Sématerápiás pszichológusi tanácsadás személyre szabottan

Személyre szabott felmérés és sématerápiás pszichológusi tanácsadás Bíró Bence Péterrel

Foglalj le egy 100% bizalmas, további elköteleződésektől mentes felmérő beszélgetést 50 000 Ft-ért! Beszéljük át személyesen, hogy vajon rám van-e szükséged:

Prof. dr. bagdy emőke

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta


a Business Burnout Biblia kapcsán:

"Gratulálok a szerzőnek, Bencének, az e könyvében önmagát is
feltáró, hiteles és szerény szakembernek, akinek könyvét mától kezdve a legjobb burnout szakkönyvként fogom ajánlani mindenkinek, a kiégésen innen és túl!"

Sématerápiás pszichológusi tanácsadás

Amelyik felületen Neked kényelmes:

A későbbi munka történhet személyesen, Budapesten a XIII. kerületben, a felmérő beszélgetés viszont csak online felületen történik.

Mit kapsz egy felmérő beszélgetésen Bencével? 

Először is megvizsgáljuk az általad elképzelt célokhoz én vagyok-e a leghitelesebb szakmai támogatás, én pedig fel tudom mérni, hogy a kompetencia határaimon belül maradva tudok-e számodra megfelelő segítséget nyújtani. Ezzel mindketten meggyőződünk arról, hogy működőképes lesz-e számunkra a minimum fél éves elköteleződéssel járó közös munka. Mindez természetesen teljes titoktartás mellett történik. A felmérő beszélgetés időtartama kb. 30 perc.

1. Mi történik a hívás előtt?

Kapsz tőlem egy egyeztető e-mailt 24 órán belül. Ha van időd és kedved, elküldhetsz egy bemutatkozót magadról, hogy felkészülhessek "belőled".

Te pedig átgondolhatod, hogy milyen eredményességet vársz a közös munkánktól.

2. Mi történik a hívás alatt?

Részletesen kikérdezlek, hogy megértselek, és lássam, hogy  neked személyre szabottan képes vagyok-e segíteni. Amennyiben igen, megbeszélhetjük a közös munka első lépését.

3. Mi történik a hívás után?

Ha kölcsönös a szimpátia, illetve a szakmai háttér is stimmel, eldöntjük, hogy elköteleződünk-e a közös munka mellett. Az átlagos sématerápiás kezelési terv jellemzően 1-3 év, éppen ezért fél év a minimum időtartam, amelyre szükséges elköteleződni. Természetesen szükség esetén a folyamat utána még folytatható.

A támogatód, 

Bíró Bence Péter

Fiatal korom ellenére 10 év vállalkozói, és 8 év tanácsadói tapasztalattal rendelkezem. 11 év önismereti munka van mögöttem. A PPKE-n végeztem pszichológia szakon, az ELTE munka- és szervezetpszichológia szakán szereztem pszichológus diplomát. Kifejezetten a sématerápia módszerének szakmai hátterét 6 éve tanulom, 3 szakdolgozati munkában használtam, és 2 év tapasztalatom van kliensként, hiszen magam is járok sématerápiába. Írásom megjelent már Csíkszentmihályi Mihály nemzetközi, vezetőknek szóló blogján is. Fontos számomra a szakmai naprakészség, éppen ezért rendszeresen veszek részt szakmai továbbképzéseken.
Végzettségem: sémakonzulens
Szupervíziómat Dr. Vankó Tündével végzem.

Röviden a sématerápiáról:

A sématerápia idegtudományi alapokra építve ötvözi a meditációt, a spiritualitást, a pozitív pszichológiát, az érzelmi és gondolati munkát, a pszichoanalízist, a hipnózist, a gyermekkori élményeket, a viselkedéses változtatásokat, kapcsolati modelleket és még sok mást. Egy letisztult, tudományosan komolyan vizsgált és alátámasztott, reprodukálhatóan ütős módszer született meg általa. Ez pontosan az a módszer, amit elfogad a tudományos főáram, de innovatív a hagyományos terápiás módszerekhez képest.

Miért ajánlják más sikeres emberek Bencét és anyagait? 

A 700+ coaching, a kkv-k fejlesztése, két szakmai könyv megírása (melyben szerzőtársam volt Gerendai Károly, Beck György, Hegedüs Éva és Kürti Tamás), illetve nagyobb vállalati referenciák (mint pl. az MVM), a hazai magazinok, rádió és tévériportok, tréningek, konferenciák és a Svájci felkérés mellett itt van néhány sikeres és ismert ember véleménye is bizonyítékként:

Istenesné Solti Andrea

Elnök, a Country Chair igazgatósági elnöke, Shell Hungary Zrt


A Business Burnout Biblia c. könyvről

"A világunk egyre komplexebbé és kiszámíthatatlanabbá válik. A globalizálódás és hibrid munkavégzés növeli az elszigetelődés kockázatát. E trendek hatására a mentális egészségünk megőrzése top prioritás az üzleti világban is. Fontos, hogy időben felismerjük a kiégés jeleit, mozgósítsuk a pozitív energiáinkat. Vezetőként először magunkat kell egyensúlyba hozni, így leszünk képesek, arra hogy a szervezetet és munkatársainkat megfelelően támogassuk. Bence könyve, így fontos vezetői eszköz."

gál kristóf

Klikkmarketing Zrt.

