A Fulfilled.hu bemutatja

Az Adakozás Ünnepe

2015. december 3. 17:30-21:00

Szeretnél eljönni egy rendezvényünkre, de nem engedi a pénztárcád?
Elfogadsz tőlünk egy ajándékot?

4 ORSZÁG

1 CÉL

5 ELŐADÓ

Közeleg a karácsony, és mi is szeretnénk titeket meglepni valamivel. Sajnos kapunk olyan üzeneteket, hogy mivel a prémium kategóriát képviseljük, sokan nem engedhetik meg, hogy személyesen tanulhassanak tőlünk az önbecsülés és a kiteljesedett élet hazugságmentes stratégiáiról. A színvonal értéke miatt nem fogjuk csökkenteni az árakat, és vélhetően a jövőben ezek tovább fognak növekedni, emellett szeretnénk lehetőséget adni mindenkinek arra, hogy megtapasztalhassa azt, ami eddig csak 31 embernek adatott meg.

Úgy döntöttünk, hogy készítünk egy profi Elit Találkozó élményt az adakozás jegyében azoknak, akiknek szüksége lenne a tréningünkre, de eddig nem tudtak eljönni anyagi okokból, és azoknak, akik el tudtak jönni, de szeretnék újra megtapasztalni a varázslatot, és támogatni azokat, akiknek szüksége van rá.

Tudjuk, hogy sokan nem fognak még így sem eljönni, csak panaszkodni, hogy nincs önbizalmuk, viszont azt is tudjuk, hogy az az ember is ott van azok között, aki ezt olvassa, aki csak arra várt, hogy ez megtörténjen. Valaki, aki cselekszik, és él azokkal a gyorsan elröppenő lehetőségekkel, amit az élet neki ad. Te vagy ez az ember?

Ezen az alkalmon a leghatékonyabb eszközöket kapod meg, hogy ezután nélkülünk is eljuthass arra a szintre érzelmileg és az életstílusodban, amit valahol belül mindig is éreztél, hogy lehetséges.
Egy korábbi Elit Találkozónkról kapott őszinte visszajelzések:
Mit kapsz a workshopon?
 • Tesztelt stratégiát arra, hogy hogyan építs fel a lehető leggyorsabban stabil önbecsülést coaching nélkül
 • Egy nevetségesen egyszerű szemléletet, mellyel úgy érheted el céljaidat, hogy közben élvezed is az utat
 • Hozzád hasonló barátokat, akik már várják, hogy megismerjenek téged
 • Hiteles példát Svájc, Anglia, Magyarország és az USA nagyjaitól élőben, szinkrontolmáccsal
 • Szívmelengető élményt, ahol te is adhatsz valamit olyanoknak, akik igazán megérdemlik
 • Szokásos Fulfilled színvonal (teljesen új, sehol nem elérhető előadások, eddig soha nem látott mennyiségű sztár-vendégelőadó, személyes-baráti közeg)
Irányított barátszerzés
Bevált, szórakoztató játékokkal készülünk neked, hogy megismerkedhess a jövő híres embereivel és jövőbeli barátaiddal. Érezted már azt a feszengést, amikor elmész egy tréningre és nem ismersz senkit? Na azt fogjuk eltörölni.
(Értéke életre szóló, de legyen mondjuk 20 000 Ft értékű.)

Barátszerzés
Időtlen Önbizalom (Bíró Bence Péter előadása)

Gyerekkora óta foglalkozik a csúcsteljesítménnyel, az önmegvalósítás és az önbizalom pszichológiájával. 17 évesen fedezte fel Marton Gábor, a Sikerközösség.hu alapítója. Egy évvel később szerződést kötött az amerikai íróval Robert Gloverrel, hogy elhozza a bestsellerét Magyarországra – a Nincs Többé Jófiút. Azóta a legnagyobb konferenciákon is megjelent már (mint pl. Everness Fesztivál, Pozitív Gondolkodók Napja), és külföldi sztároktatók is szárnyuk alá vették (mint pl. John Cooper, Dan Munro). Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanul pszichológiát.

