Hogyan építs tartós önbizalmat,
ami belülről jön, anélkül, hogy elrejtenéd, amilyen valójában vagy?

Hadd mutassam be neked Dávidot. Dávid nem volt túl magabiztos, és feszült volt mások társaságában. Mindig egyetértett, nem igazán fejezte ki, ha zavarta valami, és belül azt akarta, hogy jóban lehessen másokkal, de valahogy sosem érezte azt, hogy őszintén szeretik. Nem merte elmondani, amit őszintén gondolt, inkább mondta azt, amit mások hallani akarnak, csak legyen békesség. Meg akart felelni másoknak.

A lányoknál is emiatt általában „csak barát” volt, és végig kellett néznie, amikor azt, aki tetszik neki, más csókolja meg. A lány, akit annyira szeretne, olyan férfivel jön össze, aki nem is bánik vele jól. A lány panaszkodik, Dávid pedig meghallgatja, és ez belül felőrli.

Egy ponton úgy döntött, ez így nem mehet tovább. Mindig olyan akart lenni, mint azok a férfiak, akiket a filmekben lát, rocksztárok, vagy épp a srác a szomszédból, aki csak mosolyog, boldog, és sosem volt gondja azzal, hogy mások mit gondolnak róla. Neki persze mindig jöttek is a lányok és őt meghívták mindenhova. Önbizalom kell. Elkezdett olvasni önbizalomról az interneten és könyvekben. Mondták neki, hogy legyen határozottabb, viselkedjen magabiztosan, „csak adja önmagát”, ami talán egy picit változtatott a dolgon, de ugyanolyan feszült volt belül. Hogyan kell egyáltalán „magamat adni”?! Végül elment egy tréningre, ami után 1-2 hétig magabiztosabb volt, de utána újra visszaesett oda, ahonnan elindult.

Ismerős Dávid története?

Akkor nagyon jó hírem van. Nem vagy egyedül, és VAN kiút. Személy szerint egy tipikus „Dávid” voltam, és nem egy „Dáviddal” dolgoztam már, akik kívül-belül átalakultak. A környezetük ma tiszteli őket, felnéz rájuk, magabiztosabbak, őszintébbek és boldogabbak, és többen közülük már barátnőt is szereztek maguknak az önbizalmuk mellékhatásaként. És tudod mi a legjobb benne? Az, hogy nem egy szerepjátszásra alapuló magabiztosságuk van, akik kompenzálnak, felvágnak, és elrejtik a hibáikat, meg jobb képet próbálnak mutatni, mint amilyenek, hanem tényleg egy belülről jövő önbizalmuk van, amivel érzik, hogy rendben vannak úgy, ahogy vannak, igazán élnek, és most jön az életük legjobb része!

Nyilván komoly háttértudásra, tapasztalatra, és mélyreható változásra volt szükség. Ha egyszerű lenne, nyilván már megoldották volna maguknak a problémát. A legtöbben viszont nem tudják a hosszú távú, valódi önbecsülés felépítésének a módját, mert azt sem vallják be maguknak, hogy belül ezzel kihívásaik lennének (és ezzel néhány íróra, trénerre is gondolok). Pedig mindenkinek vannak.

Ezt a tudást, ami átváltoztatta Dávid életét, egy komplex rendszer tette lehetővé (lejjebb erről olvashatsz bővebben), amit lebontottunk egy 3 hónapos, egyszerű lépésekből álló, otthonról végezhető online tréningre.

Ez a


Maximális Önbecsülés

ONLINE PROGAM

Híres emberek mondták rólunk: Szabó Péter, John Cooper, Fenyő Iván

FIGYELEM!

A program a hiedelemrendszered és a világról alkotott képed radikális változását okozhatja!

Egy életet, ahol nem kell hazudnod magadnak vagy másoknak arról, hogy milyen vagy.

Egy életet, amit nem a félelmeid irányítanak, hanem azt teszed, amit belül tenni akarsz, anélkül, hogy csak számos más embernek próbálnál megfelelni, és olyan dolgokat tenni, ami nem te vagy, csak azért, hogy bizonyíts nekik vagy magadnak.