"Bence barátom 2017 óta. Nekem is fontosak a pszicho témák. Úgy gondoltam, hogy ha hívok vendégelőadót, akkor az biztos, hogy ő."

Németh Kornél

Ügyvezető igazgató, Rossmann Magyarország


A Business Burnout Biblia c. könyvről

"Bence azon kevés modern gondolkodású pszichológusok egyike, aki pillanatok alatt átlátja a vállalati folyamatokat. Összekapcsolja mind a látható, mind az elkendőzött problémákat azok üzleti és pszichológiai oldalával. Az önismeret fejlesztésében rejlő lehetőségeket üzleti oldalról is megközelíti, így az elakadásokra valós megoldásokat kínál. Értékrendje, érzelmi megdolgozottsága, felkészültsége teszi igazán hitelessé számomra Bencét és ezáltal a kezedben tartott könyvet is."

Friedl Zsuzsanna

CHRO and Board Member, T-Systems International


A Business Burnout Biblia c. könyvről

"Az elmúlt évek csak még jobban felerősítették azt a nyomást, ami mindannyiunkra nehezedik, hogy a mindennapok változásai, kihívásai és sokszor küzdelmei mellett kiegyensúlyozottan éljük az életünk. Nagyon változatos, hogy kinek milyen eszközei vannak arra, hogy a lehető legkisebb feszültséggel és stresszel élje az életét. A könyvet ajánlom azoknak is, aki az eszköztárát szeretné bővíteni, vagy annak is, aki most készül kialakítani a stratégiáját arra, hogy a mentális egészsége rendben legyen. Egy praktikus kézikönyv, amit többször fel lehet lapozni, olykor egész fejezetet végigolvasva, néha pedig csak egy-egy emlékeztetőért visszaugorva."

bíró roland

az Árukereső.hu alapítója

"Fura és nagyon inspiráló együtt dolgozni Bencével. Fura, mert ritkán találkozom olyan emberrel, aki ennyire alaposan és fókuszáltan csinálja a dolgát. Nem elégszik meg a tehetségével, de keményen meg is dolgozik a sikerért. Belelát a legnagyobb problémáidba és megoldást kínál. A könyve egy "aha" momentum gyűjtemény."

Balogh Petya

startupper, befektető, mentor, az STRT alapítója

"Kedvenc vendégelőadóm? Bíró Bence, a kiégés és a munkahelyi stressz szakértője. Ő világított rá arra a tanfolyamon, hogy bizony megfizetjük az árát annak a maximalizmusnak, ami vezetőként ott lakik bennünk. És ha csak egy picit ebből vissza tudunk venni, már sokkal boldogabb és nyugodtabb életünk lesz. Jó szívvel ajánlom mindenkinek Bencét és könyveit, a munkásságát, és főleg az értő segítségét, annak, aki úgy érzi, hogy néha túltolja a munkát. Köszi Bence ezúton is!"

Pécsi Szabolcs

CEO, alapító, HighVibes Events


A Business Burnout Biblia c. könyvről

"Bencével egy rendezvényen találkoztam és rögtön megfogott közérthető és közvetlen stílusa. Évekkel később akadt kezembe a könyve, amikor a sok évnyi megfeszített munka okozta stressz, a sikeres vállalkozásom napi ügyeinek terhe, illetve egy porckorong sérv megállásra kényszerített és beláttam, hogy nem folytathatom ugyanúgy a 40-es éveimet, mint ahogy azt a 30-as éveimben bírtam. Korábban nem foglalkoztam önismerettel, fenntartásokkal kezdtem el a munkát önmagamon, de a könyv és a személyes alkalmak melyeken Bencével megvizsgálunk egy-egy helyzetet, jelenséget, megerősítettek abban, hogy jó úton haladok. Minden reálisan gondolkozó üzletembernek ajánlom a könyvet, leginkább azoknak, akik tartanak attól, ha szakember segítségét kérik, talán gyengének tűnnek. Jól strukturált mű, melynek mentén azonnali gyakorlati lépéseket is elkezdhetünk megtenni, és közben egy mélyebb önismereti utazásra is lehetőségünk nyílik."

Rakonczay Gábor

Guinness rekorder extrém sportoló

"Minél fiatalabb az ember, annál nagyobb esélye van friss szemmel nézni a körülöttünk levő világot. Bence barátom évekkel ezelőtt is a nagybetűs tudást kereste, és most jó látni merre vezet az út, ha valaki elszántan a tudást veszi üldözőbe."

