fekete_atlatszo_full

bemutatja:

Az önbecsülés 12 ÚJ lépcsője

Sajátítsd el azt a gondolkodásmódot a 3 órás szülinapi előadásunkon, mellyel produktívabbak lesznek napjaid, intimebb kapcsolataid lehetnek, boldogabb leszel, gyorsabban haladhatsz a valódi céljaid felé

2016. június 3. 17:00-20:00

Mit szólnál, ha új szintre emelnénk az önbecsülésed?

Kevesebb stressz, több szeretet, jobb kapcsolatok, sikeresebb mindennapok.

Egy jó hangulatú, élvezetes, elgondolkodtató előadás két fiatal sráctól, akik 5 éve kutatják ezt.

FIGYELEM! A hitrendszer radikális megváltozását okozhatja!

Három évvel ezelőtt kezdtük el lefordítani és kiadni a Nincs Többé Jófiú könyvet, mely az önbecsülésünkről formált szemléletünket alapjaiban alakította át. Azóta rengeteg mindenen mentünk keresztül a személyes életünkben is, és a Fulfilled.hu-t tekintve is (már egy 12 fős csapat segíti munkánkat, tartottunk 8 igazán nagy sikerű tréninget, számtalan videót és cikket publikáltunk, valamint interjúkat készítettünk a legjobbakkal).

Pont most 3 éve, hogy elindultunk.

Itt az ideje megünnepelni a „születésnapunkat”. Arra gondoltunk, hogy ezen alkalomból rendezünk egy előadást. Mindazt az esszenciát fogjuk átadni, amelyet az elmúlt években megtanultunk a magunkkal való foglalkozás hosszú óráin, és a klienseinkkel való közös munkán keresztül.

ntj-small

Összeállítottunk egy 12 lépésből álló rendszert

melyet követve elkerülhetetlen, hogy valódi önbecsülésre tegyél szert.
Ezt ismerheted meg az előadáson.
Felnyitja a szemed a benned rejlő lehetőségekről, és arról, hogyan aknázd ki ezeket néhány apró, elrejtett lépés segítségével.

Őszintén hallhatsz két huszonéves önfejlesztő tréner önbizalomhiányáról és az ebből kivezető útról, és a hozzá tartozó zsákutcákról.

Nem garantáljuk, hogy az előadás után soha nem lesz kihívásod az önbecsüléseddel, és azonnal sziklaszilárd belső erőre teszel szert. Azt viszont garantáljuk, hogy lesz egy megfelelő eszköztár és iránymutató alapelvek a kezedben, melyek segítenek, ha újra visszaesnél a régi állapotba. Mi mutatjuk az utat, de a munkát neked kell beleraknod.

FIGYELEM! Ez egy haladó előadás. Nem állítjuk, hogy könnyű mindezt elérni. Szakértelem kell hozzá. Nekünk legalább 5-6 év munkája fekszik benne. Ha annyira egyszerű lenne, már rég alkalmaztad volna, nemde? Nem a Te hibád, amiért eddig esetleg nem sikerült elérned ezt. Ismerjük a legfontosabb buktatót, amin megbotolhatsz, ezáltal lerövidítve az utadat ezt a stratégiát követve igen rövid idő alatt érezhetsz átütő változást!

Kik vagyunk?


nevek
Magyarországon és a világon az egyik legfőbb probléma, hogy nem érezzük magunkat elég értékesnek. Emiatt nagyobb és nagyobb célokat valósítunk meg, több és több eredményt érünk el, és várjuk, hogy majd egy napon valami vagy valaki végre teljessé és értékessé tesz minket.

A legtöbben viszont nem jutnak el odáig sem, hogy önmagukat tudják adni a barátaik és más emberek között, vagy hogy kielégítő kapcsolatot építsenek az ellenkező nemmel. Rengeteg emberben ott van a félelem, hogy kinevetik őket, vagy nem fogják őket szeretni, ha kimondják, amit valójában éreznek és gondolnak.

Több mint 500 embernek segítettünk már személyesen az előadásaink, tréningjeink, és coaching programunk által.
Több mint 2500 ember olvassa heti szinten a hírleveleinket és közel kétezren követnek minket Facebookon.
Megszállottan kutatjuk azokat a stratégiákat és gondolkodásbeli mintákat, mellyel bárki felszínre hozhatja magában azt a valódi önbecsülést, mely igazán tartós lesz az életében, és nincsenek rá hatással a külső körülmények. Arról a 12 lépésről szól ez az előadásunk, melyet az elmúlt 6 évben felfedeztünk és megtanultunk az együttesen több mint 300 elolvasott könyvből, 200 napnyi szemináriumból, 5000+ óra videótréningből és hanganyagból, valamint az 1000+ csendben egyedül meditálva eltöltött órából. Hisszük, hogy ez az esszencia sorsfordító lehet számodra.

