fekete_atlatszo_full

bemutatja:

Álmokból gyakorlati eredmények

[interaktív előadás]

Érdekel, hogy mik azok a bevált stratégiák, amivel a bizonytalanságot, korlátozó hiedelmeket, önszabotázst leggyorsabban a vágyott, valós eredményeiddé tudod alakítani?

2016 szeptemberében elindítottunk egy 6 hónapos titkos programot, ahol 7 haladó önfejlesztővel folytattunk mély munkát, és folyamatosan nyomon követtük, hogy mitől lesznek a leghamarabb valós eredményeik, hol rontják el, mely készségek kialakítása égetően fontos, és mik azok az információk, amelyek a rengeteg, egymásnak sokszor ellentmondó tanácsok közül valóban segítenek nekik. Meglepő és egyértelmű eredmények születtek, amiben magadra ismerhetsz. Az eredmény 2017. március 30-án 18 órakor egy interaktív előadás keretei között kerül nyilvánosságra limitált létszámú közönségnek.

Te is találkoztál már ezzel az önfejlesztés során?

Szakterületünk az önbizalom, a lelki élet fejlesztése és a valós problémák megoldása. Látványos volt, hogy akik előadásainkra, tréningjeinkre eljöttek, mennyit fejlődtek belül, és az is, hogy rengeteg energiát fektettek önmaguk fejlesztésébe, amibe többségük belefeledkezett és néha életük más területein nem a megfelelő problémát oldották meg a megfelelő módon. A másik inspiráló tényező az volt, hogy egyre többen ébredtek rá, hogy a szívük mélyén mivel szeretnének foglalkozni, mit szeretnének megvalósítani, viszont ehhez nem volt egy biztos, működő rendszerük.
Többek között felfedeztünk egy ilyen ciklust is:
Nem vagyok elég jó -> dolgozom magamon belül -> nincs valós, külső eredmény (pl. párkapcsolat/karrier/jó egészség) -> nem vagyok elég jó.
Erre született megoldásként az említett 7 fős mély programunk, amely esszenciáját nyilvánosságra hozzuk ezen az interaktív előadáson.

Előtte viszont tisztázzunk néhány dolgot.


IMG_7997

Az igazság feltárása és az őszinteség az egyik legfontosabb értékünk.

Nem neked szól a rendezvény, ha a könnyebbik utat akarod ezek közül:

1. Még több motivációt akarsz, vagy a valódi problémákat megoldani?

Meggyőződésem, hogy többet számít, hogy hatékonyan cselekedj afelé, ami valójában számít, minthogy abba fektesd az energiát, hogy még, és még motiváltabb legyél. Inkább tegyél le valami komolyat, vagy nehezet az asztalra, aminek valós tétje van, és ha ezt megtanulod egyszer, az egy olyan készség, amit bármikor át tudsz ültetni más helyzetekre.

2. Pótcselekvést akarsz, ami látszólag előre visz, vagy reális produktivitást?

Sikerült átúszni a Balatont? Minden nap 1 órát olvasol? Világhírű akarsz lenni? De mi a helyzet életed többi területén? Mindez nagyszerű, emellett lássuk tisztán: vélhetően nem ezek életed legégetőbb problémái. Vizsgáljuk inkább meg, mi az, ami igazán fontos lenne? Az esélyt mindenki megérdemli a változásra, de az álmaink útjában néha pont az áll, hogy fantáziavilágba menekülünk, mert az kényelmesebb.

3. Inkább hinnél egy magabiztosan hangzó mondatnak, vagy a legnagyobb valószínűséggel működő megoldást szeretnéd?

A kettő nem mindig ugyanaz. Érzelem által irányított lény is az ember, így ha egy általa tekintélynek elfogadott személy mond magabiztosan egy állítást, szinte biztosan elfogadja azt tényként. Hát még, ha egymás után, sokszor elmondja azt a mondatot (használták ezt a kedvelt befolyásolási módszert a huszadik századi politikai döntéshozói is). A valóság ezzel szemben jóval komplexebb, és pontosan ez az oka annak, hogy nem létezik garancia arra, hogy a te helyzetedre ismeretlenül egy 4 órás előadásban személyre szabott, biztos és pontos megoldást kapj tőlünk. Mindemellett nagyon valószínű, hogy előrelépést jelent a rendezvényen való részvételed (kapcsolati, érzelmi, karrier vagy épp mentális szinten), és az is, hogy a másoknál előforduló gyakori viselkedési minták és megoldási hackek rád is jellemzőek lehetnek.