Az önbizalom építésének millió útvesztője van. Sokan a végtelenségig tréningekre járnak, vagy ideiglenes dolgokban keresik az önbizalmat (sikerben, párkapcsolatban, külső megjelenésben, státuszban), de aki ezen túl jut, azok is sokan csak csigalassan haladnak előre. Ezen az előadáson megkapod a kulcsot, hogy hogyan tudsz a leggyorsabban, a legkevesebb útvesztővel időtlen, szilárd önbecsülést felépíteni.Út az Érzelmi Szabadsághoz (Borsos Bence előadása)

Gyerekkorától kezdve környezete rendkívül sikeresnek és magabiztosnak gondolta, aki ha valamit a fejébe vesz, azt megvalósítja. Mélyen belül viszont érzett magában egy folyamatos elégedetlenséget, és úgy gondolta, mindig újabb és egyre nagyobb eredményeket kell elérnie ahhoz, hogy értékesnek érezhesse saját magát. Felismerte, hogy hamis alapokra helyezte az önbecsülését.
Azóta azon dolgozik, hogy minél több embert ráébresszen arra, hogy többek vagyunk, mint a sikereink, és már most is megélhetjük azt a mértékű önbecsülést, amire csak vágyunk.
Szabó Péter, látva Bence töretlen lendületét, személyesen mentorálja őt, valamint Fenyő Iván (színész, spirituális előadó) is elismerően nyilatkozik róla. Bence előadott már az ország legnagyobb rendezvényein (Pozitív Gondolkodók Napja, Everness Fesztivál).

Előadásában arról beszél majd, ami számára a legnagyobb kihívás volt. Találni egy olyan utat, melyen haladva eljuthatunk a valódi érzelmi szabadsághoz. A legmélyebb őszinteséggel beszél arról, melyek azok a tényezők, amelyek az utunkba állhatnak az út során, és hogyan alakíthatunk ki egy olyan stratégiát, mely automatikusan meghozza a kívánt célt.


Borsos Bence
Sean Russel (USA) előadása
Sean egy amerikai online vállalkozó, aki az elsőszámú férfiaknak szóló önfejlesztő oldal tulajdonosa (MenProvement). Huszonéves kora mellett elérte az anyagi függetlenséget, utazgat a világban, oktat, fejleszti magát, és élvezi azt, ami mindenkinek adott a világban. Először Magyarországon a Fulfilled.hu rendezvényén! (Élőben fordítjuk magyarra  az előadást.)

Sean Russel
Samuel Ryter (Svájc) előadása
Sam volt már Thaiföldön profi muay thai bajnok, katona, szerzetes, marketinges és edző. Rengeteg tapasztalata van az ősi meditációval és spirituális hagyományokkal, és az egyetlen ember, aki elnyerte John Coopertől a hivatalos Social Heartist coach címet. Jelenleg abban segít az embereknek, hogy megtalálják, és összhangba kerüljenek a mélyen bennük lakozó belső gyerekkel, kifejezzék őszinte önmagukat, és orgazmus akadémiát épít, ahol leírja a extatikus szexuális élet fortélyait. (Élőben fordítjuk magyarra  az előadást.)

Sam Ryter
John Cooper (Anglia) előadása
John Cooper a világ legnagyobb cégeinél oktatott csajozást, majd rájött, hogy a csajokat ezek a cégek arra használják, hogy a belső boldogtalanságukat és önbizalomhiányukat tünetileg kezeljék. Ezután kilépett, és megalapította a saját világnézetét, a Social Heartistryt, aminek a lényege saját magunk teljessé tétele belülről, és a lelki gyógyulás. (Élőben fordítjuk magyarra  az előadást.)


Összesen legalább 100 000 Ft-nyi érték egy este alatt. Ezt most teljesen ingyen adjuk. De csak azoknak, akik gyorsak, és tényleg megbecsülik. A maradék 15 hely hamar meg fog telni.
ADJ TE IS!