Természetesen mindig van hova tovább, viszont az úton született felismerések és zsákutcák megosztásából már rengeteg ember profitált, akik találkoztak velünk konferenciákon (Pozitív Gondolkodók Napja, Túl a Motiváción, Siker-nap), az Everness Fesztiválon, 8 eddigi előadásunk valamelyikén, magazinokból (Élet magazin), blog cikkjeikből (Harmonet, Fulfilled, Nincs Többé Jófiú, Sikerközösség), és más helyekről.

Mit kapsz az előadáson?

MŰKÖDŐ STRATÉGIÁT

Tesztelt stratégiát arra, hogy hogyan építs fel a lehető leggyorsabban külső körülményektől független önbecsülést és belső erőt

EGYEDI SZEMLÉLETET

Egy nevetségesen egyszerű szemléletet, mellyel úgy érheted el céljaidat, hogy közben élvezed is az utat

ÚJ BARÁTOKAT

Hozzád hasonló barátokat, akik már várják, hogy megismerjenek téged

FULLFILLED SZÍNVONALAT

Szokásos Fulfilled színvonal (teljesen új, sehol nem elérhető előadások, személyes-baráti közeg)

Mit mondanak mások rólunk?

"Több éve foglalkozom az önfejlesztéssel, mégis a megfelelési kényszer gondolata mellett valahogy eddig elmentem, míg Bencéék előadásait, gondolatait meg nem ismertem. Ez a felismerés nagyon sokat jelentett nekem, egyre többet jelent továbbra is, és az önbizalom kérdésével egyértelműen össze is függ! Bencéék hitelességébe vetett bizalmam egyértelművé tette, hogy az általuk ilyen témában szervezett tréningen ott a helyem!"

Nagy Attila

"Bencéék nekem már bizonyítottak Everness fesztiválon tartott előadásukkal, ott hallottam Róluk először, kihoztak ott egy aktuális mélypontból, azóta hiszek Bennük, mert fantasztikus, amit és ahogyan csinálnak, minden elismerésem és tiszteletem az Övék, tudom, hogy képesek kihozni belőlem is a maximumot, és a tanfolyam után érzem, hogy magamnak is menni fog."

Szarvas Ildi

"A rendszeres önképzés híve vagyok. Bencéék tudása sok időt megspórolhat nekem a fejemben lejátszódó folyamatok alaposabb feltérképezésére. Kvázi nem kell mindenre rájönnöm magamtól."

Tóth Dani

Mennyibe kerül?

Ha követsz minket már egy ideje, láthattad, hogy nem olcsó egy-egy rendezvényünk (egy két napos tréning 60 ezer forint volt, egy 3 órás workshop 20 ezer forint). Most mégis úgy döntöttünk, hogy ezen a 3 órás előadásunkon kizárólag a születésnapunk alkalmából mindössze 4 970 Ft-ért részt vehetsz.

Nagyon lelkesek voltunk, amikor ezt kitaláltuk. Akár gondolkozhatsz rajta sokat, de úgyis akkor fogsz rájönni, hogy mennyire megérte, ha legalább egyszer találkoztunk élőben! A legjobb lehetőség most van erre. 🙂

NORMÁL

ELIT – MAXIMUM 10 FŐ

RÉSZVÉTEL A TELJES ELŐADÁSON
RÉSZVÉTEL A TELJES ELŐADÁSON
ÜLTETÉS AZ ELSŐ SORBAN
KÖZÖS VACSORA AZ ELŐADÓKKAL
FÓKUSZHACK MEDITÁCIÓS HANGANYAG
PLUSZ EGY FŐT HOZHATSZ, AKI NORMÁL JEGYET KAP

4 970 Ft

19 970 Ft

Kérem a NORMÁL jegyet! Kérem az ELIT jegyet!
CSOPORTOS KEDVEZMÉNY: Hozz magaddal 4 főt normál jeggyel, és az 5. jegyet ajándékba adjuk!
Ha Elit jegyet vásárolsz, ajándékba kapsz egy Normál jegyet, így magaddal hozhatsz valakit!

Átvállaljuk a kockázatodat!


garancia
Tudjuk, hogy az előadás óriási hatással lesz az életedre, ezért azt javasoljuk, hogy gyere el mindenképpen. Ha úgy érzed akár az előadás végén, hogy ez a te életedben nem működik, és nem tudsz ezzel nagyobb önbecsülésre, magabiztosságra, őszintébb kapcsolatokra és a szeretet mélyebb érzésére szert tenni, gyere oda hozzánk, és visszaadjuk a részvételi díjadat. Sőt, még az ajándék Nincs Többé Jófiú ebookot is megtarthatod!

Miért a mi előadásunk a legjobb alternatíva önbizalom/önbecsülés témában?