4. Önfejlesztő egót akarsz növeszteni vagy valóban fejlődnél?

Amikor eljössz, a 90%-át már ismerni fogod annak, amit itt hallasz. Egy része számodra bullshit lesz, vagy azt mondod a végén, hogy „megerősítést kaptam, hogy…/hogy jó úton vagyok”. És ez rendben is van. Ebből lesz rengeteg olyan is, amit ugyan már sokszor hallottál, mégsem használod. Elsődlegesen nem célom, hogy motiváljalak, és meggyőzzelek, hogy mennyire csodálatos és különleges vagy és bármit elérhetsz, mert nem ez a dolgom, hanem az, hogy eredményeket kapj. Én abban akarok neked segíteni, hogy gondolkodj és cselekedj reálisan, merj valóban tenni azért, ami a szíved vágya, használd ki a potenciálod, és oldd meg életed legégetőbb problémáit. Lásd meg, mivel jár az, hogy valamiben sikeres legyél, hogy ezáltal tudj mérlegelni, hogy mi az, amit egyáltalán célnak kitűzöl. És tudd, hogy a megvalósult cél önmagában NEM fogja megadni a tökéletes problémamentes és kiteljesedett életet, viszont a haladás, és a problémákkal való küzdelem egy izgalmas, élvezetes utazás, és ahogy Tony Robbins mondja: a boldogság a fejlődésből származik. Ez egy kihívás, ahol a körülötted lévők meglátják benned a lehetőségeket, és te is elhiszed magadról, hogy többre vagy képes, mint a félelmeid, hisz az eredmények ezt igazolják. Az önbizalom nemcsak a belső munkából, de a valódi küzdelmekben is fejlődik.

Ezen a rendezvényen a saját nézőpontunkat és tesztelt elméleteinket, technológiánkat, tapasztalatainkat osztjuk meg, ami nem feltétlenül fog egyezni azzal, amit hallani szeretnél, mert a célunk a valós előrelépés előidézése.

Mit kapsz, ha eljössz?

Tesztelt, hiteles tudásanyag

Azonnali eredmény: konkrét terv

Fiatalos, mégis érett, inspiráló közeg

Jól érezheted magad, jó hangulat van

Fulfilled életérzés

Hosszú távú eredmény

6 hónapos célnál előforduló nehézségek legyőzéséhez eszköztár

Magas színvonalú társaság

Intelligens, jó megjelenésű, célokkal rendelkező, inspiráló emberekkel találkozhatsz, ahol akár a legújabb biznisz partnered, barátnőd, barátod is megismerheted.

Élőben kérdezhetsz az előadóktól és tesztelőktől

Érezd át, milyen lenne, ha a szíved vágyához egyértelmű, működő tervet kapnál, amiben pontosan tudod, hogy mi a következő lépés, és csak azzal kell foglalkoznod? Egy olyan tervet, amiben nem kell túlzottan aggódnod a váratlan külső problémák, más emberek reakciói miatt, mert tökéletes hatalmad van a céljaid felett? Ahol nem kell arra alapoznod, hogy ha szerencséd van, bevonzod az álmaid, hanem teljes nyugalomban lehetsz, hogy ez rajtad múlik?

Milyen érzés lenne, ha kapnál egy széleskörű listát arra, hogy várhatóan hol szabotálod majd magad? Mi lenne, ha ezekre fel tudnál előre készülni, és pontosan tudnád, hogy ilyenkor mit kell tenned? Mi lenne, ha csak olyan technikákat kapnál a kezedbe, ami valódi magyar, legalább 1 éve önfejlesztő embereknek hozott eredményeket 2017-ben? Olyanoknak, akiben felmerült: „De már minden tudásom meg van hozzá.” vagy „Ezt egyedül is meg tudnám csinálni.” mielőtt kipróbálta, majd kivétel nélkül azt mondták rá, hogy megérte. Mi lenne, ha innentől kezdve minden cselekedeted láthatóan mérhetővé válna?

Ezen a 4 órás előadáson ezt kapod meg sűrített formában. Ha esetleg komolyabban szeretnél ebben elmélyedni, lesz arra is lehetőséged, de teljesen önállóan elindít téged. 

