Történetünk

2012-ben olvastunk egy angol könyvet, ami teljesen felforgatta az önmagunkról és a kapcsolatainkról alkotott képet: ez a könyv a Nincs Többé Jófiú volt. Ezt a könyvet lefordítottuk és kiadtuk e-bookban. Elindítottunk hozzá egy támogató csoportot, megosztottuk felismeréseinket, eleinte a könyv alapján, majd egyre szélesebb körben, mígnem a tartalmak fő forrása a saját tapasztalataink lettek. Így alakult meg a Fulfilled.hu, ahol idővel a pszichológiai és tudományos háttér lett az elsődleges. Lenyűgöző segítséget jelentett a követőknek, ami szépen lassan többezres követőbázissá nőtte ki magát.

A küldetésünk, hogy reális, megbízható, őszinte információkat és példákat adjunk át. Nem a tömegeknek egyszerűsített közhelyeket, vagy azt, amit hallani akarnak, hanem inkább a hiteleset, még akkor is, ha az nem lesz annyira populáris. Célunk használni a tudományos pszichológiát, de érthetően beszélni róla. Mély értéket képviselő embereket és gondolataikat bemutatni interjúinkban. A spiritualitás tanokat tekintve nyitottan megfontolni, de egészséges szkepticizmussal fogadni.

Boldogak vagyunk, mert minden évben rengeteg elégedett ügyfél számol be sikerélményeiről.

A név abból adódik (Fulfilled), hogy a célunk, hogy egy kiteljesedett életet éljünk, és a követőink élete is kiteljesedettebb lehessen az itt hallottak által. Főként az önmegvalósítás, önismeret és önbizalom témájával foglalkozó tartalmaink vannak.

Évente átlagosan 5 rendezvényt tartunk, interjúkat készítünk, és heti rendszerességgel posztolunk oktatóvideókat a három fő téma (önismeret, önmegvalósítás, önbizalom) kapcsán.

Jelenleg 217 db ingyenesen elérhető videónk van fent YouTubeon.

Nagy valószínűséggel találkozhattál már valamelyik interjúnkkal, Farkas Roland (Punnany Massif), Fenyő Iván, Feldmár András, Rakonczay Gábor, Kiss Virág, Laár András kapcsán, illetve az egyik korábbi interjú kisvideónk (Itay Polivoda) virális lett, és 400 000-nél is több megtekintést kapott, majd hirdetéssel együtt több, mint egymilliót.

Miért “belülről kiteljesedve”?

Abban hiszünk, hogy a kiteljesedett élet belülről indul, és utána mutatkozik meg a körülményekben is. Rengeteg esetben, ha egy pszichológiai kérdés helyre kerül, úgy az ember külvilágban jelentkező problémái egyszerre oldódnak meg.

Sokszor előfordul, hogy egy külső célunk (pl. tökéletes test elérése) abból ered, hogy egy belső vágyunk van (pl. szeretnénk magunkat értékesnek érezni). Sokszor valójában nem is a külső cél a lényeg, hanem, hogy a belső vágyunk beteljesüljön (pl. értékesnek érezzük magunkat). Sok olyan információ van, ami segít, hogy ez a belső vágy beteljesedhessen, és az önismeret is rengeteget ad ebben.

Talán már érzed: szeretünk mélyebbre menni.

CSAPATUNK:

Bíró Bence Péter

Tulajdonos, alapító

A Fulfilled.hu tulajdonosa. 17 évesen fedezte fel Marton Gábor, a Sikerközösség.hu alapítója. A Nincs Többé Jófiú c. könyv fordítója és kiadója. Előadott 2 Superbrands-díjas cég vezetőségének, Svájcban, és számos magyar konferencián és rendezvényen (Fénykonferencia, Pozitív Gondolkodók Napja, Everness fesztivál, stb.). Los Angelesben tanult Dr. Robert Glovertől, és jelenleg a PPKE pszichológia szakos hallgatója Budapesten. Az Eredmények c. könyv szerzője.

Germán Benedek

Kreatív és vizuálmanager

2017 májusában kezdte karrierrjét a Fulfillednél, azóta számos vállalkozóval és magánemberrel működött együtt. Többek között Fenyő Ivánnal, Geszti Péterrel, Itay Polivodával és Freiwill Ádámmal. Munkái főként kreatív reklámanyagok, előadások, imázsfilmek és promóciós videók felvételét és vágását foglalják magukba. Számos általa készített videó ért el többszázezres nézettséget, ezek közül egy az 1 millió nézőt is meghaladta.

37200283_1895030084124393_7151916388100079616_n

Tóth Timon

Asszisztens Operatőr

14 évesen kezdett légi filmezéssel foglalkozni, mint drónpilóta. Az egyik első megbízása egy Punnany Massif klip volt, ezután dolgozott a BMW Magyarországgal, a Magyar Természetjáró Szövetséggel, illetve Borok Útja Rallyeval. Állandó partnere a Pappas Magyarország, a Driving Experience, valamint a Hungarian OCR Association. Fő területe az extrém forgatás (Zittau, Krakkow Xterra, Radnai havasok, Canyon Ride Project, stb).

