

Ez az a rendszer, ami a gondolkodásomnak keretet adott, és megtanított kezelni a legfurcsább embereket is. Ez az a rendszer, amivel szinte másodpercek alatt képes vagyok a megfelelő módon szólni az emberekhez, és ami a legfontosabb: ez az a rendszer, ami összefoglalta a személyes fejlődésem útvonalát, és megmutatta, hogy merre van az én utam a jövőben. És ugyanezt megteheti neked is, sőt, sokkal, sokkal többet…

Nagyernyei Gyula és Nagy Gabriella
gabigyula
Tudom, hogy valahogy meg tudod oldani a problémáid, és képes vagy kezelni az embereket egy bizonyos szinten, de gondolj bele, mi lenne, ha megértenéd a legmélyebb mozgatórugóikat, és ezek alapján tudnál hatni rájuk?
Mi lenne, ha egy olyan erős emberré válnál, aki ismeri a saját árnyékát, és ezért nem riad meg tőle?
Mennyi lehetőségről maradtál le eddig, mert nem birtokoltad ezt a tudást?
Mennyi mindent szalasztasz még el, ha évek múlva sem ismered még ezeket?
Sok levelet kapunk arról, hogy miket szeretnétek:
 • „Az az álmom, hogy magas önbecsülésem legyen, és rendelkezzem azzal az erővel, amivel elérem az álmaim…”
 • „Milyen jó lenne, ha lenne egy párkapcsolatom, ha szeretnének…”
 • „Milyen jó lenne, ha nekem is olyan kisugárzásom lenne, mint Szabó Péternek vagy Bíró Bencének.”
 • „Milyen jó lenne, ha rám is annyira felnéznének, mint Borsos Bencére.”
 • „Ismerősökkel vagyok, de nem érzem azt, hogy annyira szeretnének.”
Ami ezek közül nekünk sikerült, az sok időt és munkát igényelt, amiből talán valamennyit te is megspórolhatsz, ha meghallgatod, mi hol rontottuk el, és mi adta a legtöbbet. 
Hogyan kapom meg a tréninget?
Kapni fogsz egy titkos linket, ahol hozzáférhetsz az előadás felvételéhez, és a felmerülő kérdéseid 7 napon keresztül felteheted közvetlenül nekünk.

KARIZMA ÉS ÖNBIZALOM?

Amennyiben megfogott téged a dolog, és az önbecsülésed is a legjobb eszközökkel fejlesztenéd, a Maximális Önbecsülés program árába beszámítjuk neked ezt a tréninget.

Omega Pack!

 

Mennyibe kerül a Kapcsolatok Vezére Program?

Íme néhány titok, amit megtanulhatsz a tréningen:
 • Miért lett olyan a személyiséged, amilyen most?
 • Hogyan korlátoz ez téged abban, hogy valóban azt éld, amit szeretnél?
 • Hogyan tudod a gyerekkorodból beléd égett mintákat átlépni, és egy teljesen új minőséget kialakítani életedben?
 • Hogyan válj erős vezetővé saját magad ismerete és más emberek nyomógombjainak felfedezésével?
 • Milyen típusú emberekkel, hogyan érdemes megismerkedned?
 • Mi a te személyre szabott fejlődési útvonalad?
 • Hogyan ismered fel azokat az embereket, akikkel érdemes kapcsolatba lépned?
Mi történik, ha nem veszed meg?
Talán semmi. Valószínűleg eszedbe sem jut majd ez a tréning. De vajon lehetséges-e, hogy pont ez indítana el benned egy olyan pozitív változást, amiről gőzöd sincs hova lyukad ki? Hány helyzet lehet ahol használhattad volna ezt a tudást, és milyen dominóeffektet indított volna el?
Ha csak egyetlen évedre lesz pozitív hatással, megér neked heti 420 Ft-ot?

 

Megsúgom, amit már amúgy is tudsz. Ez nem arról szól, hogy más emberré kellene válnod. Ez arról szól, hogy azt az embert előhozd, aki ott van benned mélyen a félelmek és a szerepek alatt. Lerövidítve a szenvedést, az időt, és visszaadva neked azokat az éveket, amit semmi nem tud majd helyettesíteni.

Minden helyzet és ember különbözik. És nem létezik tökéletes ember sem, és mi sem vagyunk azok. Ezzel együtt még mindig ígéretes tudásanyag az, amiről most olvasol.
Ahelyett, hogy együgyű módon eredményeket ígérnénk neked,
inkább elmondjuk:

Mi van máshol?

Sajnos sok abban, amit máshol hallasz, mű, nem őszinte, maszkokat veszel magadra, megtanulod, hogy milyennek kellene lenned. Itt a mondandó pont arról szól, hogy a benned élő legmélyebb, legvalódibb önmagad felszínre hozzuk néhány egyszerű módszerrel, aminek a segítségével mások és önmagad által csodált vezetővé válhatsz, miközben könnyedén kezeled bármelyik típusú embert, akivel találkozol.

Sőt, bónuszként megismerheted a módszert és történetet, hogy Borsos Bence hogyan került közeli kapcsolatba Szabó Péterrel, és milyen belső változáson ment keresztül, hogy ez megtörténhessen.

"VÓTMÁ" garancia

Amennyiben azt látod, hogy a tanítás, amit a tréningben hallasz közhely, amit olvastál már, és semmi új nincs benne, írj egy ímélt, hogy "vótmá", és küldjük is a pénzed vissza!

Ha bármilyen problémád adódna, írj emailt: hello@fulfilled.hu © 2017 Fulfilled.hu - Minden jog fenntartva Adatvédelem