És ami a legjobb, az új gondolkodásmódot, technikákat nem kell otthon elővenned és gondolkodnod rajta, mert minden szükséges gyakorlatot a helyszínen el fogsz végezni, otthon már csak a pihenés, és a fent felsoroltak várnak rád.

 

Képzeld el, hogy ha bármi lehetséges lenne, hol szeretnél tartani és nézd meg, hogy hol tartasz most! Jól jönne a céljaidhoz a támogatás?

Úgy fogsz hazamenni, hogy feltöltődtél ötletekkel, felismerésekkel, új emberekkel beszélgettél, tágult a világképed, hogy mi lehetséges. A gondolkodásod tisztul, hogy mi igazán fontos és egy konkrét tervvel mész haza . Valószínűleg picit megijeszt majd, hogy valóban cselekedned kell, de egy magabiztosságot is fogsz érezni, mert tudod, hogy mi a teendő.

TEMATIKA

Borsos Bence előadása

Miért nem fejlődik az életed? Gondolkoztál már azon, miért lehet az, hogy újra és újra ugyanazokat a köröket futod az életedben? Újra és újra ugyanazokat a problémákat éled meg, csak egyre komolyabb szinten? Miért lehet az, hogy napról napra egyre több energiát teszel a fejlődésedbe, mégsem érsz el jelentős haladást? Ebben az előadásban ezeket a kérdéseket fogjuk feszegetni, és lehetőséget kapsz arra, hogy egy másik nézőpontból láthass rá az életedre, mely segítség lehet számodra abban, hogy könnyedebben, élvezetesebben, és akár gyorsabban haladhass afelé, amit igazán szeretnél.

Borsos Bence

bence2

Biró Bence Péter előadása

A Fulfilled.hu titkos programja féléves sikereinek és kudarcainak mintái és szabályszerűségei. A stratégiák, tanulságok megosztása. Veszélyek, zsákutcák az önfejlesztő világban, időpazarlási és önszabotálási tendenciák. Könnyítési hackek és trükkök, és válasz: motivációra van szükséged, vagy pszichológusra?

IMG_8050

Élőben a résztvevőkkel

A tesztelők élőben osztják meg saját szemszögükből legnagyobb áttöréseik kulcsait, és őszintén beszélnek a célmegvalósítási folyamat hullámhegyeiről és hullámvölgyeiről.

Plusz: Mindhárom blokkban lehetőséged van élőben kérdezni

Akiknek már bizonyítottunk:

Borsos Bence és Bíró Bence Péter előadott egy színpadon Szalay Ádámmal, Tonk Emillel, Jakupcsek Gabriellával, Kassai Lajossal, és mind magyar előadók (Borsos Bencét Szabó Péter, Bíró Bencét Fenyő Iván), mind külföldiek (John Cooper, Sam Ryter) jó szívvel ajánlják.

Több száz fős előadásokon, konferenciákon, Everness fesztiválon, kiscsoportos saját, és vendégelőadóként vezetői tréningeken adtak elő (Sz+C Studióban, MVM Group vezetői utánpótlás csapatánál), illetve Svájcban egynapos tréningre hívták őket, jelenleg pedig egyetemen mélyítik tovább tudásukat. BBP nemrég Los Angelesben járt, hogy személyesen tanulhasson a pszichológia kinti mestereitől (Dr. Michael Pariser, Dr. Robert Glover, és társaik), és cégük, a Fulfilled.hu jelenleg is számos külföldi együttműködést folytat más országok trénereivel.


fb-600-01

13495547_633958650103070_6089397629225503949_o

logo
"Több éve foglalkozom az önfejlesztéssel, mégis a megfelelési kényszer gondolata mellett valahogy eddig elmentem, míg Bencéék előadásait, gondolatait meg nem ismertem. Ez a felismerés nagyon sokat jelentett nekem, egyre többet jelent továbbra is, és az önbizalom kérdésével egyértelműen össze is függ! Bencéék hitelességébe vetett bizalmam egyértelművé tette, hogy az általuk ilyen témában szervezett tréningen ott a helyem!"

