A román származású, szexualitásra specializálódott coach lánnyal, Elisa Popescuval készült angol nyelvű interjúnk kivonatából megtudhatod, hogy ha épp egyedülálló vagy, kapcsolatban vagy, esetleg szakítás után, akkor hogyan tudod a legtöbbet kihozni magadból és a lehetőségeidből.
 

#1 Ismerd magad, és azt, hogy mennyit érsz

Nem tudod bevonzani a nőt, ha mocsaras vízben úszol. Tölts elég időt egyedül, és gondold át ezeket a kérdéseket. Mi a te küldetésed? Hogyan látod magad? Légy tudatában a reális értékednek és adottságaidnak. Tiszteld magad. Ha van egy célod, a maszkulin energiád elő kényszerül jönni. Cselekedj férfiként!

#2 Légy bölcs(ebb, mint tegnap) 

Törődj inkább a kettőtök közti szeretettel, mintsem hogy igazad legyen. Választás kérdése. Ha veszekedésről van szó, a férfiaknak van egy afféle harctéri egója, hogy igaza legyen, megnyerje a vitát, és megoldja a problémát. Légy empatikus, és figyelj az intuíciódra, hogy mikor jön el az a pont, hogy fölöslegesen bántod a párod. Kevés olyan vonzó dolog van, mint egy férfi, aki leteszi az egóját. Ahhoz, hogy egy nő megnyíljon szexuálisan, a szívén keresztül vezet az út. Ha ma bölcsebb vagy egy picit, mint tegnap, az a legtöbb, amit tehetsz. A kapcsolatban nap mint nap választanod kell, hogy tiszteled-e a partnered. Minden nap bele kell fektetni. A szeretet gyakorlás kérdése.

14352186_1274191362611970_3803331889813913865_o
Elisa, igaz az, hogy a nők néha a férfiakat tudatosan vagy épp tudattalanul tesztelik? Arra gondolok, hogy belekötnek valamibe, vagy vitáznak, amikor nincs okuk rá, csak, hogy kiderítsék, a férfijük elég stabil-e. Van ilyen a valóságban?
Igen! Azt javaslom, hogy ha egy nővel vitázol, mindig vedd könnyedén, és maradj hű magadhoz, és csak akkor engedj neki, ha tényleg megbántottad. Ha már egy tudatosabb nőről van szó, akkor megpróbálja különválasztani a saját küzdelmeit attól, amit valóban te okoztál, bár nem mindenki ilyen. Amit viszont állítok, hogy nincs rosszabb, mint egy férfi, aki megsértődött. A nő sokszor ilyenkor csak figyelmet akar, vagy tesztel, mint egy kislány az apukáját. Ilyenkor az is jó lehet, ha homlokon csókolod. A kis kompromisszumok rendben vannak, de ne add fel önmagad.

#3 Légy nagylelkű

16265516_1425249324172839_7497996769993184776_n
A nőnek folyamatos szükséglete, hogy biztonságban érezze magát. A kapcsolatban a a férfinek van egy afféle ellátó szerepe. A nőnek szüksége van rá, hogy anyagilag, érzelmileg és spirituálisan biztonságban érezze magát, hogy szexuálisan meg tudjon nyílni. Ajánlj fel mindent, hogy ne kelljen a hiány alapú gondolkodásoddal megküzdenie. A te dolgod, hogy a korlátozó hiedelmeidet helyrerakd. Ha ezt a partneredet ezzel zavarod, az olyan, mintha beleszemetelnél a kapcsolatba. A társunk segít nekünk gyógyulni, hisz azokat a pontokat tükrözi vissza, amiknek gyógyulásra van szüksége. Viszont senki nem fogja megoldani a problémáidat.

#4 Nyald ki rendesen, és tanítsd meg neki, hogy kell szeretnie a testét

A legtöbb nő nincs tudatában a testének a szentségével

14900357_1321668454530927_3114212775727655060_n és gyönyörűségével. Mutasd meg neki, hogy mennyire szerethető azáltal, hogy teljesen szerelembe esel a testével. Ez rengeteget segít neki elfogadnia magát.

#5 Vezess, és beszélj hozzá mocskosul

Férfiként nincs jogod megkérdőjelezni, hogy kifejezheted-e a szexuális vonzalmadat. Sok nő nem vallja be, de szereti, ha megmondják neki, hogy mit csináljon. Ha magabiztosan követelsz tőle valamit, biztosan előhozod belőle a nőiességét. Minél biztosabb vagy magadban, annál vonzóbb. Vállald a kockázatot, mondd el pontosan, hogy mit akarsz tőle, ne kérj bocsánatot, és ne nézz vissza. Légy az, aki vagy. Ha az eddigieket megadtad neki, mostanra jogod van ehhez. Ki kell egyensúlyozni a spirituális részt. Ne kövesd el a hibát, hogy annyira jól próbálod szeretni, hogy elveszíted önmagad.
 15171248_1334564623241310_8884764957065896708_n

Elisa, ha megismerkedek egy lánnyal, mikor a legjobb először “mocskosan” beszélni hozzá?