Egy olyan életet, ahol egészséges kapcsolatokat tudsz kialakítani, amelyben az őszinteségé a fő szerep.

Egy olyan életet, ahol alig hiszed el, de azért szeretnek, aki valójában vagy. Ahol egy napod nem arról szól, hogy mennyi mindent kell még megcsinálnod, hanem arról, hogy TE mit akarsz.

Egy olyan életet, ahol átjár a szeretet, megbecsülés, és értékesnek érzed magad feltétel nélkül, és a környezeted is értékel. Felnéznek rád, adnak a szavadra, és elfogadnak olyannak, amilyen valójában vagy, szerepjátszás nélkül. Egy olyan életet, ahol nem stresszelsz azon folyton, hogy mások jobbak, mint te, vagy te ne lennél elég jó, és azon sem, hogy nem kéne azt érezned, hogy nem vagy elég jó. És ami talán a legfontosabb: megtalálod magadban azt az erőt, amivel a saját céljaidat tudod megvalósítani, és ezáltal hozzájárulsz ahhoz, hogy a világ egy jobb hely legyen. Ez egy 12 hetes online tréning, amely egymásra épülő, lépésről-lépésre rendszert alkot. Egy online felületen keresztül léphetsz be a felhasználóneveddel és jelszavaddal a videókhoz, és dokumentumokhoz. Tökéletesen olyanra alkottuk, hogy semmi másra ne kelljen figyelned, csak arra az egyetlen lépésre, amivel épp dolgozol.

Mit érhetsz el vele?

Mit tartalmaz a program?

Röviden: A nagyképűségmentes önbecsüléshez vezető bevált utat. 

Néhány téma, amivel találkozni fogsz a programban:

#1 Az önbecsülés 6 aranyszabálya

A legtöbb önbizalomprogram azért nem hoz eredményt, mert hatalmas tévhitekre alapoz, vagy éppen nagyon felszínes eszközökkel próbálja elfedni a bennünk lévő hiányt. Pontosan ezért szedtük össze neked azt a 6 meghökkentő aranyszabályt, ami talán teljesen ellentmond annak, amit magad körül látsz a környezetedben. Azért tartasz ott, ahol, mert úgy gondolkodtál eddig, ahogy. Jóeséllyel nagyon hasonlóan a környezetedhez. Itt van egy hiteles, új irány, ami átforgatja azt, amit eddig hittél vagy gondoltál.

#2 Hogyan szeressem magam?

Sok könyvben leírják azt, hogy szeretned kell magad, mert akkor tudsz másokat is szeretni, viszont kevesen mutatják meg, hogy hogyan csináld ezt, maximum azt, hogy mondogasd magadnak: szeretem magam. Több konkrét megoldást is kapsz.

 

Tudtad-e?

Az önbizalom nem egy 100%-ban stabil valami, hanem egy folyamatosan változó rendszer. Érdemes ezzel tisztában lenni, és egyrészt ennek tudatában figyelni azokra a tréningekre és emberekre, akik azt mondják, hogy ők elérték, és mindig magabiztosak.

Másrészről pontosan erre az őszinteségre és információra épül a Hőmérő Stratégia, ami arról szól, hogy az egyes hullámzásokra hogyan készülj fel, és mit kezdj, ha az önbizalmad hőmérője alacsonyt vagy magasat mutat.
Többek között erről lesz szó a Maximális Önbecsülés online programban.

Tudtad-e?

Sem a szorongás, sem a félelem, sem a megfelelésre való vágy nem jelenti közvetlenül, hogy baj lenne veled. A szélsőségekkel van a baj. Ez azt jelenti, hogy nem cél, hogy 0%-ban érdekeljen mások véleménye. A cél, hogy olyan pontra juss, ahol a leghatékonyabb lehetsz az életedben, és optimálisan érezd magad ezekkel együtt.

#3 Az önbizalom biológiájának titkai

A testünk és a lelki világunk nagyon szorosan összefügg. Sokszor az önbizalomhiány érzését, negatív gondolatokat testi dolgok okozzák – pl. a rossz tartásunk, és az ülő életmódunk, rossz alvási szokások, vagy akár a nem megfelelő táplálkozás!