Nagy Attila

"Bencéék nekem már bizonyítottak Everness fesztiválon tartott előadásukkal, ott hallottam Róluk először, kihoztak ott egy aktuális mélypontból, azóta hiszek Bennük, mert fantasztikus, amit és ahogyan csinálnak, minden elismerésem és tiszteletem az Övék, tudom, hogy képesek kihozni belőlem is a maximumot, és a tanfolyam után érzem, hogy magamnak is menni fog."

Szarvas Ildi

„Nekem Bíró Bence neve volt a garancia a tréningre.”

Imre Dávid

BÓNUSZOK

1. Életre szóló hozzáférést kapsz a Fulfilled Életérzés csoporthoz, ahol az online közösség része lehetsz,kedvezményt kapsz az összes későbbi rendezvényből, mindenki előtt értesülhetsz az újdonságokról, és máshol nem látható tartalmakkal találkozhatsz. (60 000 Ft értékben)

 

2. ÚJ BÓNUSZ – 10 tudományosan elismert mód, ahogyan az elméd észrevétlenül torzítja a valóságérzékelésed, ezzel korlátozva álmaid megteremtését és gyakorlati megoldás mindegyikre Mini-tréning 24 000 Ft értékben

RÉSZVÉTELI DÍJ

NORMÁL

VIP – max 5 fő

RÉSZVÉTEL A RENDEZVÉNYEN
RÉSZVÉTEL A RENDEZVÉNYEN
PALEO SÜTEMÉNY ÉS VÍZ A SZÜNETBEN
KÖZÖS VACSORA AZ RENDEZVÉNY UTÁN
VIP MASTERMIND ÜLÉS (el nem hangzott sikerstratégiákkal és ötletbörzével)
3 ALKALOM PRIVÁT COACHING BIRÓ BENCÉVEL

12 580 Ft

86 440 Ft

A Normál részvétel díja március 26-ig 4970 Ft, utána 12 580 Ft, helyszíni fizetéssel pedig 21 660 Ft.

“Kellemesen csalódtam bennetek” garancia


garancia
Amennyiben az előadások végéig nem merül fel benned, hogy „wow, fiatal korotok ellenére nagyon jókat mondtok!”, visszakapod az előadásod árát. Na jó, természetesen akkor is, hogyha ez a te életedre ne lenne alkalmazható.

Fiatalok vagyunk

Tudjuk, hogy sok mindenben tanulhatunk tőled és előttünk jársz, emellett van, amiben mi is tudunk segíteni neked. Ha szereted a fiatalos lendületet és erőt, az egészen szokatlan megközelítéseket, a legjobb helyen jársz.

Hitelesek vagyunk

Nem mutatjuk másnak magunkat, mint akik vagyunk. Nem vagyunk tökéletesek, és nem is áltatunk olyannal, hogy neked annak kéne lenned, vagy mi azzá teszünk.

Saját tapasztalatból segítünk

Igen, mi is rengeteget olvastunk, tanultunk, mégis abban hiszünk, hogy csak akkor tudunk valóban adni neked, ha azt adjuk, amit mi is kipróbáltunk és megtapasztaltunk. Számtalan nehézségen és kihíváson keresztülmentünk a saját életünkben, így biztos lehetsz benne, hogy amiről beszélünk, az nálunk működik és használjuk.

Az alapokat tesszük rendbe

Az önbecsülésed szilárd alapokra helyezése pozitív hatással van az egész életedre. Ha te jól érzed magad, akkor tudsz igazán segíteni másoknak is!

Ha te is olyan vagy, mint mi, talán felmerülnek benned ezek a kérdések

Én egyedül is meg tudom csinálni a célomat/ Minden tudásom megvan hozzá, egyébként sem lehet újat hallani egy ilyen rendezvényen. Mit tud még adni ez?

Ugyan mindenhol hallhatsz hasznos dolgokat, mi viszont nagyon kritikusak vagyunk. Itt fiataloktól hallhatsz valós emberek valós helyzeteiről és megoldásairól. Nem fogunk bölcselkedni, csak számodra hasznos infókat osztunk meg. Őszinte, komplexebb nézőpontból beszélünk, hisz mindketten számos más, egymásnak sokszor ellentmondó mestertől tanultunk. Az előadás haladóbbaknak szól, és olyanoknak, akiknek már megvan az álma, megvan az iránya, már csak a megvalósításban van szüksége támogatásra. Nem azért csináljuk, hogy megtapsolj minket, és sikeresnek érezhessük magunkat, hisz ahogy feljebb írtuk, az őszinte önbecsülés az egyik oktatási területünk. Nagyon jó szint, ha egyedül is meg tudod csinálni, erre alapozva tudunk neked mutatni egy hatékonyabb eszközt, ami a következő szint lehet. Nagyon jó szint, ha egyedül is meg tudod csinálni, erre alapozva tudunk neked mutatni egy hatékonyabb eszközt, ami a következő szint lehet.