A rendezvény részét képezi egy rövid rész, ahol mi is adakozunk (nyilván ez nem kötelező). Amennyi értéket adott neked a rendezvény, és amennyit szeretnél átadni, azt eljuttatjuk azokhoz, akiknek nagyon sokat jelent. Hátrányos helyzetű, vak és árva gyerekek kapnak majd a pénzből mikulás ajándékot. Azért, hogy lásd, konkrétan mire, hova ment a pénzed, lefotózzuk az eseményt, és elküldjük nektek, hogy lásd, az ajándékokat tényleg megkapták a gyerekek.
Ebben partnerünk a Magyarországi LEO Egyesület. 

Kik a Leo-k?
A Leo-k olyan fiatalok, akik szabad idejükben hátrányos helyzetű és/vagy fogyatékkal élő gyerekeknek szerveznek személyes programokat, szereznek nekik örömet a hétköznapokban és adnak nekik törődést és szeretetet. Ilyen programok szoktak lenni a közös kézműveskedések, kirándulások vagy Mikulás ünnepségek. Támogatottjaik között vannak árvák, vakok, mozgássérültek és hátrányos helyzetű gyerekek is.

A LEO anyaszervezete a Lions Clubs International. A nagy tekintélyű Financial Times amerikai napilap 2007-ben 445 cégóriás szakembereinek szavazata alapján 34 nemzetközi jószolgálati szervezetet állított rangsorba. A Lions Clubok Nemzetközi Szövetségének alapítványa, a Lions Clubs International Foundation ekkor nyerte el a világ legjobb nem állami (civil) szervezetének megtisztelő címét. A kitüntető címet többek között azzal érdemelte ki az LCIF, hogy a jószolgálatra összegyűjtött adományok teljes összegét, azaz az adományok 100%-át eljuttatja a rászorulókhoz. A LEO-k és a Lionok szoros együttműködésben dolgoznak.

25 hely – még 3-at várunk

A workshop menete
 • 17:30-17:50 Regisztráció
 • 17:50 – 18:00 Meditáció (legkésőbb 17:50-ig érkezz meg)
 • 18:00-18:30 Ismerkedős játékok
 • 18:30-19:00 Bíró Bence Péter előadása
 • 19:00-19:30 Borsos Bence előadása
 • 19:30-19:50 szünet
 • 19:50-20:20 Külföldi előadók
 • 20:20-20:30 Közös Meditáció (ne aggódj, ha még nem csináltad)
 • 20:30-21:00 Az Adakozás Ünnepe
Ezután pedig aki szeretne maradni, azok csatlakozhatnak egy közös vacsorára.
A jelentkezés menete
Mivel az ingyenes rendezvényeknél általában a jelentkezők nagyrésze tapasztalat szerint nem jelenik meg, fontos nekünk, hogy azoknak, akik komolyan gondolják, mindenképp jusson hely. Ezért a jelentkezésért 3 000 Ft kauciót számolunk fel, amit a rendezvényen megjelenéskor 100%-ban visszatérítünk. Ha valaki nem tud eljönni, a kauciót a LEO-nak továbbítjuk.

 1. Jelentkezz a weboldalon
 2. Utald át a pénzt
 3. Gyere el a tréningre (és visszakapod a helyszínen a pénzt)

„WOW garancia”

Amennyiben a találkozón nem kapsz legalább egy olyan gondolatot, amire azt mondod belül, hogy WOOOOOW, visszakapod a tréning teljes árát. Ja, hogy ingyen van! Akkor siess a jelentkezéssel!

 A jelentkezés egyelőre nem lehetséges, ugyanis megtelt a terem, nem férünk be többen! 

Hívj bátran, ha kérdésed van: +3630 989 78 08 (Borsos Bence)
Vagy írj emailt: hello@fulfilled.hu
© 2015 Fulfilled.hu – Minden jog fenntartva
Adatvédelem