Ha napi 5 órát ülsz legalább, ez a program igencsak hasznos lehet, már emiatt a modul miatt is.

Nyugi, nem kell napi 30 kilométereket futnod, lebontottuk néhány egyszerű, párperces, otthonról végezhető mozgásgyakorlatra, ami kémiai változásokat indít be a testedben, javítja a közérzeted, az önbizalmad érzését, kisugárzásod, és az egészséged.

hip-flexor-muscleposture

 

 

#4 Korlátozó tudatalatti hiedelemrendszerek feloldása

A mélyreható változás kulcsa a tudatalatti korlátozó programjaid tudatosítása és átprogramozása. Biztosan volt már veled olyan, hogy értettél valamit, de érzelmileg nem történt változás. A tudatalatti programok gyerekkortól kezdve alakulnak, amiről sokszor te sem tudsz. A gyerekkorunk során rengeteg automata viselkedést, gondolkodásmódot átveszünk (mikro-, makro-, mezo- és exorendszerünktől rengeteg dolgot internalizálunk), amik a sok hasznos dolog mellett korlátozó sémákat, tudatalatti programokat is jelentenek. Ezek a tudtunk nélkül korlátoznak minket életünk minden területén. Erre egy külön hét van a Maximális Önbecsülés Programban.

#5 Instant önbizalom-stratégiák

Ha szükséged van egy találkozó, megbeszélés vagy feladat előtt egy önbizalomfröccsre, egy néhány perc alatt végezhető gyakorlatsort elvégezve bármikor önbizalommal telve tudsz megérkezni vagy teljesíteni. Azonnali változás az önbizalom érzésében!

stress-response

#6 Hosszú távú önbizalom-stratégiák és önelfogadás

Ahhoz, hogy hosszú távú legyen a folyamat, vannak bizonyos kulcsstratégiák, amivel nem találkozhatsz máshol. Az egyik ilyen az önelfogadás, amire szintén azt mondják, hogy fontos, de senki nem mondja meg neked, hogyan csináld. Most megmutatjuk neked.

#7 Valódi önértékelés, kompenzáció helyett

Biztosan láttál már olyan embereket, akik hangosak, elnyomnak másokat, agresszívek, fölényeskedők, és felsőbbrendűnek gondolják magukat. Ez nem a valódi önbizalom, ez kompenzáció.

Sok tréning egyébként pontosan erre alapoz, hiszen ha sikeres vagy, arra fel tud épülni egyfajta kompenzáció, és az alsóbbrendűség érzését átveszi a felsőbbrendűség érzése. Mindkettő egy fájdalmas, kellemetlen érzés, ami abból ered, hogy belül nem érzik magukat elégnek.

Jobb külső

Bizonyított tény, hogy a jobb önbecsülés vonzóbb kisugárzással, és jobb megjelenéssel jár együtt. Ahogy belül, úgy kívül is.

Nagyobb népszerűség

Az emberek vonzódnak azokhoz az emberekhez, akik biztonságot, önbizalmat, magabiztosságot sugároznak. Talán hallgatnak és felnéznek rájuk. követik őket, pusztán a magabiztosságuk miatt. Ha rendben van az önbecsülésed nőhet a népszerűséged, de az biztos, hogy reális önértékeléssel jobban észreveszed a már meglévő népszerűséget is.

Párkapcsolat/Jobb párkapcsolat

Mint feljebb olvashattad, többen vonzottak maguk köré azáltal társat, hogy csupán az önbizalmukat elkezdték a programunk alapján rendbe tenni. Ha viszont már párkapcsolatban élsz, a párod jobban fog vonzódni hozzád, és te is őszintébben ki tudod fejezni magad, ami a kapcsolat folyamatos fejlődéséhez, és javulásához vezet. Több közös öröm, és szorosabb, szeretetteljesebb kapcsolódás.

Jobb egészség

Az egyik legfontosabb velejárója a lelki egészségnek a fizikai egészség. Az önbizalmon és a teljes lelki egészségen ebben a programban egyaránt dolgozunk, mely által energikusabb, felszabadultabb, boldogabb leszel, így a lelki eredetű betegségeket is nagyobb eséllyel kerülheted el, vagy akár kezdhetsz gyógyulásba. Fontos! Természetesen ez nem helyettesíti az orvosi, pszichiátriai vagy pszichológiai szakvéleményt. NEM ígérünk sarlatánságot!