Biztos megéri az árát? Hogy fog ez visszajönni nekem?

A tesztelők átlagosan fejenként 211 000 forintot fizettek azért, hogy az álmaikból eredmények szülessenek. A teljes fél évük valós küzdelmeinek eredményeit kaphatod a kezedbe, és megkapod a stratégiát, amit mi kemény munka árán fejlesztettünk ki. Ha ezt komolyan veszed, és alkalmazod, életed bármelyik területén minden korábbinál nagyobb szintlépést érhetsz el, ha pedig pénzügyi célra használod, nyilvánvalóan hamar visszatermelheted vele akár a VIP jegy árának megfelelő összeget is.

Én egyedül is meg tudom csinálni a célomat/ Minden tudásom megvan hozzá, egyébként sem lehet újat hallani egy ilyen rendezvényen. Mit tud még adni ez?

Azért lesz új, mert ilyet még nem csinált senki, hogy a nagy tanításokat és elméleteket valódi emberek tapasztalatai által a küzdelmeiken keresztül és a tömeges hiedelmeken keresztül demonstrálja. Komplexebb megértés, és fellélegzés az önfejlesztős terhek alól (így kellene csinálnom) helyett csinálni azt, ami valójában működik a haladó önfejlesztő, aki foglalkozott már magával legalább 2 évet és kap egy 6 hónapos stratégiát, aminek a végén nem kell otthon gondolkodnia rajta, hanem eljön, kap felismerést és megalkotja saját, konkrét stratégiáját.
Itt is ugrálni kell, meg gáz dolgokat csinálni?/Mennyire interaktív?/ Egyedül fogok menni, nem fogok hülyének tűnni?
Nemrég posztoltunk facebookra néhány Fulfilled mobilos háttérképet, amelyikek közül az egyiken ez szerepelt: maradj valódi. Nem kérünk tőled olyat, hogy viselkedj úgy, amihez ne lenne őszinte kedved. Lesz játék, amihez csatlakozhatsz, ha megtetszik. Egyébként, ha szeretnéd, hogy legyen ismerősöd, itt megismerkedhetsz az egyik tesztelővel.
Ha tényleg ilyen jó, miért kerül csak ennyibe?
Azért, mert az elmúlt fél évben annyira ezen a 7 emberen volt a figyelmünk, hogy a többi követőnkkel (beleértve vélhetően téged is) való kapcsolatra nem fordítottunk akkora hangsúlyt, hogy bátran kérjünk érte 5x ennyit, holott szerintünk bőven megér annyit. Legközelebb viszont emelni fogunk. 🙂
Miért rajongtok ennyire a témáért?
Azért rajongok, mert amit elmondok, a haladó önfejlesztők értik. Szerintem az egyik legizgalmasabb dolog, hogy a belső tűzzel felépíts valami újat, ami értéket teremt az embereknek, és miközben ezt megteszed, olyan készségekre teszel szert, ami egy életen át szolgálhat téged az életed szinte minden területén. A látható eredményekbe nem lehet belekötni.

A rendezvény időpontja:

2017. március 30. 18:00-22:00

A rendezvény helyszíne:

Bijó Rendezvényköpont, 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98.
SPIRIT terem


NORMÁL

VIP - max 5 fő

RÉSZVÉTEL A RENDEZVÉNYEN
RÉSZVÉTEL A RENDEZVÉNYEN
PALEO SÜTEMÉNY ÉS VÍZ A SZÜNETBEN
KÖZÖS VACSORA AZ RENDEZVÉNY UTÁN
VIP MASTERMIND ÜLÉS (el nem hangzott sikerstratégiákkal és ötletbörzével)
3 ALKALOM PRIVÁT COACHING BIRÓ BENCÉVEL

12 580 Ft

86 440 Ft


IMG_7968


Email: hello@fulfilled.hu

© 2016 Fulfilled.hu
Adatkezelés | ÁSZF