Borsos Bence

Tiszteletbeli alapító. Már nem tagja a csapatnak, de továbbra is támogatónk.

Bence népszerű önfejlesztő előadó hazánkban, továbbá Svájcban, Angliában és Németországban is tartott már előadást és tréninget,
valamint az M2 Petőfi TV-n is találkozhattál vele. Bővebb információt róla itt találsz:
www.borsosbence.hu

Pletser Ádám

Stratégiai és PR Vezető

Ádám jelenleg egy fiatalokkal foglalkozó egyesület elnöke és hazánk legnagyobb edzőterem hálózatának a Cutler Gym & Fitness lácnak a marketing igazgatója. Megszállottan keresi a lehetőséget, hogy mások életét jobbá tegye és teljes erővel a fiatalok “szemének felnyitásán dolgozik”. Ő egy igazán szerteágazó és több területen is sikeres személyiség. A klasszikus értelemben vett önfejlesztő, aki mindenben a kihívást a fejlődés lehetőségét látja. Végzettsége szerint egészségtan tanár, színház- és drámapedagógus, de a fitnesz versenyzés világába is belekóstolt, ahol többszörös bajnokként egészen az Európa-bajnoki 2. helyezésig küzdte fel magát, küzdte, mert saját bevallása szerint nem kiemelkedő tehetséggel megáldott, csak felismeri az élet és a saját “lehetőségeit”. 

Zsedényi Csaba

A Fulfilled pszichológus szupervizora

 

Csaba egy komoly szakember, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, klinikai szakpszichológus- pár- és családterapeuta jelölt, aki abban segít, hogy a konzultációink szakmailag ellenőrzötten, és biztonságosan, hitelesen mehessenek végbe minden esetben.

Ha esetleg valakinek mélyrehatóbb segítségre van szüksége egy komolyabb lelki probléma miatt, őt ajánljuk.

Csaba 2008 óta trénerkedik,  globális szenior üzleti tanácsadói  tapasztalattal rendelkezik (Nyugat-Európában és az USA-ban, olyan cégeknél, mint Telekom, Ericsson, MOL, Vodafone, s még sok más), spiritualizmussal 15 éves kora óta foglalkozik. Ismerkedési és párkapcsolati sikerkönyvek szerzője. Jelenleg magánpraxist folytat pszichológusként, és a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján csoportvezető.

Számos kiemelt partnerünk nem szerepel a listán, de szoros kooperációban állunk másokkal is...

További vélemények

"Bencével először egy YouTube videón belül találkoztam. Már az első perctől kezdve tetszett, hogy más perspektívából látja az önfejlesztőipart és a mostanában divatos sikertanácsokat. Mennyiszer hallhatunk ilyen és ehhez hasonló mondatokat: “Légy boldog.” “Kövesd az álmaid.” “Gondolkozz pozitívan” satöbbi... Csakhogy kevesen beszélnek arról, hogy ezek a mondatok károsak is lehetnek, és korántsem biztos hogy a kívánt hatást érik el. Megfogott Bencében és a Fulfilledben az, hogy mindent kritikai szempontból vizsgál, és felszínesség helyett a dolgok mélyéből építkezik és merít. Ebből is következik az a profi munka, amit Bence és a Fulfilled képvisel. Nem a varázspirulákkal, jól csengő de sallanggal teli életbölcsességekkel és közhelyekkel tömi a fejünket, hanem valóban szakmailag is alátámasztott, hiteles és nem utolsó sorban értékes gondolatokkal, amelyek elgondolkoztatnak, és cselekvésre ösztönöznek. Egy biztos: Én többet fejlődtem az itt látott és hallott gondolatok által, mint bármilyen más önfejlesztő könyv olvasása során. Csak ajánlani tudom mindenkinek Bencét, és a Fulfilled-et mert nagyon egyedülálló ez az irány, és nem csak hazánkban, hanem külföldön is."
Gyenes Donát
Lelkes követő
“Több éve foglalkozom az önfejlesztéssel, mégis a megfelelési kényszer gondolata mellett valahogy eddig elmentem, míg Bencéék előadásait, gondolatait meg nem ismertem. Ez a felismerés nagyon sokat jelentett nekem, egyre többet jelent továbbra is, és az önbizalom kérdésével egyértelműen össze is függ! Bencéék hitelességébe vetett bizalmam egyértelművé tette, hogy az általuk ilyen témában szervezett tréningen ott a helyem!”
Attila
“Bencéék nekem már bizonyítottak Everness fesztiválon tartott előadásukkal, ott hallottam Róluk először, kihoztak ott egy aktuális mélypontból, azóta hiszek Bennük, mert fantasztikus, amit és ahogyan csinálnak, minden elismerésem és tiszteletem az Övék, tudom, hogy képesek kihozni belőlem is a maximumot, és a tanfolyam után érzem, hogy magamnak is menni fog.”
Szarvas Ildi
“A rendszeres önképzés híve vagyok. Bencéék tudása sok időt megspórolhat nekem a fejemben lejátszódó folyamatok alaposabb feltérképezésére. Kvázi nem kell mindenre rájönnöm magamtól.”
Dani