Jobb anyagi helyzet

Ha nagyobb az önbecsülésed, nagyobb eséllyel kérsz el tisztességes juttatást a szolgálataidért, ami által nagyobb anyagi bőségbe kerülhetsz. Az is lehet, hogy a magasabb önbecsüléssel miatt vágsz bele egy később sikeressé váló üzletbe.

 

Figyelem! Veszélyesen erős gyakorlatok!

Számunkra nagyon fontos a biztonság, és a megbízhatóság. Az itt található gyakorlatok radikális erőltetése folyamatos személyes segítségnyújtás nélkül veszélyes lehet. Az önálló munkához azt javasoljuk, hogy játsz ezekkel apró lépésenként, és ha úgy érzed, hogy sok, vagy nem bírod, ne erőltesd! Kérj segítséget tőlünk bármikor e-mailben, és tarts szünetet bármikor, amikor szükséged van rá. Az is rendben van, ha esetleg tudatosan kihagysz egy-egy részt.

Biztonság

A rendszer mindezzel együtt biztonságos dolog. Hétről-hétre kapsz gondosan ellenőrzött tudást, és gyakorlatokat,  és bármikor kérhetsz személyre szabott segítséget ingyen, e-mailen keresztül. Nem kell amiatt szoronganod, hogy a milliónyi egymásnak ellentmondó tanács közül mit csinálj most, hisz szó szerint hétről-hétre nyílik meg neked a program. Egy dologra kell csak figyelned, ami az adott héten történik.

Belső béke

Az önbizalomhiány helyett fokozatosan előjöhet belőled a mély, belső, lelki béke, amivel kiegyensúlyozottabban vagy képes kezelni az életed többi területét is.

Szabadidő

Átlagosan 5-10 perces videókat kapsz, amik eredetileg kb. 1-1 órás felvételek precíziósan szelektált részei. Fölösleges időpazarlás nélkül haladhatsz végig a programon, hisz az idő a legnagyobb ajándék. Sőt, a mostani jelentkezéseddel élethosszig tartó hozzáférést kaphatsz a programhoz, amit akárhányszor újra nézhetsz!

Szórakozás

Szabadidődben sokkal több élvezetes tevékenységet fogsz csinálni. Egyrészt ez a program egy olyan dolog lehet a napjaidban, amit minden nap vársz, és élvezettel teszel, másrészről egy magas önbecsülésű ember sokkal kevésbé szabotálja magát a szabadidejében, sokkal több élvezetes dolgot tesz, és szórakozik.

A program lehetséges mellékhatásai

A 3. kiadás közel 40 oldal új anyagot tartalmaz!

Mi az a háttértudás, amire ez épül?

Számos tudományág, viszont fonSURPRISEtos tisztázni az őszinteség kedvéért, hogy sem orvosok, sem pszichiáterek vagy pszichológusok nem vagyunk. Ezek személyes kutatásaink, tapasztalataink eredményei, nem szakképesítés, vagy papír alapján állítjuk.

A program tartalmaz tehát elemeket:

 • NLP-ből
 • Sikerpszichológiából
 • Jógafilozófiából
 • Mindfulness tréningből
 • Bioenergetikából
 • Kognitív viselkedésterápiából
 • Mozgásterápiából
 • Coaching tudományból
 • Transzperszonális pszichológiából
 • Jungiánus filozófiából
 • Humanisztikus pszichológiából
 • Social Heartistryből
A harmadik kiadást már Zsedényi Csaba ELTE PPK-n végzett pszichológusa is lektorálta. Eddig 57-en tesztelték a Maximális Önbecsülés Programot is, megkérdőjelezhetetlenül pozitív visszajelzésekkel. Egy személy volt, akinek nem tetszett, mert számára rövid volt az elméleti tudás kifejtése. Ahogy fent olvastad: a célunk a rövidség.
Ezekre épül a program.