Ez helyzetfüggő. Menj oda tiszteletteljesen, mutatkozz be, és kicsit később hajolj oda hozzá, és mondd meg neki, hogy mit akarsz vele csinálni. Zökkentsd ki. Ha ízig-vérig úriember vagy, nem fog bántóan, csak csábítóan hangzani. Mutasd meg neki rövid időn belül mindkét oldalad.

“Oda menj, ahol a félelem lakik.”
Rumi

Párválasztás

Budapesten élek. Nap mint nap számtalan lenyűgözően szép lányt látok. Honnan tudom, hogy ki az, akibe szerinted érdemes invesztálni, megismerni? Hogyan lehet jól választani?
Figyeld a testedet. Mi zajlik le benned? A tested egy magasabb bölcsességgel rendelkezik, és ha figyelsz rá, sokat megtudhatsz magadról. Figyeld a nők testbeszédét. Ha rád mosolyog, mindenképp odamennék a helyedben.
 15871734_1406462389384866_7491757353987693561_n
“Ahhoz vonzódom, akit nem kaphatok meg.” jelensége: A számomra érdekes lány kapcsolatban van, vagy barátságot akar csak, aki pedig engem akar, és ugyan értékes lány, nem bolondít meg. Erről mit gondolsz?
A férfiakban evolúciósan él a vadászösztön, és a misztérium vonzó. Ez rendben is van, de ha boldog kapcsolatban akarsz élni, erre csak annyit mondok: nőj fel.
És ne ítéld el a személyt csupán élete azon fejezete nyomán, ahol te besétáltál az életébe. Lehet, hogy épp egy traumatikus kapcsolatból jött ki, és bizonytalan. Vagy épp hosszú idő után most szórakozni akar, te pedig azt gondolod, hogy túl könnyen kapható, és bárkinek odaadja magát. Adj az embereknek időt. És ne arra figyelj, hogy mik a tökéletlenségei, hisz mindenkinek vannak. Lehet, hogy ő is többet vár el tőled. Ha azt keresed benne, ami nem tetszik, szabotálod a kapcsolatot.
Azt kondicionálták belénk, hogy a szerelemnek egy soha véget nem érő hajszának kell lennie, és bántania kell téged. Szerintem az út az, hogy kifejleszd a szeretetet/szerelmet azzal, ami már adott neked. Keresd meg, amit a legjobban tisztelhetsz benne, segíts neki a legjobbat kihozni magából.
Szerintem valaki mást keresni annyit tesz, minthogy nem találtad meg magad.

Ha most vagy túl egy szakításon

Hagyd a múltban. Ne ugyanazt keresd, mert boldogtalan leszel. Sose hasonlíts össze embereket. Azt figyeld, hogy ki a legjobb a fejlődésedhez. Nyújtóztasd meg a lelked. Mind tükrök is vagyunk.

Írd le, hogy mit akarsz

Írj egy listát, hogy milyen kvalitásokat vársz el egy nőtől, és mit tudsz nyújtani15025407_1332183916812714_7843708890360466546_o cserében. Írd le, hogyha szerinted ehhez változnod kell, és azt, hogy pontosan milyen irányba. Mindig ajánlom ezt embereknek, és működik.

Összefoglalás

Alkalmazd ezeket hosszú időn keresztül, és nézd meg, hogy mi történik! Sok férfi azt mondja, hogy ő már vagy mindent tud ezekről, vagy túl keveset tud a nőkről. Én azt javaslom, hogy fókuszálj erre a pár dologra, és rengeteget fog változni az életed.

A szerzőről

15181574_1340806165950489_6479169683855503012_nElisa Popescu egy román származású coach, akinek a szakterülete az érzelmileg, szexuálisan és spirituálisan kielégítő szerelmi kapcsolat. Elsősorban férfiaknak segít online skype coachingokon. Elisa a világ elsőszámú sikerblogján, az Addicted2Success.com oldalán is szerepel, ahol személyesen a tulajdonos, Joel Brown interjúvolta meg őt.
Ami igazán érdekes benne, hogy vonzó nőként a saját őszinte meglátásait is el tudja mondani a női oldalról, amellett, hogy hihetetlenül bölcs, szeretetteljes, és a tanításai oxigén fontosságúak a férfiaknak. Személy szerint imádom Elisát, és megígértem neki, hogy az összes visszajelzést lefordítom és elküldöm neki. Mit üzensz neki?

About Bíró Bence Péter

Az Eredmények című könyv szerzője, a Fulfilled.hu tulajdonosa. A Nincs Többé Jófiú c. könyv fordítója és kiadója. Előadott 2 Superbrands-díjas cég vezetőségének, Svájcban, és számos magyar konferencián és rendezvényen (Fénykonferencia, Pozitív Gondolkodók Napja, Everness fesztivál, stb.). Los Angelesben tanult Dr. Robert Glovertől, és jelenleg a PPKE pszichológia szakos hallgatója Budapesten.