Sématerápiás pszichológusi tanácsadás személyre szabottan

Személyre szabott felmérés és sématerápiás pszichológusi tanácsadás Bíró Bence Péterrel

Foglalj le egy 100% bizalmas, további elköteleződésektől mentes felmérő beszélgetést 50 000 Ft-ért! Beszéljük át személyesen, hogy vajon rám van-e szükséged:

Prof. dr. bagdy emőke

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta


a Business Burnout Biblia kapcsán:

"Gratulálok a szerzőnek, Bencének, az e könyvében önmagát is
feltáró, hiteles és szerény szakembernek, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!"

Sématerápiás pszichológusi tanácsadás

Amelyik felületen Neked kényelmes:

A későbbi munka történhet személyesen, Budapesten a XIII. kerületben, a felmérő beszélgetés viszont csak online felületen történik.

Mit kapsz egy felmérő beszélgetésen Bencével? 

Először is megvizsgáljuk az általad elképzelt célokhoz én vagyok-e a leghitelesebb szakmai támogatás, én pedig fel tudom mérni, hogy a kompetencia határaimon belül maradva tudok-e számodra megfelelő segítséget nyújtani. Ezzel mindketten meggyőződünk arról, hogy működőképes lesz-e számunkra a minimum fél éves elköteleződéssel járó közös munka. Mindez természetesen teljes titoktartás mellett történik. A felmérő beszélgetés időtartama kb. 30 perc.

1. Mi történik a hívás előtt?

Kapsz tőlem egy egyeztető e-mailt 24 órán belül. Ha van időd és kedved, elküldhetsz egy bemutatkozót magadról, hogy felkészülhessek "belőled".

Te pedig átgondolhatod, hogy milyen eredményességet vársz a közös munkánktól.

2. Mi történik a hívás alatt?

Részletesen kikérdezlek, hogy megértselek, és lássam, hogy  neked személyre szabottan képes vagyok-e segíteni. Amennyiben igen, megbeszélhetjük a közös munka első lépését.

3. Mi történik a hívás után?

Ha kölcsönös a szimpátia, illetve a szakmai háttér is stimmel, eldöntjük, hogy elköteleződünk-e a közös munka mellett. Az átlagos sématerápiás kezelési terv jellemzően 1-3 év, éppen ezért fél év a minimum időtartam, amelyre szükséges elköteleződni. Természetesen szükség esetén a folyamat utána még folytatható.

A támogatód, 

Bíró Bence Péter

Fiatal korom ellenére 8 év vállalkozói, és 7 év tanácsadói tapasztalattal rendelkezem. 11 év önismereti munka van mögöttem. A PPKE-n végeztem pszichológia szakon, az ELTE munka- és szervezetpszichológia szakán szereztem pszichológus diplomát. Kifejezetten a sématerápia módszerének szakmai hátterét 6 éve tanulom, 3 szakdolgozati munkában használtam, és 2 év tapasztalatom van kliensként, hiszen magam is járok sématerápiába. Írásom megjelent már Csíkszentmihályi Mihály nemzetközi, vezetőknek szóló blogján is. Fontos számomra a szakmai naprakészség, éppen ezért rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken.
Végzettségem: sémakonzulens
Szupervíziómat Dr. Vankó Tündével végzem.

Röviden a sématerápiáról:

A sématerápia idegtudományi alapokra építve ötvözi a meditációt, a spiritualitást, a pozitív pszichológiát, az érzelmi és gondolati munkát, a pszichoanalízist, a hipnózist, a gyermekkori élményeket, a viselkedéses változtatásokat, kapcsolati modelleket és még sok mást. Egy letisztult, tudományosan komolyan vizsgált és alátámasztott, reprodukálhatóan ütős módszer született meg általa. Ez pontosan az a módszer, amit elfogad a tudományos főáram, de innovatív a hagyományos terápiás módszerekhez képest.

Miért ajánlják más sikeres emberek Bencét és anyagait? 

A 700+ coaching, a kkv-k fejlesztése, két szakmai könyv megírása (melyben szerzőtársam volt Gerendai Károly, Beck György, Hegedüs Éva és Kürti Tamás), illetve nagyobb vállalati referenciák (mint pl. az MVM), a hazai magazinok, rádió és tévériportok, tréningek, konferenciák és a Svájci felkérés mellett itt van néhány sikeres és ismert ember véleménye is bizonyítékként:

HOZLEITER FANNY

"Mosolyka", motivációs előadó, bestseller író


Az Eredmények c. könyvről

"Imádom, hogy Bence összefoglalta egy könyvben ezt a sok-sok értékes gondolatot. Nagyon hasznosnak találom minden lapját, mert tudom micsoda háttér, tett, elszántság van munkájában. A rizsa helyett a valóság, amit ha beültetsz a gyakorlatba, akkor működik! Ha nem hiszed… tudod! Járj utána…"

gál kristóf

Klikkmarketing Zrt.