Az elmúlt 6 évben együttesen több mint 300 elolvasott könyvből, 200 napnyi szemináriumból, 5000+ óra videótréningből és hanganyagból, valamint az 1000+ csendben egyedül meditálva eltöltött órából nagyon izgalmas rendszer született meg, ami néhol ellentmond a mindennapi gondolkodásnak. Talán pont azért, mert a mindennapi gondolkodás oda vezet, ahova – elég körülnézni egy aluljáróban, vagy végighallgatni a tömegközlekedésen egy beszélgetést.

Ez idő alatt gyakornokoskodtunk a legnagyobb önfejlesztő oldalaknál (pl. Sikerközösség.hu), közösségeknél, ami szintén rengeteg bennfentes infót fedett fel.

Ezen kívül lehetőségünk volt megismerkedni sztárokkal, hírességekkel, milliomos, milliárdos és anyagilag független vállalkozókkal, szinte az összes nagyobb magyar csajozásoktatóval, bajnok sportolókkal, akinek olyan teste volt, amilyeneket a címlapokon látni, és nagyon érdekelt, hogy ők hogy állnak az önbizalommal. A legtöbb ember azt gondolja, hogy ez adja meg az önbizalmat. A válasz ennél árnyaltabb.

Másfél évvel ezelőtt elkezdtünk a nemzetközi piacon is kapcsolatokat építeni, és olyan trénerekkel személyesen megismerkedni, akik új irányokat hoznak nemzetközileg, és rajtuk keresztül még több, és több, híres és meghatározó nemzetközi oktató életébe és filozófiájába belelátni. Többek között Svájcból, Németországból, Nagy-Britanniából, Ausztráliából, USA-ból, Szlovákiából, Új-Zélandról és még számos más helyről, és megláttuk azt, hogy milyen trendek és változások várhatóak a jövőben nemzetközileg és itthon.

– Igen, igazad van, Ági. De nézd meg bátran a saját szemeddel a youtube csatornánkon.

Ezen felül folyamatosan képezzük magunkat, Borsos Bencét Szabó Péter mentorálja személyesen, Bíró Bence Péter pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanul Pszichológia szakon, és képzi magát a legújabb tudományos újításokkal is. A kép Paul Pahillel, Csíkszentmihályi személyes tanítványával, a pozitív pszichológia brit származású szakértőjével folytatott közös munka kezdetén készült.

Ezen a képen Fenyő Ivánnal, Itay Polivodával (milliárdos vállalkozó), Jakupcsek Gabriellával és Páger Istvánnal (jógamester) adtunk elő együtt a 2016. 06. 12-i Fénykonferencián.

Több mint 200 embernek mutattuk meg az Önbecsülés 12 új lépcsőjét a 3 éves ünnepi előadásunkon. Ez pedig egy rádióinterjú BBP-vel.

Mi állunk mögötteBíró Bence vagyok,

és ezeket tartom fontosnak: őszinteség, cselekvés, luxus színvonal, innováció, fejlődés, és a tudomány és spiritualitás egyensúlya

Amit különösen nem szeretek: felszínesség, meggondolatlan nagy szavak, tudatlanság, rossz kommunikáció és imidzs, és az igénytelenség

Ha a munkámról van szó, 4 tényezővel mérem:

 1. Jó intuícióm van vele?
 2. Tényleg mérhetően sikeres a projektem?
 3. Értéket teremt?
 4. Élvezem a folyamatot?

  Ha az eredményeim érdekelnek, itt olvashatsz bele.

A korábbi üzlettársam, Borsos Bence

A több mint 7 év önfejlesztés során megjárta azokat az útvesztőket, mellyel a legtöbb ember találkozhat az önképzés útján. Küldetése, hogy erre ráébressze az embereket.

Szabó Péter (Magyarország legismertebb motivációs előadója), látva Bence töretlen lendületét, személyesen mentorálja őt, valamint Fenyő Iván (színész, spirituális előadó) is elismerően nyilatkozik róla.

Bence előadott már Magyarország legnagyobb rendezvényein (Pozitív Gondolkodók Napja, Everness Fesztivál), valamint Svájcban is tartott tréninget Bíró Bencével.