Oké, nézzük, mik azok a lehetőségek, amelyekkel élhetnél rajtunk kívül, hogy fejleszd az önbizalmadat:

  • Nem teszel semmit, maradsz a “langyos vízben”…
  • Elolvasol a témában néhány könyvet, egy ideig motivált leszel, aztán felhagysz vele, mert nem tudod, hol is kezdjed az egészet…
  • Kutatómunkát végzel több éven keresztül, tanulsz a téma legnagyobb ikonjainak a több ezer dolláros oktatóanyagaiból (ahogy mi tettük), és összeállítod magadnak a saját formuládat… ez legalább 2 év, ha elég eltökélt vagy…
  • Oké, van egy jobb megoldás a mi előadásunknál: befizetsz Tony Robbinshoz egy coachingra, aki a világon a legjobb, és nagyon rövid időn belül “helyretesz”… ja igen, 1 millió dollárba kerül 12 óra… 🙂
Láthatod, hogy ezekhez képest az a 12 lépés, melyről beszélni fogunk, és amely a valódi önbecsülésedet előhozza, elég konkrét és megfogható ahhoz, hogy tudd, mit kell tenned annak érdekében, hogy ezt kialakítsd magadban. És ha időközben visszaesnél (mert nyilván lesz ilyen), akkor is kezedben lesznek azok a konkrét lépések, melyekkel könnyedén újra tudod kondicionálni magadat.

Fiatalok vagyunk

Tudjuk, hogy sok mindenben tanulhatunk tőled és előttünk jársz, emellett van, amiben mi is tudunk segíteni neked. Ha szereted a fiatalos lendületet és erőt, az egészen szokatlan megközelítéseket, a legjobb helyen jársz.

Hitelesek vagyunk

Nem mutatjuk másnak magunkat, mint akik vagyunk. Nem vagyunk tökéletesek, és nem is áltatunk olyannal, hogy neked annak kéne lenned, vagy mi azzá teszünk.

Saját tapasztalatból segítünk

Igen, mi is rengeteget olvastunk, tanultunk, mégis abban hiszünk, hogy csak akkor tudunk valóban adni neked, ha azt adjuk, amit mi is kipróbáltunk és megtapasztaltunk. Számtalan nehézségen és kihíváson keresztülmentünk a saját életünkben, így biztos lehetsz benne, hogy amiről beszélünk, az nálunk működik és használjuk.

Az alapokat tesszük rendbe

Az önbecsülésed szilárd alapokra helyezése pozitív hatással van az egész életedre. Ha te jól érzed magad, akkor tudsz igazán segíteni másoknak is!

Ha te is olyan vagy, mint mi, talán felmerülnek benned ezek a kérdések

Működni fog nekem is ez a tréning?

Őszinték leszünk veled, ezért tudnod kell, hogy nem ez a legkomplexebb programunk. Ez egy bevezető előadás arra az útra, melyen az igazán nagy változások történnek. Felvillantunk előtted egy olyan utat, melyről eddig alig hallottál, de már érzed, hogy valamerre másfele mennél. A legapróbb részletekbe itt még nem megyünk bele, de az alapokat mindenképpen helyretesszük.

Biztos megéri az árát? Hogy fog ez visszajönni nekem?

Csak érsz magadnak annyit, mintha egy este elmész moziba, nem? Ráadásul most a saját életed filmjéről van szó, nem mások által kitalált fantáziáról. Azokból a pillanatokból fogod megtapasztalni, hogy mennyire jól döntöttél, amikor majd azon kapod magad, hogy mennyire jól érzed magad. Mennyire teljesnek és felszabadultnak, önbizalommal telinek és jelentősnek éled meg életed pillanatait.

Mitől más ez, mint a többi önbizalomról szóló előadás?

Nem az a célunk, hogy feldobjuk a kedvedet néhány napra és adjunk x technikát, amit ha alkalmazol, jobban érezheted magad. A célunk az, hogy elindítsunk egy olyan úton, mellyel tartós változást hozol az életedbe. Amellyel a benned szunnyadó erőt ébresztjük fel, aki arra vár, hogy meglássa, mennyire erős is valójában.

A rendezvény időpontja:

2016. június 3. 17:00-20:00

A rendezvény helyszíne:

Bijó Rendezvényköpont, 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.
SPIRIT terem


NORMÁL

ELIT - MAXIMUM 10 FŐ

RÉSZVÉTEL A TELJES ELŐADÁSON
RÉSZVÉTEL A TELJES ELŐADÁSON
ÜLTETÉS AZ ELSŐ SORBAN
KÖZÖS VACSORA AZ ELŐADÓKKAL
FÓKUSZHACK MEDITÁCIÓS HANGANYAG
PLUSZ EGY FŐT HOZHATSZ, AKI NORMÁL JEGYET KAP

4 970
Ft

19 970
Ft


Ügyfélszolgálat: +3630 989 7808
Email: hello@fulfilled.hu

© 2016 Fulfilled.hu
Adatkezelés | ÁSZF