A belső “önbizalomizmod”

A magabiztosság egyik kulcsa, amin rengetegen átsiklanak


Ha kapni akarsz egy lépésről lépésre rendszert ahhoz, hogy még magasabb önbecsülésre tegyél szert, mellyel sokkal gyorsabban eléred az álmaidat, kattints a gombra, és már érkezik is hozzád a 3 részes Önbizalom Továbbképző videókurzus most 3260 Ft helyett ingyen!
“Bencéék nekem már bizonyítottak az Everness fesztiválon tartott előadásukkal, ott hallottam Róluk először, kihoztak ott egy aktuális mélypontból, azóta hiszek Bennük, mert fantasztikus, amit és ahogyan csinálnak, minden elismerésem és tiszteletem az Övék, tudom, hogy képesek kihozni belőlem is a maximumot, és a tanfolyam után érzem, hogy magamnak is menni fog.” /Szarvas Ildi/

Ildi azóta részt vett minden rendezvényünkön és előadásunkon. 🙂

vid-placeholder

Videó 1: Kiút

vid-placeholder

Videó 2: Bizonyíték

vid-placeholder

Videó 3: Megoldás


nevek

A rendszer az elmúlt 8 év önfejlesztésének eredményét tartalmazza rendszerbe szedve, beleértve a sokmillió coachingra, tréningre, könyvekre költött forintot, az eddigi egyetemi pszichológiai tanulmányokat, a sok ellentmondást, ráeszmélést, közös szálat, csalódást, gurukat, ezoterikus tanárok tanításait, mestereket, pszichológusokat, és Bencénként legalább nettó 6-6 000 önfejlesztésre fordított órát – pontosabban ebből mindazt, ami nálunk működött.

Ez az online tréning nem tud 100%-ban személyre szabott lenni, és az indokolt pszichoterápiát sem helyettesíti. Ezzel együtt egy értékes, és a visszajelzések alapján nagyon hasznos program.


media-1024x200

4 év alatt több, mint 1200 embernek segítettünk már személyesen az előadásaink, tréningjeink, és coaching programunk által.

3300+ ember olvassa heti szinten a hírleveleinket és 2800+ követnek minket Facebookon.

Email: hello@fulfilled.hu
© 2017 Fulfilled.hu
Adatkezelés | ÁSZF