Borsos Bence

benceek
Bíró Bence és Borsos Bence
A Fulfilled.hu tulajdonosai

media-1024x200
Számos helyen találkozhattál velünk élőben, online és az offline médiában is.

olahg
Oláh Gergő
A Test-Ész blog tulajdonosa

Találkozhattál vele a CsikySystemen és SMR systemen keresztül


dioszegia
Diószegi Ádám
Az egyik legismertebb magyar jógi

Találkozhattál vele a TV2-n, Fem3-on és rengeteg más helyen


zsedenyics
Zsedényi Csaba
A Fulfilled.hu hivatalos pszichológusa

Találkozhattál vele a Playboyban, FHM-nél, M1-en, VIVA TV-n, és számos más helyen.


franyoe
Frányó Eszter
Az első élő tréning tesztelője, majd a Fulfilled.hu dietetikusa

Találkozhattál vele a TV2-n, RTL Klubon, Life Networkon, és sok más helyen.


kelemenh
Kelemen Henriett
Divatszakember

Tanulmányait a Budapesti Divatiskolában végezte. Találkozhattál vele azóta a Daalarna-nál, saját kiállításain, írásaival a Business & Café blogon, divatbemutatóján az Iparművészeti Múzeumban, valamint az Educationkulcsáron.


johnc
John Cooper
Brit származású tréner, az emberi kapcsolatok specialistája

Találkozhattál már vele a nemzetközi tv csatornákon, a Get the Guy-nál, a The Natural Lifestyles-nál, és számtalan más csatornán.

Mutathatunk nektek akármennyi vagány tényt arról, hogy mennyi minden van a tréningben, mennyire hitelesek vagyunk, nagy a rálátásunk, és mennyit dolgozunk vele, de végső soron egy dolog fontos neked:

Hogy hozza azt az eredményt, amit akarsz.  

Dani kis híján véget vetett az életének, ma viszont a leghálásabb ember, akit ismerünk. Szeretetteljes, kiteljesedett és boldog. Egy példakép lehet mások számára.

Na ezt a programot fejlesztettük tovább. 18-an fejlesztettük, 57 emberrel teszteltük, 14 hónap munkája alatt.

Ez a program harmadik kiadása, de hozzáférést kapsz egész életre, az összes újabb verzióhoz is.

Árazás és csomagok
Az egyik mentorom azt tanácsolta, hogy egy hat hetes programot, ami ilyen komplex, legalább 1000$-ért adjunk (kb 280 000 Ft).
Ez egy 12 hetes rendszer, ami ez alapján 2000$ lenne (560 000 Ft). Viszont mivel Magyarországon ezt nagyon kevesen engedhetnék meg maguknak, ezért annyira csökkentettük az árat, amennyire még nem megy a színvonala rovására.
Maximális Önbecsülés 3.0

Maximális Önbecsülés Extra

Életreszóló hozzáférés a 12 hetes kurzushoz
(129 665 Ft)
Életreszóló hozzáférés a 12 hetes kurzushoz
(129 665 Ft)
Életreszóló hozzáférés a 12 hetes kurzushoz
(129 665 Ft)
Hozzáférés a program későbbi verzióihoz
(felbecsülhetetlen)
Hozzáférés a program későbbi verzióihoz
(felbecsülhetetlen)
Hozzáférés a program későbbi verzióihoz
(felbecsülhetetlen)
Titkos facebook közösségi hozzáférés
 
Titkos facebook közösségi hozzáférés
 
Titkos facebook közösségi hozzáférés
 
10% kedvezmény bármely következő vásárlásod árából
10% kedvezmény bármely következő vásárlásod árából
10% kedvezmény bármely következő vásárlásod árából
Bónuszok (188 550 Ft értékben)
Bónuszok (188 550 Ft értékben)
Bónuszok (188 550 Ft értékben)
John Cooper – Álarcok nélkül c. kapcsolatteremtési online kurzus (30 000 Ft)
John Cooper – Álarcok nélkül c. kapcsolatteremtési online kurzus (30 000 Ft)
John Cooper – Álarcok nélkül c. kapcsolatteremtési online kurzus (30 000 Ft)
Személyre szabott coaching
(59 940 Ft)
Személyre szabott coaching
(59 940 Ft)
Személyre szabott coaching
(59 940 Ft)
2 alkalom

Stylisttal közös munka
Stylisttal közös munka
Stylisttal közös munka50 000 Ft értékben

3 x 46 324 Ft

Egyösszegben 129 665 Ft

3 x 68 496 Ft

Egyösszegben 197 840 Ft

Ha most megrendelsz 188 550 Ft értékű bónuszt kapsz!

