Borsos Bence

Borsos Bence

Alapító, előadó
DSC_0511

Bíró Bence Péter

Alapító, előadó

TÖRTÉNETÜNK/

2012-ben olvastunk egy angol könyvet, ami teljesen felforgatta az önmagunkról és a kapcsolatainkról alkotott képet: ez a könyv a Nincs Többé Jófiú volt. Mi hárman (Bíró Bence Péter, Borsos Bence és Molnár Tomi) lefordítottuk és kiadtuk e-bookban. Elindítottunk hozzá egy támogató csoportot, megosztottuk felismeréseinket, eleinte a könyv alapján, majd egyre szélesebb körben, mígnem a tartalmak fő forrása a saját tapasztalataink lettek. Lenyűgöző segítséget jelentett a követőknek, ami szépen lassan többezres követőbázissá nőtte ki magát.

 

A küldetésünk, hogy olyan őszinte tanácsokat adjunk, mellyel igazán kiteljesedett életet élhetsz anélkül, hogy a külső eredményeket hajszolnád.

 

Mára a prémium kategória egyik legjobbjává váltunk, amit számos workshopunk, tréningünk és előadásunk is megmutatott. Célunk, hogy a legjobbat adjuk személyesen azoknak, akik ezt megengedhetik maguknak, és a legtöbbet segítsünk online azoknak, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy eljöhessenek a tréningjeinkre.

A CSAPAT/

Bíró Bence Péter

Bíró Bence Péter/

Gyerekkora óta foglalkozik a csúcsteljesítménnyel, az önmegvalósítás és az önbizalom pszichológiájával. 17 évesen fedezte fel Marton Gábor, a Sikerközösség.hu alapítója. Egy évvel később szerződést kötött az amerikai íróval Robert Gloverrel, hogy elhozza a bestsellerét Magyarországra – a Nincs Többé Jófiút. Azóta a legnagyobb konferenciákon is megjelent már (mint pl. Everness Fesztivál, Pozitív Gondolkodók Napja), és külföldi sztároktatók is szárnyuk alá vették (mint pl. John Cooper, Dan Munro). Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanul pszichológiát.

Borsos Bence

Borsos Bence/

Gyerekkorától kezdve környezete rendkívül sikeresnek és magabiztosnak gondolta, aki ha valamit a fejébe vesz, azt megvalósítja. Mélyen belül viszont érzett magában egy folyamatos elégedetlenséget, és úgy gondolta, mindig újabb és újabb, egyre nagyobb eredményeket kell elérnie ahhoz, hogy értékesnek érezhesse saját magát. Több kudarcélmény és a rendszeres önfejlesztés hatására felismerte, hogy hamis alapokra helyezte az önbecsülését, az eredményeitől tette függővé azt.

Azóta azon dolgozik, hogy minél több embert ráébresszen arra, hogy többek vagyunk, mint a sikereink, és már most is megélhetjük azt a mértékű önbecsülést, amire csak vágyunk, és nem kell ehhez semmi más, csak a megfelelő gondolkodásmód.

 

Szabó Péter, látva Bence töretlen lendületét, személyesen mentorálja őt, valamint Fenyő Iván (színész, spirituális előadó) is elismerően nyilatkozik róla. Bence előadott már az ország legnagyobb rendezvényein (Pozitív Gondolkodók Napja, Everness Fesztivál). Jelenleg marketing tanulmányait folytatja a Budapesti Corvinus Egyetemen.

zsedenyicsaba

Zsedényi Csaba/

Pszichológus, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, pár- és családterapeuta jelölt

 

8 éves korától meghatározó életében a sport (magyar és európai versenyek nyertese/helyezettje), mely megtanította kitartóan küzdeni céljaiért. Tudatos pszichológiai önfejlesztéssel és spiritualitással 15 éves korában kezdett el aktívan foglalkozni. Diplomái szerint pszichológus, viselkedéselemző, informatikus mérnök, műszaki menedzser, továbbá tanulmányokat folytatott néhány évig filozófia szakon is. Saját tréneri és tanácsadói kft.-jét 2008 óta vezeti.

Szenior üzleti és IT tanácsadói tapasztalatát Magyarországon, Nyugat-Európában és az USA-ban szerezte multinacionális cégeknél (Accenture, Vodafone, Ericsson, MOL, T-mobile, T-com, stb.). Emellett az egyik legnagyobb hazai online társkereső (Randivonal) ismerkedési szakértője és trénere volt. Ismerkedési és párkapcsolati sikerkönyvek szerzője.

A Csabával készült bemutató interjút itt hallgathatod meg.

A csapat további tagjai/

Molnár Tamás Zoltán
Molnár Tibor, Kosaras Dániel, Mennich József, Frányó Eszter, Kovács Bence, Kiss Csaba, Balogh Bence, Varga Mariann, Nguyen Giang

r_IMG_1915

RÓLUNK MONDTÁK/

“Több éve foglalkozom az önfejlesztéssel, mégis a megfelelési kényszer gondolata mellett valahogy eddig elmentem,  míg Bencéék előadásait, gondolatait meg nem ismertem. Ez a felismerés nagyon sokat jelentett nekem, egyre többet jelent továbbra is, és az önbizalom kérdésével egyértelműen össze is függ! Bencéék hitelességébe vetett bizalmam egyértelművé tette, hogy az általuk ilyen témában  szervezett  tréningen ott a helyem!” /Attila/

“Bencéék nekem már bizonyítottak Everness fesztiválon tartott előadásukkal, ott hallottam Róluk először, kihoztak ott egy aktuális mélypontból, azóta hiszek Bennük, mert fantasztikus, amit és ahogyan csinálnak, minden elismerésem és tiszteletem az Övék, tudom, hogy képesek kihozni belőlem is a maximumot, és a tanfolyam után érzem, hogy magamnak is menni fog.” /Szarvas Ildi/

“A rendszeres önképzés híve vagyok. Bencéék tudása sok időt megspórolhat nekem a fejemben lejátszódó folyamatok alaposabb feltérképezésére. Kvázi nem kell mindenre rájönnöm magamtól.” /Dani/

Fulfilled megjelenések

AMIT KÉPVISELÜNK/

Képzelj el egy olyan kiteljesedett életet, ahol:

 

  • nem kell a külső eredményeket hajszolnod, hogy sikeresnek, értékesnek, vagy szerethetőnek érezd magad
  • nem kell egyáltalán azon aggódnod, hogy alacsony az önbecsülésed, mert ez teljesen a helyére kerül
  • nem kell szerepeket játszanod, vagy ideig-óráig működő, kellemetlen önfejlesztő technikákat használnod
  • az életed területei tényleg összhangban vannak Veled
  • a körülményektől függetlenül teljesen boldognak és kiteljesedettnek érezheted magadat
  • kapcsolataidban őszintén önmagadat adod, és ezért az emberek elfogadnak, szeretnek Téged
  • megláthatod: nincs szükséged ezer önfejlesztő tréningre, hogy megjavítsanak Téged; elég jó vagy már most, ott van benned a válasz, és ezt meg tudod tanulni előhozni és követni

 

Van más, aki azt mondja, amit hallani akarsz.

Mi őszinték leszünk Veled, mert szerintünk erre van szükséged.

 

Ez a Fulfilled életstílus. Ez az, amit képviselünk.

Fulfilled – Belülről kiteljesedve.

Álmunk, hogy lássunk Téged kiteljesedetté válni az itt megtanult egyszerű eszközök segítségével!

Reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk!

 

Szeretettel üdvözöl Téged,

a Fulfilled csapata

MI HISZÜNK BENNED. ÉS TE MAGADBAN?