Bence barátom 2017 óta. Nekem is fontosak a pszicho témák. Úgy gondoltam, hogy ha hívok vendégelőadót, akkor az biztos, hogy ő.

feldmár andrás

Pszichoterapeuta

Bence első könyve, az Eredmények című könyv: Egy friss, üde írás, nem árthat megfürödni benne!

Bolya imre

Karizma tréner, író

Bence könyve, a Burnout Biblia, egy rendkívül alapos és gyakorlati kézikönyv, amely túlmutat a címén. Ha beépíted a gyakorlatba a leírtakat, akkor nemcsak a burnouttól kerülhetsz fényévekre, hanem egy kiteljesedett, sikeres és boldog életet élhetsz.

freiwill ádám

Párkapcsolati tanácsadó

Bencét már sok éve ismerem, és egy nagyon tudatos, mély és alapos embert ismertem meg benne. A burnout könyve szakmailag és megvalósítható ötletek szintjén is profi. Minden vállalkozónak és "nagyobbat álmodónak" sokat tud adni.

Bánkuti dániel

Zeneipari specialista

Nem csak Bence mindkét könyvét, hanem munkásságát is ajánlom mindenki figyelmébe, értéket képvisel minden fronton!

Rakonczay Gábor

Guinness rekorder extrém sportoló

Minél fiatalabb az ember, annál nagyobb esélye van friss szemmel nézni a körülöttünk levő világot. Bence barátom évekkel ezelőtt is a nagybetűs tudást kereste, és most jó látni merre vezet az út, ha valaki elszántan a tudást veszi üldözőbe.

bedő imre

Férfiak Klubja

A könyv vállalkozók példáján keresztül lényegében minden városi dzsungellakónak szól. Magával ragadó és személyes, hiteles forrásokat használva pillérként. Igazi önismereti, élettervezési kaland. Hozzád tesz, hisz Bíró Bence „csak” kapaszkodót, tudást, erőt ad. Bőven! Ha csak halványan sejted, hogy lépned kell, ragadd meg az alkalmat. A könyv egy feléd nyújtott segítő jobb. 

bíró roland

az Árukereső.hu alapítója

Fura és nagyon inspiráló együtt dolgozni Bencével. Fura, mert ritkán találkozom olyan emberrel, aki ennyire alaposan és fókuszáltan csinálja a dolgát. Nem elégszik meg a tehetségével, de keményen meg is dolgozik a sikerért. Belelát a legnagyobb problémáidba és megoldást kínál. A könyve egy "aha" momentum gyűjtemény.

Fontos információk a sématerápiás 

elköteleződésről

A minimum elköteleződési idő fél év!

Az átlagos sématerápiás kezelési terv jellemzően 1-3 év, éppen ezért fél év a minimum időtartam, amelyre szükséges elköteleződni, hogyha a közös munka mellett döntünk. Ez a legmegfelelőbb eredményesség érdekében rendkívül fontos. Természetesen szükség esetén a sématerápia ezt követően is folytatható.

Mennyibe kerül?

Az első, felmérő beszélgetés ára 50 000 Ft. Ennek szükségessége feljebb kifejtésre került. A felmérő beszélgetés kötelező a sématerápiás elköteleződés előtt!


A további alkalmak 49 000 Ft + ÁFA díjba (összesen bruttó 62 230 Ft) kerülnek, melyek heti rendszerességgel vannak beütemezve a megfelelő eredményesség érdekében. Egyéni preferencia szerint mindez történhet online felületen, vagy személyesen Budapesten, a XIII. kerületben.


Ha alacsonyabb árú segítséget szeretne keresni, írjon a Vikote.hu-nak a lehetőségek végett, hogy ki tudja fogadni.

Milyen segítségre számíthatok?

A megtartott online vagy személyes találkozások között, az alkalmak árába foglalt

e-mailes segítségnyújtásra is van lehetőség, amennyiben szükségesnek érzed.


Mindemellett változó formátumú kiegészítő tartalmakat (videós segédlet, felmérő - kiértékelő szakmai kérdőívek, naplók, listák, tudásanyagok) is biztosítok számodra. 

Valahol láttam már olcsóbban is, miért?

Minden egyes sématerápiával foglalkozó szakembernek tele van zsúfolva a naptára és ezáltal nagyon hosszú várólisták alakultak ki (akár több évesek!). A meglévő szolgáltatásaim mellett szabadítottam fel időt, így azonnali időpontot tudok számodra biztosítani, így nem kell akár éveket várnod arra, hogy lehetőséged legyen sématerápiában részt venni. Szemléltetésképpen, egy korábbi szolgáltatásomhoz, a coachinghoz viszonyítva, ahol egy alkalom 74 990 Ft + ÁFA-ba kerül, kedvezőbb árat tudok a jelenlegi, változó világban is nyújtani számodra.

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés előreutalással történik, viszont van lehetőség részletekben fizetni.


A fizetés a következő devizákban történhet: HUF, EUR, USD.

Szeretnéd önmagad, kollégáid, vagy a cégedet továbbfejleszteni? 

Vagy csak csörgess meg a +3630/6903311 telefonszámon, és visszahívlak, amint időm engedi!

E-mail elérhetőség: hello@fulfilled.hu