 1. Kapcsolatok Vezére c. elit tréning teljes felvétele (9 980 Ft)

 2. Hogyan találd meg az erősségeid és fordítsd az önbecsülésed szolgálatába a pozitív pszichológiával? (164 000 Ft)
 3. Reggeli, esti relaxációs hanganyag, amit hallgathatsz, amiben pozitív üzenetek szólnak hozzád (14 570 Ft)
Gyakori kérdések

Mi pontosan a Maximális Önbecsülés Online Program?

A Maximális Önbecsülés eredetileg egy kétnapos tréning volt, amelyet 19 emberrel teszteltünk, majd a felvételét 6 független emberrel újranéztünk, teljesen átszerveztük, és egy érthető, egyszerű, lényegretörő rendszerbe illesztettük. Mostanra ez egy 12 hetes online tréning lett. Ez a tréning videókból és letölthető pdf-ekből áll, amelyekben elméleti és gyakorlati tudnivalókat kapsz, és egymásra épülő lépésekkel visz el egy minőségi ugrásig az önbecsülésedben. Egy héten átlagosan egy darab 10 perces, minden mellébeszéléstől mentes, tökéletesen lényegretörő videót kapsz, és egy dokumentumot, amelyben a videó kiegészítése, és a heti gyakorlatok szerepelnek.

Egyedül kell csinálnom, vagy ha elakadok bárhol, vagy nem értek valamit, tudok kitől kérdezni?

Természetesen van egy erre a célra felállított ügyfélszolgálatunk, ami válaszol bármilyen kérdésedre, elakadásodra. Nem vagy egyedül, és az a célunk, hogy tényleg segítsen neked a program.

Az Extra csomaghoz jár 2 alkalom coaching. Ez mit jelent?

Ma már nem vállalunk külön coachingot, így viszont lehetőséged van személyesen Bíró Bencével coachingban dolgozni. Ez a legértékesebb dolog, amit nyújthatunk, ezért a legdrágább. Egy ilyen beszélgetésen személyreszabott segítséget tudunk nyújtani, bármilyen személyes kérdéssel, problémával és céllal fordulhatsz hozzánk, mi csak veled foglalkozunk ilyenkor. A beszélgetések gyakran mély váltásokat hozhatnak hosszú távra is.

A stylisttel való közös munka mit takar?

Ennek a résznek az a célja, hogy ha már elindult a belső átalakulás benned, akkor a külső megjelenésed is tükrözze ezt, hisz az első benyomás tudat alatt hihetetlen fontos nyomokat hagy. Illetve a jó külső nyilván ad az önbizalomhoz, és értékes foglalkozni vele, ha már nem függsz a külsőségektől. A második hónaptól tudod igénybe venni, teljesen személyre szabott szolgáltatás. A stylist átnézni a ruhatáradat, elmegy veled bevásárolni, segít kialakítani az igazán hozzád illő stílust.

Mi a John Cooper – Álarcok nélkül kurzus?

Ez a Maximális Önbecsülés kurzus kistestvére, egy teljesen új tréning, amelyet John Cooper magyarországi megjelenései során forgattunk, minden részt magyarra tolmácsolva. A program abban segít, hogy megismerd azt az alapvető paradigmaváltást, ami az egészséges férfi-női kapcsolatokhoz vezet, az egóról és birtoklásról a szeretet és őszinteség alapú kapcsolatokhoz. Az új kapcsolatok kiépítéséről is szó van benne, gyakorlatok, és tippek a szexualitás továbbfejlesztésére. A program felépítése hasonló a Maximális Önbecsüléshez.

