Sziasztok!

Készültünk nektek Karácsony alkalmából egy meglepetéssel. 🙂 Rendeztünk december elején egy tréninget, amit Adakozás Ünnepének neveztünk el. Ezzel az volt a célunk, hogy azok, akik nem tudnak eljutni a tréningjeinkre, lehetőséget kaphassanak. Most viszont elhoztuk neked az egész este élményét online! Tulajdonképpen mondhatjuk azt, hogy ez az este az esszenciája mindannak, amit képviselünk a Fulfilled-nél. Az otthonod kényelméből tudsz ezzel az anyaggal önbizalmat, teljességet, szeretetet, sikert építeni a legjobb előadóktól válogatva, összesen 4 országból!

Jó szórakozást hozzá és további kellemes karácsonyi időtöltést kíván:
1412206_912391228879276_8559867524475647932_oA Fulfilled.hu csapata!

Végtelen önbizalom
Az önbizalom építésének millió útvesztője van. Sokan a végtelenségig tréningekre járnak, vagy ideiglenes dolgokban keresik az önbizalmat (sikerben, párkapcsolatban, külső megjelenésben, státuszban), de aki ezen túl jut, azok is sokan csak csigalassan haladnak előre. Ezen az előadáson megkapod a kulcsot, hogy hogyan tudsz a leggyorsabban, a legkevesebb útvesztővel időtlen, szilárd önbecsülést felépíteni.

 

Merre jár a fókuszod?
Bence előadásából megtudod, hogy a túlzott önfejlesztés milyen mellékhatásokkal jár, és hogyha te is túlzásba vitted, hogyan találhatod meg millió tréning között a saját utad.

 

Ezért lehet benned erős ellenállás az eddig elhangzottak irányába:
Történt már veled olyan, hogy hallottál egy számodra szokatlan információt és azonnal azt mondtad, hogy ez hülyeség? Belegondoltál valaha abba, hogy ez miért váltott ki belőled ilyen erős ellenállást? Vajon miért van az, hogy egy új dolog hallatán te hihetetlenül erősen reagálsz rá, miközben másoknak meg se kottyan? Amit hallottál az tényleg hülyeség?

 

Útmutatás 2016-ra valakitől, aki a 4 órás munkahetet éli
Sean Russell (USA) előadása
Sean egy amerikai online vállalkozó, aki az elsőszámú férfiaknak szóló önfejlesztő oldal tulajdonosa (MenProvement). Huszonéves kora mellett elérte az anyagi függetlenséget, utazgat a világban, oktat, fejleszti magát, és élvezi azt, ami mindenkinek adott a világban. Először Magyarországon a Fulfilled.hu rendezvényén!

 

Egyetlen percnyi gyakorlat a boldogsághoz és szeretethez
Samuel Ryter (Svájc) előadása
Sam volt már Thaiföldön profi muay thai bajnok, katona, szerzetes, marketinges, edző és orgazmusoktató. Rengeteg tapasztalata van az ősi meditációval és spirituális hagyományokkal, és az egyetlen ember, aki elnyerte John Coopertől a hivatalos Social Heartist coach címet. Jelenleg abban segít az embereknek, hogy megtalálják, és összhangba kerüljenek a mélyen bennük lakozó belső gyerekkel, kifejezzék őszinte önmagukat, és orgazmus akadémiát épít, ahol leírja az extatikus szexuális élet fortélyait.

 

Mi a különbség azok között akik olvassák, és akik írják a könyveket?
John Cooper (Anglia) előadása
John Cooper a világ legnagyobb cégeinél oktatott csajozást, majd rájött, hogy a csajokat ezek a cégek arra használják, hogy a belső boldogtalanságukat és önbizalomhiányukat tünetileg kezeljék. Ezután kilépett, és megalapította a saját világnézetét, a Social Heartistryt, aminek a lényege saját magunk teljessé tétele belülről, és a lelki gyógyulás.

 

Ha tetszett, oszd meg facebookon!

About Bíró Bence Péter

Az Eredmények című könyv szerzője, a Fulfilled.hu tulajdonosa. A Nincs Többé Jófiú c. könyv fordítója és kiadója. Előadott 2 Superbrands-díjas cég vezetőségének, Svájcban, és számos magyar konferencián és rendezvényen (Fénykonferencia, Pozitív Gondolkodók Napja, Everness fesztivál, stb.). Los Angelesben tanult Dr. Robert Glovertől, és jelenleg a PPKE pszichológia szakos hallgatója Budapesten.