Előző cikkekben többször hivatkoztam az Anamé Programra, mint hasznos spirituális eszközre, ami nekem rengeteget segített az egyik legnehezebb időszakomban. Korábban még sosem találkoztam a módszer megalkotójával, így valóra vált az álmom, hogy azzal beszélgethessek, aki ezt “megalkotta”.

Balázs Valéria (Anamé) gyakran beszél élettörténetéről, amelyben hihetetlenül sok betegséget említ, amivel küzdött, így megkértem, hogy ha nyitott erre, akkor küldje el az orvosi leleteit, amik ezt igazolják. Ugyan bíztam benne, hogy ha idáig már ennyit segített, nem fog ezen elcsúszni, mégis, amikor megkaptam tőle a hivatalos, orvosi leleteket tőle, alig tértem magamhoz, amikor láttam, hogy mindez orvosilag igazolt. A papírok a beszélgetésnek is láthatóak:

Ha tetszett a beszélgetés, és szeretnél feliratkozni az e-mail értesítőnkre, örömmel látunk itt:


 

Megjelent az új könyvünk, az Eredmények. Te olvastad már? Ide kattintva beszerezheted.

 

About Bíró Bence Péter

Az Eredmények című könyv szerzője, a Fulfilled.hu tulajdonosa. A Nincs Többé Jófiú c. könyv fordítója és kiadója. Előadott 2 Superbrands-díjas cég vezetőségének, Svájcban, és számos magyar konferencián és rendezvényen (Fénykonferencia, Pozitív Gondolkodók Napja, Everness fesztivál, stb.). Los Angelesben tanult Dr. Robert Glovertől, és jelenleg a PPKE pszichológia szakos hallgatója Budapesten.