Sajnos most nem jó nekem, mikor nyitjátok meg megint?

Ha most nem jó, légy őszinte, és figyeld meg: sosem tökéletes az időzítés. Sajnos nincs tökéletes alkalom, hogy odalépj egy lányhoz, vagy egy barátoddal őszinte legyél. Az életed egy pontján lehet, hogy rákényszerülsz a döntésre, de ezt nem vagy köteles megvárni. Az életed egy pontján abba kell hagynod a halogatást vagy várakozást, és cselekedned kell. Válaszolva a kérdésedre, nem tudjuk, hogy mikor nyílik meg megint, ezután viszont más dolgokra fogunk fókuszálni. Sokszor mondjuk az embereknek, akiket érdekel egy előadásunk, hogy nagyon fontos lenne, hogy döntsön, mert nem tartjuk meg kétszer ugyanazt soha. Most van lehetőséged rá, ami nem biztos, hogy visszajön így. Mivel életreszóló hozzáférést kapsz a programhoz, bármikor tarthatsz szünetet (emellett javaslott az ütemterv szerint haladni), vagy később is elkezdheted. Most csak azt kell eldöntened, hogy meg akarod-e csinálni.

Hogy működik a kurzus?

Kapsz egy linket, egy egyedi felhasználónévvel és jelszóval. Ha beléptél, ezt fogod látni:

Ez egy 12 hetes videókurzus. A törzsanyagban minden videóhoz tartozik egy pdf összefoglaló, kiegészítés és gyakorlat. A kurzus hétről-hétre nyílik meg, hogy mindig az aktuális hétre tudj koncentrálni, és ne vessz el a sok teendő között. Ezen felül rengeteg bónusz anyag vár rád, és a facebook csoportban hozzád hasonló, fejlődni vágyó embereket találsz.

Mennyi időt kell rászánni a kurzusra?

Elfoglalt embereknek terveztük: minimálisan heti 1 óra a törzsanyag a gyakorlatokkal, emellett “minden fontos, minden számít”. Ha több időt, figyelmet és energiát szánsz rá, nagyobb lesz az eredmény, ha viszont csak azt teszed meg, amit kérünk tőled, de azt szívvel-lélekkel, garantáljuk a növekedést.

Mi van, ha nekem nem hozza az eredményeket, nem tetszik, vagy megbánom?

Mi vállaljuk azt, hogy egy profi anyagot adunk neked, te pedig az első két hét folyamán bármikor azt mondhatod, hogy nem neked való, és visszakérheted az árát. Ha beleteszed a munkát, hozni fogja az eredményeket.

Ez a kurzus túl drága nekem. Nem engedhetem meg magamnak.

Sajnos a legtöbb ember pont azért ragad bele a helyzetébe, mert arra vár, hogy majd ha elég pénze lesz, befektessen. Pedig fordítva működik. Először fektetsz be, és utána lesz pénzed. Hisz ha belegondolsz, ide olyan emberek jönnek, akik ezt megengedhetik maguknak. Te pedig a hozzád legközelebbi 5 ember átlaga vagy. Ha most nem tudod megengedni, akkor nagy valószínűséggel olyan közegben vagy, ahol a hozzád közel állók sem engedhetnek meg hasonlót. Ha szeretnél bőségben élni, logikus lenne lecserélni a környezetet olyanokra, akik már bőségben élnek, hogy aztán később is befektethess, amibe csak akarsz. Itt olyan embereket találsz, akik ezt megvették = megengedhetik maguknak, tehát ha a közegváltás fontos az anyagi fejlődéshez is, mi a leginkább ésszerű lépés? Mindenesetre, ha tényleg nagy korlát a pénz, szeretettel ajánlom az ingyenes anyagainkat a YouTubeon, és blogon.

“Wow, mi történt veled?” garancia

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha 30 napon belül senki nem dicséri meg a pozitív változást, ami rajtad látható.

Frányó Eszter véleménye
Imre Dávid véleménye
3 hónappal a program után
Frányó Eszter véleménye
Szarvas Ildi véleménye

Email: hello@fulfilled.hu
© 2016 Fulfilled.hu
Adatkezelés | ÁSZF