Forán Andrea

Senior People & Culture Partner Közép- és Kelet-Európa, Warner Bros Discovery


A Business Burnout Biblia c. könyvről

"A Bencével való munkakapcsolat az egyike a meghatározó szakmai élményeimnek, melyeket ebben az évben tapasztaltam. Nemcsak, hogy véletlenül, de teljesen ismeretlenül is kerültünk szakmai- és emberi kapcsolatba is. Nagy szerencsémnek tartom, nemcsak a magam részéről, hanem a kollégáim részéről is, hogy sikerült Bence szakmai és emberi támogatását megélni egy olyan fontos témában, mint a mentális egészség, amire vállalatunk – sok egyéb munkavállalói jól-lét elem mellett – kifejezett és célzott figyelmet fordít világszerte. Örömmel vettem a kollégáim visszajelzéseit Bence előadásai után és – bevallom – meglepett, hogy sokan közülük nagyon régóta követik Bence interneten elérhető előadásait is! Bence könyvét olvasva egyszerre találtam magam (néha kiégett) munkavállalói szerepben, pszichológusi mivoltomban és a humán erőforrás területen több mint két évtizede változatlan kiváncsisággal dolgozó szakemberként. Ami számomra Bence könyvének legnagyobb értékét képviselte, az Bence személyének hitelessége, mellyel belátást enged a saját maga által megjárt útjára is. A könyv igyekszik az utóbbi évtizedek pszichológiai – és ezen belül leginkább kiégéssel kapcsolatos – kutatások eredményeit hétköznapi nyelven összefoglalni de ez az alap amit kap az olvasó. A “hab a tortán” mindazok az életből megírt példák, személyes történetek, amelyekkel Bence az elméleti hátteret a gyakorlatban is megmutatja. Egyben emlékeztet arra a könyv, hogy minden eredmény és kutatás mögött valós emberek állnak, valós problémákkal melyekre Bence “Bibliája” a legátfogóbb módon képes választ adni. Úgy gondolom, hogy az olvasó nemcsak egy könyvvel lesz gazdagabb eme könyv olvasása közben, hanem egy olyan közösség részévé válhat, amely képes a kiégéssel kapcsolatos elveket, problémákat, jeleket, időben felismerni, majd a javasolt megoldásokat napi, gyakorlati szinten megvalósítani és a mindennapi élet szintjén gyakorolni, megélni. Ehhez kívánok nagyon sok sikert minden olvasónak!"

Fontos információk a sématerápiás 

elköteleződésről

A minimum elköteleződési idő fél év!

Az átlagos sématerápiás kezelési terv jellemzően 1-3 év, éppen ezért fél év a minimum időtartam, amelyre szükséges elköteleződni, hogyha a közös munka mellett döntünk. Ez a legmegfelelőbb eredményesség érdekében rendkívül fontos. Természetesen szükség esetén a sématerápia ezt követően is folytatható.

Mennyibe kerül?

Az első, felmérő beszélgetés ára 50 000 Ft. Ennek szükségessége feljebb kifejtésre került. A felmérő beszélgetés kötelező a sématerápiás elköteleződés előtt!


A további alkalmak 49 000 Ft + ÁFA díjba (összesen bruttó 62 230 Ft) kerülnek, melyek heti rendszerességgel vannak beütemezve a megfelelő eredményesség érdekében. Egyéni preferencia szerint mindez történhet online felületen, vagy személyesen Budapesten, a XIII. kerületben.


Ha alacsonyabb árú segítséget szeretne keresni, írjon a Vikote.hu-nak a lehetőségek végett, hogy ki tudja fogadni.

Milyen segítségre számíthatok?

A megtartott online vagy személyes találkozások között, az alkalmak árába foglalt

e-mailes segítségnyújtásra is van lehetőség, amennyiben szükségesnek érzed.


Mindemellett változó formátumú kiegészítő tartalmakat (videós segédlet, felmérő - kiértékelő szakmai kérdőívek, naplók, listák, tudásanyagok) is biztosítok számodra. 

Valahol láttam már olcsóbban is, miért?

Minden egyes sématerápiával foglalkozó szakembernek tele van zsúfolva a naptára és ezáltal nagyon hosszú várólisták alakultak ki (akár több évesek!). A meglévő szolgáltatásaim mellett szabadítottam fel időt, így azonnali időpontot tudok számodra biztosítani, így nem kell akár éveket várnod arra, hogy lehetőséged legyen sématerápiában részt venni. Szemléltetésképpen, egy korábbi szolgáltatásomhoz, a coachinghoz viszonyítva, ahol egy alkalom 74 990 Ft + ÁFA-ba kerül, kedvezőbb árat tudok a jelenlegi, változó világban is nyújtani számodra.

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés előreutalással történik, viszont van lehetőség részletekben fizetni.


A fizetés a következő devizákban történhet: HUF, EUR, USD.

Szeretnéd önmagad, kollégáid, vagy a cégedet továbbfejleszteni? 

Vagy csak csörgess meg a +3630/6903311 telefonszámon, és visszahívlak, amint időm engedi!

E-mail elérhetőség: hello@fulfilled.hu